МАХ
Active Member
Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!
Не маю бажання сперечатися… я то думаю як буде краще країни… не входжу в жодну політичну організацію… а читаючи ваш пост, мене лише цікавить ви зараз хвилюєтесь за країну чи за рейтинг вашої партії??? З цього саме і потрібно говорити… а не стократно цитувати програму Геть Усіх… Я ж знаю які будуть наслідки, принаймні намагаюсь якось передбачити…
Ви красиво говорите, але більша частина програми банальний популізм, який просто нездійсненний!!!
А взагалі то тут то ви вже перегинаєте… навпаки доля країни мене і непокоїть, і до чого призведе така безглузда акція протесту і така антидемократична програма! А вам аби швидше добратись до посоха і почати правити народом? Жах! Ви що не розумієте що це санкції і ізоляція країни! Всі наші закордонні партнери просто припинять співпрацю! А інвестори просто й не будуть дивитися на Україну!!! З чого ви будете кошти брати? Адже потрібно ж розплатитися по кредитам? І хто зараз хоче відмовитися від закордонних товарів, автівок, одягу…??? Це ж не початок 20 століття!!! Наприклад, чим ви будете збирати зерно??? Так у Україні є комбайні заводи але вони не можуть забезпечувати наш ринок навіть на одну третю! А закордоном потрібні долари які в країну не надходять! Це падіння с\г.. а за ним потягнеться і все інше.. хімпродукція вся не викупиться… стануть хімпроми… і так ланцюгом ви країну відкинете років на 50 назад.. як після війни… це з такою програмою…
2. Яким чином ви будете забирати навіть незаконно нажите??? Більшість грошей в офшорах… а заводи вам так просто не віддадуть.. скоріше зруйнують… і це знову таки удар по економіці країни…
3. Будете вибивати? Не смішіть вони завчасно виїдуть.. якщо буде можливість приходу такої політичної сили до влади!!!
4. Будуть! Якщо пропонувати вигідні умови! І правильно запропонувати, гарантувати держ закупку певної кількості товарів (наприклад тих же комбайнів, будуєте комбайни ми по 100 будемо у вас щорічно закуповувати! Інші ж збувайте за кордоном)… тобто олігархи виграють, тим що зможуть заробити, гарантований зпрос на продукцію, плюс спрощення бюрократичної тяганини, для збору документів… країна ж отримує додаткові робочі місця, плюс від експорту додатковий приток валюти ну і звичайно ж податок! І все це за рахунок капіталу олігархів!!! Приклад звичайно ж примітивний… але саме така співпраця повинна бути.. а не розкулькулення, що призведе до загибелі більшості великих та стратегічних підприємств… Ви думаєте я не зотів би щоб всі ті гіганти промисловості повернулися до держави… дивлюсь на їхні фотографії в вікіпедії, і серце смутком обливається.. там власник Ахметов, там власник Бойко… але розумію що їх вже не вернути державі.. і лише хочу щоб збереглося хоча б те що лишилося.. варто припинити приватизацію!!! А ваше розкулькулення банальний піар ход.. який просто нездійсненний…
Я не дивлюся на ситуацію через призму окуляр якоїсь партії… і це мої думки які мені не нашіптували на вушко на парт з’їзді…
Не маю бажання сперечатися… я то думаю як буде краще країни… не входжу в жодну політичну організацію… а читаючи ваш пост, мене лише цікавить ви зараз хвилюєтесь за країну чи за рейтинг вашої партії??? З цього саме і потрібно говорити… а не стократно цитувати програму Геть Усіх… Я ж знаю які будуть наслідки, принаймні намагаюсь якось передбачити…
Ви красиво говорите, але більша частина програми банальний популізм, який просто нездійсненний!!!
Є що втрачати, в першу чергу говорив про старше покоління, у яких є діти - найдорожчий скарб… і що ви будете говорити матері сина якого убили під час вами створених заворушень?... да можна довго тут сперечатись, що все одно б він би завтра б загинув би від наркотиків, чи ще щось нести… я не маю бажання сперечатися, з партійними програмами, і банальним популізмом… я просто маю уявлення що таке заворушення і параліч країни… а наслідки можуть бути плачевними… бо будуть введені військові і почнеться громадянська війна… і навіть якщо ви прийдете до влади! Будьте впевнені їх визнають не легітимними! ХТО??? Ті хто бомбардували Югославію! А ви ще й підете під трибунал, за скалічені життя під час заворушень! І як противники демократії! А що далі? Далі України вже не буде.. розвалять частин на 4-5… і все… світ жорстокий! Чи ви не знаєте що в 2004 році була загроза повторення долі Іраку? Тому тодішній парламент, проросійський, прийняв закон про євроінтеграцію! Щоб уникнути конфлікту з США, до якого ні ми не Росія не були готовими, а зараз і по давно!!! Тому такий розвиток подій, такий метод приходу до влади, не лише нашкодить економіки країни, але й може її взагалі знищіти!!!Мирне суспільство неможливе без зміни влади. Сьогодні Україна котиться в прірву соціальної катастрофи вплоть до дефолту, і винна у цьому - нинішня правляча еліта. І ті, кому сьогодні є що втрачати, завтра не матимуть вже нічого. Якщо сьогодні не відстояти хочаб те, що є - завтра вже не буде чого відстоювати. І це треба чітко усвідомлювати.
