НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ !!!

Sim$Dim

бесконечная жесть
Ув. April, вы сказали что я провоцирую конфликт, получаю от этого удовольствие, пытаюсь провести аналогии непонятно чего с нацизмом и фашизмом. Я расцениваю это как серьезное обвинение в мой адрес. Прошу Вас, укажите те моменты, где я провоцирую конфликт (и получаю удовольствие от этого), и что "пытаюсь окрасить черной краской все национальное"
ЗЫ. Непонятные листовки я не комментирую. Если вам не нравится моя подпись, то она не разжигает межнациональной вражды, не содеожит призывов к насилию и к свержению власти.

Останнє редагування:

Ингеборга Дапкунайте

красіва і горда...
LorD сказав(ла):
извиняюсь конечно за столь дерзкое высказывание... но согласитесь речь в данном случае шла не о Вас.. денежные средства получали не простые смертные :) . а Вас просто развели..
як це мене розвели?но що мене розвели????
хто робив революцію простиє смертниє чи ті хто гроші отримували?
наведіть приклад чому на вашу думку мене розвели?

lordъ

jerk it out
ВЫ видно особо доверчивый человек, ВЫ поверили в чушь, Вы поверили в безоблачное будущее Украины, Вы поверили в то что Украина сможет выжить без России, операясь на евросоюз (хотя ЕС повидимому "просто мечтает быть в союзе" с Украиной). Да вы сделали эту псевдореволюцию но деньги получали теже гринжопы (япросто не знаю натурального названия) и иные "воспеватели" лика юсченка, также поапельсиневшие СМИ, ну и конечно Главы тех организаци которые рекламировали новую власть... Пример (замеченый мною лично): вспомните студию 5канала... как там было все убого... а сейчас огромнейшие плазменые монитры.. думаете реклама - я "так" не думаю.

Sim$Dim

бесконечная жесть
ні там були не тільки попи але щєй російськи історики та різні громадськи діячи
і казали вони не про церкви а про генерала Власова
прошу відповісти
чи є генерал Власов прикладом інтернаціоналізму для так званої"нової опозиції"

Як пов'язане ваше питання з темою націоналізму? До чого тут нова опозиція?
Якщо ж вас все ж таки цікавить моя відповідь, надішліть це питання приватним повідомленням. Але, мушу сказати, що відповідь вас навряд чи задовільнить.

Ингеборга Дапкунайте

красіва і горда...
LorD сказав(ла):
ВЫ видно особо доверчивый человек, ВЫ поверили в чушь, Вы поверили в безоблачное будущее Украины, Вы поверили в то что Украина сможет выжить без России, операясь на евросоюз (хотя ЕС повидимому "просто мечтает быть в союзе" с Украиной). Да вы сделали эту псевдореволюцию но деньги получали теже гринжопы (япросто не знаю натурального названия) и иные "воспеватели" лика юсченка, также поапельсиневшие СМИ, ну и конечно Главы тех организаци которые рекламировали новую власть... Пример (замеченый мною лично): вспомните студию 5канала... как там было все убого... а сейчас огромнейшие плазменые монитры.. думаете реклама - я "так" не думаю.
я вірю в безхмарне майбутня для україни і без Ющенка,просто тому що це моя країна і я її люблю!!!!!!!!!!
А за те щоб україна жила без росії і щоб духу їхнім тут не пахло
заради цього,я готова порвати всіх на шмаття
і якщо Ющенко буде примазуватися до росії я буду проти Ющенка
але поки Ющенко цього не робить я його підтримую
і буду підтримувати всіх хто хоче позбавити світ від російського впливу
поки це робить америка я підтримую америку,якщо прилитять іньшопланетяни які будуть вороже ставитись до росії
я буду підтримувати іньшопланетян
до чого тут Ющенко?

lordъ

jerk it out
тоесть ты иными словами бесилась от радости когда бандиты захватили школу в Беслане или Театр на дубровке(там были между прочим мои родственники), а ведь банда борится против России, против *російського впливу*!!!!!!!! так что ли?

