ГЕТЬ УСІХ!

Freddi

New Member
Цікаво куди ви мене вже приписали… я не опущусь до банальної співучасті в руйнуванні держави… власне чим і займається будь-яка політична партія… тому не варто мене приписувати до «політ еліти», бо вони лише намагаються нажитися на державі… підтримаю, піду в ряди лише до тої партії, штабу де прозора система фінансування, без бізнесменів і олігархів, а також без нинішніх політиків… а так просто іноді доходить до абсурдного…
Многоуважаемый, а где вы видели партию без алигархов, бизнесменов....???
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

а працівників заводу ви вже до геть усих приплели? швидко. вони поки самі за себе і я не чула, щоб вони до геть усих приходили. в Херсоні допоки нікого не побили, а люди роблять все законними шляхами, а незаконно веде себе саме керівництво.
провокатор - той, хто пропагує силові незаконні безвихідні варіанти. а це як раз ви.
На працівників заводу в той же час було скоєно аналогічний напад.
Законними, шановна? А зохоплення адмінбудівлі заводу то по-вашому законно? Ні. За це є стаття в ККУ. Тобто за вашою класифікацією працівники заводу теж провокатори.

проте краще аніж просто сидіти склавши руки… власне чим всі Суми і займаються…
Отож. Сидіти і розповідати яке "мародерство" пропонужмо ми може кожен. А от самому щось зробити...
Тож у мене питання до всіх, хто так яро критикую "Геть Усіх": а що особисто ВИ, шановні, самі зробили окрім балачок на форумі? Чи тільки розмовляти і критикувати вміємо?

Zuzuka, ви як прихильник ВО Свобода, не могли б назвати звідки фінансується діяльність партії?
Вона Вам навряд чи відповість. Проте є досить цікавий факт: після появи інформації про те, що Свобода почала фінансуватися паном Коломойським, Тягнибок зайняв відсотків 10 бігбордів Києва. Хоча до того не висів на жодному. Ціну на рекламу на бігборді у Києві ви мабуть собі уявляєте, на членські внески так не поживеш... ;)
 

МАХ

Active Member
Многоуважаемый, а где вы видели партию без алигархов, бизнесменов....???
Абсолютно згоден, що такої партії на даний момент не існує, і будь які акції зараз фінансуються… тому не варто мене приписувати до якихось політ акцій, політ сил, тим більше до партій… КОСТа, я ніяким чином не відношусь до Геть Усіх… Ющенко-Чемодан-Америка… і повірте нікуди вступати не збираюсь… бо нікуди!.... я не маю наміру займатися блюзнірством… і приймати участь в збагаченні олігархічних кланів… тут лише обурила позиція деяких форумчан… які критикують будь-кого дії яких, шкодять політичній силі яку вони представляють, або ж мають до неї симпатії… а про інтереси України вони забувають… хоча 5 хвилин тому писали як вони люблять свою країну… а все що зараз відбувається, будь-що це проплачені акції…
 

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Life-ua, дякую за інфу. А то в мене вже була така думка, що братки дійсно сами себе від нудоти побили. А виявляється вже є аналогічна їх братія :). От і переконайте мене, що за обома не стоять одні й ті самі люди, які під шумок, доки буде бійка стінка на стінку, не планують перерасподіл влади на власну користь. Я не про Корчинського чи Емчука і інших "керівников", а про тих, хто керує ними. Хоча мушу визнати у діях Щита більш сенсу, ніж у воланні гасла "Геть Усіх".
Они друг друга стоят . Вторые хоть не "какают" в горшочки , и не поливают других :) (хотя насчёт Братства против Каурова поддерживаю , может поумнеет после этого . Тут Братство порадовало , но не хочется что-б такие люди руководили государством - нужны сильные экономисты , юристы , аграрники и т. д. - а не авантюристы)
 

CHGrey

Rzzevskiy
Re: Відповідь: Юлія Тимошенко

Коли ми будеми при владі - ми заборонимо. Механізм - заборона на рівні закону.
Чтобы прийти к власти вам нужны будут спонсоры,а затем чтобы с ними расплатится ,то вы эти автоматы и в детских садах и школах ставить будете.
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

На працівників заводу в той же час було скоєно аналогічний напад.
Законними, шановна? А зохоплення адмінбудівлі заводу то по-вашому законно? Ні. За це є стаття в ККУ. Тобто за вашою класифікацією працівники заводу теж провокатори.
незаконні в першу чергу дії керівництва заводу. а що буде робити людина голодна, без грошей, із голодними дітьми у холодній хаті живучи, гуляючи із ножем у кишені по вулиці. самі здогадайтесь.



Тож у мене питання до всіх, хто так яро критикую "Геть Усіх": а що особисто ВИ, шановні, самі зробили окрім балачок на форумі? Чи тільки розмовляти і критикувати вміємо?
я була 1 із активних учасників революції на траві у 2004 році. єдина із дівчат СумДПУ, які пішли у похід до Києва. нашу перемогу знаєть всі. я думаю ви також. і пам"ятник стоїть... це зроблено було не для приколу типу я сказав, а для сумчан, зараз в цих вузах навчається півфоруму. і багато хто навчався. але це інша тема. і вас вона мало стосується.
і це маленька частина, але ми тут не обговорюємо діяльність мою. ми тут про геть усих.

нічого не робить і кричать: нічого не буду робити, допоки "усих" не підуть за відповідним напрямком - не конструктивна позиція. можна так до 70 років досидіть.


Вона Вам навряд чи відповість. Проте є досить цікавий факт: після появи інформації про те, що Свобода почала фінансуватися паном Коломойським, Тягнибок зайняв відсотків 10 бігбордів Києва. Хоча до того не висів на жодному. Ціну на рекламу на бігборді у Києві ви мабуть собі уявляєте, на членські внески так не поживеш... ;)
не треба вирішувати чи я відповім, чи ні. я ж за вас не відповідаю, тому прошу. де докази про фінансування ВО Свободи Коломойським /хто це такий взагалі? фотку його хоч/? давайте ксерокси документів, будь-що, то буде конструктивна розмова і дії, а то ляп, аби не мовчки. вам відомо, що Олег Тягнибок виграв вже пару сотен судових справ у сфері наклепів... і цей теж виграє, тільки документи надайте. а взагалі є тема ВО Свобода, там і пишіть, а то у всіх темах ВО Свобода приплітаєте.
направте енергію у створення постів по темі.
 

RZA

bastard
вся эта тема - особо извращенный и завуалированный вид троллинга.
=) =) забиваем писать тут про всяких пацаватых "недореволюционеров".
почитайте посты =) =) ужжжас .....
 

loyer_1

той самий Otto
Фахівці є, і юристи і економісти і ін. Вони знайдуться в Україні у будь-якій кількості. Тут справа не в фахівцях, а в світогляді, здатності до роботи і боротьби. Або нездатності. Ті люди, які зараз при владі, позиціонують себе як фахівці. Всі ці Коломойські, Пінчуки — є фахівцями-капіталістами. Вони ж заробили багато грошей, отже, вони знають як їх заробляти. Але на рівні країни це чомусь не спрацьовує. Ющенко - суперпрофесійний бухгалтер, чому його досвід не діє зараз, коли він став президентом? Чому в нас така катастрофа із гривнею, якщо нами править настільки талановитий і професійний бухгалтер та банкір? Насправді все вирішує в першу чергу політична воля, а наразі її відсутність, і професійна обмеженість.
В першу чергу має виникнути формація, яка хоче привести нових людей. Це мають бути люди, що прагнуть кардинальних змін в країні і, власне, їхнє “хочу” зіграє значно більшу роль, аніж усі фахові спеціалізації. Всі революції в економіці, світовій політиці проводилися геніальними дилетантами і ніколи в житті — фахівцями. Молоді і натхненні — ось що потрібно цій країні після того, як “Геть Усіх!”
Ай-яй-яй-яй-яй... Stein, вам не соромно чужі висловлювання видавати за свої власні відповіді???:shock: Ви ж цю свою думку, як видно, скопіювали звідси -

