Полицейский беспредел

Andy

Well-Known Member
Stein,
Як все було насправді? Наприклад так: хлопці їдуть позайматися страйкболом. Всі автомати, хоч і іграшкові, але вельми схожі на справжні. Їх гребуть, бо треба грести. Міліцейському керівництву з західних областей треба проявити лояльність до влади. Привід - купа зброї - Так вона ж іграшкова! - А я що експерт? От надішлемо їх на експертизу до Києва, а ти в камері почекаєш. Ми з тобою поки про Сталіна поговоримо…

Напевно так все і було.
Верю!

Кстати обе Ф-1 учебные!
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Полицейский беспредел

Справи проти учасників “податкового Майдану“ - це замовлене політичне переслідування

Адвокат одного з ув’язнених учасників "податкового Майдану" називає кримінальну справу щодо підзахисного політичним переслідуванням. Про це адвокат Олег Левицький, який захищає Ігоря Гаркавенка, одного з ув'язнених активістів, заявив в інтерв’ю "Deutsche Welle".

За його словами, ані його підзахисний, ані решта підозрюваних не могли брати участь у встановленні наметів. Левицький повідомив, що п'ятеро фігурантів кримінальної справи взагалі не брали участі в підприємницьких протестах, а ще двоє прибули на місце подій лише під завершення протестів. Тобто, вони не забивали металеві прути в граніт Майдану.

Крім того, зазначив адвокат, навіть, якби вони й вчинили таку дію, то шкода від неї є значно меншою за усунуту протестами "податкового Майдану" "економічну шкоду інтересам мільйонів підприємців по всій Україні".

Водночас Левицький поскаржився на те, що слідство цілковито ігнорує аргументи захисту, а суди продовжують термін арешту Гаркавенка "всупереч фактам, закону та здоровому глузду". На думку адвоката, впевненість, з якою слідчі порушують процесуальні та законні норми, свідчить, що вони виконують замовлення високопосадовців, а сама кримінальна справа є політичним переслідуванням з метою дискредитації підприємницьких протестів.

"Відбувається реалізація якогось високого спланованого дійства, яке має довести всій країні, що за "підприємницьким Майданом" стоїть "кримінальне обличчя". Це може бути зачистка громадсько-політичного поля в Україні. Іншого пояснення в мене немає", - каже Левицький.

Адвокат заявив, що не відступатиме від спроб захистити Гаркавенка. Але припустив, що замовлений характер його переслідування залишає мало шансів на перемогу.

Раніше координатор акції протесту проти Податкового кодексу Олександр Данилюк заявив, що кримінальні справи порушено проти 8 учасників акції, з них двоє нині у слідчому ізоляторі. Незадовго до цього стало відомо, що проти коменданта наметового містечка "податкового Майдану" Олега Ахтирського порушено кримінальну справу і взято підписку про невиїзд.

Як повідомлялося раніше, двом учасникам "податкового Майдану" за поданням Головного слідчого управління ГУ МВС України в Києві було обрано міру запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд за групові порушення громадського спокою та пошкодження майна. За рішенням суду одного з учасників акцій протесту проти Податкового кодексу заарештовано, іншому обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Також стало відомо, що суд виніс рішення щодо арешту трьох активістів "податкового Майдану". Трьом активістам, зокрема - Гаркавенку, Заплаткіну О.В. і Грузінову В.М. , - було обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Їм було висунуто звинувачення за статтею "навмисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах" за попередньою змовою групи осіб.

Пізніше повідомлялося, що правоохоронні органи активізували дії проти активних учасників "податкового Майдану". З певною періодичністю на допити викликають понад 100 учасників акції протесту. У зв'язку з цим у Києві відбулися акції протесту проти політичних репресій та порушення кримінальних справ проти активістів "податкового Майдану".

