Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

_S_A_N_Y_A_

Форумчанин
Ответ: Янукович

Це електорат пива і тусні на сотні. А до того ж халявний концерт. Тому не думаю, що там багато було симпатиків ПР, хоч і ведучий Грицик розпинався за всіх присутніх в любові до лідера ПР.
да ну чё, грязные шо бомжи, с удочками и в экипировке своей. Много привезли ж еще их. Карусели, часть вторая.Катание
 

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Янукович

Кстати я много бомжей среди митингующих заметил :)
 

Kramar

Іван Богун
Ответ: Янукович

коли я був у 2004 році в Харкові (агітував за Ющенка, чого не приховую), то ми йшли по місту колонною з прапорами і піснями, то зустрічні бомжі, шаленіючи, кричали "Я-ну-ко-вич! Я-ну-ко-вич!". Цікаво, чим він їх так привабив?
:greedy::greedy::greedy::greedy:
 

united

lifelong United supporter
Відповідь: Янукович

ну я теж сходив на мітинг, щоб "чисто поржать". та й за враженнями теж.
посміятися-таки було з чого. наприклад, з пісень, які лунали з динаміків до початку мітинга.

Більш бездарних за виконанням, естетичним та змістовим наповненням пісень давно не доводилося слухати. Йде мелодія "С чего начинается Родина..." і слова типу "солнце над терриконами", "шахтёрский труд", "донецкий край". Явно організатори забули, де вони знаходяться :)
Далі більше. Мелодія "Команда молодости нашей..." і слова типу "Янукович, Чорновіл, Богословська, Азаров, КУШНАРЬОВ з нами"...Царство йому Небесне, звісно, але це вже якось взагалі за рамки виходить. Треба ж дивитися за актуальністю агіток.

Смішно було дивитися, як привозили та розставляли "агітаторів". Йшов Петропавлівською, напроти Філармонії помітив 4 Газелі, набиті такими "агітаторами". Мені їх стало шкода - настільки сумними були їхні обличчя :) Ну, думаю, скоро цирк почнеться...
І він-таки начався. Такого розмаху привозу "агітаторів" я навіть не міг собі уявити. Скільки ж на це бабла пішло! Там прапорів було більше, ніж людей! Контингент: "птушники - бурсачі" та бабці похилого віку. Біля готелю "Суми" тим часом також формували колони фанів Янека. Там взагалі за виглядом якісь школярі стояли. Кількість одягу Y-3 та "шумахєровок" у цьому натовпі зашкалювала!

Ну а ближче до 6 години почала стікатися тусовочна еліта Сум: гопотьолкі з "Оболонню" і так далі.... Ну ясно, що народ наломали. Прийшли на Сердючку - а тут всякі Янеки голову морочать. У ведучого прикид був як у Швондєра з "Собачого Серця" :)
І правда: треба було накинути "агітаторам" по десятці, щоб хоч кричали щось. А то повна апатія - аж незручно за Профффесора :) Він там розпинається, виголошує завчений напам'ять текст - а тут тобі байдужі обличчя натовпу.

Як на мене, так подібні мітинги є скоріше контр-агітацією.
Фарс, одним словом.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Янукович

