ГЕТЬ УСІХ!

Freddi

New Member
Звиняйте але ви мені не указ… тому я сам знаю що мені рано робити а що ні… більше того я не лише сиджу читаю, думаю, але й роблю для себе певні висновки… а от цікаво роздумовувати і думати це не одне і те саме? Попахує тУфтологією…
Проти Всіх.. це взагалі не тема для плідного обговорення… маленька інтрижка… про яку вже всі й забули… але дехто ще щось хоче комусь довести…. Проте марна справа… всі лишаються при своїй думці.. а все тому що, не всі намагаються дати відповіді, для себе, на запитання які виникають…
Не звиняємо.
 

loyer_1

той самий Otto
Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Годі вже "вмикати дурня", хлопче. Канал той називається CNN ("Космічні незаангажовані новини"). Дмитрове ток-шоу називалось (хоч те "мутєво" мене ні разу більше 3-х хвилин не цікавило) на кшталт - "Деякі фактики в світі Галактики".:alien:

Шановний, досить грати в Штірліца, Борман вже давно на цвинтарі...
Не погоджуюсь. Борман - безсмертний, бо він живе у ваших серцях!!!:love:
До того ж, про "адреса, пароли, явки" Штірліц ніколи не запитував. Ними колись публічно цікавилась зовсім інша людина, що в свій час воліла бути в усьому схожим на Штірліца, хоча їй те не вдалося, бо фактура й карма була не та.

То метафора, шановний.
Ви знову все поплутали. Метафора - це коли купка відморожених недоумків самі собі зруйновують намети, а потім волають на телекамери про необхідність світової (чи накрайняк - всеукраїнської) революції. А ось це ваше бажання "Корчинський - гетьман" то є утопія (на межі шизофренії).:stupid:

Ох як ви за СІЗО переживаєте...
Та я не за СІЗО "переживаю".:*( Я за вас хвилююся. Бо потім вам вже ніякий комендант не допоможе. Там же всі, хто вважає себе "вождем", "месією" або потенційним "гетьманом", автоматично потрапляє у касту "недоторканих" з усіма пов'язаними із цим наслідками...

Не мав можливості дізнатися...
Не мав ще можливості відвідати СІЗО? О, так у вас, судячи з вашого політичного кредо, ще все попереду. Мені здається, що з такою вдачею ви згодом там станете "завсегдатаєм". Питання лише у тім: чи у одному й тому ж самому статусі ви там перебуватимите.

А ви ще не настучали? Ну то біжіть швидше доповідайте своїм господарям.
Та я (дякувати богу) сам собі господар. До того ж, таке виключно революційне хоббі, як "стучати на ближнього", вважаю звичайнісіньким "западлом". "Стукати" - це доля всіх професійних революціонерів. Вони ж завжди стоять перед ділемою: або "стукати" на соратників, або ж перестукуватись із соратниками з сусідньої тюремної камери.
В їхньому середовищі навіть існує заповідь, щось на зразок: :pop:"Застучи ближнього своєго, іначе ближній застучит тебя і возрадуєтся".

Напівстихійний, бо цілком керований.
Хлопче, якщо на вулиці країни протестувати виходять мільйони людей, то керувати такою чисельною стихією здатна лише одна особа - Бог. І то лише у разі, якщо він існує. А якщо ваш "гетьман Дмитро" ставить себе вище за Бога, втовкмачуючи вам, що сам здатен таке й зорганізувати та ще й усим цим керувати, то я вам вже вище писав: манія величі дуже небезпечна, бо передається повітряно-крапельним шляхом.

Давно ви мабуть були в ЗС... Чи в ЗСУ не були взагалі?
У Збройних Силах був (про що ніскільки не шкодую) давно. Але ви навіть не уявляєте собі що то таке було. Якби ви потрапили у щось подібне, то все те лайно - вожді, революція, намети й ваші іграшкові барикади - з вашої голови було б виКОРЧуване доби за три.
 

Freddi

New Member
Помоему темя себя исчерпала, да геть усіх, в том числе і "Геть усіх".
 

