Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

ну а кто не ошибается) а где же приславутые ссылки на источники?)
Дійсно,хто не помиляється.12 млн. громадян України помилились, а які наслідки очикують? Як написав шанувальник "козлів"(гімнастичний снаряд),поживемо-побачимо.

Faradey

Живой
в 2004 14 млн граждан ошибились.. Последствия мы видим сейчас.
Конечно стоило в этот раз сделать правильны выбор, и еще через пять лет сказать.
Чтож, как и в Ющенко мы вней ошибались... Кто следующий?
И как говорил великий пастор Турчинов " Восточная мудрость- в одну реку нельзя войти дважды"

kaAs^^

Забанен
Конечно стоило в этот раз сделать правильны выбор, и еще через пять лет сказать.
И как говорил великий пастор Турчинов " Восточная мудрость- в одну реку нельзя войти дважды"
Ой не загадывайте Вы так на 5 лет вперед, посмотрим посмотрим....

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Что касется вашей партии и того кто врет... Все получили счета за отопление, к которым были прикреплены листики, текст на которых гласил о том что ПР в сумах якобы добилась понижения тарифа на отопление 1кв. метра а также стоимости 1ГКал для тех у кого на дом стоят теплосчетчики. Это оказалось наглым враньем. ПР просто перевела деньги на счета теплообеспечивающих организаций чтобы перед выборами разово якбоы снизить тариф и попиариться. Директор КСПУ сказал что "мы не несем ответственности за ркекламу". Или вы будете каждый месяц делать такие подачки?
??? Так ось яка реальна картина? Знав що вони шахраї і брехуни, але щоби ось так... Мені взагалі стало цікаво, а чого це раптом партія ригіоноФФ полізла на Сумщину жаліти Сумчан через "непомірно високі" тарифи? Випливають дуже цікаві факти. :) Хто має можливість, нехай перевірить: відкриваємо газету "Панорама" № 48 25 листопада - 2 грудня 2008 року. На сторінках А14-А15 стаття "Рівень тарифів на житлово-комунальні послуги в м. Суми в розрізі обласних центрів України". Там підведена статистика тарифів на всі комунальні послуги в обласних центрах України. Зараз нас цікавить опалення. Складність порівняння полягає тут в тому, що в різних містах різна система оплати за тепло: є тариф сезонний (люди сплачують лише в сезон опалення за те, що реально спожили) двоставковий (є абонплата на цілий рік і є оплата сезонна, тобто в той період, коли здійснюється опалення; такий тариф ми маємо в своєму місті) і є тариф єдиний (тобто платять одну і ту ж суму щомісяця цілий рік). Тому в статті поруч з різними числами різних типів тарифів в обласних центрах України показаний розмір тарифу зведений до сезонного. Маємо: Дніпропетровськ - 6,12 грн, Донецьк 6,20 грн, Луганськ - 6,83 грн, Миколаїв - 7,30 грн, Одеса - 6,10 грн, Харків - 7,71 грн, Херсон - 6,45 грн, Суми (СТЕ) - 6,05 грн, Суми (КППВ) - 6,32 грн. Тобто, якщо порівняти, то зведений тариф на тепло сумського підприємства СТЕ нижчий за тарифи в містах, які є форпостом "голубих". КППВ не може таким похвалитися (хоча всі знають, якому підприємству належить цей тепловий комплекс і за кого стабільно виступає директор цього підприємства), але воно дає багато очок фори таким "регіональним містам", як Луганськ, Харків та Миколаїв. З тарифами на гарячу воду - більш зрозуміло. Вартість за кубометр гарячої води: Сімферополь - 14,72 грн, Дніпропетровськ - 13,07 грн, Донецьк - 14,30 грн, Луганськ - 16,62 грн, Одеса - 18,06 грн, Харків - 12,01 грн, Херсон - 17,15 грн, Суми (СТЕ) - 10,22 грн, Суми (КППВ) - 11,17 грн. Тут вже коментарі зайві: сумські СТЕ і КППВ мають тарифи на гаряче водопостачання набагато нижчі, ніж теплові підприємства з більшості регіонів, де в міських і обласних радах мають більшість "голубі". Тому питання: "А якого (цензура) ви сюди тоді лізете? Хочете полегшити життя людям - зробіть це спочатку в себе". Намагаються показати які вони гарні? Мені особисто та десятка (що мені, начебто, подарували "благодійники" з ПР) ніякої погоди не робить, натомість я буду знати, що СТЕ буде працювати стабільно і перезимую я в теплій квартирі. А як уміють господарювати "ригіонали" ми добре знаємо - всі пам'ятають, як в Алчевську порепалися взимку труби та з усієї України в авральному порядку з'їхалися спеціалісти "розгрібати" наслідки їх "геніального" господарювання. Хтось хоче такого і в Сумах? Особисто я аж ніяк! А скільки ж було галасу за ті копійки! Аж раптом з'ясувалося, що то був черговий блеф від ПР, як і голосування аж двома (!) голосами за свій же проект про підвищення соціальних стандартів:lol::lol::lol:. "Впрочем, удивляться не приходиться. Этого стоило ожидать" (с). Бо "лахов развадить - святое дело" (В.Ф.Янукович П.З.Т. т. 25 стор. 48).

