Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів
До чого тут Закон про послуги? Для чого ці цитати? Я говорив про те, що в їх "вотчинах" (в пе-ерівських) тарифи на тепло більші ніж в Сумах. Якщо вони так піклуються про людей, то нехай покажуть спочатку цю турботу "в своїх хатах", де їм довірили владу. Коли там люди платитимуть менше за аналогічні послуги, тоді в мене питань не буде, і я повірю, що вони дійсно несуть добро та турботу. Але цього немає, в містах, де біля влади засіли ПР люди платять більше. Тому все що тут нам наплели "заслані варяги" з ПР - чергова брехня та популізм.Давайте возьмем Закон о жилищно-комунальных услугах. В частности статью 31..
и еще
Предприятия взяли на себя "убытки", соответственно сниженный тариф являеться экономически обоснованным.
Написав про це вище... Маєте бажання - прочитайте цитату ще з газети:Далее попробуем зайти на сайт
You must be registered for see links
И сравнить тарифы у нас и в других городах...
Есть дороже- КривойРог там, или Кировоград... Есть дешевле Хмельницкий, ЛУганск...
"Доцільно зауважити, що в таких обласних центрах, як Луганськ і Харків, де ПР є провідною політичною силою та має переважну більшість у міських радах і можливість впливати на тарифну політику, - за послуги з теплопостачання мешканці сплачують відповідно на 10 та 25 відсотків більше, ніж сумчани.
Більш того, послуга з постачання гарячої води в Сумах найдешевша - 10,22 за м.куб. У той час мешканці Луганська сплачують за цю послугу на 63% (!) більше, ніж сумчани - 16,62 грн. за м.куб, харків'яни - 12,01 грн. за м.куб (на 18 % більше), а донеччани - 14,03 грн. за м.куб (на 40% більше)."
Не треба тут тиснути на мене проблемами малозабезпечених, я знаю про них. Краще розкажіть, як команда проФФесора за власний же проект Закону по підвищенню соціальних стандартів віддала після виборів аж два (!) голоси. І ту десятку я також знайду туди направити, але я також спокійніше себе почуватиму (гадаю і малозабезпечені, про яких Ви згадали, також), коли знатиму, що підприємство закупить потрібне паливо та нормально проведе опалювальний сезон, і що труби в наших системах не порозриває від морозу, як в Алчевську, де загосподарювалися в свій час регіонали. Доречи, коли плата за комунальні послуги на родину перевищує 15% сукупного доходу, то родина має право на субсидію. В свій час доводилось користуватися...И если для Вас Малдер 10 грн не составляют проблемы, то для других это лишняя буханка хлеба и литр молока...
Вам не здається, що я не про те говорив? Принаймні, наші тепловики, які просто таки "обдирають нас" та забирають гроші, враховуючи і втрати тепломереж, заклали тариф нижчий, ніж у себе вдома "благдійники" з ПР, які так піклуються про сумчан. Доречи, говорять, що ось таке піклування і є свідченням того, що регіонали розпочали чергову бійку за перерозподіл власності, зокрема ТЕЦ. Зауважте, це ще до їх президенства. А що ж нам чекати далі?НАсколько я слышал, в наш тариф -экономически обосновано- включены потери теплосетей... То есть то что у меня у родителей возле дома незамерзающая травка растет широкой полосой оплачиваеться за наш счет. Потому как отремонтировать денег нет, несмотря на неплохой заработок
И не стоит рассказывать, что тепловики для людей стараються, по себестоимости отдают все..Ни копейки себе..Все людям...
Если бы такое было, не было бы драки за ТЕКО))
Так само і Ви побережіть свої поради для когось іншого. А ці особи, ще не дійшовши до влади, вчинків вже наробили. Чули про заяву проФФесора про ЧФ?ТАк что вашу жельч приберегите для других поступков нелюбимых вами личностей.
ИМХО))))
Останнє редагування: