ГЕТЬ УСІХ!

RZA

bastard
товарищи не гоните. ещо одного геть страна не переживет. мы сможем и собратся и порвать сам чуствую силу и уверенность. что будет со слабыми выйдете на улицу гляньте на стариков. на стариков сваих гляньте - слабые не выживут - поверьте страна на гране. надо давить на тех кто есть через то что им дорого. и только так - только малой кровью. ещо раз повторюс она на гране - хватит революций...
+1
хотя чего докажешь жаждущим власти и просто глупым? ничего.
а страна ....так умные люди уже сделали выводы. =) =)
 

RZA

bastard
с чего ты взял что именно их я поддержую:| мне пополам кто, что но делать хоть что то нужно ибо все катится под откос...
мммм. что делать? единства "действий" не дождетесь вы от народа. плохо живется ? уезжайте, если есть возможность. вот правильное решение.
в параллельной теме пост был по моему....так вот --- воровали , воруют, и воровать будут лет эдак еще с 50 если не больше.
=(
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

Маніфест Координаційного Штабу Національного Порятунку
Важко утриматись від власної оцінки цієї провокації. Якщо коротко, то це майже то, що RZA сказав: організатори і спрямувачи акції тримають людей за бидло, на чиїх плечах хочуть отримати безмежну і безконтрольну владу. У порівнянні з ними Янукович і інши здаються тихими законопослушними громадянами.
Якщо більш подробно, то ось як я це бачу.
„ГЕТЬ УСІХ!” - це ще більший популізм ніж "Земля крестьянам, заводы рабочим!". Нагадувати до чого це призвело не варто, усі сподіваюсь в курсі. Порівняно з цім, також не варто щось казати і про популізм Тимошенко, чи ще когось. Бо "Земля крестьянам" - це гасло яке хочаб щось пропанує. А "Геть усіх!" - це щось на зразок: тебе обікрали, грабіжники забрали гроши? Роздягайся, викидуй все з дому і йди по міру!
Чому я так вважаю? Тут вживаються дуже прості політтехнології. Спочатку Вам кажуть те що наболіло, потім те про що Ви від образи на владу про неї думаєте, а потім коли Ви вже завелись пропонують власне вирішення усіх Ваших проблем "Геть усіх!". І Ви вже не замислюєтесь над тим, що буде після цього "Геть усіх".
Єдине в чому можу погодитись, але не стільки в сенсі "усунути", скільки "впливати"
ЯК УСУНУТИ ВІД ВЛАДИ НИНІШНЮ ЕЛІТУ?
Через потужні акції громадянської непокори: загальнонаціональний страйк, бойкот влади;
Але без вил і барикад.
Наступний пункт вже напів правдивий:
ЧИ МОЖНА ЦЕ ЗРОБИТИ ЧЕРЕЗ ВИБОРИ?
Ні, позаяк необхідні на вибори фінанси, основні ЗМІ та контроль за ЦВК належить нинішній еліті;
Можна зробити через вибори. І зусіль зробити їх чесними треба набагато меньш, ніж щоб скинути "Геть усіх". Але тих хто на цій хвилі рветься до влади, а особливо тих, хто їх використовує для дестабілізування ситуації в Україні це не влаштовує. Якщо перши, це у кращому випадку маргінали, хронічно ображені на владу, яких, за нормальних обставин, з людей ніхто не хоче і слухати, у гіршому бандюки, якім взагалі, крім їхньої влади, інша не потрібна. Так от перши ще квіточки, порівняно з тими, хто за ними стоїть. Тим, взагалі, тут в Україні потрібно щоб взагалі ніякого суспільства не було. Їм краще за все, якщо тут взагалі буде первісно-общинний лад.
Далі саме про це і говориться:
ХТО СТАНЕ НОВОЮ ЕЛІТОЮ?
Ті, хто зможе прибрати від влади нинішню еліту, тобто ті, хто організує результативні акції громадянського спротиву. В країні достатньо фахівців для організації ефективної роботи Кабміну, Нацбанку та інших управлінських інститутів. Потрібна лише нова, сильна влада, здатна на прояви політичної волі.
ХТО СТАНЕ НОВОЮ ЕЛІТОЮ? - ті хто переможе у крисіних боях після завалення існуючої. Ніяких виборів, бо потрібна "сильна рука". А сильна рука не знає сумлінь совісті, вона впевненна у власній правоті. І якщо її хтось не захоче, то він ворог. А держустановами будуть керувати фахівці, які, звісно, не забрудьнили себе у стосунках з попередньою владою. Найбільш фахові у цьому випадку будуть куми і свати, якщо їх не вистачить, то знайомі сторожи, кухарки і електріки. А що там складного цім Нацбанком керувати? Кому надо тому дав грошей, хто не подобається - відібрав.
А далі взагалі цікаво:
ХТО ЗАБЕЗПЕЧИТЬ СТАБІЛЬНІСТЬ ДЕРЖАВНОГО ОРГАНІЗМУ НА ЧАС АКЦІЙ ГРОМАДЯНСЬКОЇ НЕПОКОРИ ТА ЗМІНИ ПОЛІТИЧНОЇ ЕЛІТИ?
Місцеві органи влади. До мерів, міських, районних рад багато претензій, проте корінь зла саме у вищій владі.
