loyer_1
той самий Otto
Re: Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!
Льоня-Космос тут до того, що на його мер(З)ському каналі "Київ" диктори (а часто й сам він власною персоною) майже щоденно розповідають про нього, як про найвидатнішого в світовій історії мера-менеджера.
Різниця наступна: Льоня - псих наявний, але зовсім не буйний. А його диктор Корчинський - псих замаскований з перманентним весіннім загостренням. До того ж, диктор і революціонер - речі непоєднувані. Бо то така ж несумісна нісенітниця, як монах-напьорсточник або єврей-олєнєвод.
Але кому я розповідаю... Ви ж не воїн і навіть не партизан, а лише революціонер, тобто за моєю класифікацію - щось середнє між крадієм-форточником та мародером-терористом.
Отже, хлопче! З огляду на убогість і примітивізм вашої ідеології, мені зовсім не цікава ваша подальша доля. Залишаю вас з вашими вождями. Агітуйте й надалі. Але якщо будете тут поводитись надто зухвало, я обов'язково повернусь!!! You are understand???:angry:
Ні. Так переклав сам Льоня...Це ви самі так переклали? І до чого тут Льоня-комос?
Льоня-Космос тут до того, що на його мер(З)ському каналі "Київ" диктори (а часто й сам він власною персоною) майже щоденно розповідають про нього, як про найвидатнішого в світовій історії мера-менеджера.
Різниця наступна: Льоня - псих наявний, але зовсім не буйний. А його диктор Корчинський - псих замаскований з перманентним весіннім загостренням. До того ж, диктор і революціонер - речі непоєднувані. Бо то така ж несумісна нісенітниця, як монах-напьорсточник або єврей-олєнєвод.
Навіть так? То був його клон? А я і не знав, що Дмитро - то лише один екземпляр із братів-близнюків Корчинських. Так а скільки їх там на одне обличчя??? Чи він "многолик яко Будда"? Бо я ж наявність у нього штатних двійників виключаю повністю, оскільки він ще не "гетьман", а тому вони йому поки що по рангу не передбачені.А ви впевнені що саме того Дмитра там бачили? І судячи з назви - передача стосується космосу, а на скільки мені відомо, пан Корчинський не цікавиться подібними темами...
Я не вважаю свою аватару гіршою, за вашу дівчинку, яка кожного разу являється вашому Дмитру у сновидіннях, коли він дрихне у наметі на Хрещатику.А ваш герой, як я бачу, пан Штірліц. Розвідник, людина що бреше.
Саме так. Я затисався у ваші нациські ряди під виглядом скромного штандартенфюрера СС і згодом зсередини підірву на фіг всю ту вашу відморожену богадельню. Начувайтесь, братчики!:evil:То може ви теж чийсь розвідник?
А у цьому все ваше революційне нутро - донос. Так було споконвічно з усіма революціонерами. Ви ж, сподіваюсь, чули як навіть Іуда на Христа настукав прокуратору? Точніше, навіть не настукав, а "здав з потрохами" як "склотару"......Якщо ви звикли стучати на ближнього, то це не значить що всі такі.
Який РА? РА - то бог у древніх египтян. Я ні у якого РА не бував. Збройні Сили складаються з озброєнних підрозділів не лише МО, а й других відомств.От у тому то і проблема. ЗСУ це вам не РА, це вже зовсім інше...
Але кому я розповідаю... Ви ж не воїн і навіть не партизан, а лише революціонер, тобто за моєю класифікацію - щось середнє між крадієм-форточником та мародером-терористом.
Отже, хлопче! З огляду на убогість і примітивізм вашої ідеології, мені зовсім не цікава ваша подальша доля. Залишаю вас з вашими вождями. Агітуйте й надалі. Але якщо будете тут поводитись надто зухвало, я обов'язково повернусь!!! You are understand???:angry:
Останнє редагування: