Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

Xenon

New Member
кто опрос составлял?
ну бред же полнейший! на быдл расчитан, у норм людей уши режет от таких опросов...
или уже допишите: " тому що вiн красыффый"
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Я вообще не собирался спорить о том, хорош Янукович или нет. Я просто пытался объяснить, что сейчас не 2004г., а значит аргументация: "есть кандидат который сидел, и есть, который не сидел", - не катит, просто потому, что в одну и ту же реку нельзя войти дважды.
Це вже кому як. Особисто для мене - "катит". Є константи, над якими не власний час (ну, майже не власний) - честь, гідність, добро, зло... Як за СССР, так і нині в Україні на певні категорії служб не допускаються люди, що заплямували свою біографію "сроками". Що тоді не можна було влаштуватися в КГБ, МВС, суди прокуратури, навіть рядовим в ПВ не брали, що зараз - такі самі вимоги. І так мені ніхто і не розповів, чому це сержант Пе-Пе-еСник не може мати в біографії судимостей, а ось Президент - може. Невже посада в "вєртухая" на зоні важливіша за посаду Президента. Можу ще припустити, коли людина страждали за свої політичні переконання, і внаслідок зміни влади в державі стала її керівником, бо саме за таку державу вона боролася. Ну, нехай людина не впоралася з керуванням та потрапила в ДТП, збила когось, ну, порушила правила безпеки та хтось постраждав (тобто умислу не було)... Але ж зривати шапочки чи наносити ушкодження середнього ступеню важкості... Вибачте мене. Тим більше з таким "неосяжним багажем знань і інтелекту".

Тем более, что большинство его оппонентов не сидели явно по счастливой случайности и это не их заслуга.
Це як в Подерев'янського ("Нірвана"): "Половина депутатів, що сидять у залі - прийшли сюди з тюрми, а по другій половині - тюрма плаче"...

Янукович достаточно сильный руководитель, и при той ситуации, когда президентом вряд ли станет действительно самый достойный, он лучший из худшего.
Те, що він "сильно" роздає зуботичини та сильно посилає на (цензура) - не означає, що він сильний керівник. Ми ж будуємо нормальне суспільство, а не переносимо в наше життя "зоновскіє панятія", де обирають сильного пахана...

На мой взгляд главным отрицательным эффектом оранжевой революции стало полное уничтожение даже того слабенького общественного договора, который начал зарождаться при Кучме, а значит нужны действительно серьезные реформы, на которые сейчас не пойдет никто, ни политики, которых и так неплохо кормют, ни электорат, который по самое немогу развратили предвыборными подачками. Поэтому сейчас лучше завгар, чем очередной пламенный борец, готовый принести Украину и украинцев в жертву своим грандиозным идеям. Это, естественно только, моё имхо...
Особисто моя думка - якщо говорити про ту революцію в значенні лідерів майдану, що отримали владу і не впоралися з нею та власними амбіціями, то одна справа. Якщо ж говорити про революцію, як про воле вияв людей, що вийшли і сказали своє "НІ" тому, що їх вважають за бидло - то я негативу не бачу.
Щодо "суспільного договору" часів Кучми - не зовсім розумію про що Ви. Але можу Вам нагадати, що деякі члени ПР мають нахабство говорити про "кучмізм" (попри те, що Кучма кинув весь свій адмінресурс на підтримку їхнього проФФесора), як про ганебне явище (зокрема Аня-феміністка Стеців-Герман та нещодавній регіонал Тарас Чорновіл). Та і сам Федорович, якщо пригадаєте, ще в 2004 році називав себе "апазіціонером" і послідовником ідей Чорновола (на що Ющенко питав на дебатах: "Якого Чорновла? В'ячеслава Максимовича чи Тараса?").
Щодо "передвиборчих подачок". Вже нагадував гімнасту про те, як в 2004 році Янукович знизив мінімальну зарплату з 237 гривень до 205, а в другу свою каденцію не захотів підвищувати допомогу матерям по народженню дитини (мовляв, економіка повинна розвиватися іноваційно-інвестиційним шляхом, а гратися в популізм - це задороге задоволення). Тоді він був при владі, відповідав за економіку, за бюджет, намагався все збалансувати. Зате нині, коли він в опозиції, він ні за що не відповідає, тому може демонстративно "переживати" за людей, кричати про необхідність підвищення соціальних стандартів. Згадав би краще, як він іх підвищував, коли був при владі... І як регіонали "печуться" про соціальні стандарти - можна прочитати про проект нового кодексу про працю, який вони намагаються нам "подарувати"...
І ще моя думка... Ніякий завгар (тим більше такий) Україну не врятує. Лише сильний лідер, якому нація буде довіряти (і не зможе дорікнути минулим), лише людина, яка візьме на себе повноту влади і відповідальність (відповідальність - обов'язково). А буде це український Вашингтон, де Голль чи Піночет - це вже як вийде...
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

