Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!
А за що тримають людей нинішні "ліберальні демократи"?
Погоджусь, що у більшості своїй "за дурнів", але те що Ви пропонуєте, це вже зовсім ні в які межи не вписується. Запустивши процес руйнації його вже зупинити без репресивно-силових зусіль буде неможливо. Нікому, навить організаторам, але вони цім, як я бачу, не переймаються.
Вам подобається Янукович і йому подібні? Ви хочете щоб все лишилося як є?
Янукович мені набагато меньш подобається ніж Ющенко. І якщо з двох обирати, то оберу знову безхребетного, який майже нічого не робить, ніж того хто буде відверто робити шкоду.
А це залежно від того, з якого боку на це подивитись. Принаймні за часів тих "популістів" людям було чим пишатися у свїй державі. Люди відчували, що живуть в Державі, а не в чийомусь сировинному придатку. Чим може пишатися сьогодні українець? Що є українська армія? Що є Україна в світі? Відстала країна третього світу? Звалище відхододів і нелегальних мігрантів? Вам подобається такий стан речей? Тоді давайте і далі проводити "демократизацію"!
Якщо Ви кажите про часи Червоного терору, то сумніваюсь, щоб ті хто помирав з голоду чи гніли у таборах пишались своєю великою державою. А демократії у нам поки ще нема, є лише перехід, який завдяки кримінально-комуністичній номенклатурі затягнувся, тому щось на це закидувати поки що зарано. Да і ніхто не казав, що результати відразу з'являться. Якщо подивитись на "стовбур і оплот демократії" США, то і там теж не все гаразд зараз, і не було певний час колись, але казати що вони відстала країна 3-го світу Ви не будете.
Я замислююся над тим, що гірше ніж є зараз може бути тільки якщо воно так і продовжуватиметься далі.
Я вже писав, що може бути ще набагато гірше, навить важко уявити як. І Ви вже робите перший крок на шляху до цього.
Яким чином? У вас є пропозиції з цього приводу?
Нижче я писав. Спрямувати свої акції на конкретні результати, ставити конкретні вимоги і вимагати конкретних дій влади. "Геть усіх" це руйнування, а не конструктивна дія.
Як саме? В 2004му вже були "чесні вибори". І який результат?
А який Ви чекали результат? Що Ющенко раптом виявиться мужньою людиною, наведе лад у суспільстві, припинить корупцію? Кого обирали, того і обрали. І я особисто не шкодую. Не треба було у той час і не треба зараз очікувати мани небесної від достатньо земних людей. Вкажите зараз на людину, обдаровану необхідними відповідними якостями, з радістю за неї проголосую і буду знову на майдані захищати свій вибор.
А вас влаштовують ті, хто зараз вже при владі? Вас влаштовує уряд, що замість того аби дбати про мільйони вкладників дбає про десяток банкірів?
Не влаштовує. Але та влада, яка прийде на плечах "народного гніву" буде ще гірше. Згадайте гасла більшовиків, за яким вони чинили. "Хто не за нас, той проти нас". "Грабуй награблене". Від них Ви точно ніколи не дочекаєтесь поверенння вкладів, а закладене майно вони відберуть не вагаючись, бо банки будуть їм належать.
А ви проти? По-вашому потрібне щось мляве і безхребетне накшталдт "любих друзів"?
А це вже кого обере громада. Обере млявого, такий і буде.
Здається, саме це ми маємо зараз...
Та ні. Зараз таких лише досить багато, щоб вони були помітні. А будуть геть усі.
Так само вважає нинішня влада. У неї колишній директор шоколадної фабрики може і СБУ керувати і Нацбанком. Ось він, "професіонал"!
Тож варто його переплюнути. І кажите що гірше не буде.
Він лише забезпечуватиме функціонування комунальних і т.п. служб.
Ось саме це і т.п. і є те про що Вам не кажуть організатори, а сказав я. Щоб підтримувати громадський порядок обов'язково міліція, суди і таке інше, повинни комусь будуть підпорядковуватися. При відсотньості центральної влади, ці функції, як "і т.п." спробують взяти на себе мери. У когось може і не вдасться, в такому випадку почшеться війна між міліцією і загонами самооборони.
Наврід. Коли мер побачить що сталося з президентом, навряд він чинитиме опір народу. Бо захищати його вже буде нікому...
