Екзит-поли і результати 2-го туру виборів Президента України 2010

Як Ви проголосували у 2-му турі виборів 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    214

Vlad_S

Скептик
Внимательно перечитайте мой пост, перейдите по ссылкам, а потом лезьте со своим скептицизмом. Я цитировал именно закон об изменениях.
Вот только хамить не надо. Я Ваш пост прочитал внимательно, а вот сами изменения Вы прочли недостаточно внимательно. Т.к. чуть ниже в этом самом Законе имеется ст.85 о повторном голосовании, а вот текста об основаниях этого повторного голосования нет, просто потому, что он не изменялся и, как следствие, в текст изменений не попал. Т.е. то чего Вы не допонимаете имеется не в тексте изменений, а в самом тексте Закона о выборах. В той же 84-й статье:
5. Якщо до виборчого бюлетеня для голосування у день виборів було включено більше двох кандидатів на пост Президента України і за результатами голосування у день виборів Президента України жоден кандидат не був обраний відповідно до вимог частини третьої цієї статті, Центральна виборча комісія приймає рішення про проведення повторного голосування, про що зазначається у протоколі про підсумки голосування в день виборів Президента України.
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Екзит-поли і результати 2-го туру виборів Президента України 2010

Хай ненавидять – аби любили

Одразу після перемоги сил добра над силами світла стало ясно, що світ – це зло (екзитпули), темрява (ЦВК), і юдоль страждань («арбітражний суд»).

Глобалісти приховують від телеглядачів, що іще донедавна для розв‘язання правових колізій практикувалося таке ріелті-шоу, як «Суд Божий». Існували окремі правила «Божого суду» для простолюдинів (і В.Ф. Янукович і Ю.В.Тимошенко, нажаль, робітничо-селянського походження): позивач і відповідач, озброєні трикутними щитами (основою донизу, кутом до верху) та важкими кийками, одягнуті в змащені маслом шкіряні штани і куртки – садо-мазо естетика – навіть нині кадр не здавався б занадто архаїчним.

Трохи прикро, що Тимошенко – дама (хоча мандрівний астролог Глоба стверджує протилежне), проте її інтереси міг би представляти хтось із найближчого оточення (з ортодоксів), Турчинов, нажаль, програв би «Божий суд», навіть якби 8% фальсифікацій і справді мали місце, адже він, як відомо, належить до єресі, яка заперечує святе таїнство причастя та священницьку ієрархію. Натомість, Янукович щирим каяттям та податковими пільгами на імпорт цигарок, міг би озброїтися підтримкою києво-печерських старців.

Втім, Бог з нею, з тією VIP-тусовкою, не буде в них «Божого суду», а буде їм заурядна геєнна-паті, а послання моє до тих, хто щиро сумує за долею коханої Вітчизни.

В останні 20 років деінде спонтанно виникали молодіжні патріотичні гуртки. Інколи їхня діяльність виходила за межі Інтернету, тоді вона полягала в організації більш-менш видовищних заходів, спрямованих на те, щоб «продемонструвати свою позицію», або «висловити протест», постояти з пікетом, пройти ходою… Надзвичайно рідко траплялися акти сякого-такого політичного насильства або вандалізму проте, вони так і не склалися в систему. Себто, гуртки, які трактують себе як «контрсистемні», воліють лишатися в межах симуляції.

Для них є погана звістка: з появою на арені групи «Фемен», патріоти стають неконкурентоспроможними. В день виборів у Києві відбулися дві події: 1. Невідомі патріоти закидали виборчу дільницю димовими шашками. 2. П‘ятеро дівчат з групи «Фемен» з‘явилися топлес на виборчій дільниці, де мав голосувати Янукович, і підняли написаний від руки плакатик з якимсь необов‘язковим змістом.

Результат: акцію молодих наївних патріотів не помітив ніхто, крім СБУ. Голих дівчат з «Фемен» показали всі вітчизняні, всі російські, всі європейські і всі північноамериканські телеканали. Порада націоналістам: перевершити дівчат в пропаганді можна за допомогою гомосексуальних презентацій. Вони роздягаються зверху. Треба роздягатися знизу.

Проте, з другого боку, симпатичних гомосексуалістів в країні більше, ніж молодих патріотів, отже вони і переберуть пальму першості в пропаганді. Кінематограф давно усвідомив, що до свідомості мас можна достукатися лише через дві речі – через секс і насильство. Якщо не хочеться змінювати сексуальну орієнтацію, доведеться вдаватися до акцій прямої дії. Ваша «позиція» і ваш «протест» нікого не цікавлять, якщо ви не готові підтвердити їх ударом.

Вчитися в Старших товаришів! У Януковича і в Юлі. Вся їхня «політика» спрямована лише на результат, на здобуття влади і грошей. Коли вони вдаються до коштовних симуляцій, вони мають на меті прикрити свої тактичні заходи, спрямовані на РЕЗУЛЬТАТ.

Браття і сестри! Ні ви, ні ваші мрії, ні ваші декларації нікого не цікавлять. Цікавлять тільки ваші досягнення. Скільки нелегальних мігрантів полишило країну після маршу проти нелегальної міграції? Ніскільки. Бо вони не злякалися, вони сміялися. Кого саме з п’ятої колони вам вдалося придушити? Нікого. Скільки буржуїв перелякалися настільки, що платять податок націоналістам? Чи вдалося помститися хоч комусь із правоохоронців? З суддів? Скільки чиновників-патріотів не забули на другий день після посідання посади про свій патріотизм, бо боялися патріотичного середовища?

Ми згадуємо за УПА тільки тому, що вони вміли вселяти страх. А хто згадає нас, хоча б з жалем?

Але є і гарна звістка: в Україні далеко не вичерпаний арсенал легального тиску. Все ще можна досягати результатів, не надто виходячи за межі кодексу про адміністративні правопорушення. Тобто, іще деякий час можна відчувати себе справжнім патріотом, перебуваючи на легальному становищі. Так буде не завжди, тож насолоджуймося власними прізвищами і звичними адресами, доки не довелося їх поміняти!

Коли я медитую на Януковича, мені згадується подія, записана в Царгороді у VII ст. Сталося так, що настоятель монастиря, розташованого за міськими стінами, бачив сон, в якому йому було надано можливість спитати Христа, чи справді “нема влади інакше, ніж від Бога”. Так – сказав Вседержитель. Тоді чому – спитав чернець – Ти надіслав злого тирана Фоку правити ромеями? «Тому, що не зміг відшукати гіршого» – відповів Г-дь.

Віктор Федорович надісланий нам як стимул і подразник в т.ч. і націоналістичних почуттів. Треба квапитися користатися ним, бо Москва незабаром зробить із нього переконаного бандерівця, змогла ж вона в стислі терміни, протягом лише одного року (1939 – 1940) перетворити на бандерівців цілу Галичину. Хоча, весь час до того, починаючи з середини XIX ст. в Західній Україні домінували москвофільські настрої.
 
Зверху