Чи треба так розуміти, що майже вся ця ваша викладена тут ГетьУсівська маячня теж є копипастом?
Й найцікавіше мені таке: розповсюджувати весь цей свій брудний і зухвалий піар вас сюди прислав "великий революціонер" Корчинський? Чи ви скоюєте ці свої протиправні дії з власної ініціативи?..

Щодо Ваших "харізматичних" кумірів-керманичів.
Юначе, для того, щоби висловлюватись від імені суспільства потрібно мати хоча б якийсь мінімум певного сумління і особистих чеснот. А на вашому Корчинському ніде вже "клейма" ставити. Він же банально відморожений на всю голову пройдисвіт. А ще: хронічний невдаха, паталогічний нездара та клінічний неуч. До того ж, перед тим, як зазивати людей "на барікади", нехай би він спочатку сам для себе визначився: хто він "по життю" - телевізійник-маргінал у Льоні-Космоса чи все ж таки полум'яний революціонер-бунтар?
Хоча, як мені здається, у нього "криша з'їхала" ще у 1995 р. після "роздачі" від омонівських гумових кийків під час відомих подій - поховання патріарха УПЦ КП Володимира (Романюка). Тоді він був на чолі УНСО і (як на мене) справляв враження такого собі гібриду Че Гевари та Чингачгука, а його „лялькове військо” - щось середнє між тиловим окупаційним румунським підрозділом та італійською польовою жандармерією „епохи Мусоліні”. Відтоді (після кийків) ваш "брат Дмитро" добровільно і перекваліфікувався з "лицаря-УНСОвця" на телевізийника-політтехнолога. Тобто логіка там була така: не вдалося стати фюрером-вождем "жалюгідного і недостойного" народу, який не вгледів в ньому лідера, - то гайда-мерщій у шоу-мени, бо теж завжди можна фейсом на публіці поторгувати.

Пригадується, як він тоді, у 2001 р., коли став професійним провокатором, розповідав про те, що, оскільки на будь-яких виборах кількість громадян, голосуючих "проти всіх", більша, ніж прохідний бар'єр, то якщо свою партію назвати одноіменно "проти всіх", мовляв, партія гарантовано потрапить у парламент. Але не судилося: Центрвиборчком ту партію "Проти всіх" таки зареєстрував, але графу у бюлетнях перейменував на "ні за кого", - тому Корчинський з депутатством на виборах 2002 р. пролетів.
Взагалі, яку тільки маячню Корчинський тоді не ніс. Й про "велику українську імперію від Сєни до Лєни", й про те, що буцімто сучасні війни виграються не у реальному часі, а у віртуальному просторі, тобто лише інформаційно. Коротше, за своїм епатажем Дмитро не поступався ні Борьці Моїсеєву, ні Вовці Вольфовичу. Мабуть, саме за це його згодом Медведчук прийняв на роботу на канал "1+1" у знамениту бригаду кучманоїдів-пропагандистів Піховшека та Джангірова. Через два дні на трєтій "брат Дмитро" з'являвся у щоденній вечірній десятихвилинній программі з черговою порцією вигаданого лайна на тоді опозиційного кандидата у президенти Ющенка... Інакше кажучи, колишній націоналіст Корчинський заради можливості "бути на виду" тоді свідомо й повністю поєднався з "антинародним режимом Кучми".

А коли сталося диво "помаранчевої революції" (а у можливості такого прояву людської гідності з боку звичайних українців Корчинський зневірився на той момент вже давно) "брат Дмитро" природньо і автоматично опинився у лавах "відсторонених кучмістів". Той порив людської свідомості й гідності, на який він (зі своїми вузьковождистсько-ультранацисьскими прагненнями) так сподівався у 90-х, він тоді презирливо охрестив "повстанням хунвєбінів". А що оставалось робити? Він же колись хотів очолити такий свідомий народ, а тут все навпаки - попав у лави "ненавистної антинародної влади".