Це явно писалось керівниками акції під диктовку їх керівников. Це означає, що кожен мер міста підпорядковує держустанови собі. З усіма наслідками, щодо власної безкарності. Уявимо собі що центральну владу скинули. Після крисіних боїв хтось переміг, знищив конкурентів і "взошол на трон". Але далі, і це, здається і "кухарка" зрозуміє, йому мери міст, без боротьби, владу віддавати не будуть. Бо, по перше, 100% що їх їхнє становище місцевого царька буде цілком влаштовувати. По друге, і це буде головним у публічної риториці, через різні ідеологічні розбіжності, нова влада їх не буде влаштовувати. Що з цього вийде, також кожна "кухарка" повинна розуміти.
Далі якось без ентузіазму, але як крапку, на доказ власної правоти, кажуть:
ЧОМУ ПОМАРАНЧЕВИЙ МАЙДАН НЕ ПОКРАЩИВ СИТУАЦІЮ?
Тому, що замість того, щоб усунути від влади всіх, він лише перерозподілив владу всередині політичної еліти.
На моє переконання, "не покращив" це відносно. Я б сказав, завдяки ньому вдалося уникнути того, що пропонують зараз - закону сили. Не виконав остаточно своєї мети, тут згоден. Потрібно було у той час вимогати виконання обіцянок "бандитам тюрми", вимагати очищення влади від усіх тих, з ким боролися. Вони навить вже чекали цього, і ніякого супротиву б не чинили. Але це не вина тих хто на майдані стояв. Це вина лише безхребетного лідера, який виявився не здатним робити чоловічі кроки. Але, в усякому разі мені, це було зрозуміло ще у той час. Але завдяки цьому вдалося уникнути кровопролиття.
Мій особистий висновок. Вся ця акція спланована ззовні, використовує брудні технології і наших місцевих маргіналів і бандюков для організації. А ті у свою чергу по брудному грають на незадоволенні громади владою і відчаєм тих, у кого взагалі скрутне становище. Найближчею ціллю цієї акції буде як мінімум розхитування, і без того хиткого, політичного становища, провокування влади на силові дії, щоб потім ще більш накручувати громаду. Проміжним результатом, у найкращому для нас випадку, буде безвладдя центральних органів влади, повна безконтрольність і беззаконність місцевих органів влади. Далі бандитськи розборки, які назвуть громадянська війна. Кінцевим результатом буде або слухняний для тих хто "керує" "батько нації", який усіх інших передуше, або країна, роздріблена на багато незалежних і ворогуючих між собою княжеств. Чим це скінчилось 1000 років тому, повинні були у школі проходити.
Для тих, хто "завівся", кому дійсно "набридло" і хто дійсно у відчаю. По-перше, не будьте бидлом, на плечах якого цю країну перетворять на таке, що Вам ці часу будуть здаватись "золотим віком", не ведиться на провокації. По-друге, меньшими зусиллями і з набагато більшою користтю для усіх, через ті самі акції непокори, ЦЮ ВЛАДУ, можна ПРИМУСИТИ ПРАЦЮВАТИ ЗА ЗАКОНОМ. Це буде цілком законно, і лише зміцнить цю країну. Потрібно ПРИМУСИТИ цю владу прийняти такі закони, які б ВИКОНУВАЛИСЬ і які б КОНТРОЛЮВАЛИ її діяльність з боку суспільства. У цієї справі лише одна вада - тут треба вимагати чогось конкреного, це конкретні дії, які потребують замислюватись. Але, для тих, хто не "бидло" це зробити буде не важко. І по-третте владу можна змінювати лише на нових виборах, якщо потрібно дострокових, але виборах. Інакше, замість тих, хто щось обіцяє і не виконує, прийдуть взагалі маргінали, які будуть лише власними амбіціями перейматись. І прийдуть на Ваших плечах і Вашою кровью. І от тоді дійсно, усім буде "гаплик".
 

POLTERGEIST

Active Member
Цитата:Сообщение от POLTERGEIST
с чего ты взял что именно их я поддержую мне пополам кто, что но делать хоть что то нужно ибо все катится под откос...

мммм. что делать? единства "действий" не дождетесь вы от народа. плохо живется ? уезжайте, если есть возможность. вот правильное решение.
в параллельной теме пост был по моему....так вот --- воровали , воруют, и воровать будут лет эдак еще с 50 если не больше.
=(
уезжайте? не советуй мне того чтобы не посоветовал себе...
П.с:
о папка отписался скоро банить начнет :)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

полтергейст. включайте голову и читайте самый первый пост в этой теме.
не советую вам поддерживать людей, которые призывают к насилию и анархии. это бред.
п.с. не наигрались? ;);) детский мир вам перемены. без обид. =) =)
А вам подобається нинішня ситуація? Вас все влаштовує? Сидіти вдома і розповідати які всі дурні бо в них не така програма може коже, а от самому щось зробити.. отут і починаються проблеми.


