ГЕТЬ УСІХ!

loyer_1

той самий Otto
Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Це ви самі так переклали? І до чого тут Льоня-комос?
Ні. Так переклав сам Льоня...
Льоня-Космос тут до того, що на його мер(З)ському каналі "Київ" диктори (а часто й сам він власною персоною) майже щоденно розповідають про нього, як про найвидатнішого в світовій історії мера-менеджера.
Різниця наступна: Льоня - псих наявний, але зовсім не буйний. А його диктор Корчинський - псих замаскований з перманентним весіннім загостренням. До того ж, диктор і революціонер - речі непоєднувані. Бо то така ж несумісна нісенітниця, як монах-напьорсточник або єврей-олєнєвод.

А ви впевнені що саме того Дмитра там бачили? І судячи з назви - передача стосується космосу, а на скільки мені відомо, пан Корчинський не цікавиться подібними темами...
Навіть так?:eek: То був його клон? А я і не знав, що Дмитро - то лише один екземпляр із :cool::cool::cool:братів-близнюків Корчинських. Так а скільки їх там на одне обличчя??? Чи він "многолик яко Будда"? Бо я ж наявність у нього штатних двійників виключаю повністю, оскільки він ще не "гетьман", а тому вони йому поки що по рангу не передбачені.

А ваш герой, як я бачу, пан Штірліц. Розвідник, людина що бреше.
Я не вважаю свою аватару гіршою, за вашу дівчинку, яка кожного разу являється вашому Дмитру у сновидіннях, коли він дрихне у наметі на Хрещатику.

То може ви теж чийсь розвідник?
Саме так. Я затисався у ваші нациські ряди під виглядом скромного штандартенфюрера СС і згодом зсередини підірву на фіг всю ту вашу відморожену богадельню. Начувайтесь, братчики!:evil:

...Якщо ви звикли стучати на ближнього, то це не значить що всі такі.
А у цьому все ваше революційне нутро - донос. Так було споконвічно з усіма революціонерами. Ви ж, сподіваюсь, чули як навіть Іуда на Христа настукав прокуратору? Точніше, навіть не настукав, а "здав з потрохами" як "склотару"...

От у тому то і проблема. ЗСУ це вам не РА, це вже зовсім інше...
Який РА? РА - то бог у древніх египтян. Я ні у якого РА не бував. Збройні Сили складаються з озброєнних підрозділів не лише МО, а й других відомств.
Але кому я розповідаю... Ви ж не воїн і навіть не партизан, а лише революціонер, тобто за моєю класифікацію - щось середнє між крадієм-форточником та мародером-терористом.

Отже, хлопче! З огляду на убогість і примітивізм вашої ідеології, мені зовсім не цікава ваша подальша доля. Залишаю вас з вашими вождями. Агітуйте й надалі. Але якщо будете тут поводитись надто зухвало, я обов'язково повернусь!!! You are understand???:angry:
 
Останнє редагування:

dreadfin

Member
Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

я голосую за кардинально інших. а якщо буде той самий вибір, то знову і знову голосуватиму за Ющенка! не дивлячись на усіляких гетьок.
Я знал людей, которые работали с Ющенко, и они были о нем хорошего мнения. Нисколько не сомневаюсь, что внутри он хороший человек. Почему получилось так, как получилось? Мне кажется, что возьми любого человека с этого форума (типа самого умного) и поставь его на самый верх - так вы через пару дней взвоете от масштаба тех проблем, которые там решаются! "Тяжела шапка Мономаха" - и это правда! Сейчас 21-й век и Украина находится в таком геополитическом круговороте, что даже трудно представить.
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

я згодна з вами і співчуваю Ющенку, адже це єдина людина у центральній владі, яку я більш-меньш підтримую, тільки тому, що він є патріот України.
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

які дії це доводять? він визначає голодомор у США? ходить з іх прапором? розмовляє англійською? ні.
 