хто побував на мітингу, поділіться враженнями
Чисто мої враження...
Перед початком мітингу людей "розважали" музичні "номери" сумнівної якості - на музику відомих пісень ("Время - вперёд", "Атланти", "Червона рута", "We will rock you", "С чего начинается Родина"...) досить незграбно та примітивно були покладені слова з агітаційною риторикою партії ригіоноFF (склалось враження, що цим, вибачте, пісням не перший рік, тому що в одній з них згадувався Кушнарьов, що стоїть в строю). Найбільш жахливе враженя справила українська пісня поєднана з канканом. Цї "шедеври" чередувались з рекламними роликами на моніторах, відомі всім з ТВ. "Прапороносці" підтягувались на площу колонами, біля яких перебували старші; помітив, як один з таких керівників зупинив "свою" колону на підході до площі та інструктував.
Сам мітинг почався з виступу "доморощених" сумських співаків - "хлопчика та дівчинки", які просто по черзі декілька раз вийшли на сцену, міняючи один одного. Моє враження - як виділили стільки грошей "прапороносцям", то могли б репертуар зробити побагатшим. Хто був ведучим - не знаю, але неприємно вразило те, що він зовсім не підготувався, а майже весь час читав зі "шпори" (імпровізації в нього виходили дуже погано). Єдине, що не забував ведучий - постійно завіряти публіку, що "лідер" ось-ось з"явиться. Потім на сцену вийшли депутити від ПР всіх рівнів. Першим був Мовчан, також читав з аркуша цифри (міг би підготуватись краще). Бондарю слово зовсім не дали - стояв для бутафорії. Один нардеп (прізвище на "С", сивий такий, колишній профспілковець) чомусь вирішив, що перед ним стоїть отара овець, які мало що розуміють, тому не став обтяжувати себе наведеннями цифр і показників. Весь його виступ зводився приблизно до тез: "Янукович - это хорошо, п"нятно? Оранжевые - это плохо, п"нятно?" (чомусь в мене була асоціація саме з цим героєм "Саузпарку"). Тому просто блискуче на їх фоні виглядав Є.Лапін. Промова була чітка, поставлена грамотно, виразно, з наведенням різних цифр та показників (за їх правдивість несе відповідальність він сам, зрозуміло, що критикував "помаранчевих", а розхвалював нинішній кабмін).
Періодично час від часу ведучий просив підтримати ораторів та самого Януковича. Склалось враження, що аби кожен, хто тримав прапор щось заволав, можна б було видушити набагато більше децибелів, одним словом - повнісінька байдужість.
Нарешті на сцені в оточенні невідомих осіб (мабуть охоронці, щоби захистити від "тупих важких предметів" або знову таки статисти - в усякому разі я їх призначення не зрозумів) з"явився сам та зірваним голосом став "держать речь". Неприємно вразила убогість його ораторства (хоча виступав Янукович російською, яку він, за його словами, знає краще, ніж українську). Тричі(!) критикував "фігурне катання" та "показ мод" своїх опонентів, згадав "корову на льду". Звичайно, зауважив, що він турбується за народ (а то ми не пам"ятаєм, що соціальні ініціативи в ПР з"являються лише перед виборами), згадав про ініційований ПР референдум, пообіцяв, що в Сумах не будуть керувати "чужі", а будуть обиратись "свої", а також, що українські солдати не будуть відправлятись в Ірак (а то ми не знаєм, який "свій" був у нас за часів його прем"єрства, та коли вперше поїхали в Ірак наші солдати). Ще згадав про статус російської мови (ось тут лише трішечки прорізались голоси в тих, кому українська ну дуже намуляла, до цього ж особливо не було чути схвальних відгуків, навіть після слів: "Не слышу!"; чув, як люди висловлювались критично, щодо змісту його промов). На цьому і все: вскочив з компанією в автомобіль, та помчав. (Цікаво, а літак в нього проплачений за бюджетний кошт, чи спонсорські гроші ПР?)
Одразу ж стали поступово розходитись "прапороносці". Люди залишились на "концерту". Хто був з "зірок" точно сказати не можу, але Сердючки я не чув. Чи був він (вона, воно) на концерті, взагалі?
Якщо порівнювати мітинги НУ-НС та БЮТ, то надто разючими є організація, підтримка людей, та ораторські здібності виступаючих (зокрема Юля та Луценко дадуть скільки завгодно фори Януковичу).

Повторюю, що це була лише моя думка, можливо хтось вискаже свою та розкаже все таки про концерт.
 
Останнє редагування:

Life-ua

+ плюс - минус
Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович

Один нардеп (прізвище на "С", сивий такий, колишній профспілковець) чомусь вирішив, що перед ним стоїть отара овець, які мало що розуміють, тому не став обтяжувати себе наведеннями цифр і показників.
Стоян - все прекрастно помнят как он правил профспилками , скоко профспилкового улетело . Одним словом Ганьба регионалам !
 

Caesar

Одинокий...
Ответ: Янукович

А моей девушке сообщение из сети пришло с предложением флаг ПР поносить за 20 (!!!) гривен. Я ей лучше на 200 гривен цветов куплю, только бы она глупостей не сделала никаких. Ето было в сети HomeNet.
 

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Янукович

Син мого товариша з роботи (15 -річний школяр )говорив що обіцяли по 15гр за те що з прапором ПРушним постоїть .
Треба поцікавитись чи віддали $
А моей девушке сообщение из сети пришло с предложением флаг ПР поносить за 20 (!!!) гривен. Я ей лучше на 200 гривен цветов куплю, только бы она глупостей не сделала никаких. Ето было в сети HomeNet.
Це вже були посередникі. Напряму 30 грн платили.
 
Статус
Закрита.
Зверху