Прес-конференція почалася....

Статус
Закрита.

Vlad_S

Скептик
Насчет фамилий фамилий говорить не стану , да оно и не нужно.Посмотри по Cумам, скока в городе стало новеньких иномарок и дорогих домиков за 4 года...
И все это на исключительно честным трудом заработанные денежки :)
А принцип демократии всегда основался на експлуатации людей.Возьми все развитые страны.Кто там выполняет грязную физическую работу....
А демократия-то тут при чем, освоишься и живи, а пока не освоился - извини :)
...Ето разве не експлуатация урезать возможности емигрантов по сравнению с коренным населением, что там живет...
Каждая страна стоит на страже интересов своих граждан, не думаю, что тебе понравится, если тебя завтра уволят для того, чтобы нанять китайца, который будет работать на твоем рабочем месте за половину твоей зарплаты...

Одно только непонятно, какое отношение ко всему этому имеет пресс-конференция Ющенко?
 

Тагрим

Поняшка
...если нету слов...


А что ты хотел?? я не понимаю?? Чтобы тебе все на блюдечке подалось или что?У людей стало больше возможностей для заработка когда пришел Ющенко.А то что принцип демократии таков, что одни люди екплуатируют других людей в качестве орудия труда, так с етим ничего не поделаешь...
больше возможностей - это зарплаты, которые были 2000 и упали по 1200-1500 или это доллар по 10 грн в банках, или может быть повышение цен на рынках и мордобои "элиты" народа в здании парламента? имхо, сюда бы батюшку сталина, или хоть берию... он бы быстро эту шалагу эту всю приструнил
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Прес-конференція почалася....

имхо, сюда бы батюшку сталина, или хоть берию... он бы быстро эту шалагу эту всю приструнил
Тоді ви один з кандидатів,бо після ворогів,завжди йшли співучасникі,помічникі,і просто випадкові.Бажаю успіхів у самознищенні:x
 

Ultraviolet

Active Member
Мастер Йода сказав(ла):
Держаться "светлой стороны силы" Вице помогают мидихлориане (диоксин). Его просветленное состояние и обретение шамбалы не позволяет понять простым падаванам о чем он сказонул.
+1
 

mangust

патріот
Відповідь: Прес-конференція почалася....

Секретаріат президента замовив розслідування для того, щоб з'ясувати, як критичне щодо Віктора Ющенка запитання від інтернеті-аудиторії стало таким популярним.

Про це Українській правді повідомила керівник головного управління інформполітики СП Лариса Мудрак.

Як відомо, найбільш рейтинговим запитанням для президента від інтернет-користувачів на підсумковій прес-конференції було таке: "Шановний пане Президенте, скажіть будь-ласка, скільки нам (простим людям) потрібно Вам заплатити, щоб Ви разом з усіма депутатами ВР, міністрами, урядовцями назавжди виїхали за кордон і не заважали Україні нормально розвиватися?" Це питання зібрало 86 тисяч голосів тільки на "Українській правді".

Мудрак повідомила, що після початку голосування, яке мало визначити найбільш популярне запитання для президента, їх здивувала велика підтримка цього запитання.

"Нас самих зацікавило, звідки беруться такі настрої в інтернеті. Ми замовили експертизу у відповідних державних органів, і експерти повідомили – за це питання голосували переважно російські користувачі", - сказала Мудрак.

Вона не повідомила, які органи проводили цю "експертизу".

Водночас "Українській правді" стало відомо, що походження підтримки цього запитання вивчала Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації, утворена на базі СБУ.

Як відомо, під час прес-конференції речниця президента Ірина Ванникова заявила, що це питання "відображає інтереси російських інтернет-користувачів". У свою чергу сам Ющенко сказав, що 2/3 авторів цього питання знаходяться не в Україні.

Натомість "Українська правда" має підтвердження на рівні ай-пі адрес читачів, що це питання до Ющенка було підтримано саме читачами з України.
 

hed1n.ru

стебанутый
Насчет фамилий фамилий говорить не стану , да оно и не нужно.Посмотри по Cумам, скока в городе стало новеньких иномарок и дорогих домиков за 4 года.
улыбнуло...
А ты посмотри сколько людей ежедневно у мусорки околачиваются. Посмотри сколько людей потеряло свою работу. Посмотри на сферу здравоохранения. Да куда не посмотри - везде бардак.

По поводу иномарок, посмотри на дороги по которым они ездят...если эти ямы можно назвать дорогами... И это признак не демократии, а капитализма узурпированного коррупцией. Половина этих самых домиков, никак не предпринимателей, а чиновников.. Причём не очень высоких. Откуда?
 

Merime

New Member
Проведення пресконференції дало краще розуміння не тільки того, хто такий наш Президент, але і яким є наш народ - лінивим до праці і перетворень і вічно незадоволеним кимось, тільки не собою, і щоб хтось прийшов і зробив зразу ж диво. А якщо не зробив - то зразу ж треба паплюжити останніми словами (до того ж не своїми, а вичитаними на "сусідніх" сайтах і почутими на "сусідніх" каналах).
Якби у мене була така можливість, я б не спішив міняти президента, а поміняв би половину населення країни:)
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Прес-конференція почалася....

Люди вы что с Луны свалились?????У Ющенка економическое высшее образование!!!Лучше него сейчас нету кандидата в президенты.При Кучме было раза в 3 хуже и всем было побоку .Все же у нас в стране постепенно налаживается порядок ,благодаря Ющенку.Попрошу оставить Ющенка в покое.Был бы админом банил бы каждого,кто про Ющенка сказал бы плохое слово..
Хто буде лаятись на Президента України, той отримає бан, бо він Президент України. Але висловлювати свою думку про нього забороняти неможна, якщо вона висловлена коректно.
Ну а по змісту, не згоден з цим:
- "Лучше него сейчас нету кандидата в президенты." - Є.
- "При Кучме было раза в 3 хуже и всем было побоку." - зараз, здається вже гірше. І "побоку" тоді не було.
- "Все же у нас в стране постепенно налаживается порядок ,благодаря Ющенку." - якщо щось і налагоджується, то скоріше супротив йому.
 
Статус
Закрита.
Зверху