Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!
нет. отстраиваться, слава богу, пока неоткуда. еще не совсем развалили.
А, ну то давайте чекати доки розвалять?
я за то, чтобы Украина развивалась, уверенно и постоянно.
Так і буде! Треба тільки очистити її від паразитів-олігархів і все в нас буде добре!
одни негодяи просто сменят других.
и вы не можете быть на 100% уверены, что это не так. уж очень люди разные, а государство наше молодое.
Ні хто не може дати гарантій. Але різниця в тому, що я це вам відверто кажу, а не займаюсь "окозамилюванням", як це роблять любі вам демократи.
а вместо этого что мы имеем? клоунаду как раз под выборы. отсюда вывод- ребята хотят посидеть в кресле.
Рєбята хочуть в крісло не заради грошей, як рвуться туди демократи, а заради блага власної країни.
Але зовсім не розумію те, що Ви повірили, нібито якщо все зруйнувати, можна буде щось більш толкове зробити.
В 1917му теж нак казали. Але ж, як ми бачимо, побудували!
На справді ви розчищаєте дорогу для тих, хто буде цю країну, і вас у тому числі, безкарно грабувати і гвалтувати.
Нас безкарно грабують і гвалтують ось уже 20 років! Ви не помітили? Так, до вас не приходить команда НКВС за "продразвьорсткой", до вас приходить ДАІшник зі штрафом, чи податкова, але чи міняється від цього суть?
Демократія - це безособова диктатура. Коли ви живете в тоталітарній державі вам є проти кого боротися, ви бачите ворога. В демократії ворог підступно ховається за спинами ляльків-політиків на яких народ і випускає свій гнів. І роздерши одну ляльку паразити-ляльководи випускають іншу, і все починається спочатку...
А через те, що я набагато більш проти того що Ви пропонуєте, ніж проти того, що є зараз.
Ви проти того аби Україна стала великою могутньою державою?
ЗІ: якщо Ви такий камікадзе, то не тягнить за собою інших, хто цінує своє життя.
А для чого жити, скажіть мені? Ви знаєте чому у нас сьогодні такий розгул наркоманії, педерастії, неформалів, алкоголізму серед молоді? З якої причини у нас так процвітають ПСПУ, Русскіє марши, свідки єгови і т.п.? Та від того, що у нас нічого немає. У нас немає мети, немає ідеї, людям немає заради чого жити. Люди не можуть жити без віри, а Україна не може їм нічого дати. Чим сьогодні може пишатися рядовий українець? У що вірити? Що можемо запропонувати молоді? Ось і шукають вони, хто в сектах, хто в РФії, а ті, що послабше - в пляшці та косячку...
Я не хочу жити в такій країні. Я не хочу щоб діти мої жили в такій країні. І я бачу, що нинішня влада не зможе нічого змінити. Бо саме вона довела країну до такого. І я хочу щоб все змінилося. Нехай не для мене, хочаб для тих, хто буде після мене...
З.І. Доречі, подивіться сьогодні на РФ. Там демократія? Ні, там саме те, чого ви так боїтеся. Демократія скінчилася разом з Єльциним. І почався розквіт держави. Їм пощастило, у Єльцина вистачило совісті піти добровільно. У наши - не вистачить. Тому їм треба допомогти...