ГЕТЬ УСІХ!

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

А хіба ваш Бенюк не був піонером? :razz:
несвідомих маленьких дітей в"язать галстуком ось була позиція радянськї влади. прив"язати і щоб далеко не втік. розумно чи не так? а у комомолі він не був.

Вони її чудово знають. І всі виступи, звернення ведуться виключно українською.
а ви новини дивились, як пацанята гетівські російською жалілись.

Шановна, не для всіх українців рідною мовою є українська. Як це не парадоксально звучить. Ми з вами, доречі, живемо в регіоні, де рідною мовою для людей є російська. Але це не значить що людина, яка розмовляє російською не поже бути патріотом України. Не требі всіх російськомовних записувати до русофілів.
от ви нагло берешете і не коробить вас. згідно останнього перепису населення українську мову вважають рідної близько 80% населення сумської області. в мітсі розмовляють переважно російською. а ви в село їздили?
як каже ірина Фаріон, російськомовні українці - душевнохворі.

Ну, він не один... Який саме ваш улюблений?
до чого тут улютленість. головне, що сайти УНСО є. і те, що не 1, іще раз доводить активне життя унсовців.

От ми вийшли. Але тепер ви називаєте нас провокаторами...
мітинг не провокація. провокація ваші заклики не мирним шляхлв захопити владу. чи ви різницю не відчуваєте.

У Свободи майже те саме на заході. Чому тоді ви кажете що вона в опозиції?
де? що? коли? назви міст? а чому Свобода про це не знає? :razz: у Львівській області пару депутатів, які не у коаліції. на кількох позачергових виборах переобрали свободівців. це не так давно було. зараз у Тернополі вони є влажою аж тиждень! ого який термін.
 

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Я знал людей, которые работали с Ющенко, и они были о нем хорошего мнения. Нисколько не сомневаюсь, что внутри он хороший человек. Почему получилось так, как получилось? Мне кажется, что возьми любого человека с этого форума (типа самого умного) и поставь его на самый верх - так вы через пару дней взвоете от масштаба тех проблем, которые там решаются! "Тяжела шапка Мономаха" - и это правда! Сейчас 21-й век и Украина находится в таком геополитическом круговороте, что даже трудно представить.
Не від проблем то Ющенко зламався… його просто поставили перед вибором… а саме перед третім туром все й вирішувалось… просто сказали ідеш на наші умови, буде третій тур… або ж розгонимо твою толпу, а тебе до в’язниці… Ви що думаєте що це так просто прийшов сів і керуй.. у нас стільки розвелося олігархічних кланів, і попробуй не плясати під всі їхні дудки… завтра ж без голови лишися… зараз все під контролем у олігархів… давайте створимо спілку, наберемо прихильників, не будимо продаватися кланам, і будимо вести антиурядову політику, тільки лідером будете ви, не хочу кулю в лоб отримати… якщо людина прийде і матиме рейтинг, що дозволить займати урядову посаду, яка не буде продаватися олігархам, буде дбати про країну…. Її просто уберуть ще до виборів… повірте, Ющенко продався щоб врятувати свою шкуру…
Наприклад, скільки гральних автоматів?... що неможна прийняти більш жорсткі міри, наприклад повисить вік, з 18 до 21… збільшити вимоги до споруд і обладнання, щоб малі гральні зали були не рентабельними… тільки ж за це власники грального бізнесу, будуть не дуже то вдоволені… у нас людину за 1000 можуть вбити, а то за мільярди…
 

МАХ

Active Member
подлизывание пятых точек всему Белому(или уже Черному) Дому
а конкретніше? чи це вам Путін розповідав.. а він в свою чергу свічку тримав, і підглядав за цією оргією... як Ющенко лизав п’ятки всьому Білому дому... ізвращенці якісь..))

А серйозно назвіть хоча б одну конкретну дію Ющенка яка б доводила правдивість ваших слів...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

несвідомих маленьких дітей в"язать галстуком ось була позиція радянськї влади. прив"язати і щоб далеко не втік. розумно чи не так? а у комомолі він не був.
Малі діти були жовтенятами. А піонери вже мали голову на плечах...
от ви нагло берешете і не коробить вас. згідно останнього перепису населення українську мову вважають рідної близько 80% населення сумської області. в мітсі розмовляють переважно російською.а ви в село їздили?
В яке саме? Я вчився з людьми з сіл, в переважній більшості вони розмовляли російською. Просто не треба слухати Вітренко і робити з того трагедію. Як показує практика найбільш активні націоналісти саме зі східних областей. І в побути їм зручніше російська...
як каже ірина Фаріон, російськомовні українці - душевнохворі.
Душевнохворі як раз ті, хто так заявляє. І як раз не Януковичи розділяють Україну, а отакі от "патріоти-свободівці".
Якщо людина народилася в місті Суми, якщо її мати розмовляє російською, батько розмовляє російською, дідусі-бабусі розмовляють російською, з пелюшок її навчили російської, в школі, інституті, на роботі, в місті вона весь час чує російську - хіба це означає що така людина не може бути патріотом України? Якщо ця людина є українцем, але так склалося, що вона розмовляє російською, невже її одразу треба записати до русофілів? Це дурість! Якщо ваша Фаріон спочатку каже, а потім думає, то хоч ви не уподібнюйтеся їй!...
до чого тут улютленість. головне, що сайти УНСО є. і те, що не 1, іще раз доводить активне життя унсовців.
Ага, і на кожному свій провід, всій голова і т.п.
мітинг не провокація. провокація ваші заклики не мирним шляхлв захопити владу. чи ви різницю не відчуваєте.
Ну-ну... давайте чекати і гнити у болоті, чи як альтернатива запропонована товаришем у сусідній темі "тихо спиватися"... Це те, що пропонуєте ви.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

повірте, Ющенко продався щоб врятувати свою шкуру…
То нам потрібні люди, для яких доля держави важливіша за власну шкуру.


давайте створимо спілку, наберемо прихильників, не будимо продаватися кланам, і будимо вести антиурядову політику, тільки лідером будете ви, не хочу кулю в лоб отримати…
Вона вже створена. Приходьте до нас.
 

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

То нам потрібні люди, для яких доля держави важливіша за власну шкуру. Вона вже створена. Приходьте до нас.
Саме так... потрібен той хто зможе присвятити 5-10 років країні і забути про власні потреби...

До вас це куди???
 

МАХ

Active Member
… В вересні НУНС неодноразово подавали заявку на прийняття закону стосовно продажу і ціни зерна, БЮТ і Регіони цей закон просто ігнорували, лобіюючи чиїсь інтереси, а чиї.. своїх трейдерів, які спочатку всі елеватори прикарманили а тепер доять селян… не пам’ятаю його напевне прийняли десь у листопаді коли вже всі фермери розпродали його… тоді продавали селяни зерно по 500-700грн за тону… я 3 дня назад я почув ціну на те саме ж зерно, я був шокованим… 8 грн. за кг… це роздрібна ціна… а так десь за 5000 грн. тонна… Скажіть будь ласка а не пора б гнати БЮТ разом з Регіонами в шияку???
В країні піднімають кредитну ставку для населення… дивно навіть у таких банках як Райфайзен банк… а ще цікавіше що це Швейцарський банк... але чомусь у них кредитна ставка з 4,5 упала до 2,5… Напевне і тут народ України оббирають політикани… НацБанк сюди напевне лапу приклав… гнати Ющенка пора… а заодно губошлепа і цього неопределенного зелененького… тобто гнати ватро всіх!...
 
Зверху