Не смішить. Мер вийде к народу і скаже "Які молодці, скинули погану владу, доки не з'явиться нова, я тут не допущу беззаконня!" І пійде дерібаніти з товаришами державне майно. Бо закон - це вже він.
А що ми отримали натомість? Те саме, але під іншими лозунгами. Ви ніколи не мали справи з Беркутом? Мабуть ні, бо ви б тоді думали трошки по-іншому...
А Вам так кортить розігріти Беркут і міліцію, щоб вони почали вже усіх подряд лупцювати? Чи може вважаєте буде не так, коли почнуться масові заворушення і гарант обьявить чрезвичайне положення і впровадить пряме президентське правління?
А це вже, вибачте, "політичні репресії", тут потрідна "сильна рука", а чього ви не хочете...
Я також не хочу мямлі президента. Але не у той спосіб цього досягати треба, який Ви пропонуєте. Ви отримаєте не "сильну руку", а діктатора у кращому випадку, якому начхати буде на Ваши прагнення. Саме тому, що він буде сильною рукою. До сильної руки ще потрібне щире серця і твереза голова. А Ви пропонуєте лише перше.
Так? А згадайте скільки гвалту було коли Кушнарьова посадили!
То й що? Хіба то був гвалт? Весь той гвалт і був саме через те, що по Ющенко було відверто видно, що він не здатен на мужні кроки. Тому і гвалт. А якби слідом за Кушнарьовим посадили усяких Колеснікових, Колісніченок, Вітренок, Грачей за відверто антіукраїнськи провокації гвалт відразу б десь подівся б.
А хіба це не ваш ідеал? Демократична ліберальна альтернатива "сильній руці". Хіба не за це ви ратуєте?
Ющенко не мій ідеал. Поки що мені серед існуючих політиків більш за всіх приваблює Гриценко, який не багато розмовляє, але коли говорить каже не те, що від нього хочуть почути, а те що він на справді думає. І на сильну руку від підійде, бо керуючи МО України, робив все достатньо професійно і поганих відгуків про нього я не чув.
Правильно, це ж головне. А те, що нічого не досягли - то зайве...
Знову не погоджусь. Досягли, але не всього чого хотіли. Проливши кров, не досягли б навить і цього.
Ці фрази звучать з трибуни будь-якої з представлених у Раді партій під час передвиборчої агітації. А толку з того? Багато вони виконали своїх обіцянок?
А я і не кажу про депутатів. Ви зібралися проводити акції, вам "накипіло", тож спрямуйте їх не туди, куди кажуть ті хто хоче зруйнувати державність, а туде де ця державність почиситься і де Ви, а не вони, отримаєте з цього користь. Заставте цю владу працювати, якщо цього не сумієте зробити, інша Вас спочатку кине під танки, а згодом у разі перемоги, подякує путівкою у таборам.
Скажіть мені, ви знаєте скільки грошей потрібно щоб тільки зареєструвати нову партію? В скільки треба на передвиборчу агітацію? А скільки заплатити у ЦВК щоб взяти участь у виборах?
Може на вашу думку простий смертний потрапити таким чином у владу? Тож що ми змінимо на виборах? Замість Ющенка оберемо Тимошенко, чи Яценюка? Чи кого ще з них?
Відверто скажу, не знаю. Але не повірю, що це вінятково під силу лише олігархам. Є таке поняття як добровільни внески. Можна зробити громадську організацію, як це було у тому ж 2004. Можна, якщо СМІ недоступні використовувати інши засоби, мітінги, лістовки, мобільні телефони, той самий інтернет. Було б бажання і від влади можна бугато чого добитися. У 91 році, за тих самих умов і при сопротиві майже повністю комуністичного керівництва результата досягли.
І не закликаю обирати когось з вище згаданих. Перши два вже себе показали, а третій - відверта маріонетка олігархів.
Гаплик буде коли гопники з колекторської фірми за підтримки гопників у формі МВС прийдуть забирати вашу кредитну квартиру, коли ваша дружина і діти опиняться на вулиці без шматка хлубу, бо через влаштиовану нашою нинішньою "святою демократичною" елітою кризу на якій вона неймовірно збагачується, ви втратите останні засоби до існування. От тоді ви заговорите зовсім інакше. А поки що ситий голодго не рузуміє...
А Вам буде краще, якщо ці гопники прийдуть не в міліцейський формі з тими ж самими результатами? Чи сподіваєтесь, що минеться, тому що Ви булина барикадах? Іспокон віку револючія їла власних дітей, тому до Вас першого прийдуть.