МАХ

Active Member
Помоему темя себя исчерпала, да геть усіх, в том числе і "Геть усіх".
Це тема себе вичерпала ще неділю тому, ще до її створення… про що я вже неодноразово говорив… інтрижка яка не варта затрати часу на її обговорення…

Ваше не вибачаю приймаю.. якось переживу.. якось винесу… )))

"Караюсь, мучусь, але не каюсь".
Т. Шевченко
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Я же говорю трудно воспринимать что вас обманули)))))) У меня там хороший знакомый был в вашем палаточном городке и не на последнем месте. Он мне много чего рассказывал и как потом Минаев всех кинул.....и как Епифанов поддерживал. Если бы вас не поддерживали силы которым это было выгодно то вас бы от дуда на второй день бы выгнали)))))))))
ага. і нам розкажіть, дуже цікаво. :razz:
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Канал той називається CNN ("Космічні незаангажовані новини").
Це ви самі так переклали? І до чого тут Льоня-комос?
Дмитрове ток-шоу називалось (хоч те "мутєво" мене ні разу більше 3-х хвилин не цікавило) на кшталт - "Деякі фактики в світі Галактики".
А ви впевнені що саме того Дмитра там бачили? Вибачте, але у мене CNN не показує, тому нічого не можу сказати вам з цього приводу. І судячи з назви - передача стосується космосу, а на скільки мені відомо, пан Корчинський не цікавиться подібними темами...
Не погоджуюсь. Борман - безсмертний, бо він живе у ваших серцях!
А ваш герой, як я бачу, пан Штірліц. Розвідник, людина що бреше. То може ви теж чийсь розвідник?
А ось це ваше бажання "Корчинський - гетьман" то є утопія (на межі шизофренії).
Я того не казав. Це ви самі вигадали.
Та я (дякувати богу) сам собі господар. До того ж, таке виключно революційне хоббі, як "стучати на ближнього", вважаю звичайнісіньким "западлом". "Стукати" - це доля всіх професійних революціонерів. Вони ж завжди стоять перед ділемою: або "стукати" на соратників, або ж перестукуватись із соратниками з сусідньої тюремної камери.
В їхньому середовищі навіть існує заповідь, щось на зразок: "Застучи ближнього своєго, іначе ближній застучит тебя і возрадуєтся".
А звідки такі "фундаментальні" знання? Не треба, шановний, судити всіх по собі. Якщо ви звикли стучати на ближнього, то це не значить що всі такі.
Хлопче, якщо на вулиці країни протестувати виходять мільйони людей, то керувати такою чисельною стихією здатна лише одна особа - Бог.
Помиляєтеся. В кожному регіоні були представники "помаранчевих революціонерів", які і казали що кому робити.
У Збройних Силах був (про що ніскільки не шкодую) давно.
От у тому то і проблема. ЗСУ це вам не РА, це вже зовсім інше...


я голосую за кардинально інших. а якщо буде той самий вибір, то знову і знову голосуватиму за Ющенка! не дивлячись на усіляких гетьок.
А кажете "інших". Інші - це ті, хто пропонує щось принципово відмінне від того що є. А ті, хто пропонує те саме, але під їх прапорами - то не інші, то подібні.
в наметах 15 і вишибал 80. це повний склад братства.
Впевнені? Це вам теж УНСОвці розповіли? А що ж вони вам тоді одразу не сказали скільки їх усього?
братчики розмовляють російською мовою і їх там 15 людей.
А що, розмовляти російською то вже стало злочином?
самостійне УНСО існує. введіть у гугл. тає знайдете діючи сайти.
А, УНСО перемістило свою діяльність на сайти?
справжні унсовці не здали інтереси грошам і критикують за це Шкіля.
Почекайте, то тепер вже і Шкіль УНСО зрадив. То пан Корчинський вже не один.
він не є губернатором. це вже добре. все робиться поступово. а вам як мед так і ложкою.
І що з того? Він вже все зробив що йому треба було.
ви знаєте, що 90 % людей пофігу, що і де відбувається , і підняти їх щось робити суто технічно не є можливим.
немає у країні передреволюційної ситуації.що ж ви раніше мовчали? де були? і де були у 2004 році?
Виступи Корчинського у 2004му тоді приписували до "кучмівської пропаганди".
Свобода є опозицією, яку знає майже кожен.
Це як ПР? Вони теж в опозиції...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Геть Усіх!: українці не підтримують нікого

Про це свідчать результати опитування.

78,5% опитаних Центром економічних і політичних досліджень ім. Олександра Разумкова не підтримують діяльність Президента Віктора Ющенка.

При цьому 2,5% респондентів повністю підтримують діяльність Ющенка, 15,5% - підтримують окремі дії, 2,9% не змогли відповісти й 0,7% заявили, що не знають такого.

63,9% опитаних не підтримують діяльність лідера Партії регіонів Віктора Януковича, 10,9% - повністю підтримують його діяльність, 21% - підтримують окремі дії, 3,7% не змогли відповісти й 0,5% не знають такого.

60,6% респондентів не підтримують діяльність прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, 11,6% - повністю підтримують її діяльність, 24,4% - підтримують окремі дії, 2,9% не змогли відповісти й 0,5% не знають неї.

46,9% - не підтримують діяльність голови Верховної Ради Володимира Литвина, 7,7% - повністю підтримують, 40% - окремі дії, 4,7% опитаних не змогли відповісти, а 0,7% не знають його.

