Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів
... еще ,я считаю быдлом весь тот зброд которыи на маидане горлопанил -нас багато ,нас неподолаты!!!Именно они и оказались быдлом ,потму что, за что боролись на то и напоролись!!!!...
Брехати не буду, на Майдані в 2004 не був. Але родичів в Києві маю. Вони мені і розказали про разючий контраст між "майданниками" та "збродом" (Вашою термінологією висловлюючись), що привезли спецпоїздами з Донбасу, що вилазили з вагонів з похмурими обличчями, повижирали всю горілку в місцевих магазинах, нагнали жаху на жителів та підвищили криміногенну обстановку (причому часто ставало так, що про подальшу їх долю ніхто не думав, тому і приходили вони за "пропітанієм" до "помаранчевих", у них же отримували гроші на проїзд назад). А хто виходив на Майдан? Люди вийшли, не стільки за Ющенка (хоча сподівалися, що саме він стане тим гарантом та захисником їх інтересів), як проти того, що клани проігнорували їх думку та намагалися "впарити" їм "лідера", згадка про якого в пристойному товаристві є ознакою поганого виховання. Майдан підтримали Народні артист України Тарас Петриненко і заслужена артистка України Тетяна Горобець, Народний артист України Дмитро Гнатюк, Народний артист України Анатолій Мокренко, Народний артист України Анатолій Паламаренко, Народні артистки України Ніна Матвієнко, Марія Миколайчук та Вікторія Ковальська (тріо "Золоті ключі"), Народний артист України Дмитро Хостікоєв, Народний артист України Богдан Бенюк, Народна артистка України Наталія Сумська, народна артистка України Ольга Сумська, Народна артистка України і Народна артистка СССР Ада Роговцева (вона запевнила, що коли б був живий її чоловік великий митець Кость Степанков, то він також неодмінно підтримав би Майдан), режисери Юрій Іллєнко та Роман Віктюк (також Народні артисти України), поетеса Ліна Костенко, чемпіони світу з боксу Віталій та Володимир Клічки, переможець Євробачення Руслана Лижичко, гурти "ВВ", "Кому вниз", "Плач Єремії", "Мандри", "Океан Ельзи"... Зараз всіх і не згадаю. Але все це світ нації, багато хто з них прославив Україну в світі. А хто був на протилежному боці? Цей кастрований кнур з гармошкою Ян Табачник? Ця вилиняла шльондра Тая Повалій, на яку її хахаль (співмешканець) Ліхута повісив звання "золотий голос України", хоча споконвіку "золотим голосом України" була визнана Ніна Матвієнко, ці дауни "кролікі", яких вже нікуди не хочуть брати, максимум, на що вони заслуговують - намагатися когось розсмішити на одній сцені поруч з Петросяном та "новими бабками", ці "поющіє потаскушкі" Білик та Могилевська (так вони геть продажні, бо в цей раз підспівували за Тимошенко), цей людиноподібний гібон (чи може мавпоподібна людина) Дізель з "Грін-грею", цей безголовий Кузьма-Скрябін (так його група прийшла в студію "5-го" каналу, і хлопці відверто сказали, що за Яника вони виступали, бо їм заплатили, а насправді таке "цабе" вони біля влади бачити не хочуть). Хто, скажіть мені, з нормальних відомих людей підтримав Януковича?
Ну а Ваша термінологія "зброд" яскраво говорить, що Ви дійсно заслуговуєте такого ... ні, президентом я його назвати не можу, який називає людей то "бидлом" то "казлами". А коли довідався про Ваше членство в ПР - одразу ж все стало на свої місця. Тепер зрозуміла і Ваша хронічна українофобія, і характерна манера написання постів (повне іґнорування всіх норм та правил), і пристрасть до шансону...