Екзит-поли і результати 2-го туру виборів Президента України 2010

Як Ви проголосували у 2-му турі виборів 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    214

Zenith

Хронограф
Их "маханя" пока суть да дело, себе на колготки денег нагребет еще. Самое интересное, что сектант Турчинов у Киселева так толком и не обьяснил ничего, кроме желания устроить по политическому решению еще одни выборы. А то что Европа поздравила Януковича - обозвал политической выгодой, экзитполы по его мнению вообще непонятно что, только вот БЮТ единственный бастион правды и справедливости!
 

Vlad_S

Скептик
Кстати, в комментах к статье Украинской правды обнаружил довольно занятный комментарий:
У пятницю приїзджав спец представник Путіна щоб умовити Януковича залишити Премєр-міністром Тимошенко, але Янукович відмовив. Тільки з ціею причиною було повязане мовчання Тимошенко і зразу ж після відмови вона у суботу виступила з заявою про невизнання Януковича президентом...
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Зениц
Их "маханя" пока суть да дело, себе на колготки денег нагребет еще.
Торжественно сообщаю, что вчера на семейном совете мы приняли большинством голосов решение об оказании Юлии Владимировне материальной помощи в виде семи пар колготок китайского производства БЕСПЛАТНО! Пусть хоть этому человек немного порадуется. Гуманность к поверженным - превыше всего. Согласись.
 

Haup

козаченько
А я не в чем не уверен, мне шо Бют шо Яныки, - мне пох....я за справедливость!!!!! И она есть. потому что я её видел в 2004-м...и мне приятно. что я был частью ее!!! Какой не есть, но это выбор народа и он должен быть честен...и если честно победил Янык, то только браво!!!
 

Merime

New Member
А я не в чем не уверен, мне шо Бют шо Яныки, - мне пох....я за справедливость!!!!! И она есть. потому что я её видел в 2004-м...и мне приятно. что я был частью ее!!!
+1! Підтримую. Ті, хто поховався тоді або був ще зовсім малолітнім, навряд чи зрозуміють, що вивело тоді людей. А ті, хто був там, зараз переживають тимчасовий шок і сором на грунті розчарування. І відмовчуються, бо усім вбили в голову, що майдан був куплений, усі там були алкаші і бариги, усі стояли за американські бабки і їли наколоті апельсини. Але майданом тоді була уся Україна, на кожній площі кожного міста стояли люди. Стількох би не купили, не напоїли, не накололи. Це була колективна акція спротиву, акція очищення від страху. Хто пережив це - назавжди матиме імунитет, хто не пережив - хай заздрить. Результати майдану - у зміні нашої свідомості, такий форум, як цей, із таким вільнодумством (часто аж за край) у той час би закрили, а його дописувачів накрили.
 

Old_Cat

Active Member
Польский политик, первым поздравивший Януковича, сядет в тюрьму за изнасилование:lol:
Вчера, 02:20 Корреспондент.net

Польского политика, который первым поздравил Януковича, посадили на два года
Reuters

Бывший заместитель премьер-министра Польши Анджей Леппер был признан виновным в сексуальных домогательствах и приговорен к 27 месяцам тюремного заключения.

Суд постановил, что Леппер, глава аграрной партии Самооборона Республики Польша, склонил к сексуальным отношениям женщину в обмен на работу в партии. Кроме того, к пяти годам тюрьмы был приговорен бывший депутат парламента от той же партии Станислав Лижвинский. Его признали виновным в домогательствах к той же женщине.

Леппер, наблюдавший в Киеве за ходом голосования в составе миссии Международной организации по наблюдению за выборами в странах СНГ CIS-EMO, оказался первым иностранным политиком, которого принял Янукович после завершения второго тура президентских выборов.

Леппер встретился с Януковичем поздно вечером в воскресенье после закрытия избирательных участков и обнародования результатов еxit polls.

Напомним, в конце 2006 года в Польше разгорелся секс-скандал, который привел к кризису правительства Ярослава Качиньского в 2007 году. В центре скандала оказался Леппер, который активно использовал свое служебное положение для сексуального шантажа потенциальных сотрудниц при приеме на работу.

В статье в одной из крупнейших общенациональных газет Gazeta Wyborcza содержалось интервью некоей Аниты К., по словам которой личный помощник Леппера предлагал ей место в рядах Самообороны, если она согласится на секс с вице-премьером и еще рядом членов партии.