maverick

New Member
Это Вы определили? И в чём ошиблись? В протистоянии лжи и наглому вранью? За себя я с полной уверенностью отвечаю: ошибки не было в моём выборе.

Faradey

Живой
Уважаемый Малдер... А где же Ваше ИМХо?
Для начала вы взяли слова форумчанина за аксиому...
Давайте возьмем Закон о жилищно-комунальных услугах. В частности статью 31..
2. Исполнители/производители осуществляют расчеты экономически обоснованных расходов на производство жилищно-коммунальных услуг и подают их на утверждение органам местного самоуправления в установленном законодательством порядке.
3. Органы местного самоуправления утверждают цены/тарифы на жилищно-коммунальные услуги в размере экономически обоснованных расходов на их производство.
и еще
5. Расходы на возмещение потерь предприятий, которые связаны с утверждением цен/тарифов на жилищно-коммунальные услуги ниже размера экономически обоснованных расходов на их производство, соответствующий сельский, поселковый, городской совет предусматривает в соответствующем местном бюджете.

6. Утверждение цен/тарифов на жилищно-коммунальные услуги ниже размера экономически обоснованных расходов на их производство без соответствующего возмещения не допускается и может быть обжаловано в суде.
Предприятия взяли на себя "убытки", соответственно сниженный тариф являеться экономически обоснованным.

Далее попробуем зайти на сайт

И сравнить тарифы у нас и в других городах...
Есть дороже- КривойРог там, или Кировоград... Есть дешевле Хмельницкий, ЛУганск...

И если для Вас Малдер 10 грн не составляют проблемы, то для других это лишняя буханка хлеба и литр молока...
НАсколько я слышал, в наш тариф -экономически обосновано- включены потери теплосетей... То есть то что у меня у родителей возле дома незамерзающая травка растет широкой полосой оплачиваеться за наш счет. Потому как отремонтировать денег нет, несмотря на неплохой заработок:)
И не стоит рассказывать, что тепловики для людей стараються, по себестоимости отдают все..Ни копейки себе..Все людям...
Если бы такое было, не было бы драки за ТЕКО:)))
ТАк что вашу жельч приберегите для других поступков нелюбимых вами личностей.
ИМХО:)))))

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

... еще ,я считаю быдлом весь тот зброд которыи на маидане горлопанил -нас багато ,нас неподолаты!!!Именно они и оказались быдлом ,потму что, за что боролись на то и напоролись!!!!...
Брехати не буду, на Майдані в 2004 не був. Але родичів в Києві маю. Вони мені і розказали про разючий контраст між "майданниками" та "збродом" (Вашою термінологією висловлюючись), що привезли спецпоїздами з Донбасу, що вилазили з вагонів з похмурими обличчями, повижирали всю горілку в місцевих магазинах, нагнали жаху на жителів та підвищили криміногенну обстановку (причому часто ставало так, що про подальшу їх долю ніхто не думав, тому і приходили вони за "пропітанієм" до "помаранчевих", у них же отримували гроші на проїзд назад). А хто виходив на Майдан? Люди вийшли, не стільки за Ющенка (хоча сподівалися, що саме він стане тим гарантом та захисником їх інтересів), як проти того, що клани проігнорували їх думку та намагалися "впарити" їм "лідера", згадка про якого в пристойному товаристві є ознакою поганого виховання. Майдан підтримали Народні артист України Тарас Петриненко і заслужена артистка України Тетяна Горобець, Народний артист України Дмитро Гнатюк, Народний артист України Анатолій Мокренко, Народний артист України Анатолій Паламаренко, Народні артистки України Ніна Матвієнко, Марія Миколайчук та Вікторія Ковальська (тріо "Золоті ключі"), Народний артист України Дмитро Хостікоєв, Народний артист України Богдан Бенюк, Народна артистка України Наталія Сумська, народна артистка України Ольга Сумська, Народна артистка України і Народна артистка СССР Ада Роговцева (вона запевнила, що коли б був живий її чоловік великий митець Кость Степанков, то він також неодмінно підтримав би Майдан), режисери Юрій Іллєнко та Роман Віктюк (також Народні артисти України), поетеса Ліна Костенко, чемпіони світу з боксу Віталій та Володимир Клічки, переможець Євробачення Руслана Лижичко, гурти "ВВ", "Кому вниз", "Плач Єремії", "Мандри", "Океан Ельзи"... Зараз всіх і не згадаю. Але все це світ нації, багато хто з них прославив Україну в світі. А хто був на протилежному боці? Цей кастрований кнур з гармошкою Ян Табачник? Ця вилиняла шльондра Тая Повалій, на яку її хахаль (співмешканець) Ліхута повісив звання "золотий голос України", хоча споконвіку "золотим голосом України" була визнана Ніна Матвієнко, ці дауни "кролікі", яких вже нікуди не хочуть брати, максимум, на що вони заслуговують - намагатися когось розсмішити на одній сцені поруч з Петросяном та "новими бабками", ці "поющіє потаскушкі" Білик та Могилевська (так вони геть продажні, бо в цей раз підспівували за Тимошенко), цей людиноподібний гібон (чи може мавпоподібна людина) Дізель з "Грін-грею", цей безголовий Кузьма-Скрябін (так його група прийшла в студію "5-го" каналу, і хлопці відверто сказали, що за Яника вони виступали, бо їм заплатили, а насправді таке "цабе" вони біля влади бачити не хочуть). Хто, скажіть мені, з нормальних відомих людей підтримав Януковича?
Ну а Ваша термінологія "зброд" яскраво говорить, що Ви дійсно заслуговуєте такого ... ні, президентом я його назвати не можу, який називає людей то "бидлом" то "казлами". А коли довідався про Ваше членство в ПР - одразу ж все стало на свої місця. Тепер зрозуміла і Ваша хронічна українофобія, і характерна манера написання постів (повне іґнорування всіх норм та правил), і пристрасть до шансону...

