-=alchemist=-
Забанен
Хех, дві різні гзети, дві однакові (по реченням!!!) статті без посилань на одне джерело. Що, Біг-Мір та Корреспондент одна і та ж газета? Чи це дехто з оперативністю перестарався, поширюючи качку по інформ каналах?
У бігміра, кореспондента, новинаря один власник. А новини на бігмірі-це часто посилання на кореспондент. Все помітно з перших відвідувань сайтів.Хех, дві різні гзети, дві однакові (по реченням!!!) статті без посилань на одне джерело. Що, Біг-Мір та Корреспондент одна і та ж газета? Чи це дехто з оперативністю перестарався, поширюючи качку по інформ каналах?
Там головним словом було качка, а все інше намагання підкрипити це твердження. А оскільки нічого щоб спростувати нема, то вигадується/висмоктується щось на щоб можна було б відволікти увагу. Але і тут "облом" .У бігміра, кореспондента, новинаря один власник. А новини на бігмірі-це часто посилання на кореспондент. Все помітно з перших відвідувань сайтів.
А стосовно Шустера спочаткуПро Шуфріча нема чого казати, я на нього вже давно не звертаю уваги.
потімЯ що стосується Шустера, то, на мій погляд, він якраз був відверто на боці України, і уж точно діскучію спрямовував у напрямку більш вигідному українським політикам.
Так надає, чи спрямовує?Ікщо під "тілом без паспорту громадянина України" Ви маєте на увазі Шустера, то він ведучий передачи, авторитетних заяв я від нього не чув, тим більш від чиєгось імені ( останнього це кого? ), він тільки надає можливість висловити свої думки іншим.