Выборы 2006

  • Автор теми Best
  • Дата створення

я свой голос отдам за


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    178

sezal

українець/веб-програмiст
Ответ: Выборы 2006

Ножка_Буша сказав(ла):
Вирішувати.... От скажи Ющенко та Тимошенко поливають брудом один одного, хто з них бреше? В потоці дезінформації чи брехні тяжко знайти хто говорить правду, хіба що повірити. Політики ніяк не відповідають за свої слова, можно брехати що завгодно і про кого завгодно, не червоніючи, дивлячись в очі всій країні. Тому я й вважаю що ці здобутки не є такі важливі.
та який там бруд.. не зважай на все це... тут все на пульсi i нiхто мости не спалював. Про вибiр - вiн великий i якщо цiкаво можу навести своє ставлення до полiтичних сил

1. нормальнi полiтичнi сили, якi принаймнi намагаються не вважати людей тупим бидлом..... i я вважаю, що нормальна людина буде вибирати серед цих сил:

Соц. партiя України (Мороз) - як на мене, так це найбiльш професiйна i структурована, досвiдчена полiтична сила i справа тут навiть не в Морозi... у них просто структура вибудована так, що особистостi не таку важливу роль вiдiграють.... просто добросовiснi i чеснi полiтики зiбрались. Ну одна дуже важлива вiдмiннiсть вiд всих iнших полiтичних сил - вони СОЦIАЛIСТИ, це означає, що головна мета не зростання ВВП як самоцiль, а соцiальна справедливiсть, високi соцiальнi стандарти життя БIЛЬШОСТI населення. Бiльшiсть країн сучасної Европи мають таку iдеологiю!

Наша Україна - 99% дуже порядних i гарних людей, але є отой 1% (точнiше декiлька.... в стилi Порошенка i їм подiбним), якi начебто i не проти, щоб Україна розквiтла i навiть роблять дещо на користь, але в першу чергу таки власнi iнтереси для них важливiше. + ще один негативний момент, який все бiльш стає помiтно - всi визнають Ющенка за лiдера i є пiдозра, що нiхто навiть i не осмiлиться висловити свою думку якщо буде видно, що Ющенко щось таки не так робить.... це все дрiбницi, але вони дають осадок i менi зараз просто не цiкаво iнодi слухати президента, хоча я завжди буду до нього з повагою ставитись, бо вiн вiдiграв важливу iсторичну роль. От в тiм то i справа, що "вiдiграв" i якщо вiн мудрий (а вiн як людина мудра, хоч не занадто рiшуча), то дасть дорогу iншим бiльш харизматичним i бiльш рiшучим полiтикам (Ю.Тимошено маю на увазi). Я думаю, що навiть тi хто голосуватимуть за НУ то вiдчувають таки що не на 100% все робиться.... занадто довго, хочеться бiльш рiшучiших дiй.

Блок Юлiї Тимошенко - от про саму Юльку може бути ставлення рiзне - погоджуюсь. Але менi ДУЖЕ подобається, що в командi є дуже-дуже професiйнi в талановитi люди, якi просто не будуть миритись i таки висловлять свою думку на всю Україну навiть якщо Юлька особисто буде щось робити не так. Я особисто симпатизую тому ж А.Шевченко, М.Томенку, Яворiвському, Л.Лук'яненко, О.Турчинову... вони були i будуть принциповими людьми i якщо щось пiде не так, то вони заб'ють на сполох (як свого часу О.Зiнченко зробив). Просто в НУ таких людей як Зiнченко виявилось напевно мало, а я хочу щоб таких було бiльше... таких, якi не ставлять на метi саму владу, а просто як можливiсть реалiзувати своє бачення розвитку/реформування України.
+ я вже не кажу про те, що вiдчувається таки жiноча рука Юльки навiть у дрiбницях (чи то шарфики, чи то символiка, чи то як вона виступає).... от я особисто бачу у неї якийсь запал в очах, який таки дасть їй сил зробити в 5 разiв швидше те, що буде робити Наша Україна з Ющенко.
Юлька бiльш принципова i не йде на компромiси, навiть коли всi вже змирились. От це менi i подобається. I на останок скажу, що я помiтив дивну рiч коли приїздила вона до Сум - люди не просто йшли на мiтинг, а йшли з такою ж надiєю в очах, як i коли Ющенко приїздив рiк тому... от менi здається, що в Ю.Тимошенко люди вiдчувають ту харизму, якої немає в Ющенку i за неї буде голосувати бiльшiсть з тих, хто не кричать зараз "який поганий Ющенко i чому я стояв на майданi", а розумiють таки, що все було правильно зроблено, але у президента не вистачило сил вiдсторонити деяких хитрожопих полiтикiв якi спонсорували предвиборчу компанiю.... i все це є природньо i президенту треба допомогти.
Я вiдчуваю, що Юлька краще здохне, але до кiнця буде битись - я заздалегiть кажу, що не буду жалкувати про свiй вибiр щоб там не було.. я i зараз не жалкую, що i 2002 за БЮТ голосував (не тому, що я проти Ющенка був... я знав, що вiн пройде... а от БЮТ сумнiвався i дуже хотiв щоб вони пройшли)

ПОРА-ПРП - просто молодцi.. молодi енергiйнi люди (ПОРА) та досвiдченi i професiйнi люди з ПРП (Каськiва i Пiнзеника дуже поважаю)
Я дуже хочу, щоб вони таки пройшли!