Останнє редагування:

Faradey

Живой
Это Вы определили? И в чём ошиблись? В протистоянии лжи и наглому вранью? За себя я с полной уверенностью отвечаю: ошибки не было в моём выборе.
Понимаете, в 2004 году люди поверили, что будет лучше.. Уже через два года стало заметно хуже.. На Ющенко уже начали плеваться..
Сейчас в той же Сумской области не работают Сах заводы..Кризис..НЕт сырья.. Которое перестали садить еще до кризиса..
Дожились до того что сало импортируем из Польши...Свое закончилось...
Хотя, соглашусь с Вами в одном.. Бесполезно говорить о том, чтобы было..
Слава Богу, этого нет..
Теперь стоит сказать...Поживем-Увидем...
Вы уже ничего не измените:)

Малдер, по поводу громадного списка перечисленных Вами исполнителей.. Хочеться сказать.."И что?"
Их так же как и Вас обманули, красиво и грамотно... Подкуили сказкой о всеобщем благе и справедливости.. А артисты народ творческий, душевный... Руслана сейчас поддерживает Тимошенко "тому що вона класна, так говорить добре" и в общем то все... ТАк может тогда пусть в театр идет...
Я лично не состою ни в одной партии ( думеться из СУМ меня уже отчислили) и не горю желанием вступать хоть в единую.
Меня всегда бесили запреты и опытки навязать мне свое мнение неестественным путем. Поэтмоу в годы КВНства мы "ложили" на все прсоьбы не шутить про Кучму... Но заметте просьбы..Никто не приказывал... Но все кричали о несвободе слова...
Сейчас меня лишили такого права... Я например, не могу выйти на улицу и сказать " Голодомора не было".. Я так не думаю, но предположим что могу:)
Как сказал один сатирик - В желании снискать балгодать наши люди сметут кого угодно...
Вот и мы считая, что делаем добро ввели страну в состояние 1996 года...
Еще раз скажу... Теперь - Поживем -Увидим!
И не стоит трать свои нервы на ругань...
З.Ы, Шансон (точнее блатняк) не показатель..У меня масса знакомы любителей такого рода музыки ярые сторонники Тимошенко..Так что не стоит связывать два понятия несуществующими связками

Останнє редагування:

maverick

New Member
Не соглашусь что через 2 года заметно ухудшилось всё. И даже наоборот. А ухудшилась ситуация в стране полтора года назад. И это многие прочувствовали на себе. Только причина была однозначно не в связи с избранием Ющенко в 2004 году.

Nahrapov

Буржуй и учёный
Конечно, Янек - недалёкий человек. Туповатый. Зачем он полез в эфир с пророссийскими заявлениями? Уже и ЧФ пообещал не трогать. Но ничего, за ним - вся здравомыслящая буржуазия - и крупная, и средняя, и мелочь (как я). Мы его в обиду юлькам и прочим оранжоидам не дадим.

Статус
Закрита.
Зверху