Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Очередной ляп Януковича​

Лидер Партии регионов Виктор Янукович на встрече с предпринимателями в Киеве, говоря о производственных (виробничих) нуждах предпринимателей, назвал их избирательными (виборчими), сообщает КорреспонденТ.net.

Янукович пообещал провести через парламент снижение ставки налога на прибыль и НДС.

С этой целью, заявил лидер ПР, он пытается собрать «всех, как говорится, здоровых людей» в Верховной Раде.

В частности, Янукович предлагает снизить ставку налога на прибыль до 20% на период кризиса.

Также он обещает повысить размер амортизационных отчислений, обновить кредитование бизнеса и вексельную форму расчетов.

При этом лидер ПР в который раз оговорился, заявив, что «необходимо восстановить вексельную форму расчетов по импорту товаров для наших избирательных (Янукович произнес «виборчих» вместо «виробничих») потребностей».

Как сообщалось, Янукович считает, что сегодня власть строит отношения с представителями бизнеса, как «диктатор с военнопленными».

 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Фотограф умер во время фотосессии Януковича. Охрана не захотела пропускать медиков

Во время съемок визита Виктора Януковича в одном из цехов харьковского завода ФЭД стало плохо фотографу предприятия Константину Соколу.

Машину скорой помощи, которая была вызвана для оказания помощи, на территорию завода не пропустили. Медики бегом по территории завода добирались до фотографа, но не успели. Константин Сокол скончался, пишет Обком.

 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Янукович і Партія регіонів


18.01.2010 01:52] On-Line укр
Очевидці інциденту з грузинською журналісткою в штабі Януковича кажуть, що охоронці відштовхнули її від лідера ПР

Київ. 18 січня. УНІАН. Очевидці інциденту з грузинською журналісткою в штабі кандидата на пост Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА кажуть, що охоронці не дали журналістці поставити запитання, відштовхнувши від лідера Партії регіонів. Про це повідомляє “Українська правда”.
Як повідомляв УНІАН, сьогодні прес-служба БЮТ повідомила, що у прес-центрі В.ЯНУКОВИЧА “була жорстоко побита журналістка відомого грузинського телеканалу «Руставі-2» Теа АДЕІШВІЛІ”. При цьому у штабі кандидата категорично спростували цю інформацію. В інтерв’ю УНІАН керівник Всеукраїнського прес-центру В.ЯНУКОВИЧА Дмитро ПОНАМАРЧУК заявив: «Не може навіть бути й мови про це, це неправда. Прошу великий грузинський народ не вірити, що так могло статися».
Водночас, як передає кореспондент “Української правди”, що був присутній під час інциденту, охоронці не дали журналістці поставити запитання В.ЯНУКОВИЧУ, відштовхнувши від лідера ПР. Журналістка намагалася прорвалася до В.ЯНУКОВИЧА, коли його вже виводили з зали і поставити йому питання, але лідер ПР не захотів на нього відповідати.
Після цього один з охоронців притримав журналістку і відштовхнув її від В.ЯНУКОВИЧА, повідомляє “УП”.
Жінка намагалася наздогнати лідера ПР з криками: ”Навіщо ви так чините”, але охоронці продовжували її притримувати і не підпускали до В.ЯНУКОВИЧА.
Журналістам російського РТР також не дали поставити запитання В.ЯНУКОВИЧУ.
Коли журналісти і фотографи намагалися наздогнати В.ЯНУКОВИЧА, вони ледь не розтрощили ліфт готелю ”Інтерконтиненталь”, відзначає “Українська правда”.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Янукович і Партія регіонів


[18.01.2010 01:59] On-Line укр
Архієпископ Черкаський і Канівський Софроній звернеться до суду з приводу його участі в телерекламі Януковича

Черкаси. 18 січня. УНІАН. Архієпископ Черкаський і Канівський СОФРОНІЙ (Черкаська єпархія УПЦ) заявив про свій намір звернутися до суду за використання його в агітаційному ролику кандидата в президенти Віктора ЯНУКОВИЧА без згоди священика.
Про це він заявив в інтерв’ю черкаській газеті ”Прес-центр”. За його словами, демонстрацією агітролика йому завдано неабияких моральних збитків. Як сказав владика СОФРОНІЙ: ”Яке хтось має право без мого дозволу і відома робити агітаційний матеріал і показувати його на всю Україну? Після перегляду цього ролика, в багатьох склалося враження, що я нібито благословляю кандидата у Президенти В.ЯНУКОВИЧА”.
На думку митрополита СОФРОНІЯ, цей ролик є сфабрикованим: ”Років п’ять тому прем’єр-міністр України В.ЯНУКОВИЧ відвідував наш собор, і я приймав його так, як належить приймати керівника уряду – повів у храм, розповів про собор. Це було відзнято”. Митрополит Черкаський і Канівський СОФРОНІЙ наголосив, що церква залишається поза політикою.
 

mi][a

Человеку нужен человек
:finest:

зы: понятное дело - заказуха, но всеравно прикольно ;)
 
Останнє редагування:

mangust

патріот
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Украина должна участвовать не только в строительстве газопровода "Северный поток", но и в возведении "Южного потока". С таким заявлением 20 января выступил лидер Партии регионов и кандидат в президенты Украины Виктор Янукович, передает агентство "Украинские новости" со ссылкой на интервью Януковича Харьковскому областному телевидению.
Пан Янукович пропонує самім рубати гілку на якій сидимо
 
Статус
Закрита.
Зверху