ГЕТЬ УСІХ!

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

с калом всех мешали и дальше мешать будут .....самое главное что те, кто в одном месте по уши, не заботятся о себе, а ждут "мессии" и пользуется лозунгами давно уж несуществующего государства.
=)
Тож давайте докладемо зусиль, аби ця держава нарешті відбулася! Чи ви проти?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Про телеканал Інтер та його програми тіпа "Свободи" і т.п. можна судити вже по тому факту, що після "наїзду" Тимошенко на Фірташа та банк "Фінанси і кредит" останній відверто купив найближчу недільну програму "Подробиці тижня" і вся вона були присвячена поливанню брудом Тимошенко.
Про канал Інтер мова не йшла, я особисто взагалі по ньому дивлюсь лише фільми. Шустер на каналі "Україна".
 

Zuzuka

прагну...
від цього передача шавіка кращою та об"єктивнішою не стала. навіть навпаки :(
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Про канал Інтер мова не йшла, я особисто взагалі по ньому дивлюсь лише фільми. Шустер на каналі "Україна".
А "Україна" показала своє "обличчя" ще в 2004му... А Шустер, здається веде "Свабоду на Інтері", чи я помиляюся?
 

Zuzuka

прагну...
Свабоду на інтері ведуть хто зна хто, але не шавік.

трк канал зараз показує довгу шию, сує ніс у чужі справи, показує Україні інші частини тіла. сподіваюсь, колись вони зроблять звідси ногиє, бо сил немає їх дивитись.
 

Freddi

New Member
Я за люстрацию был и буду. Только законным способом убрать всех трактористов, механиков, сельских бухгалтеров и просто зэков от власти. Я верю, что придут новые лица, которые за время независимости стали умнее и не хотят жить по покровительством савковых зоотехников.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

