Тимошенко Ю. В. і БЮТ

ANGRYMAN

Забанен
Re: Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

І по-вашому це нормально?
Да, абсолютно: чем человек, утаивший налоги (что привело к смерти больного от недофинансирования) отличается от наркоторговца? Тем что он не напрямую убил? Так тогда и те, кто киллеру заказывают людей - тоже невиноватые?
Саме тому "закон" та "справедливість" - це різні речі. Іуда вчинив "по закону" здавши Христа, але аж ніяк не по справедливості.
Как все запущено
Якщо мати повноваження та бажання - можна знайти до чого причепитись. І липовий чек не завжди спрацює.
Это точно. А чеки липовые - потому что нет нормальной инвентаризации. У нас досих пор кассовые книги присутствуют.

В тендерах часто прописується купа умов, за які реально треба доплачувати і через які важко визначити реальну вартість товару.
Должны быть типовые тендеры.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ

Это точно. А чеки липовые - потому что нет нормальной инвентаризации. У нас досих пор кассовые книги присутствуют.
Намагались ввести касові апарати. Натовп ЧПшників виперся на Майдан з воплями про "знищення малого бізнесу".

чем человек, утаивший налоги (что привело к смерти больного от недофинансирования) отличается от наркоторговца? Тем что он не напрямую убил? Так тогда и те, кто киллеру заказывают людей - тоже невиноватые?
А чому ж ви тоді скаржитеся, що мєнти погані, що мєнти пресують? Свпочатку ви кричите про "утиски" та "свавілля", а потім йдете писати заяву на сусіда, який не заплатив податки.
Якщо вас в обличчя при всіх посилають на х..й - ви мовчки розвертаєтесь йти писати заяву? Скажіть чесно, просто цікаво.

Nahrapov

Буржуй и учёный
лишь бы народу жить лучше стало, чтобы могли колготки брать не в три раза дорого как у тебя, а в государственном магазине с наценкой на прямые затраты, ну и закупающие конкретно у производителя а не очередных перекупщиков, так ведь лучше будит всем, понимаешь?
Не, ты не современен. Послушаешь тебя - ортодокс, да и только.
Говоришь, шо, дескать, народ весь нехай берёт колготки в три раза дешевле в госмаге, чем у меня, Нахрапова?!
А обо мне ты подумал? Разве я тоже не народ и не хочу красиво жить, понимаешь?! А каким я буду считаться буржуем, если снижу цену на колготки до "государственной", как ты изволил выразиться? Да и где ты видел в последние ...надцать лет "государственные" цены, понимаешь? А?
Так шо не надо мутить воду, провоцировать українців на очередной "оранж". Понял?

ANGRYMAN

Забанен

Намагались ввести касові апарати. Натовп ЧПшників виперся на Майдан з воплями про "знищення малого бізнесу".
Тому що быдло в массах, тому що быдло при власти. Одним влень научится кассовыми пользоватся, другие мечтают заработать гешефт на этом.

А чому ж ви тоді скаржитеся, що мєнти погані, що мєнти пресують?
Тому що мэнти пыдараси. Там нема нормальних людей( ну може і є мамонти, але їх одиниці на весь натовп).
Свпочатку ви кричите про "утиски" та "свавілля", а потім йдете писати заяву на сусіда, який не заплатив податки.
факти в студію.
Якщо вас в обличчя при всіх посилають на х..й - ви мовчки розвертаєтесь йти писати заяву? Скажіть чесно, просто цікаво.
Пардон, але мене в обличчя ніхто не посилав :)))) :blush: А з ушльопками після трьох-чотирьох слів подальшу бесіду вважаю недоцільною, і так склалося, що ті ушльопки від життя вигрібали по повній. Тому у мене таке кредо склалося.:mrgreen:

Stein

Well-Known Member

Тому що мэнти пыдараси. Там нема нормальних людей
А чому ж ви тоді вважаєте за обов'язок ходити до них на уклін?

Пардон, але мене в обличчя ніхто не посилав
Тоді уявіть гіпотетичну ситуацію. Ваші дії?

ANGRYMAN

Забанен

А чому ж ви тоді вважаєте за обов'язок ходити до них на уклін?
Я не вважаю обов"язком п-сам ходить на уклін. Не треба тут плутати хрєн с марковкай. Я вважаю, обов"язок чесного громадянина будь-якого суспільства- перешкоджати злочинам проти цього суспільства і горомодянина як його структурної одиниці зокрема.

Тоді уявіть гіпотетичну ситуацію. Ваші дії?
Діяти по ситуації.

Stein

Well-Known Member

Я вважаю, обов"язок чесного громадянина будь-якого суспільства- перешкоджати злочинам проти цього суспільства і горомодянина як його структурної одиниці зокрема.
І на брата свого б пішли настучали?

Діяти по ситуації.
Я описав вам ситуацію: "якщо вас в обличчя при всіх посилають на х..й". Що ще описати?

ANGRYMAN

Забанен
Stein В законі написано, що на рідню давати покази не обов"язково. Ще питання?
Ситуація недостатньо змальована: можно послати у відповідт, можа відвісити підзатильника а можно і в пику, і як це відносится до Тимошенко? Трололо?

Stein

Well-Known Member

як це відносится до Тимошенко?
Це відноситься до обговорюваної нами теми.

Ситуація недостатньо змальована: можно послати у відповідт, можа відвісити підзатильника а можно і в пику
А от як раз всі з наведених вами варіантів дій - протизаконні. За законом ви повинні мовчки розвернутись і піти [STRIKE]на х...[/STRIKE] писати заяву в міліцію.

В законі написано, що на рідню давати покази не обов"язково.
Не обов'язково, це не значить "не можна". А от, слідуючи вашому ж твердженню про те, що "обов"язок чесного громадянина будь-якого суспільства- перешкоджати злочинам проти цього суспільства і горомодянина як його структурної одиниці зокрема", то обов'язком громадянина як раз і є стучати, не залежно від того, хто є правопорушником. І громадяни "розвинених держав" з радістю стучать на своїх рідних - їх так виховали, на наведених вами ж твердженнях.

ANGRYMAN

Забанен

Це відноситься до обговорюваної нами теми."
Тимошенко Ю. В. і БЮТ? Яким чином?

А от як раз всі з наведених вами варіантів дій - протизаконні. За законом ви повинні мовчки розвернутись і піти [STRIKE]на х...[/STRIKE] писати заяву в міліцію.
При наявності свідків,які дадуть показання (по вашому - стуконуть) так, треба йти писати заяву. Це тільки на словах "пасанам по...", а на ділі все інакше :))). Якщо ж ситуація така, що свідків нема, навколо тільки "пасани", тоді "обідєл пасана - по хлєбалу НА!" Тому і написав - по ситуації.

Не обов'язково, це не значить "не можна". А от, слідуючи вашому ж твердженню про те, що "обов"язок чесного громадянина будь-якого суспільства- перешкоджати злочинам проти цього суспільства і горомодянина як його структурної одиниці зокрема", то обов'язком громадянина як раз і є стучати, не залежно від того, хто є правопорушником. І громадяни "розвинених держав" з радістю стучать на своїх рідних - їх так виховали, на наведених вами ж твердженнях.
При _нормальному_ законодавстві, при нормальних "мусораХ" це все має спрацьовувати на 100 %. Навіщо тоді держава як така? Налогі сабірать?

Зверху