Кармазiн, Зiнченко, Костенко - всi вони молодцi i менi подобаються їх погляди, але нажаль вони не пройдуть. Плющ менi не подобається, навiть не знаю чого Костенко пiшов в 1 блоцi з ним.

Народний блок Литвина - особисто Литвин може i прагне добра для України, але вiн такий слизький .. одним словом "хитрожопий", в'юн.
Я вже не кажу якi Кучмiсти йдуть з ним... особливо на мiському рiвнi.. це дурдом. Те що вiн пiд час Помаранчевої революцiї повiв себе бiльш-менш по-людськи це ще нiчого не означає - я добре пам'ятаю що таке "ЗА ЄДУ" i який тодi адмiн.ресурс був i як фальшували тодi вибори. Тому ставлення скорiше негативне, але якщо хтось хоче голосувати за них я це можу зрозумiти.

НДП .. хтось тут пригадува вже про них. Супрун у них - молодець, менi особисто вона подобається. Пустовойтенко - був прем'єром до Ющенка i за його часiв економiка почала зростати i це ще за часiв Кучми!
У мене i тодi склалось що Пустовойтенко професiйний i грамотний i головне СОЛIДНИЙ i не тiлiпає язиком а бiльше робить справ... можливо я помиляюсь. + менi подобається в НДП, що у них представленi всi регiони України в їх списку..... але вони не пройдуть.

Вiче - ну поганого сказати не можу нiчого, але гарно теж. Ну зiбрались представники середнього класу (ну це хто не мiльярдами накрав, а лише мiльйонами... хоча може i заробив).. тобто люди, якi зiткнулись з маразмами старої системи i у них є своє бачення як реформувати треба. Навiть те, що Пiнчук фiнансує - не бачу проблеми великої.. кажуть багато корисних i првилльних речей. Прислузатись до них можна, але до влади з осторогою допускати.

Можливо я забув ще про якiсь сили.. але логiка зрозумiла.
--------------------------------------------------------------------------
2. тi полiтичнi сили яких я просто не розумiю i якщо людина їм симпатизує, то я таких людей просто не розумiю.. напвено свiтогляди у нас принципово рiзнi :

Партiя Регiонiв - вибачте панове, але жодної людини я не знайшов, яка б внятно пояснила, що такого гарного в Януковичу? Я ще можу зрозумiти тих, хто живе в Донецьку.. бо людям просто не хочеться думати i вони звикли, що за них завжди робили вибiр, але ж ми в Сумах!!! Як на мене це єдина полiтична сила, яка просто не має нiякої iдеологiї.. просто зiбрались колишнi зеки i бандюги.. не бiльш того. Це не кучмiзм - це просто бандитизм. Особисто я дивувався рiк тому, що в Українi знайлось стiльки людей якi за нього голосувало.. як на мене нормальнi людия, якi хочаб краплиною своєї душi вважають Україну своєю батькiвщиною то нiколи навiть в голову не прихдило за них голосувати. Не сприймайте це як шовiнiзм/нацiоналiзм, але такi люди просто не є по духу українцями .. нiчого тут не поробиш.

Народна опозицiя Вiтренко - просто психiчно неврiвноважена жiнка, яка спекулює на найсвятiшому - мовi i релiгiї. Таким людям не мiсце в Українi.. моя б воля - депортував. Але я можу зрозумiти людей, якi всiм своїм серце вiдчувають рiдство слов'янських народiв i просто неприязнь до всього американського...... напевно спрацьовує якийсь внутрiшiй запобiжник у таких людей i вони готовi жити при iдеотiзмi i бiднотi нiж бути заможними i вiльними.... це вже особливiсть людей напевно.

Не ТАК - ну це збiговище всих тих, хто був весь час при владi i хочуть знов дорватись i продовжувати грабувати. Але я розмiю, якщо хтось подивиться на Кравчука/Медведчука, чи ще когось... ну солiднi/багатi люди, але толку то не буде вiд них... вони вже показали своє нутро - вони якраз i є найбiльшим проявом кучмiзму.

Комунiсти - якщо розглядати iдеологiчно i вiдкинути першу п'ятiрку з Симоненко (який просто зрадив комунiстiв i просто продався Кучмi i донецьким), то iдеологiя заслуговує на повагу i блицька до того що СОЦIАЛIСТИ сповiдують.. дисциплiнованiсть i чутка органiзацiя iнодi радує. Але бабцi/дiди українських комунiстiв розглядають як можливiсть повороту до старих часiв, а це вже маразм.. вони скорiше з ностальгiчних мотивiв голосують за них i їх можна зрозумiти. Рядовi депутати КПУ iнодi навiть правильнi речi кажуть, але прикро, що в принциповi моменти пiдставляють i зраджують Україну.

