Відповідь: Re: Відповідь: Re: Оффтопики.
Бізнес, кажете в тіні, а що йому ще робити? Якщо криза на дворі, бізнес і без того несе збитки, а вони податки вдвічі збільшують. У людей роботи немає, родини годувати нічим, а вони в рамках програми по "зменшенню впливу фінансової кризи" впроваджують зміни до законодавства згідно з якими люди можуть почати отримувати допомогу по безробіттю лише з 91го дня після того, як стануть на облік... Це нормально по-вашому? Чи знову ми в цьому винні?
Країні необзідна влада, що зможе керувати країною без кредитів.не треба молитись. треба реально дивитись на речі. зараз країні необхідний кредит
Долар не підскоче, долар штучно піднімуть власники банків(читай влада) яким не дістанеться траншу аби зідрати недоотримані надприбутки з народу.бо доляр підскоче, якщо не буде траншу.
В темі "Геть Усіх" мені намагаються довести що у нас нака суперпрофесійна влада, а ми такі негідники хочимо позбавити народ цих благодєтєлєй і незамінних фахівців.де таке чули? з уст пані Ю.?
А звідки ви знаєте що вони не здатні?а хто здатен? тільки не кажіть, що Корч і Ко.
А, дійсно, як же я одразу не додумався? Влада свята чесна і праведна! То ми погані! Влада все робить правильно, а ми їй тільки заважаємо.. своїм існуванням.вони керують. проблема в нас самих
Бізнес, кажете в тіні, а що йому ще робити? Якщо криза на дворі, бізнес і без того несе збитки, а вони податки вдвічі збільшують. У людей роботи немає, родини годувати нічим, а вони в рамках програми по "зменшенню впливу фінансової кризи" впроваджують зміни до законодавства згідно з якими люди можуть почати отримувати допомогу по безробіттю лише з 91го дня після того, як стануть на облік... Це нормально по-вашому? Чи знову ми в цьому винні?
"Довелося", "бо не можна", "та я не винен".... Стандартні відмовки демократів. Справу зробили, а хто відповідати має - невідомо. Ні хто ніколи не винен...пані Ю. розробила такий бюджет. Ющенку довелось ого підписати, бо не можна країні іти у новий рік без бюджету. у травні будуть внесені зміни до кошторису.