Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!
Годі вже "вмикати дурня", хлопче. Канал той називається CNN ("Космічні незаангажовані новини"). Дмитрове ток-шоу називалось (хоч те "мутєво" мене ні разу більше 3-х хвилин не цікавило) на кшталт - "Деякі фактики в світі Галактики".:alien:
Шановний, досить грати в Штірліца, Борман вже давно на цвинтарі...
Не погоджуюсь. Борман - безсмертний, бо він живе у ваших серцях!!!:love:
До того ж, про "адреса, пароли, явки" Штірліц ніколи не запитував. Ними колись публічно цікавилась зовсім інша людина, що в свій час воліла бути в усьому схожим на Штірліца, хоча їй те не вдалося, бо фактура й карма була не та.
Ви знову все поплутали. Метафора - це коли купка відморожених недоумків самі собі зруйновують намети, а потім волають на телекамери про необхідність світової (чи накрайняк - всеукраїнської) революції. А ось це ваше бажання "Корчинський - гетьман" то є утопія (на межі шизофренії).:stupid:
Ох як ви за СІЗО переживаєте...
Та я не за СІЗО "переживаю".
( Я за вас хвилююся. Бо потім вам вже ніякий комендант не допоможе. Там же всі, хто вважає себе "вождем", "месією" або потенційним "гетьманом", автоматично потрапляє у касту "недоторканих" з усіма пов'язаними із цим наслідками...
Не мав можливості дізнатися...
Не мав ще можливості відвідати СІЗО? О, так у вас, судячи з вашого політичного кредо, ще все попереду. Мені здається, що з такою вдачею ви згодом там станете "завсегдатаєм". Питання лише у тім: чи у одному й тому ж самому статусі ви там перебуватимите.
А ви ще не настучали? Ну то біжіть швидше доповідайте своїм господарям.
Та я (дякувати богу) сам собі господар. До того ж, таке виключно революційне хоббі, як "стучати на ближнього", вважаю звичайнісіньким "
западлом". "Стукати" - це доля всіх професійних революціонерів. Вони ж завжди стоять перед ділемою: або "стукати" на соратників, або ж перестукуватись із соратниками з сусідньої тюремної камери.
В їхньому середовищі навіть існує заповідь, щось на зразок:
op:"Застучи ближнього своєго, іначе ближній застучит тебя і возрадуєтся".
Напівстихійний, бо цілком керований.
Хлопче, якщо на вулиці країни протестувати виходять мільйони людей, то керувати такою чисельною стихією здатна лише одна особа - Бог. І то лише у разі, якщо він існує. А якщо ваш "гетьман Дмитро" ставить себе вище за Бога, втовкмачуючи вам, що сам здатен таке й зорганізувати та ще й усим цим керувати, то я вам вже вище писав: манія величі дуже небезпечна, бо передається повітряно-крапельним шляхом.
Давно ви мабуть були в ЗС... Чи в ЗСУ не були взагалі?
У Збройних Силах був (про що ніскільки не шкодую) давно. Але ви навіть не уявляєте собі що то таке було. Якби ви потрапили у щось подібне, то все те лайно - вожді, революція, намети й ваші іграшкові барикади - з вашої голови було б виКОРЧуване доби за три.