Відповідь: Полицейский беспредел
А це ж поліція Євросоюзу. Ті стандарти, до яких ми маємо "тягнутись".
Так. Мені здається, що
You must be registered for see links
. Там поліцейський не буде хизуватися своєю владою, а в разі потреби зупинить навіть вищу посадову особу. У випадку з Луценком, на мою думку, мало місце інше: попри всі відхрещування від гітлеризму, вони продовжують вважати нас "унтерменшами" (хоча, наша провина в тому також є). А ще дуже хочеться їм когось підставити під свої гріхи. Я наводив приклади і про їх нинішні фільми і про випадок з Дем'янюком.
Але, наскільки я розумію, шанувальнику Вермахту пану Штайну то байдуже?
Ну і що? Де факти того, що грузини не довіряють своїй поліції, як українці своїй міліції? Продовжуєте мавпувати та заводити дискусію в глухий кут? Як приклад я навів вчинок головного міліціянта Грузії. Наш Захарченко на таке здатен після всього, що сталося? Наскільки я знаю, він навіть не вибачився за своїх колег. Ви ж мені пропонуєте якусь інформацію від Гобліна (до речі, колишній "ментяра", мабуть в найгіршому розумінні цього слова), що уявив себе не лише корифеєм перекладу (навіть щось "вякав" на Володарського), але, як бачимо і "політичним аналітиком". І звичайно ж "про підарасів." Хто б сумнівався. Кому що, а Штайну - "підараси" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Маєте бажання - почитайте ще "про їх стандарти", до яких, за Вашою думкою, не варто "тягнутися":
Випадок більш комічний, але все таки -
Його там вже "судять" скільки я себе пам'ятаю. А він все ще непогано себе почуває.
А може пригадаєте, кого з наших можновладців так судили? Максимум, що змогли, намагалися показово посварити Кучму. Показово посварили, далі що?
Не маю інформації з іншого джерела про цю ж подію. Але знаю, що ці хлопці не відзначаються лагідною поведінкою. Окрім те, що поділяють тих же націоналістів на правильних (себе) і неправильних (інших) щось та говорить. Наскільки я знаю з маршами "Свободи" в той час проблем не було. але ж "Свобода" за їх класифікацією, мабуть, неправильні націоналісти.
Хотілось би якийсь інший приклад.