Потім було ще цікавіше - колишній націоналіст Корчинський разом з іншими маргіналами й анти-українцями на кшталт вітренківців й комуністів блокував суди і приймав участь в усіляких там п'ятиколонних акціях протесту. І навіть їздив з усіма тими п'ятиколонними вождями у складі делегації до Путіна у "білокам'яну". Але там, як подейкують, стався кумедний конфуз. Путін, якого тоді, після помаранчевих подій, охопила депресія й відчай, був радий покровительствувати любому з українців, аби той лише не був "помаранчьовим". Говорять, що за декілька годин до прийому "антипомаранчевої" делегації союзників у Кремлі, хтось невідомий розповів Путіну, що один із "делегатів-союзників" на прізвище "Корчинський" свого часу (як лідер УНСО у 90-х) був замічений у середовищі чеченських заколотників - десь там засвітився у тилу в горах Ічкерії. Після такої інформації "брату Дмитру" у "великоповажному прийомі" було відмовлено.:lol:

А тепер, зважаючи на весь цей безлад у нашому суспільстві, й, розраховуючи на існуючий сьогодні серед наших громадян великий попит на "сильну особистість", "брат Дмитро" із "соратниками" вирішив звести всі ці негаразди в один суцільний хаос. Мовляв, а раптом вийде...

І як взагалі можна в людині з такою швидкозмінною мораллю і екзотичною біографією вгледіти особистість, що здатна дати раду усьому суспільству??? До того ж, хто дасть гарантію, що всі ті "геть-палаточники" - не якийсь там "дестабілізуючий ФСБшний проект" або не "законспірована провокація" румунського "Секурітате"???

Кінець кінцем, треба зрозуміти, що такий благородний вибух людської свідомості й гідності, який охрестили "помаранчевою революцією", буває раз у століття (або ще рідше). Люд вибухнув тоді не за ющенків чи тимошенків (вони були лише супутніми обставинами), а проти того, щоби владні покидьки, які вважали себе майже фараонами і яким здавалося, що вони вправі робити все, - пішли у небуття. І хоч це не вдалося, але відкрито вже на деспотію в Україні ніхто не наважується претендувати. Й подібні "вибухи" можна за всю світову історію по пальцях перерахувати, бо майже завжди і всюди (а "на Русі" особливо) - "народ безмолвствуєт".
Але різні корчинські досьогодні не зрозуміли, що штучно зорганізувати подібні "вибухи" (навіть в умовах кризи) просто неможливо. А якщо щось і вийде, то вже точно ніяке не благородне, а, скоріш, дещо на зразок "мародерських погромів".

Взагалі-то, всі ці "штабні рятівники" мені видаються шаріковими, яким ще не зробили "зворотню лоботомію".
 

Freddi

New Member
Абсолютно згоден, що такої партії на даний момент не існує, і будь які акції зараз фінансуються… тому не варто мене приписувати до якихось політ акцій, політ сил, тим більше до партій… КОСТа, я ніяким чином не відношусь до Геть Усіх… Ющенко-Чемодан-Америка… і повірте нікуди вступати не збираюсь… бо нікуди!.... я не маю наміру займатися блюзнірством… і приймати участь в збагаченні олігархічних кланів… тут лише обурила позиція деяких форумчан… які критикують будь-кого дії яких, шкодять політичній силі яку вони представляють, або ж мають до неї симпатії… а про інтереси України вони забувають… хоча 5 хвилин тому писали як вони люблять свою країну… а все що зараз відбувається, будь-що це проплачені акції…
Многоуважаемый, Вас вообще рано куда-либо приписывать, просто наблюдейте, думайте, размышляйте ....пока...
 
Зверху