Полицейский беспредел

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Полицейский беспредел

Могильов підвищив в званні даїшника, який збив на смерть дитину.

Співробітник київського обласного ДАІ після ДТП зі смертельним результатом продовжує працювати в міліції та навіть одержав від начальства підвищення у званні.

 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Полицейский беспредел

Влада озвіріла. Вперше в Україні до СІЗО посадили дівчину-патріота

29 березня 2011 року заарештовано поетесу, студентку, члена Національної спілки театральних діячів України, лідера мистецького об’єднання «Братство Святого Луки», активістку БРАТСТВА Ганну Сінькову.

Наразі 20-тирічну дівчину з інтелігентної родини тримають в одній камері з повіями та наркоманками, хворими на туберкульоз.


Прокуратура Печерського району звинувачує її за ст.297 ч.2 (до 5 років позбавлення волі) за участь Ганни в мистецькій акції зі смаженням яєчні на більшовицькому пропагандистському об’єкті з блюзнірською назвою «Парк вічної слави» в Києві 16 грудня минулого року.

Співробітники карного розшуку увірвалися до квартирі Ганни, вилучили комп’ютер та всі особисті речі. Після допиту в Печерському райвідділі дівчину негайно доставили до ІТТ (ізолятора тимчасового тримання), аби не дати змоги батькам та адвокату зустрітися з арештованою та передати їй передачу. Наступні дні у райвідділі та прокуратурі Печерського району тривали багатогодинні допити за участю слідчого в справі Дмитра Цуркана та заступника прокурора району.

1 квітня, незважаючи на чисельні клопотання про взяття на поруки громадських діячів та депутатів Київської обласної ради, Печерський суд м. Києва виніс безпрецедентно жорстоке та абсурдне рішення – на час слідства утримувати дівчину в Лук’янівському СІЗО – куди її, мов злочинницю-рецидивістку, поспішно доправили наступного ж дня.

Влада докладає всіх зусиль, аби приректи дівчину на роки позбавлення волі. Це відбувається в країні, де навіть убивці й корупціонери виходять на підписку під час слідства.

Всіх, хто може допомогти у звільненні Ганни Сінькової, просимо звертатися за такими контактами:

e-mail: bratstvo@bratstvo.info
тел. 093 450 81 60 (редакція)
тел. 093 273 53 90 (Тетяна, матір арештованої)

 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Полицейский беспредел

Свободу політв‘язням!

Коли судили патріотів –
Хороших, чесних юнаків –
Нелюдські дали всім їм строки,
Суддя Вітчизну не любив.

Стояли занімілі люди.
І раптом – постріли в упор.
Два мертих тіла в залі суду:
Суддя, а поруч – прокурор.

Стрільця поранив охоронець.
Той, мов підкошений, упав.
Стікав він кров‘ю на підлозі
І, умираючи, сказав:

«Судить ніхто з них прав не має
Цих наших хлопців і дівчат.
А той хто судить, хай зважає:
Він – кандидат на атентат».

«Швидку» ранений не діждався.
Але сказаи слід одно:
За душу хлопця молять сотні,
А за убитих ним – ніхто.
 

Andy

Well-Known Member
Stein,
За душу хлопця молять сотні,
А за убитих ним – ніхто.
Отож. Только убиваемые сейчас чувствуют себя безнаказанно. В судах такое творится, что просто ужас. Прямо по "плану ОСТ". И даже печальный опыт представителей власти из Кущевской похоже ничему и никого не научил
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Полицейский беспредел

Міліція пакує інваліда на Банковій

Це відео зняли і передали активісти КУПР. Місце дії – Банкова, час – 27 квітня ц.р., під час акцій протесту у річницю ратифікації Харківських угод.
Якийсь дядько з’ясовує стосунки з міліцією, каже, що він інвалід другої групи, і що нічого такого не зробив, після чого міліція за особистої допомоги майора Оніщенка "пакує" його у бобик, а він кричить на всю вулицю.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Полицейский беспредел

Маленьку скалічену жертву згвалтування не можуть лікувати, бо банда "прокуратура" не надає медичні дані

П`ятирічну Валю, що жила в дитбудинку в Харкові, згвалтували і завдали суттєвої шкоди здоров`ю. Дитину всиновили, їй потрібна коштовна і складна операція. Але в батьків виникла проблема: для лікування і навіть встановлення діагнозу потрібні результати медичного обстеження Валі після згвалтування, тобто висновки експертизи.

Батько, Денис Котенко, звернувся за результатами експертизи в прокуратуру та отримав відмову (дивіться скани нижче). Він пише:

И вот уже второй год тянется расследование злодеяния. Обвиняемых нет, подозреваемых – тоже. Более того начальник департамента образования г.Харьков О.Деменко и директор городского детского дома «Семья» Л.Могильная даже временно не были отстранены от исполнения своих обязанностей, что не могло не сказаться на результатах расследования, а точнее на полном их отсутствии. Все выглядит так, будто ничего с малышкой не произошло. А ведь это не так! В течение одного-двух месяцев после возбуждения уголовного дела только из Валиной группы за границу было отправлено трое детей и двое отданы под опеку в Украине. Такой скорости усыновления не наблюдается ни в одном детском доме, а здесь речь о группе.(!!!)