Нагадаємо, що після того, як наметове містечко протесту підприємців на Майдані Незалежності було насильно демонтовано, а акцію протесту розігнано, київська міліція порушила кримінальну справу за фактом умисного пошкодження майна під час установки наметів підприємців на протестні акції проти Податкового кодексу. Зокрема повідомлялося, що після того як було демонтовано наметове містечко на Майдані Незалежності, зненацько виявилося, що покриття біля стели сильно пошкоджено нібито через те, що учасники акції встановлювали намети, забиваючи кілки.
 

mi][a

Человеку нужен человек
В інтернеті вдалося знайти фотодокази перебування в Києві російського кримінального авторитета Тайванчика.

Фотографію в своєму ЖЖ опублікувала журналіст газети "Бульвар Гордона" Олена Крутогрудова.

Тайванчика сфотографували на концерті Йосипа Кобзона 12 січня 2011 року.

Людина, яку оголошено у розшук по лінії Інтерполу і на арешт якої є санкція суду, спокійно заїхав до України з Росії і так само спокійно повернувся додому.

Сам Тайванчик в інтерв'ю GQ зізнався, що є невиїзним з Росії, а потрапити до України без ризику арешту зміг лише після перемоги Януковича на виборах президента.

Отже, санкцію Інтерпола на арешт Тайванчика українська влада проігнорувала.

Але якщо для Тайванчика в Україні "зелений коридор", це не означає, що так пощастить усім.

Українська влада виконала санкцію російських правоохоронців на затримання одного з учасників подій навколо вирубки хімкінського лісу Дениса Солопова, проти якого порушена в Росії справа за хуліганство і який просив в Україні про притулок.

Солопов – це, звичайно, значно небезпечніший елемент, ніж Тайванчик.

В принципі, все в руслі сучасної України.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Полицейский беспредел

Психи значно небезпечніші за урків. ;)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Полицейский беспредел

Антифа в Хімках далеко не ліс захищала. Їх головні організатори самі про це сказали:
Да леса нет давно — к черту лес!
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Полицейский беспредел

Підсумки засідання координаційної ради

У четвер 10 березня відбулося засідання координаційної ради громадських організацій. Були вироблені спільні заходи щодо допомоги українським політв’язням та особам, які переслідуються за політичними мотивами. Патріотична спільнота визнала необхідність координації зусиль заради самозахисту і виживання в умовах антиукраїнської політики влади.

Також результатом наради було узгодження списку осіб, які вважаються політв‘язнями, отже потребують допомоги української спільноти. Рада збирається в робочому режимі щочетверга о 19.00 за адресою бул. Шевченка 48 б, оф.17. Склад її учасників розширюється.

До координаційної ради входять (окрім організацій, які побажали не бути названими):
Комітет захисту політв’язнів
Патріот України
Тризуб ім. С. Бандери
Профспілка «Народна солідарність»
Г.о. «Партизан»
Профспілка працівників галузі земельних відносин України
Українська фаланга
Братство

 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Полицейский беспредел

ГРАД заявляє про тиск прокуратури на заарештованих «тризубівців»

Прокуратура Запорізької області тисне на заарештованих членів ВО «Тризуб», щоби ті відмовилися від заяв про катування. Про це йдеться у заяві громадської організації ГРАД.

«Як стало відомо ГРАДу, прокуратура Запорізької області, яка здійснює перевірку фактів катування «тризубівців», замість вжити заходів на захист прав людини і громадянина, чинить на арештованих тиск, щоби ті відмовилися від претензій до своїх катів. працівники прокуратури пропонують за єдиним зразком написати заяву, яка заперечує факт катувань. У противному разі погрожують жорстокішою позицією обвинувачення під час суду і суворішим вироком», — йдеться в заяві.

ГРАД зазначає, що перевірка відбувається на підставі звернень до Генпрокуратури з приводу заяв арештованих Анатолія Онуфрійчука та Василя Лабайчука про катування в Запорізькому обласному управління СБУ.

Дії прокуратури ГРАД називає протиправними і закликає журналістів та громадськість взяти під контроль перебіг суду над українськими патріотами. Перше судове засідання має відбутися 31 березня.
 
Зверху