43,8% опитаних не підтримують діяльність екс-голови Ради Арсенія Яценюка, 10,4% - повністю підтримують, 36% - окремі дії, 7,4% опитаних не змогли відповісти, а 2,5% не знають його.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

5 мільйонів українців готові до насильницьких дій

Половина українців готові брати участь в санкціонованих акціях протесту, а чверть готові і на несанкціоновані дії.

Про це свідчать результати соцдослідження, проведеного центром імені Разумкова.

Експерти відзначають, що протестні настрої серед населення України зросли порівняно з груднем 2008 року.

Так, зараз 42,2% готові взяти участь у санкціонованих мітингах та демонстраціях, страйках, бойкоті (відмова від виконання рішень адміністрації, органів влади. Тоді як у грудні 2008 року до акцій протесту були готові вдатися 26,6%).

23,8% опитаних готові взяти участь у несанкціонованих мітингах та демонстраціях, блокуванні руху на дорогах та залізницях, вуличних заворушеннях, створенні незалежних від президента та уряду збройних формувань – (у грудні 2008 року – 17,5%);

14,4% готові взяти участь хоча б в одній із незаконних форм протесту, що пов’язані із силовими чи насильницькими діями. У грудні 2008 року таких було лише 10,8%.

«14,4% з першого погляду начебто цифра не велика, однак, це близько 5 млн. людей», - сказав експерт Центру Андрій Биченко, повідомляє Українська правда.

Все менше тих, хто не схильні брати участі у жодній із форм протесту 46,8% (у грудні 2008 року – 58,6%).
 

Modd

Очень Важная персона
Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

5 мільйонів українців готові до насильницьких дій

Половина українців готові брати участь в санкціонованих акціях протесту, а чверть готові і на несанкціоновані дії.

Про це свідчать результати соцдослідження, проведеного центром імені Разумкова.

Експерти відзначають, що протестні настрої серед населення України зросли порівняно з груднем 2008 року.

Так, зараз 42,2% готові взяти участь у санкціонованих мітингах та демонстраціях, страйках, бойкоті (відмова від виконання рішень адміністрації, органів влади. Тоді як у грудні 2008 року до акцій протесту були готові вдатися 26,6%).

23,8% опитаних готові взяти участь у несанкціонованих мітингах та демонстраціях, блокуванні руху на дорогах та залізницях, вуличних заворушеннях, створенні незалежних від президента та уряду збройних формувань – (у грудні 2008 року – 17,5%);

14,4% готові взяти участь хоча б в одній із незаконних форм протесту, що пов’язані із силовими чи насильницькими діями. У грудні 2008 року таких було лише 10,8%.

«14,4% з першого погляду начебто цифра не велика, однак, це близько 5 млн. людей», - сказав експерт Центру Андрій Биченко, повідомляє Українська правда.

Все менше тих, хто не схильні брати участі у жодній із форм протесту 46,8% (у грудні 2008 року – 58,6%).
А как тех кто против объединить в месте? Я тоже против и хочу приступить к решительным действиям.
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

А кажете "інших". Інші - це ті, хто пропонує щось принципово відмінне відтого що є. А ті, хто пропонує те саме, але під їх прапорами - то не інші, то подібні.
Свобода і є іншою силою, бо в ній нема кучміств, кадебістів, комуняк, тобто людей із стеріотипами.

Впевнені? Це вам теж УНСОвці розповіли? А що ж вони вам тоді одразу не сказали скільки їх усього?
все розповіли, хоча звідси теж все зрозуміло.

А що, розмовляти російською то вже стало злочином?
злочином ні, яле кожен, хто є українцем, має знати мову. якщо людина хоче здобути українську державу для України і для українців, то вона має бути прикладом для інших, 1 із складовою чого, є використовування рідної української мови в житті. але якщо для іншої держави, то тут все зрозуміло. Іноземною мовою говорять гості, лакеї, або окупанти. обирайте!

А, УНСО перемістило свою діяльність на сайти?
УНСО працює всюди і в інтернеті також. у УНСО був сайт із 1990 років.

Почекайте, то тепер вже і Шкіль УНСО зрадив. То пан Корчинський вже не один.
країна повна зрадників, Кочр не поодинокий.

І що з того? Він вже все зробив що йому треба було.
і що ж ви мовчали? вийшли б на мітинг, як ми.

Виступи Корчинського у 2004му тоді приписували до "кучмівської пропаганди".
він, на мою думку, взагалі із космоса.

Це як ПР? Вони теж в опозиції...
як вони можуть бути в опозиції, якщо мери, депутати, ради на сході країни повністю заповнені їх представниками. вони самі проти себе. :razz:
 
Зверху