Feuer

root@ded-desktop:~#
Модератор
подлизывание пятых точек всему Белому(или уже Черному) Дому
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

не бачу я таких дій. він сповідає українські інтереси. голі балачки. факти наведіть.
 

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

он патриот США:angry:
Цікаво з чого це ви взяли?... він же не виступає за другу державну англійську мову як дехто.. і взагалі США сюди притулили саме проросійські партії… як самого головного ворога советского народу… Лише тому що жінка його достатньо часу прожила в Америці… більше Ющенка з США нічого не об’єднує… він туди до шаманів лікуватися не їздить, не їздить в Вашингтон на різні з’їзди, Буша і Обаму цукерками не пригощає…… Та і взагалі скільки було візитів Ющенка до Вашингтона? А те що дружина жила там, це й не дивно… в СССР за будь-яку національну діяльність можна було сісти, ще й на всю свою родину накликати біду… яскравий приклад тому син Шухевича, який за батькову діяльність потрапив до в’язниці у 12 років і відсидів десь 55 років… ні за що…. Тому перші національні течії з’являлися саме у нашій діаспорі, з України політичні діячі – націоналісти тікали, щоб з-за кордону вже й вести свою діяльність…
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Свобода і є іншою силою, бо в ній нема кучміств, кадебістів, комуняк, тобто людей із стеріотипами.
А хіба ваш Бенюк не був піонером? :razz:
злочином ні, яле кожен, хто є українцем, має знати мову.
Вони її чудово знають. І всі виступи, звернення ведуться виключно українською.
якщо людина хоче здобути українську державу для України і для українців, то вона має бути прикладом для інших, 1 із складовою чого, є використовування рідної української мови в житті.
Шановна, не для всіх українців рідною мовою є українська. Як це не парадоксально звучить. Ми з вами, доречі, живемо в регіоні, де рідною мовою для людей є російська. Але це не значить що людина, яка розмовляє російською не поже бути патріотом України. Не требі всіх російськомовних записувати до русофілів.
УНСО працює всюди і в інтернеті також. у УНСО був сайт із 1990 років.
Ну, він не один... Який саме ваш улюблений?
і що ж ви мовчали? вийшли б на мітинг, як ми.
От ми вийшли. Але тепер ви називаєте нас провокаторами...
як вони можуть бути в опозиції, якщо мери, депутати, ради на сході країни повністю заповнені їх представниками. вони самі проти себе.
У Свободи майже те саме на заході. Чому тоді ви кажете що вона в опозиції?



Ні. Так переклав сам Льоня...
То от хто ваш кумир! :razz:
Льоня-Космос тут до того, що на його мер(З)ському каналі "Київ" диктори (а часто й сам він власною персоною) майже щоденно розповідають про нього, як про найвидатнішого в світовій історії мера-менеджера.
Вибачте, але вчора ви казали що то був канал CNN? Сьогодні вже "Київ"... Ви хоч визначтеся чітко що брехати, а то подібні ляпи для розвідника не припустимі... ;)
Я не вважаю свою аватару гіршою, за вашу дівчинку, яка кожного разу являється вашому Дмитру у сновидіннях, коли він дрихне у наметі на Хрещатику.
Ви вже навчилися читати сни? Шаман, шаман...
Який РА? РА - то бог у древніх египтян.
А для вас рідніше звучить СА? РА- радянська армія. Я так зрозумів ви саме там служили?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

які дії це доводять? він визначає голодомор у США? ходить з іх прапором? розмовляє англійською? ні.
Ну це ж є головним для президента. А те що він країну розваює - то це байдуже...

А как тех кто против объединить в месте?
Для цього і створено "Геть усіх".
Я тоже против и хочу приступить к решительным действиям.
Поки що ми можемо лише займатися пропагандою. Бо наразі будь-які рішучі дії є "протизаконними". І мусора наразі сильніші за нас. Але все тільки починається...
 
Зверху