Ответ: Да пошли вы с вашей Украиной (с)
Насколько хватит
толерантности у Пана Merime по отношению к гипотезе " Украинская нация всего лишь тупиковая ветвь Русской нации."?
Ну от, не хотілось, а довелось... Тим більше, що на пряме питання треба давати пряму відповідь. Толерантності у мене вистачить на будь-яку гіпотезу, але ця сентенція такою не є. Вона не передбачає жодного предмета дослідження, а є простим алогізмом, адже не може те, що було раніше вважатися гілкою того, що виникло пізніше.
А взагалі мені було б цікаво подискувати на історико-політично теми, але з людиною вихованою і освіченою. І яка б уникала фраз на кшталт:
филологи-пэтриоты,.. "львовского арийца" (подонка (С),.. шовинистический маразм псевдоисторика,.. Этот бред не имеет ни крохи здравого смысла, .. статью этого "падонка" (С)... прочесть эту ахинею
І ще одне.
пан Merime, не учёл, что тем самым он породнил украинский народ с евреями, которых его сотоварищи ненавидят лютой ненавистью и обвиняют во всех грехах и бедствиях украинского народа.(Единоутробного с еврейским народом, исходя из поста Merime.)
Я не збираюсь нести відповідальність за геть усі висловлювання ,які стосуються т.зв. "єврейського питання". Моє особисте ставлення до нього базується на трьох аспектах: 1) євреї (або ж за народним визначенням - "жиди") - етнос, який проживає на території України з Х ст. і з яким склались тривалі стосунки; 2) україно-єврейські конфлікти, які також тягнуться з часів Київської Русі, мали свої причини, які треба вивчати і знати, а не закривати на них очі та навішувати ярлик "антисеміта" на кожного, хто осмілиться хоча б перевидати праці з цього питання В.Даля ,І.Франка, М.Костомарова, О.Пчілки та ін. 3) визначальним у стосунках народів є не їх минуле, а майбутнє. У т.ч. це стосується і українців і євреїв, які кожен по-своєму мають зробити висновки з попередніх конфліктів та упередженого ставлення.