Держава трудовий союз - очлю екс-генпрокурор Васильєв - ну i мурло ж вiн.. просто неприємно на нього дивитись чомусь ... бридко стає. А вiн постiйно мiзки промиває по каналу КРТ.... знали б люди скiльки кримiнальних справ вiн замяв i скiльки нафтових свердловин вiн контролює в Росiї..... ну то iнсторiя розсудить.


Ножка_Буша сказав(ла):
А порівнювати з Кучмою чи Януковичем не треба, якщо кожний наступний президент буде на грамм кращій від попереднього, то пройде занадто багато часу поки Україні "покращає".
цiлком згоден, тому я i кажу, що Ющенко молодець i 90% правильно робить, АЛЕ я хочу що бробилось 200% i так, щоб була справедливiсть, а не пробачати старi грiхи... особисто я бачу таку впевненiсть лише у Юлiї Тимошенко i головне МЕТУ довести людям, що "справедливсть таки є".
 
S

SandraXXX

Guest
Ответ: Выборы 2006

sezal сказав(ла):
НДП - .. хтось тут пригадува вже про них. Супрун у них - молодець, менi особисто вона подобається. Пустовойтенко - був прем'єром до Ющенка i за його часiв економiка почала зростати i це ще за часiв Кучми!
У мене i тодi склалось що Пустовойтенко професiйний i грамотний i головне СОЛIДНИЙ i не тiлiпає язиком а бiльше робить справ... можливо я помиляюсь. + менi подобається в НДП, що у них представленi всi регiони України в їх списку.
молодчинка, ты просто супер
прямо в точку
спасибо за поодежку
НДП-рулят
 

Haup

козаченько
Ответ: Выборы 2006

Одногрупники проводили социальный опрос:

1) БЮТ---большенство сумчан именно за эту партию. Подавляющее большенство!
2) меньше за "Наша Украина"......
2) "Регионы" почти не попадались........


Блок "Не Так" вообще небыло ни одного человека))) Мало очень "Пора", за НДП(человека 2 приблизительно)....кароче у нас фигурируют две партии.......100 опрошеных в разных уголках города)))))

З.Ы. так что "помаранчевые" победят в любом случае))))
 

sezal

українець/веб-програмiст
Ответ: Выборы 2006

вiрю, що сумчани не зневiрились в тому виборi, що зробили рiк тому.
80% має прогосувати за "нормальнi" полiтичнi сили.

фото, коли Юлька приїздила до Сум 3 тижнi тому.
 

Вкладення

Останнє редагування:

Haup

козаченько
Ответ: Выборы 2006

Увидете, страной после Ющенка будет управлять именно Тимошенко!!! Она, именно она наведет порядок....у "Регионов" и "прокучмистов" нема будущего) а Ющенко будет править типа не долго......2 года и кажись весной власть перейдет к Тимошенко! От не помню, его толи убьют, толи умрет, толи просто уйдет!!!!!!!! Но что-то случится....

з.ы. бабка нагадала....все ее предсказывания сбывались...это может быть и смешно...проверим!!! Я верю в это предсказание....тошо некоторые уже состоялись!!!
 
S

SandraXXX

Guest
Ответ: Выборы 2006

Haup сказав(ла):
Увидете, страной после Ющенка будет управлять именно Тимошенко!!! Она, именно она наведет порядок....у "Регионов" и "прокучмистов" нема будущего) а Ющенко будет править типа не долго......2 года и кажись весной власть перейдет к Тимошенко! От не помню, его толи убьют, толи умрет, толи просто уйдет!!!!!!!! Но что-то случится....

з.ы. бабка нагадала....все ее предсказывания сбывались...это может быть и смешно...проверим!!! Я верю в это предсказание....тошо некоторые уже состоялись!!!
Ну что ж, ждем, уже не долго осталось
 

BOSCH

Safety & Security
Пропоную переглянути передвиборчу програму деяких кандидатів від Партії регіонів до Каховської міської ради.Висновкі робіть самі.
 

sayan

ॐ मणि पद्मे ह
Ответ: Выборы 2006

BOSCH сказав(ла):
Пропоную переглянути передвиборчу програму деяких кандидатів від Партії регіонів до Каховської міської ради.Висновкі робіть самі.
а что говорить в стране трудное положение - хуже просто не куда, вот ребята из регионов на старом х286 набирали текст в volkov commander - а там нет провоерки правописания. :)
 

sniper

New Member
Ответ: Выборы 2006

Моё мнение такое:
Выборы - развод для лохов! Все говорят, что знают чего делать, чтоб всем людям стало жить хорошо. Надеюсь не для кого не секрет, что на выборы партии тратят ооогромнейшие деньги, откуда они их берут?
- правильно!, у нас с вами!
И после выборов победившие партии естественно будут эти деньги возвращать, у кого они их возьмут?
-Правильно!! опять у нас!!!
Так комуж после этого хорошо жить станет ????????
 
Зверху