А за що тримають людей нинішні "ліберальні демократи"?
Погоджусь, що у більшості своїй "за дурнів", але те що Ви пропонуєте, це вже зовсім ні в які межи не вписується. Запустивши процес руйнації його вже зупинити без репресивно-силових зусіль буде неможливо. Нікому, навить організаторам, але вони цім, як я бачу, не переймаються.
Вам подобається Янукович і йому подібні? Ви хочете щоб все лишилося як є?
Янукович мені набагато меньш подобається ніж Ющенко. І якщо з двох обирати, то оберу знову безхребетного, який майже нічого не робить, ніж того хто буде відверто робити шкоду.
А це залежно від того, з якого боку на це подивитись. Принаймні за часів тих "популістів" людям було чим пишатися у свїй державі. Люди відчували, що живуть в Державі, а не в чийомусь сировинному придатку. Чим може пишатися сьогодні українець? Що є українська армія? Що є Україна в світі? Відстала країна третього світу? Звалище відхододів і нелегальних мігрантів? Вам подобається такий стан речей? Тоді давайте і далі проводити "демократизацію"!
Якщо Ви кажите про часи Червоного терору, то сумніваюсь, щоб ті хто помирав з голоду чи гніли у таборах пишались своєю великою державою. А демократії у нам поки ще нема, є лише перехід, який завдяки кримінально-комуністичній номенклатурі затягнувся, тому щось на це закидувати поки що зарано. Да і ніхто не казав, що результати відразу з'являться. Якщо подивитись на "стовбур і оплот демократії" США, то і там теж не все гаразд зараз, і не було певний час колись, але казати що вони відстала країна 3-го світу Ви не будете.
Я замислююся над тим, що гірше ніж є зараз може бути тільки якщо воно так і продовжуватиметься далі.
Я вже писав, що може бути ще набагато гірше, навить важко уявити як. І Ви вже робите перший крок на шляху до цього.
Яким чином? У вас є пропозиції з цього приводу?
Нижче я писав. Спрямувати свої акції на конкретні результати, ставити конкретні вимоги і вимагати конкретних дій влади. "Геть усіх" це руйнування, а не конструктивна дія.
Як саме? В 2004му вже були "чесні вибори". І який результат?
А який Ви чекали результат? Що Ющенко раптом виявиться мужньою людиною, наведе лад у суспільстві, припинить корупцію? Кого обирали, того і обрали. І я особисто не шкодую. Не треба було у той час і не треба зараз очікувати мани небесної від достатньо земних людей. Вкажите зараз на людину, обдаровану необхідними відповідними якостями, з радістю за неї проголосую і буду знову на майдані захищати свій вибор.
А вас влаштовують ті, хто зараз вже при владі? Вас влаштовує уряд, що замість того аби дбати про мільйони вкладників дбає про десяток банкірів?
Не влаштовує. Але та влада, яка прийде на плечах "народного гніву" буде ще гірше. Згадайте гасла більшовиків, за яким вони чинили. "Хто не за нас, той проти нас". "Грабуй награблене". Від них Ви точно ніколи не дочекаєтесь поверенння вкладів, а закладене майно вони відберуть не вагаючись, бо банки будуть їм належать.
А ви проти? По-вашому потрібне щось мляве і безхребетне накшталдт "любих друзів"?
А це вже кого обере громада. Обере млявого, такий і буде.
Здається, саме це ми маємо зараз...
Та ні. Зараз таких лише досить багато, щоб вони були помітні. А будуть геть усі.
Так само вважає нинішня влада. У неї колишній директор шоколадної фабрики може і СБУ керувати і Нацбанком. Ось він, "професіонал"!
Тож варто його переплюнути. І кажите що гірше не буде.
Він лише забезпечуватиме функціонування комунальних і т.п. служб.
Ось саме це і т.п. і є те про що Вам не кажуть організатори, а сказав я. Щоб підтримувати громадський порядок обов'язково міліція, суди і таке інше, повинни комусь будуть підпорядковуватися. При відсотньості центральної влади, ці функції, як "і т.п." спробують взяти на себе мери. У когось може і не вдасться, в такому випадку почшеться війна між міліцією і загонами самооборони.
Наврід. Коли мер побачить що сталося з президентом, навряд він чинитиме опір народу. Бо захищати його вже буде нікому...
:) Не смішить. Мер вийде к народу і скаже "Які молодці, скинули погану владу, доки не з'явиться нова, я тут не допущу беззаконня!" І пійде дерібаніти з товаришами державне майно. Бо закон - це вже він.
А що ми отримали натомість? Те саме, але під іншими лозунгами. Ви ніколи не мали справи з Беркутом? Мабуть ні, бо ви б тоді думали трошки по-іншому...
А Вам так кортить розігріти Беркут і міліцію, щоб вони почали вже усіх подряд лупцювати? Чи може вважаєте буде не так, коли почнуться масові заворушення і гарант обьявить чрезвичайне положення і впровадить пряме президентське правління?