У меня есть своя статистика ,в 2004 я заробатывал 100гривен в день и етого хватало на неделю питания для моеи семьи !!!!!Плюс мы могли делать какието накопления ,приобретать бытовую технику итд!!!Сеичас я заробатываю теже 100грн в день и в среднем 80!!!!! каждыи день оставляю в продуктовом магазине ,а тот мизер которыи остаетса уходит на оплату комунальных услуг!!!!Вот и вся статистика !!!:(:(:(
Так Ви так і скажіть, що в 2004 році особисто Вам жилося краще. Але ж то лише Вам, і переносити це на всю державу не слід. Ви ж не Людовик ХІV, щоби говорити: "Держава - це я. Раз мені жилося краще, значить і державі також було краще". :)
Якщо це для Вас аргумент, то я скажу, що я навпаки, в 2004 міг собі дозволити менше, ніж зараз...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Янукович і Партія регіонів


Екс-регіонал Кисельов лякає Україну «смотрящіми» із Донецька
Народний депутат України, колишній “регіонал” Василь КИСЕЛЬОВ заявляє, що лідер Партії регіонів Віктор ЯНУКОВИЧ та Президент України Віктор ЮЩЕНКО давно вже діють спільно.

Про це депутат і колишній член Політради ПР заявив в ефірі ТРК «Чорноморська» 10 грудня.

За словами В.КИСЕЛЬОВА, В.ЯНУКОВИЧ та В.ЮЩЕНКО давно вже діють спільно, а один із керівників штабу В.ЯНУКОВИЧА Борис КОЛЕСНІКОВ ще під час парламентської виборчої кампанії 2007 року забороняв йому критикувати В.ЮЩЕНКА.

Як приклад такої співпраці В.КИСЕЛЬОВ назвав питання підвищення соціальних стандартів. В.КИСЕЛЬОВ заявив, що особисто не голосував за це рішення: «Я, як економіст, розумію, що це авантюра, придумана Віктором Федоровичем разом з Віктором Андрійовичем”. На думку депутата, “документ, безумовно, потрібен, але не в період кризи. У період кризи це придумали для того, щоб “зарубати” отримання наступних траншів від Міжнародного валютного фонду. А увесь світ живе в борг”.

Також колишній близький соратник лідера Партії регіонів заявляє, що у разі перемоги В.ЯНУКОВИЧА на президентських виборах у кожній області України будуть призначені «смотрящіє» з Донецька. Обґрунтовуючи свою позицію, В.КИСЕЛЬОВ навів приклад Криму, де, на його думку, Сімферополь віддали «смотрящему» Олександру МЕЛЬНИКУ - депутату Верховної Ради Криму, а увесь півострів планують віддати Василю ДЖАРТИ – колишньому міністру охорони навколишнього середовища в уряді В.ЯНУКОВИЧА.

«У випадку перемоги В.ЯНУКОВИЧА на виборах Президента, в кожній області України будуть «смотрящіє» із Донецька, - заявив В.КИСЕЛЬОВ. – Тому я кажу, що не може бути В.ЯНУКОВИЧ Президентом».

Як повідомляв УНІАН, 15 вересня 2009 року президія політради Партії регіонів вирішила виключити В.КИСЕЛЬОВА з лав партії за «завдання шкоди її репутації й порушення вимог статуту» і відкликати В.КИСЕЛЬОВА з членів політради ПР.

17 вересня В.КИСЕЛЬОВ заявив про добровільний вихід із Партії регіонів. В.КИСЕЛЬОВ також заявив, що В.ЯНУКОВИЧ «передав владу в Криму криміналітету».

У жовтні фракція Партії регіонів виключила народного депутата В.КИСЕЛЬОВА зі свого складу.
Спільну діяльність ПР і Ющенко на власні очи спостерігав сьогодні у програмі Шустера. Співали, як кажуть (с), в унісон.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Янукович і Партія регіонів


Експерт думає, що через грип Донбас не впізнає у Януковичі «свого»
Заступник директора Агентства моделювання ситуацій (АМС) Олексій ГОЛОБУЦЬКИЙ вважає, що друга хвиля епідемії грипу, що зараз спостерігається на сході України, може радикально позначитись на рейтингу кандидата у Президенти Віктора ЯНУКОВИЧА, парламентська фракція якого не голосувала за виділення грошей на боротьбу з цим захворюванням.

Про це говориться в коментарі О.ГОЛОБУЦЬКОГО щодо введення карантину в донецьких школах, переданому агентству УНІАН.

«Складно зрозуміти, чим керувалася фракція Партії регіонів, яка пішла на поводі у Президента Віктора ЮЩЕНКА і не підтримала виділення необхідних коштів на боротьбу з епідемією грипу. Тепер, після початку прогнозованої другої хвилі епідемії, що уразила саме східні регіони України, команді ЯНУКОВИЧА складно буде виправдатися перед виборцями», - вважає О.ГОЛОБУЦЬКИЙ.

Причому, переконаний експерт, ця хвиля невдоволення торкнеться як медичних працівників, так і передбачуваних жертв вірусу. «В даному разі ЮЩЕНКО і ЯНУКОВИЧ виглядають як безумовні деструктори, які через політичну кон`юнктуру пожертвували здоров`ям тисяч співгромадян», - вважає О.ГОЛОБУЦЬКИЙ.

На його думку, синхронність дій команд В.ЮЩЕНКА і В.ЯНУКОВИЧА більшою мірою шкодить саме кандидату від Партії регіонів, чий електорат категорично не сприймає подібні методи політичної боротьби.

«Технологи ЯНУКОВИЧА відверто недооцінюють згубність ідеологічного загравання з ЮЩЕНКОМ. Вже сьогодні головним наслідком такої асиміляції ЯНУКОВИЧА стала втрата ним іміджу «жорсткого господарника» і перетворення на деструктивного популіста», - вважає політолог.

При цьому він переконаний, що В.ЯНУКОВИЧ перестає бути «своїм» для значної частини виборців Східної України, що, безумовно, позначиться на результаті виборів.

«Завтра шахтарі, хіміки і металурги Донбасу перестануть впізнавати в цьому кандидатові того політика, заради якого вони готові були їхати до Києва для боротьби з «помаранчевою чумою», - вважає О.ГОЛОБУЦЬКИЙ.
Доречи, у Сумах зараз перевищено епідемологічний поріг.
 

gimnast1981

мыслитель
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Так Ви так і скажіть, що в 2004 році особисто Вам жилося краще. Але ж то лише Вам, і переносити це на всю державу не слід. Ви ж не Людовик ХІV, щоби говорити: "Держава - це я. Раз мені жилося краще, значить і державі також було краще". :)
Якщо це для Вас аргумент, то я скажу, що я навпаки, в 2004 міг собі дозволити менше, ніж зараз...
Вы опять меня непоняли!!!!Я привел свои пример для того чтоб показать на сколько обесценились деньги !!!А если учитывать что средняя зарплата 1000-1500 то несложно догадатса об уровне жизни нашего населения!!!!!
 

MotoMan

Забанен
Ну раз цен никто приводить не собирается, то объясню "на пальцах". Вина в том,
gimnast1981, что "понаехало тут всяких..." и "крыза вдарыла по карманах". Признайся честно, поток клиентов в сколько раз упал по сравнению с 2004-м? И Витя тебе в этом не поможет. Это просто законы рынка, и твои услуги просто либо теперь не по карману, либо (кому по карману), кто-то предлагает что-то более конкурентоспособное. Т.е. Витя тебе не поможет, ну никак, т.к. вина в большей степени либо на тебе, либо вообще на обнищании народа. А с теми долгами... которые Юлька на нас красиво расписала, Украина еще не скоро очухается.
 

MotoMan

Забанен
Теперь по поводу хозяйственности ЗАВГАРА, какая к черту хозяйственность? Что вы несете, бред какойто... Да вы посмотрите как он просрал нашу мясо-молочную промышленность... Мычал як телятко... пока Путин втупую, без обоснований, взял и закрыл нам рынки, которые еще с совка были нашими. И никто чето не травился... и фспышек инфекций не было(как сейчас). Вот вам и хозяйственник. А теперь у нас сахар бразильский(!!!), дожились.... (ну тут удивительного ничего нету... доля с импорта оседает в кармане г-жи Тимошенко).
 

gimnast1981

мыслитель
Ну раз цен никто приводить не собирается, то объясню "на пальцах". Вина в том,
gimnast1981, что "понаехало тут всяких..." и "крыза вдарыла по карманах". Признайся честно, поток клиентов в сколько раз упал по сравнению с 2004-м? И Витя тебе в этом не поможет. Это просто законы рынка, и твои услуги просто либо теперь не по карману, либо (кому по карману), кто-то предлагает что-то более конкурентоспособное. Т.е. Витя тебе не поможет, ну никак, т.к. вина в большей степени либо на тебе, либо вообще на обнищании народа. А с теми долгами... которые Юлька на нас красиво расписала, Украина еще не скоро очухается.
Поток клиентов практически не изменился ,зато в разы подорожала горючка и запчасти!!!!!
 
Статус
Закрита.
Зверху