Женщина рассказала, что, поддерживая в течение нескольких лет сексуальные отношения с главой партии, она смогла стать сначала заместителем председателя регионального представительства Самообороны, а затем главой ячейки партии в одном небольшом польском городке.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Екзит-поли і результати 2-го туру виборів Президента України 2010

Результати майдану - у зміні нашої свідомості, такий форум, як цей, із таким вільнодумством (часто аж за край) у той час би закрили, а його дописувачів накрили.
Отнють. Такі форуми існували і тоді, і ні хто їх не закривав. Тоді інтернет-простору взагалі приділялося дуже мало уваги, а от як раз зараз почалися гоніння... І жж-шники, і Інфостор, і Дніпропетровськ, і закон про цензуру в інтернеті і т.д. А ви кажете, що зараз не закривають...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Екзит-поли і результати 2-го туру виборів Президента України 2010

П‘ять на тисячу

"Все дійсне – є розумне". Просвітлення досягається через звільнення від ілюзій. З 2004 р. їх було дві: Ющенко і Янукович. Спочатку нація по горло нахлібалася Ющенка, тепер хай її знудить від Януковича. Його популярність буде падати прямо пропорційно терміну його перебування на посаді. Юля в цьому розкладі не ілюзія (мало хто обманювався щодо неї), її функція чисто службова (в той час, як ілюзія самодостатня), вона – наша помста Ющенку і ланцюг для Януковича.

Наші ілюзії мешкають не в Межигір‘ї й не в Безрадичах, вони живуть в лобних долях наших мізків. Коли ми розчаровуємося в Ющенкові і в Януковичі – ми розчаровуємося в собі. Зранку я трохи Янукович, увечері – Ющенко і хіба що в обід, коли ножем і виделкою натхненно рву шніцель – я нагадую собі Тимошенко.

Коли я буваю на Заході, я замислююсь над загадкою Заходу. Чим саме вони кращі за нас?

Саркозі жодним чином не крутішій за Тимошенко, законодавство Великої Британії не менш заплутане, аніж наше, німці вкрай деморалізовані денацифікацією, працездатність італійців не більша аніж в українських гастарбайтерів…

Загадку Заходу, я розкусив не на Заході, а в київській дитячій лікарні "Охмадит". Ця державна лікарня, як і всі інші, має величезні труднощі. І якщо за відомим прислів‘ям, мерці мають ховати мерців, то в Україні смертельно хвора система охорони здоров‘я має лікувати хворих.

Проте, коли ви заходите до кардіовідділення, ви потрапляєте в Європу. Ідеальний ремонт, чудове обладнання. Лікарі й медсестри теж цілком на рівні. Звідки це все? Дядько, який очолює відділення, вирішив, що в нього має бути не так, як скрізь і досягнув цього. Одна людина натхненною наполегливістю здатна перетворити свій шматок світу. Так ось, на Заході таких трохи більше, аніж у нас. У нас один на тисячу, а там п‘ять на тисячу. Саме вони, а не уряди, президенти, "системи управління" тримають на своїх плечах Європу.

Шляхетністю, мужністю, добром можна заражати оточення так само, як підлістю, страхом, злом.

Нещодавно в сина одного київського телеоператора був виявлений рак крові. Хлопчик швидко згорає, сім‘я фрустрована й безсила. Шанс дає лише термінове лікування за кордоном, що для початку коштує за 120 тис. євро. Двоє приятелів оператора спромоглися протягом тижня зібрати ці кошти з телевізійного середовища.

Спочатку це здавалося неможливим. Телевізійна тусовка деморалізована й не схильна до благодійності, але волі двох людей з палаючими серцями виявилося досить, щоб всі ці негідники прониклись співчуттям і солідарністю.

Власників телеканалів не вдалося розтрусити (тут, мабуть чеченські методи були б ефективніші за християнські) проте продюсери, технарі, ведучі, навіть ті, від кого й не очікували, спромоглися на найшляхетніший вчинок у своєму житті. Зокрема, група яка забезпечувала останній передвиборчий концерт Януковича на Михайлівському майдані повністю віддала свій гонорар.

Десь на початку минулого тисячоліття Церква винайшла шляхетність. Вона вирішила, що всі ці розбійники, які становлять верхівку феодального суспільства відтепер будуть лицарями, васалами Христа. Вони повірять, що їхній найперший обов‘язок – захист сиріт і вдовиць, що слава вища за гроші, що любов вища за страх, що жінка – не лярва, а образ Діви Марії, що бувають бідні лицарі, але не буває ганебних.

Шляхта загинула, а шляхетність вижила, хоч як би "повстання мас" не прагнуло її витоптати. Вона вже не продукує правлячу верству, проте все ще продукує - отих п‘ять на тисячу в Європі і одного на тисячу в нас.

Бог створив людину з глини, як глечик, щоб було куди скидати парадокси. Для того, щоб впливати на суспільство треба бути або над ним, як князь на Замковій горі, або під ним, як чернець у печері. Мешканець печери впливає більше бо довше. Замки спалені, а печери все ще відкриті для паломників, і мощі в них притягують нас і вчать.
Можливо, варто більше дбати за тим, а що там під нами. Нинішні замки і без того переповнені, от тільки печери порожні.
 
Зверху