А це вже, вибачте, "політичні репресії", тут потрідна "сильна рука", а чього ви не хочете...
Я також не хочу мямлі президента. Але не у той спосіб цього досягати треба, який Ви пропонуєте. Ви отримаєте не "сильну руку", а діктатора у кращому випадку, якому начхати буде на Ваши прагнення. Саме тому, що він буде сильною рукою. До сильної руки ще потрібне щире серця і твереза голова. А Ви пропонуєте лише перше.
Так? А згадайте скільки гвалту було коли Кушнарьова посадили!
То й що? Хіба то був гвалт? Весь той гвалт і був саме через те, що по Ющенко було відверто видно, що він не здатен на мужні кроки. Тому і гвалт. А якби слідом за Кушнарьовим посадили усяких Колеснікових, Колісніченок, Вітренок, Грачей за відверто антіукраїнськи провокації гвалт відразу б десь подівся б.
А хіба це не ваш ідеал? Демократична ліберальна альтернатива "сильній руці". Хіба не за це ви ратуєте?
Ющенко не мій ідеал. Поки що мені серед існуючих політиків більш за всіх приваблює Гриценко, який не багато розмовляє, але коли говорить каже не те, що від нього хочуть почути, а те що він на справді думає. І на сильну руку від підійде, бо керуючи МО України, робив все достатньо професійно і поганих відгуків про нього я не чув.
Правильно, це ж головне. А те, що нічого не досягли - то зайве...
Знову не погоджусь. Досягли, але не всього чого хотіли. Проливши кров, не досягли б навить і цього.
Ці фрази звучать з трибуни будь-якої з представлених у Раді партій під час передвиборчої агітації. А толку з того? Багато вони виконали своїх обіцянок?
А я і не кажу про депутатів. Ви зібралися проводити акції, вам "накипіло", тож спрямуйте їх не туди, куди кажуть ті хто хоче зруйнувати державність, а туде де ця державність почиситься і де Ви, а не вони, отримаєте з цього користь. Заставте цю владу працювати, якщо цього не сумієте зробити, інша Вас спочатку кине під танки, а згодом у разі перемоги, подякує путівкою у таборам.
Скажіть мені, ви знаєте скільки грошей потрібно щоб тільки зареєструвати нову партію? В скільки треба на передвиборчу агітацію? А скільки заплатити у ЦВК щоб взяти участь у виборах?
Може на вашу думку простий смертний потрапити таким чином у владу? Тож що ми змінимо на виборах? Замість Ющенка оберемо Тимошенко, чи Яценюка? Чи кого ще з них?
Відверто скажу, не знаю. Але не повірю, що це вінятково під силу лише олігархам. Є таке поняття як добровільни внески. Можна зробити громадську організацію, як це було у тому ж 2004. Можна, якщо СМІ недоступні використовувати інши засоби, мітінги, лістовки, мобільні телефони, той самий інтернет. Було б бажання і від влади можна бугато чого добитися. У 91 році, за тих самих умов і при сопротиві майже повністю комуністичного керівництва результата досягли.
І не закликаю обирати когось з вище згаданих. Перши два вже себе показали, а третій - відверта маріонетка олігархів.
Гаплик буде коли гопники з колекторської фірми за підтримки гопників у формі МВС прийдуть забирати вашу кредитну квартиру, коли ваша дружина і діти опиняться на вулиці без шматка хлубу, бо через влаштиовану нашою нинішньою "святою демократичною" елітою кризу на якій вона неймовірно збагачується, ви втратите останні засоби до існування. От тоді ви заговорите зовсім інакше. А поки що ситий голодго не рузуміє...
А Вам буде краще, якщо ці гопники прийдуть не в міліцейський формі з тими ж самими результатами? Чи сподіваєтесь, що минеться, тому що Ви булина барикадах? Іспокон віку револючія їла власних дітей, тому до Вас першого прийдуть.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Погоджусь, що у більшості своїй "за дурнів", але те що Ви пропонуєте, це вже зовсім ні в які межи не вписується.
Тому й не вписується, бо ми не вважаємо народ за дурнів.
Запустивши процес руйнації його вже зупинити без репресивно-силових зусіль буде неможливо.
Краще щоб цей процес був спрямований народом проти олігархв ніж навпаки.
І якщо з двох обирати, то оберу знову безхребетного, який майже нічого не робить, ніж того хто буде відверто робити шкоду.
А чому б не скинути цих "обох", і не привести того, хто буде відверто робити благо?
Якщо Ви кажите про часи Червоного терору
Ні, я кажу про часи, що були після. А то, як ви кажете, був "перехід".
А демократії у нам поки ще нема
Помиляєтеся. У нас як раз буяє істина демократія, як по підручнику, і те що є у нас - як раз більш демократичне ніж в Штатав і Європі разом узятих.
Якщо подивитись на "стовбур і оплот демократії" США, то і там теж не все гаразд зараз
