а тепер в лс про помилки, якщо вони Є! а слово "клепать" в укр. мові існує, але не в літературній. пости на державній - терміни, які я не хочу перекладати.
а ви пости з дитиною на руках понабирайте та іще і без помилок, а потім ми всі разом почитаємо. так іще щоб по темі були. з.і. читать оффтоп на любом языке противно!
по темі:1. 5.02 було засідання у двох моїх подружок у зарічному райсуді. ми зайшли в кабінет разом. я, як стороння особа, спитала чи відкрите засідання та чи можна бути присятньою, на що суддя Клименко погодилась. відповідач не зявився, але надав заперечення на 4 листах. я відразу запиталась взять копію заперечення, на що суддя сказала, а ви купіть газету ваш шанс і там почитайте позицію відповідача. о.О і почала стібаться, чого я прийшла і хто я така. у режимі крика зі мною спілкувалась. я відповіла, що у мене аналогічний позов, а подруги не мають грошей на адвоката і я їм допомагаю. потім суддя сказала що Харківський апеляційний Суд не має позиції по данному питаню, потім суд сказав що була 1 виграшна справа по такому питанню у нас в місті. а також погодився на те, що ми сфотографуємо заперечення відповідача. вигнав нас у коридор чекать . і тут сталося диво суд навіть не сфоткати дав, а виніс копію зроблену за кошти суду. призначив основне засідання на 24 квітня
з.і. кому попадеться суддя ця. кажуть вона не любить жінок і тіх хто позивається до держави і взагалі склалась думка, що вона агресивна якась.
2. виявилось що суддя у мене Кондратенко. секретарі мого судді сказали, що ПС буде 13 травня. запитала чому так "швидко" на що секретар сказав, а ми завалені позовами. але мене це мало хвилює. пишу їм листа скаргу на них же.