Мы не знаем, как скажется случившееся на здоровье дочери в дальнейшем, но уже сегодня, не медля, необходимо проводить сложнейшие операции, реабилитировать начинающего жить человека.

Средства на лечение будем собирать по добрым людям (необходимы десятки тысяч долларов), но сегодня срочно нужны медицинские сведения о полученных повреждениях, после травматических последствиях, документация экспертов, проводивших соответствующие исследования. Без этого нельзя начать дорогостоящее лечение и даже установить первоначальный диагноз не представляется возможным.

-----
вже звернувся до юриста-кримінальника за допомогою в цій справі. Однак багато голів ніколи на буває - можливо ви можете порадити, що ж тут робити?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Полицейский беспредел

У Генічеську прокуратурою керує прибиральниця?

Вчора, о 14:00, відбувся суд справі Олексія Паршакова. Слідчий відділ поспішає посадити Олексія, бо боїться розголосу, а тому приніс документи на відкриття кримінальної справи за підписом людини, яка не мала на це права. Суддя не прийняв подання і тим самим визнав незаконність утримання Олексія.

Але, через півгодини начальник слідчого відділу привіз документ вже за підписом іншого слідчого. Очевидно за цей час судді встигли пояснити, як себе “правильно” вести. Адже цього разу суддя не відхилив подання, а переніс розгляд справи до 10-ї ранку понеділка, що має відбутись після слідчого експерименту, який до речі, так і не проводився.
В матеріалах справи відсутні будь-які документи з протоколами допитів свідків та підозрюваного, окрім подання на утримання Олексія Паршакова під вартою.
Бачачи кричущі порушення процесуальних норм адвокат Олексія вирішив прояснити ситуацію в прокуратурі, але, коли він туди звернувся, то прибиральниця відповіла, що усі прокурори у відпустці. Виникає питання — хто підписав подання слідчому?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Полицейский беспредел

Репресії проти “Патріоту України“.

У вівторок, 23 серпня, відбудеться термінове засідання Комітету визволення політв’язнів з приводу арешту хлопців. 19:00, вул. Ярославів вал, 9.

22 серпня близько 12 години більше двох десятків співробітників СБУ увірвалися до офісу комунального підприємство КП “Васильківський комбінат комунальних послуг”.

В цей час в приміщенні працювало два члена організації “Патріот України”. Співробітники СБУ затримали побратимів. Після цього співробітниками СБУ до офісу комунального підприємства були запрошені депутати Васильківської міської ради члени виконкому СНА Сергій Бевз та Ігор Мосійчук, співзасновник спортивного товариство “Соловей” ім. Романа Шухевича Віталій Зателепа.

Співробітники СБУ провели в офісі обшук і вилучили більше двох десятків CD-дисків, ряд листівок Організації, комп’ютери. В ході обшуку у приміщенні офісу була виявлена фальшифа листівка, складена провокаторами від імені СНА, яка стосувалася демонтажу пам’ятника Леніну в м. Борисполі, який провадили члени Організації і наприкінці якої було розміщено погрозу фізичної розправи над президентом України В.Ф Януковичем. Окрім цього в офісі було виявлено і вилучено вибуховий пристрій.

Вони були підкинуті в офіс, де працювали члени Організації з метою спровокувати репресії проти членів Соціал-Національної Асамблеї.
На цю хвилину співробітники СБУ затримали чотирьох побратимів.

Організація звертається до всіх чесних журналістів та просто небайдужих розповсюджувати дану інформацію. Відкривається нова “запорізька справа” проти українських націоналістів.



19:33 Увага! Щойно затримано Володимира Шпару (Гуманіста), який досі передавав журналістам інформацію про затриманих.
Ці відомості від Ігоря Мосійчука. Один із затриманих хлопців - неповнолітній.
 

mangust

патріот
Відповідь: Полицейский беспредел

СБУ відпустила «терористів із Василькова»

Служба безпеки України звільнила затриманих за підозрою у намірі скоїти теракт членів патріотичних організацій.

Зокрема, як повідомляє офіційний сайт Соціал-національної асамблеї (СНА), сьогодні о 4.20 було звільнено співзасновника спортивного товариства “Соловей” ім. Романа Шухевчича Віталія ЗАТЕЛЕПУ.

О 5.20 були звільнені депутат Васильківської міської ради Сергій БЕВЗ, член виконкому СНА Володимир ШПАРА, а о 5.35 було звільнено Максима БАНДАРЕНКА.

Як повідомляв УНІАН, 22 серпня організація “Патріот України” заявила про затримання СБУ своїх членів, яких підозрюють у намірах скоїти теракт.

Раніше СБУ оприлюднила інформацію про те, що у Василькові Київської області співробітники спецслужби затримали трьох учасників організованої злочинної групи, які мали намір скоїти вибух під час святкування Дня Незалежності.
Що було ясно ще з моменту затримання "терористів". Підняли хвилю, що виявилась мильною бульбашкою. :lol:
 
Зверху