Ингеборга Дапкунайте

красіва і горда...
Шановний,мені нема чого приховуватии,і писати вам приватні листи.
Ви є представником "нової опозиції"опозиції яка позиціонує себе як інтернаціоналістична,антифашиська,і тд
Канал,який формує громадську думку у електорату так званої "опозиції",
показав в своєму ефірі передачу,в якій співаются діфірамби генералу Власову
ось я і питаю у придставника опозиції чи не є пан Власов (на вашу думку)
прикладом інтернаціоналізму з точки зору нашої новітньої опозиції
(з вами як з дитиною,їй богу)

Sim$Dim

бесконечная жесть
Тобто тебе цікавить не моя власна думка, а відповідь опозиції. У такому випадку звертайся до представників тієї опозиції, яка робила цю передачу в вимагай відповіді у них. Партія ПСПУ та ДЕРЖАВА не є тими політичними силами які я підтримую.
Щодо СДПУ(О), то вона не ставила перед собою такого питання "чи не є пан Власов прикладом інтернаціоналізму з точки зору нашої новітньої опозиці" ї, тому надати відповіді я не можу.
Щодо мене як представника опозиції, то я не можу надати відповідь, бо не можу одноособово виражати позицію всієї новітньої опозиції.

Останнє редагування:

lordъ

jerk it out
(з вами як з дитиною,їй богу) - посмотри мне в профиль и узнаешь сколько мне лет :) . 2) кто такой Власов? (я не шучу, я последний раз включал телевизор 31 октября 2004 года(после там смотреть было нечего))
у меня все. Больше на мои посты не стоит обращать внимание!!!!!

Ингеборга Дапкунайте

красіва і горда...
яка банда?
чи в вас є здоровий глузд????????????
чи знаєте ви,що уся чичня по населенню не більше ніж конотоп
із таким "могутнім" противником росія воює вже 15 років
чи не є це дивним для вас??????????????
якщо ця війна не була вигідна російській владі вона б давно припинилася
росія б за два тижні вирішила би цю проблему
але вона чомусь цьго не робить чому?
а може велики гроші від продажу зброї стоять на заваді?
чи може гроші з бюджету які йдуть на відбудову чичні?
цікаві факт, мільярди уходять на відбудову чечні,потім терракт,потім знову наліт російської авіації
і де ті гроші яки пішли на відбудову??????????? треба вже нові гроші????????????????
чи знаєте ви що в москві зараз неможливо пройти без паспарту по вулицях?
тим більше людям з темною шкірою,або людям схожим на кавказців бодай трохи?
їх зупиняють на кожному метрі щоб пересвідчитись що то не є чиченці!!!!!!!
І не стає дивним той факт ,що в світлі таких перевірок ціла група чиченок в масках,безперешкодно
захватують театр в центрі москві!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
чи не є це дивним?????????????????????????????
ви літали коли-небудь на літаку?
Я літаю дуже багато і знаю що пронести на борт літака навіть манікюрний набір,зараз не можливо
а в росії дві чиченськи жінки проносять на борт бомби і усіх взривають????
служба безпеки аеропорту повинна була знати,що вони є чиченки(бо посадка тільки по поспорту,а поспарти у них були справжні)
але служба безпеки ніяк на це не зреаувла і без перешкодно пропустила двох жінок на борт різних літаків
вона була принаймні обшукати їх,але цього не було зроблено,є ще дуже багато запитань
як напрклад ці жінки пройшли металопошукач???(з бомбами на грудях)
це є все байки для лохів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
чому працівники охорони раптом осліпли???????????????????
чи може вони знали про цих жінок і пустили їх навмисно?чи може ці теракти є на руку москві?
кожний теракт зроблиний чиченцями це є привід для росії продовжувати геноцид чиченського народу!
у фільмі "Товаріщ прєзідєнт"російський журналіст Сєргій Доренко прямо сказав що має докази того
як ФСБ влаштовувало ці теракти
і багато російських жураналістів знають пр це
зокрема Дмітрій Холодов намагався опублікувати ці факти але його швидко вбили
росіян годують несенітницями про непереможних "чиченських звірів"за для того щоб безперешкодно відмивати гроші
на цій безглуздій війні,а страждають прості люди!

Останнє редагування:
Зверху