Не диктаторами, а рабською працею народу все створювалось… так суспільство морально занепало… але ж тут другі причини, і без диктатури можна її налагодити… це навчання і зайнятість, не на рабській праці а в різній діяльності… пропагування чистого життя… одним словом, тут таки ваше Гнати Всіх лише погіршить ситуацію… чому довго писати.. але приклад ви подаєте суспільству не дуже гарний….Навпаки....
зовнішні сили! Будемо як в Кореї!!! Ізольовані від світового суспільства… а бо ще гірше як Куба!!!Хто не визнає?
Стосовно транзитної країну, так це ж в вашій програмі і прописано! Це головна ціль розвиток транзитної спроможності країни…Іміджу? Іміджу перед ким? Для кого? Для кого потрібен імідж країни 3-го світу? Чому ми весь час думаємо про "імідж", про "світове визнання", про нашу "демократичність в очах світової спільноти", про те чи дадуть нам інтегруватися до "ЄС", "ЄЕП"? Чому? Чому ці ефимерні і безглузді речі важать для нас більше, ніж доля власної країни, власного народу? Невже українці не мають права на самовизначення? Чому нам мають вказувати що робити з Вашингтону, Брюселю, Москви? Чому ми маємо слухати їх? Невже ще не настав час самим будувати свою державу, велику, сильну, могутню державу? Чи ми так і будемо жевріти сировинно-транзитним придатком між Европою і Росією?
А взагалі то тут то ви вже перегинаєте… навпаки доля країни мене і непокоїть, і до чого призведе така безглузда акція протесту і така антидемократична програма! А вам аби швидше добратись до посоха і почати правити народом? Жах! Ви що не розумієте що це санкції і ізоляція країни! Всі наші закордонні партнери просто припинять співпрацю! А інвестори просто й не будуть дивитися на Україну!!! З чого ви будете кошти брати? Адже потрібно ж розплатитися по кредитам? І хто зараз хоче відмовитися від закордонних товарів, автівок, одягу…??? Це ж не початок 20 століття!!! Наприклад, чим ви будете збирати зерно??? Так у Україні є комбайні заводи але вони не можуть забезпечувати наш ринок навіть на одну третю! А закордоном потрібні долари які в країну не надходять! Це падіння с\г.. а за ним потягнеться і все інше.. хімпродукція вся не викупиться… стануть хімпроми… і так ланцюгом ви країну відкинете років на 50 назад.. як після війни… це з такою програмою…
ви ж самі то розумієте про що я говорив? а ви мені про СС… банальна спроба замулення очей.. чи ви так зазубрили програму що вірите в її правильність? А радикальність ні до чого цивілізованого не призведе..Не можна? А те, що вони роблять сьогодні їм можна?
Це неможливо. Ми бачимо до чого сьогодні доводить ця "співпраця". Весь капітал розкрадений в держави має бути повернутий назад, а винні мають бути покарані. І він має бути використаний на благо країни і її народу, а не на благо купки товстосумів.
Ви знаєте як сьогодні міліція "вибиває" потрібні свідчення з політв'язнів?
1. Зараз не співпраця! А їхнє панування… олігархи зараз при владі! Через підставних осіб!!! Ющенко, Тимошенко, Янукович.. просто маріонетки олігархічних кланів!!Вы думаете что Олигархи будут сотрудничать? Ведь наше правительство и состоит из этих самых Олигархов они там и седят......их то и нужно от туда попросить и заодно отдать то что принадлежит народу вернуть в государство))))))
Лучше на те деньги которые лежат в банках построить заводы создать рабочие места чем они лежат мёртвым грузом и приносят только проценты этим Олигархам.
2. Яким чином ви будете забирати навіть незаконно нажите??? Більшість грошей в офшорах… а заводи вам так просто не віддадуть.. скоріше зруйнують… і це знову таки удар по економіці країни…
3. Будете вибивати? Не смішіть вони завчасно виїдуть.. якщо буде можливість приходу такої політичної сили до влади!!!
4. Будуть! Якщо пропонувати вигідні умови! І правильно запропонувати, гарантувати держ закупку певної кількості товарів (наприклад тих же комбайнів, будуєте комбайни ми по 100 будемо у вас щорічно закуповувати! Інші ж збувайте за кордоном)… тобто олігархи виграють, тим що зможуть заробити, гарантований зпрос на продукцію, плюс спрощення бюрократичної тяганини, для збору документів… країна ж отримує додаткові робочі місця, плюс від експорту додатковий приток валюти ну і звичайно ж податок! І все це за рахунок капіталу олігархів!!! Приклад звичайно ж примітивний… але саме така співпраця повинна бути.. а не розкулькулення, що призведе до загибелі більшості великих та стратегічних підприємств… Ви думаєте я не зотів би щоб всі ті гіганти промисловості повернулися до держави… дивлюсь на їхні фотографії в вікіпедії, і серце смутком обливається.. там власник Ахметов, там власник Бойко… але розумію що їх вже не вернути державі.. і лише хочу щоб збереглося хоча б те що лишилося.. варто припинити приватизацію!!! А ваше розкулькулення банальний піар ход.. який просто нездійсненний…
Я не дивлюся на ситуацію через призму окуляр якоїсь партії… і це мої думки які мені не нашіптували на вушко на парт з’їзді…
Останнє редагування: