2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Як Ви плануєте голосувати у другому турі виборів Президента 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Шановний пан-годинник, я не буду загострювати тут увагу на тому, що Ви зараз пишете і згадувати те, що Ви під іншим ніком писали, а також Вашу клятвену обіцянку не реєструвати нового ніку. Залишимо це на Вашій совісті.
А от стосовно пана Януковича, якщо Вам це невідомо, можу повідомити таку подробицю. Одружився він після другої відсідки на такий собі дівчині Людмилі, яка стала загальновідомою у 2004 році, завдяки епічним словами про наколоті апельсини і амеріканськи вяляночки. А на момент одруження вона була всього навсього родичкою одного судді, який у подальшому житті Вашого улюбленого двічі несудимого зіграв далеко не останню роль. Тож сам факт одруження там теж зіграв, на подальшому розвитку подій, далеко не останню роль.

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Шановний пан-годинник, я не буду загострювати тут увагу на тому, що Ви зараз пишете і згадувати те, що Ви під іншим ніком писали, а також Вашу клятвену обіцянку не реєструвати нового ніку. Залишимо це на Вашій совісті.
А от стосовно пана Януковича, якщо Вам це невідомо, можу повідомити таку подробицю. Одружився він після другої відсідки на такий собі дівчині Людмилі, яка стала загальновідомою у 2004 році, завдяки епічним словами про наколоті апельсини і амеріканськи вяляночки. А на момент одруження вона була всього навсього родичкою одного судді, який у подальшому житті Вашого улюбленого двічі несудимого зіграв далеко не останню роль. Тож сам факт одруження там теж зіграв, на подальшому розвитку подій, далеко не останню роль.
По перше, вельмишановний, Вам я нічого не обіцяв, крим вибачення за ніби то особисту образу. Крім того я не казав що я обожнюю Януковіча. Я завжди стверджував що буду голосувати за нього і аргументував свої слова. Наступного разу ви скажете що я вам грошей обіцяв дати? А про родичей гуглив довго, так нічого й не знайшов. Сприймаю це як звинувачення як ви казали "стукачество" та інщі байки про нетрадиційну сексуальну оринтацію Януковича.

Stein

Well-Known Member

На що тут відповідати?
На те, на якій підставі ви називаєте людину "стукачем". Хто дав вам таке право? У вас є докази? Факти? Чи подібні заяви ґрунтуються лише на особистій уяві та агітках Юлії Володимирівни?

А на момент одруження вона була всього навсього родичкою одного судді, який у подальшому житті Вашого улюбленого двічі несудимого зіграв далеко не останню роль.
Якого судді? Яку роль зіграв? У вас є якісь підтвердження вашим словам? Чи знову лише порожній чорний піар? Ви прям як БЮТ на сесіях міськради. Ще почніть тут віршики видавати. Не у них часом підробляєте? А то щось ви за Тимошенко так на весь форум кричите, на всіх кидаєтеся, ладні, як то кажуть, горло перегризти. Чогось на захист вашого улюбленого Гриценка ви так не волали. Мабуть я таки не помилився що ви таємний "юлєфіл", чи не так?

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

На те, на якій підставі ви називаєте людину "стукачем". Хто дав вам таке право? У вас є докази? Факти?
Дивиться тут, я вже все це писав:

А то щось ви за Тимошенко так на весь форум кричите, на всіх кидаєтеся, ладні, як то кажуть, горло перегризти.
Та невже?
Чогось на захист вашого улюбленого Гриценка ви так не волали.
А проти Гриценка ніхто нічого і не казав.
Мабуть я таки не помилився що ви таємний "юлєфіл", чи не так?
Може я таємний "юлєфіл", а от Ви явний "януковичофіл". Як Корчинський у 2004 році був ярим прихильником Януковича, так зі своєю братією і залишився. А всі гасла "проти всіх" лише технічні гасла для народу. Самі то Ви 100% за Януковича проголосуєте.

Stein

Well-Known Member

Дивиться тут, я вже все це писав:
Вибачте, можливо я просто погано дивився, проте за наведеними вами посиланнями я не знайшов підстав вважати Януковича "стукачем".
Як Корчинський у 2004 році був ярим прихильником Януковича
Корчинський ще в 2004-му говорив що являє собою Ющенко і що буде з країною коли він прийде до влади. Тоді не вірили, казали що то "чорний піар" та агітація за Януковича. А зараз можемо бачити, що тоді він говорив істину правду. Тоді вважалося що Ющенко - такий собі ідол чесності чиї руки ніколи не крали, борець світлих сил проти "злісних зеків", який неодмінно забезпечить "бандитам тюрми". Нічого не нагадує? Сьогодні "бандитам" знову обіцяють "тюрми", та лунають заклики "тільки не зек". А всіх, хто намагається пролити світло істини, показати реальну ситуацію і відібрати у народу "рожеві окуляри" - однозначно проголошуються прибічниками Януковича ти прихильниками "фєні як другої державної".
Одного разу ми вже обрали за принципом "тільки не зек". Результат бачать усі. Проте "рожеві окуляри" примушують народ знову наступати на ті самі граблі...
Самі то Ви 100% за Януковича проголосуєте.
Я вже казав вам як я проголосую.

P.S. А, вибачте, я й забув що у вас будь-який голос не за Тимошенко автоматично зараховується як голос за Януковича.

Faradey

Живой
Коста простите но этот источник приведенный вами...

Полный бред..
Показания "свидетелей" и жителя Юнкома и бывшего сотрудника МВД плохо слепленная чернуха.
Один говорит он был рекетиром... Возникает вопрос это в каком году? в 70м?
Второй говорит... "!да..я его знаю..первую ходку за изнасилование пошел"... я удивляюсь, что не написали за мужеложество...для сгущения красок...
А вот по поводу родителей жены Януковича... Вскользь без фактов.. Просто сказали.. Не убеждает ни разу...
Точнее убеждает только тех, кто хочет убедиться..
А что вы скажете о закрытии судимости по нериабилитирующим обстоятельства Юлии Григян?
НАпример тут
Или тут
Про судимости Януковича вот тут почитайте..

И такая же информация на либимой вами Украинской Правде имени Гонгадзе...
Прошу вас.. В подтверждение ваших слов, покажите мне информацию кем работал отец Людмилы Янукович...
Говорить можно многое...

Pasha584

Лисичка
каждый отданный голос за этих кандидатов – это голос за ложь, популизм, бесправие, коррупцию, сдачу национальных интересов и разрушения украинской государственности. Голосуя за кого-то из этих кандидатов, каждый берет на себя моральную ответственность за все те будущие деяния...

Pasha584

Лисичка
Единственный принцип, на который опирается их деятельность, – это желание получить власть. А власть – это прежде всего обогащение...

Helena

Забанен
каждый отданный голос за этих кандидатов – это голос за ложь, популизм, бесправие, коррупцию, сдачу национальных интересов и разрушения украинской государственности. Голосуя за кого-то из этих кандидатов, каждый берет на себя моральную ответственность за все те будущие деяния...
согласна, вот по этому и голосую против всех!

Зверху