Там як раз усе гаразд. І чим менше там стає демократії - там краще стає жити.
Я вже писав, що може бути ще набагато гірше, навить важко уявити як.
А Ви не припускаєте, що можете помилятися?
Спрямувати свої акції на конкретні результати, ставити конкретні вимоги і вимагати конкретних дій влади. "Геть усіх" це руйнування, а не конструктивна дія.
Які результати? Які конкретні цілі? Ми "спрямовуємося" на конкретні цілі вже 20 років, але ситуація не кращає. Це все одно, що намагатися лікувати гангрену мажучи йодом зверху. Сильно то допоможе? Загнила вся система, і її треба очистити. Якщо гангрену на пальці вчасно не вирізати - потім доведеться ампутувати, в каращому випадку, ногу.
А який Ви чекали результат?
Такий, який нам обіцяли з трибуни.
Що Ющенко раптом виявиться мужньою людиною, наведе лад у суспільстві, припинить корупцію? Кого обирали, того і обрали. І я особисто не шкодую.
Тобто по-вашому треба обирати тих, хто не припинить корупцію, не наведе лад в суспільстві? А, звісно, краще так, а то ж раптом хтось постраждає, кром проллються, то ж зло, краще я буду страждати, всі будуть страждати. Так по-вашому?
Вкажите зараз на людину, обдаровану необхідними відповідними якостями, з радістю за неї проголосую і буду знову на майдані захищати свій вибор.
В чи повірите ви мені, якщо я вкажу? В чи повирить необхідний 51% "домогосподарок", необхідний для його обрання? Ні. А знаєте чому? Та тому, що його не показують в новинах, не рекламують в перервах між серіалами, він не висить на біг-бордах, про нього не пишуть газети. Ми чекаємо мани небесної, а вона не впаде, за нею треба йти і брати. Якщо ви шукаєте видатного полководця - вам треба іти на війну.
Від них Ви точно ніколи не дочекаєтесь поверенння вкладів, а закладене майно вони відберуть не вагаючись, бо банки будуть їм належать.
Скажіть мені, хіба більшовики не віддали землю селянам?
А це вже кого обере громада. Обере млявого, такий і буде.
А якщо громада обере революцію? Що ви робитимете тоді?
Та ні. Зараз таких лише досить багато, щоб вони були помітні. А будуть геть усі.
Звідки така впевненість? Я можу так само стверджувати що все буде з точністю до навпаки. Хто з нас правий?
Тож варто його переплюнути.
В країні достатньо професіоналів здатних ефективно керувати держструктурами. А те, що кажете ви - як раз ми смостерігаємо зараз: на держпосадах самі "куми", "брати", "свати". І до того ж одна і та сама людина може займати ледь не будь-яке крісло не залежно від його фаху, знань та вмінь.
Щоб підтримувати громадський порядок обов'язково міліція, суди і таке інше, повинни комусь будуть підпорядковуватися.
Міліцію будуть контролювати загони самооборони і місцеві революційні комітети.
Не смішить. Мер вийде к народу і скаже "Які молодці, скинули погану владу, доки не з'явиться нова, я тут не допущу беззаконня!" І пійде дерібаніти з товаришами державне майно. Бо закон - це вже він.
Так себе поводить зараз президент, прем'єр і т.п. І те саме, що буде за це з ними - чекатиме і мерів, які дозволять собі щось подібне. Влада має боятися народу, і лише тоді вона зможе ефективно працювати. Владі треба показати, що не дільничий міліціонер, не суддя райсуду, не депутат, не президент є справжньою владою в країні - джерелом влади є НАРОД! І саме народ призначає президента, депутата, саме народ утримує суддю, прокурора, міліціянта. І саме перед народом вони мають відповідати за всі свої дії! І народ має повне право скинути негідних з їхніх посад. А ви виступаєте за позбавлення народу його прямих прав!
А Вам так кортить розігріти Беркут і міліцію, щоб вони почали вже усіх подряд лупцювати?
А зараз лупцюють не всіх?
Чи може вважаєте буде не так, коли почнуться масові заворушення і гарант обьявить чрезвичайне положення і впровадить пряме президентське правління?
Коли почнуться масові заворушення міліція втратись свою етичну недоторканність.
Я також не хочу мямлі президента. Але не у той спосіб цього досягати треба, який Ви пропонуєте. Ви отримаєте не "сильну руку", а діктатора
А по-вашому мамля-президент що розпродає і розвалює останні залишки країни краще за сильну руку диктатора, що приведе країну до єдності і величі?
До сильної руки ще потрібне щире серця і твереза голова.
У "любих друзів" дуже щире серце і твереза голова. Але як то допомагає нам?
Ющенко не мій ідеал. Поки що мені серед існуючих політиків більш за всіх приваблює Гриценко
а третій - відверта маріонетка олігархів.
А Гриценко - не така відверта, але теж "маріонетка олігархів".