....це явище, хоча його і назвати явищем важко через ідейну примітивність, можна все ж таки з натяжкою назвати нео-більшовизмом.... І якшо вже казати "Геть усіх!" за останні 10 років, то краще вже і за всі 100, бо такі "комісари" цієї акції, якщо навіть припустити що прийдуть до влади, призведуть ще до більш жахливих наслідків ніж то було у 1917 році. Ні програми немає, ні тим паче хоч якоїсь команди, хто б ту програму втілив теж немає - одні лозунги та заклики "на барикади" ! Таким чином з абсолютною впевненістю можна сказати, що за акцією стоїть свій "хазяїн", що має особливі інтереси, які звісно лежать зовсім в іншій площині від тих "лозунгів"......
У вас є інші варіанти? Які ваші пропозиції? Давайте і далі ходити на вибори, голосувати за чергових януковичів, ющенків і жити в лайні... Ви це пропонуєте?

Процедуру обрання. Чи тут вистачає власного бажання? Спробувати може кожен?
Спробувати взяти участь у громадській компанії - так. А от чи зможете - буде видно в процесі.

Чому тоді не спробувати вам піти на звичайні вибори, просто так, з цікавості?
Бо для того потрібні гроші, контроль над ЗМІ, ЦВК та міліцією. А все це - в руках нинішньої еліти.

А я не можу дати гарантії, що я не стану такою ж самою. Ви можете? У вас була подібна влада?
А хто може дати такі гарантії? Хто повірить таким гарантіям?
Я можу дати гарантію стосовно себе. Але от чи повірите ви мені?

Вчора цьому випадку було присвячене ціла передача Шустера. І про те як покидали, і про те як міліція реагувала. Важко вирішити хто правий. Але це побиття нанесло владі більше шкоди, ніж 4 намети на Майдані. А про вас люди хоч дізнались.
Про телеканал Інтер та його програми тіпа "Свободи" і т.п. можна судити вже по тому факту, що після "наїзду" Тимошенко на Фірташа та банк "Фінанси і кредит" останній відверто купив найближчу недільну програму "Подробиці тижня" і вся вона були присвячена поливанню брудом Тимошенко.
 

RZA

bastard
уезжайте? не советуй мне того чтобы не посоветовал себе...
П.с:
о папка отписался скоро банить начнет :)
??? смысла в ваших постах упорно не вижу.
для справки -- я СЕБЕ ничего не советую. и С СОБОЙ никаких бесед не веду.
п.с. прочитав ваши посты, появился вопрос === вы заботитесь о собственном благополучии, или вам просто в кайф протестовать и "революционировать" на фоне всеобщего воровства и безобразия? ???
 

RZA

bastard
Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

А вам подобається нинішня ситуація? Вас все влаштовує? Сидіти вдома і розповідати які всі дурні бо в них не така програма може коже, а от самому щось зробити.. отут і починаються проблеми.




У вас є інші варіанти? Які ваші пропозиції? Давайте і далі ходити на вибори, голосувати за чергових януковичів, ющенків і жити в лайні... Ви це пропонуєте?



Спробувати взяти участь у громадській компанії - так. А от чи зможете - буде видно в процесі.



Бо для того потрібні гроші, контроль над ЗМІ, ЦВК та міліцією. А все це - в руках нинішньої еліти.



А хто може дати такі гарантії? Хто повірить таким гарантіям?
Я можу дати гарантію стосовно себе. Але от чи повірите ви мені?



Про телеканал Інтер та його програми тіпа "Свободи" і т.п. можна судити вже по тому факту, що після "наїзду" Тимошенко на Фірташа та банк "Фінанси і кредит" останній відверто купив найближчу недільну програму "Подробиці тижня" і вся вона були присвячена поливанню брудом Тимошенко.
стейн, вы хотите что то поменять? не наивничайте так сильно, а то складываеться впечатление что вы студент первокурсник.
=)
разве не вы "революционировали" на прошлых выборах ??? не вы стояли в помаранчевых рядах??? а ??? разве не вы хотели для страны лучшего???

углубитесь в анализ экономического состояния страны, проанализируйте статистику за последние 10 лет во всех сферах "жизни" Украины как государства.
и сделайте вывод === ПОИМЕЛИ НАРОД. было лучше - стало хуже. помаранчевая деградация.
идите, уважаемый, и натыкайтесь на те же грабли 2 раз, потом 3-й.....пока лоб выдержит -боритесь за общую идею.
:|
 
Останнє редагування:

Zuzuka

прагну...
в країні немає передреволюційного стану, як в 2004 році. ніяких дій не чекайте.
27 березня Янукович із подопічними вибіжить, покричить і забіжить.

пар випустить, це вам не країну будувать.
 

RZA

bastard
в країні немає передреволюційного стану, як в 2004 році. ніяких дій не чекайте.
27 березня Янукович із подопічними вибіжить, покричить і забіжить.

пар випустить, це вам не країну будувать.
+1.
 
Останнє редагування:
Зверху