Оффтопики.

Zuzuka

прагну...
це ви про глобальну політику від Петрова. вибачте, але я таких політичних агітацій не приймаю. прихилитися під крильцем науки і нести шовінізм у маси.
 

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
Видимо комунистов боялись больше их то щупальца были на всей территории.И большие слонячьи уши которые слышали не только через стены,а и через города.Поэтому и молчат.Те кто по старше помнят репрессии и молчат,те кто среднего возраста и помоложе помнють ковбасу.Мой всё тот же дед ненавидил комуняк и не вступил в партию, за это был изгнан с должности председателя колхоза.(поэтому в нашей семье их тоже ненавидили :))
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Оффтопики.

Бандера боролся за власть.Когда ее ему дали фашисты он был с ними....
А можна з цього моменту щось детальніше сказати. Коли саме, за яких обставин Бандера отримав від Гітлера "ярлик на царство"?
Велике прохання конспекти лекцій Вашого колишнього замполіта та цитати зі статуту ЗС СССР не наводити.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Я мультиникизмом не страдаю.
Уявіть собі, я - так само. А про що це Ви, до чого тут мультиникізм (вам позаздрив би сам Маяковський, який любив вигадувати нові слова.)

Так что ваш винигрет явно относится ко многим никам.
А може ще й статистичну виборку представите по цим самим багатьом нікам. З розподілом по Гауссу, коли Ваша ласка вже згадали вищу математику. А взагалі то схоже на те, як дитина в садочку, якого спіймала вихователька на шкоді, "здає" своїх "подєльщіков" які встигли розбігтись. До чого тут інші ніки. Іще одне, слово "винигрет" в російській мові пишеться не так.

И вообще то кажется прапорщик то было вроде в вашем нике.
Агов, Ви ну просто реформатор форумських термінів. В моєму ніку слова "прапорщик" немає. Ви хоть знаєте, що таке нік і чим він відрізняється від підпису? Почитайте основні правила форуму. Там трохи не так інформація подається, як в статуті, але, сподіваюсь, розберетеся. Щодо згадуваного мною "дикого прапора", то дуже вже він мені нагадує Вас за методом викладання думок - "Это вам - не это", "Нужно понимать всю глубину наших глубин", "Отставить, у нас выслуга лет и субординация" тощо. Ви часом лекції не одного замполіта слухали?

И про кумиров то не ко мне
Вибачте, звичайно кумирів мати гріх. А ось бути шанувальником великого таланту великого проФФесора - то Вам ніхто і не забороняв. І манера балакать у вас подібна (ви часом не один політичний клуб відвідуєте). Ну і те, що Ви віддали в свій свій голос за його партію - результат закономірний. Просто такий чолов'яга Вам не може не імпонувати. Хоча щось в останньому опитуванні Ви схилились до Литвина, якщо я не помиляюся? Це просто прогрес! Браво!
 

Dobrofey

Active Member
Re: Интересные статьи из интернета.

Недавно президент Виктор Ющенко со свойственной ему деликатностью и красноречием осудил "вонючий популизм 1917 года"
Сорри за оффтоп, но уж слишком сильно в последнее время у нашего "гаранта" обострилось обоняние - то ему газ вонючий не нужен, то чей-то популизм попахивает. Учитывая его "нижеплинтусный" 3%-й рейтинг, можно предположить, что к лету ему также станут ненужными "ваши вонючие президентские выборы", и он активно начнет продвигать фирташевский проект "кролига Яйценюка". А украинским Бимбо Гами, или же "козой отпущения" сделают Тюльку Тимошенко, только вот народу от этого легче не станет... :(
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Я відповім вам у відповідній темі.
 

Zuzuka

прагну...
відсутня така тема. тому написала сюди. модератору життя полегшила. меньше постів переносити.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Я відповів в тій темі, в якій розміщено процитоване вами моє повідомлення.
 

Zuzuka

прагну...
хвилює доля Марсії. із переходом в бригаду рожевих ніків вона втратила можливість писати у цьому розділі? чи вона просто не заходить? як воно насправді є?
 
Зверху