НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ !!!

Satori

Well-Known Member
Sim&Dim - рад за твой трезвый взгляд. Не забывай только что ТАКАЯ идеология ненависти пропагандируется такой и той властью или кругами - которым важно разделить и собственный народ - дабы занимался этим и НЕ СМОТРЕЛ ЧЕМ ЗАНЯТЫ ОНИ и действительно ли работают на тех кто их избрал.
Нельзя это отнести к нынешней власти - ее нет пока - есть только президент и некотрое количество политиков которые пытаются найти себе место.
Тут вот и важно единство народа - а его как дикое стадо стравливают по глупейшим поводам. Можно подумать простому россиянину есть дело до того что мы вообще тут говорим.
Так что те кто так яро ненаивдит Россию вообще - либо просто выполняет заказ - либо глупый недоросль.
Ненавидеть можно кого-то конкретно - как граф Монте Кристо - тогда хоть можно силы приложить к мщению - а так просто...это в нормальную голову не укладывается.
Увы...
Я лично не хочу вообще ненавидеть что-то а уж разом со строительством дома ...избавьте, это хуже чумы..уж как нибудь обойдусь...
Хотя оставляю право каждому жить конечно своей жизнью!
Но тогда - извините что вы здесь делаете? Почему не в партизанах в брянских лесах? Почему не в отрядах хромого Басаева?
Почему в предвкушении скорого падения Руси не вдыхаете аромат костра и свежего супчика сваренного из российских младенцев в горах Кавказа? Почему?!
Иначе все это просто извините б о л т о л о г и я!
И честно говоря уже надоело пережевывать всю эту галиматью насчет России и язвка и прочего.
Заглядывайте хоть иногда в Интернет что бы новости читать - там куча совместных проэктов, встреч заседаний и тд и тп - а то как букашки чего бухтим, на дела даже не глядя.

S

sensey

Guest
Sim$Dim сказав(ла):
**Я не ненавиджу Росію. Згоден з тобою, що треба розпочинати з самих себе. Але зрозумій і ти, що краще робити все разом, краще робити, коли тобі ніхто не заважає**
Ви знов плутаете, втручаеться не російський народ, а ВЛАДА. Чи зрозумієте ви хоть коли небудь, що влада та народ це різні речі?
А зараз в Україні пропагуєтся не ненависть до рос. влади, а ненависть до російського народу і це викликає певні хвилювання.
Знову ж таки - я не ненавиджу ні Росію, ні її народ. У кожній країні є нормальні та ненормальні люди. Але те, що я побачив по російському телебаченні в Туркменістані просто хвилює. Нагла брехня льється з екранів телевізорів. А найбільше дратує те, що росіяни цьому всьому вірять. І далі - владу вибирає народ, влада представляє народ...

Sim$Dim

бесконечная жесть
***І далі - владу вибирає народ, влада представляє народ...***
Тож, як не крути, то по по вашому виходить, що російський народ неправильний.
Ви кажете, що "я не ненавиджу ні Росію, ні її народ", але все, що ви пишете далі свідчить зовсім про протилежне.

Satori

Well-Known Member
sensey сказав(ла):
А найбільше дратує те, що росіяни цьому всьому вірять. І далі - владу вибирає народ, влада представляє народ...
1 - далеко не все россияне этому верят!
2 - пресса служит власти так было всегда.
3 - народ ВСЕГДА ВЫБИРАЕТ ОДНО - а ПОЛУЧАЕТ ДРУГОЕ.
По крайне мере в странах с неразвитой системой демократических ценностей - смотри - рычагов влияния на власть.
Власть всегда надо не только выбирать - но и заставлять работать на нас - ведь столько Иссусов Христов не набраться же.
Хоть бы один явился...
Это касается не только России и нас также. Мы пока очень далеки от совершенства.
"владу вибирає народ, влада представляє народ" - а это утверждение - хоть оно и в ходу у пропагандистов - вообще лишено всякого смысла. Начни с того что такое народ? Попробуй разложи по полочкам это понятие - это что совокупность граждан, личностей? Они все одинаковые? ну и так далее - покопаешься - ясно станет.

S

sensey

Guest
Satori сказав(ла):
1 - далеко не все россияне этому верят!
2 - пресса служит власти так было всегда.
3 - народ ВСЕГДА ВЫБИРАЕТ ОДНО - а ПОЛУЧАЕТ ДРУГОЕ.
По крайне мере в странах с неразвитой системой демократических ценностей - смотри - рычагов влияния на власть.
Власть всегда надо не только выбирать - но и заставлять работать на нас - ведь столько Иссусов Христов не набраться же.
Хоть бы один явился...
Это касается не только России и нас также. Мы пока очень далеки от совершенства.
"владу вибирає народ, влада представляє народ" - а это утверждение - хоть оно и в ходу у пропагандистов - вообще лишено всякого смысла. Начни с того что такое народ? Попробуй разложи по полочкам это понятие - это что совокупность граждан, личностей? Они все одинаковые? ну и так далее - покопаешься - ясно станет.
Ні, не однакові. Але на виборах перемагає той, за кого БІЛЬШІСТЬ віддали голоси.

Merime

New Member
Усім привіт. Дозвольте приєднатись до вашої дискусії, яка виникла, по-моєму, швидше за все через термінологічну неузгодженість. Тому виконую прохання КОСТи:
KOCTa сказав(ла):
:).
Кстати, раз уж речь о значении слов пошла, у кого есть возможность порыться в словаре, напишите пожалуйста здесь, что означают слова "патриотизм", "национализм", "нацизм", "фашизм". А то мы спорим из-за различного толкования этих понятий, по моему.
Наведу цитату з "Енциклопедії українознавства", т.5, с.1723:
„Націоналізм, в укр. політ. термінології з кін. 19 ст. – поняття однозначне з активною нац. свідомістю та патріотизмом.
Слово „Н.” має дещо інше значення в окремих системах. Напр., в СССР поняття „буржуазний Н.” уживають для того, щоб плямувати нац. опір нерос. народів централізмові Москви. Постійні репресії ком. режиму проти „Н.” спричинилися до популяризації цього поняття серед населення України, але воно не має окресленого ідеологічного, соц. та конституційно-політ. змісту.
В англо-амер. термінології розуміння „Н.” дуже широке: воно охоплює нац. свідомість, принцип нац. державності і нац.-визвольний рух”.

Таким чином, більшість опонентів насправді є однодумцями, а іншим я пропоную відмовитись від застарілих радянських штампів на кшталт "националист", "бандеровец", "самостийник", "петлюровец" і які ще там навигадували комісари.

Merime

New Member
і ще одне, я пропоную нову тему:
ТАК НАЦІОНАЛІЗМУ!

Satori

Well-Known Member
И все же ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМ круче!
Рок-н-ролл родился - УВЫ - не в УКРАИНЕ!
LONG LIVE ROCK-N-ROLL!

Merime

New Member
:asthanos:
Satori сказав(ла):
И все же ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМ круче!
Рок-н-ролл родился - УВЫ - не в УКРАИНЕ!
LONG LIVE ROCK-N-ROLL!
Рок-н-ролл народився в країні, яка мала свою національну гідність, тобто свій власний націоналізм. А що народив інтернаціоналізм? І що це взагалі таке? На пам'ять приходить Троцький, ІІІ Інтернаціонал, всесвітня пролетарська революція і т.п.
:asthanos:

Зверху