Досягли, але не всього чого хотіли. Проливши кров, не досягли б навить і цього.
Помиляєтеся. Як раз тоді і досігли б всього, а так лишилися ні з чим. Хотіли як краще, а вийшло як завше. Тільи за Кучми хоя якась стабільність була, а зараз що?
Ви зібралися проводити акції, вам "накипіло", тож спрямуйте їх не туди, куди кажуть ті хто хоче зруйнувати державність, а туде де ця державність почиситься і де Ви, а не вони, отримаєте з цього користь.
Саме так ми і робимо. А руйнує державність сьогодні як раз владна еліта.
Заставте цю владу працювати, якщо цього не сумієте зробити, інша Вас спочатку кине під танки, а згодом у разі перемоги, подякує путівкою у таборам.
Цю владу вже неможливо примусити працювати. А якщо не буде іншої - то ця влада прирече нас на холодну і голодну смерть на руїнах остаточно розкраденої країни.
Є таке поняття як добровільни внески. Можна зробити громадську організацію, як це було у тому ж 2004.
Ви все ще вірете що Ющ прийшов до влади на гроші "громадської організації?
Відверто скажу, не знаю. Але не повірю, що це вінятково під силу лише олігархам. Є таке поняття як добровільни внески.
Ну от я прийшов тут такий хороший - внесі за мене добровільний внесок хочаб трошки, аби партію зареєструвати! Не хочете? А чому? Та тому що ви знати мене не знаєте хто я і що я хочу. А як ви можете дізнатися? Через ЗМІ. А хто пустить просту людину до ЗМІ? От і все...
Можна, якщо СМІ недоступні використовувати інши засоби, мітінги, лістовки, мобільні телефони, той самий інтернет.
А на це, по-вашому не потрібні кошти?
Було б бажання і від влади можна бугато чого добитися. У 91 році, за тих самих умов і при сопротиві майже повністю комуністичного керівництва результата досягли.
В 91му була інша ситуація. СРСР розвалив не народ, його розвалили самі комуністи, народ лише поставив хрестик на референдумі. А навіть якщо б і не поставив - обійшлися б і без нього.
А Вам буде краще, якщо ці гопники прийдуть не в міліцейський формі з тими ж самими результатами?
Буде краще, якщо вони прийдуть до олігарху, а не до нас з Вами.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Обурює не приниження, не поразка, не зрада — обурює переривання поступовості. Коли ганьба достатньо розтягнута в часі, вона сприймається, як реалії життя. Звикнеш — сподобається.
Якщо російські танки поїдуть по Хрещатику, знайдеться якась кількість патріотів, які почнуть по підвалах замішувати напалм та вистежувати найбільш зручні цілі.
Але коли це не танки, а мляві постанови, угоди і протоколи, коли державний прапор з Верховної Ради полізе зривати не російський десантник, а міліціонер Печерського РУВС, скільки тоді знайдеться бомбістів і повстанців? Адже будь-який спротив є провокацією.
Обставини сильніші. Коли приходить війна, багато людей існують в ній так, як вони існували в буденності, вони є об'єктами війни, м'ясом. І навіть командири в більшості не є її суб'єктами, вони так само перебувають у струмені війни, як чиновники в конторі. Коли ж на війні з'являється той, хто є її суб'єктом, тоді щось раптом змінюється навкруги, тоді на обрії блідо починає майоріти перемога. Суб'єкт війни є одночасно суб'єктом перемоги.
На війні ті, хто свою війну носить у собі, з'являються так само рідко, як і в буденності. В буденності, в підвалах і на кухнях нудяться ті, кому потрібна велика перемога. І якого б ворога вони собі не вигадували, це завжди перемога над буденністю, їх інстинктивно не люблять: мати справу з переможцем — це мати справу з війною, їх ставлення до життя є найбільш раціональним. Нема нічого гіршого, ніж бути невинною жертвою.
Люди навдивовиж легко пристосовуються, можливо, за рахунок здатності абстрагуватись від майбутнього. Без води та електроенергії в будинках, що обстрілюються, вони тримаються в районах бойових дій так природньо і безрефлексивно, ніби минулого не було. Смерть забирає рідних і сусідів, а вони все ще сподіваються захиститися власною невинністю, демонстративним нейтралітетом. Помилкова, часто не усвідомлена думка, що невинний не сяде, що коли нема за що, то і не вб'ють, їх і гине найбільше.
В усіх війнах невинні складають основну частину жертв. Це зовсім різні речі: загинути зі зброєю в руках чи стати невинною жертвою. У в'язниці найбільш нещасні — невинні. Немає нічого гіршого за той липкий жах, і обвал свідомості, і безсенсовне виття всередині: "За що?", і гидка слабкість. Треба позбутися комплексу невинності. Це означає, що треба бути винним. Більша ймовірність втекти і легше сидіти, легше вмирати.
 
Зверху