Відповідь: Тимошенко Ю. В. і БЮТ
P.S. І не забувайте в якій країні ми вже ось 20 років як живемо. Тут "логічно та справедливо" отнють не синонім "законно та правомірно". Тому "нелогічність" переслідування - зовсім не означає його "незаконність".
Ми ні про що не можемо з вами говорити. Я не бачив документів, які підписував Жеваго, не бачив умов, які він прописав і не бачив пунктів, за якими його звинувачують. Я не знаю чим саме і що саме він порушив. Як я можу про це сперечатись? Ви, мабуть, всі ці папери бачили, раз так безапеляційно стверджуєте про його невинність? Тоді чи не буде на то ваша ласка, щоб викласти на широкий загал документи, щоб і ми мали змогу з цим ознайомитись і впевнитись у невинності товаріща бютівця?Мы сейчас начнем вести бредо-разговор о том, что Константин Жеваго передавая деньги с одного своего предприятия на другое (спонсорство футбольного клуба) прописал в нем пункт, в котором указанно, на какие именно цели должны быть потрачены деньги и в итоге сам же его и нарушит, зная, как внимательна сейчас наша прокуратура к людям из аппозиции?
P.S. І не забувайте в якій країні ми вже ось 20 років як живемо. Тут "логічно та справедливо" отнють не синонім "законно та правомірно". Тому "нелогічність" переслідування - зовсім не означає його "незаконність".