А до чого тут Дені відкритих дверей?quant сказав(ла):це не конкурс це концерт у день відкритих дверей, що виконується першокурсниками
а как достать билет??? а то в прошлый раз нам от школы давали там несколько билетов на всю школу,а в этом году я даже не знаю,что там и как будет! не подскажете как можно взять билетик? заранее пасибочкиRavenne сказав(ла):А до чого тут Дені відкритих дверей?
Золотий інтеграл-це конкурс талантів першого курсу. На сцені може знаходитись тільки першокурсники, старшокурсники лише допомагають у підготовці. Змагаються по факультетам, упродовж 2 днів (у цьому році 26-27 жовтня, якщо знову не перенесуть). Попереджаю, квитки дістати важко, тому піклуйтесь про це завчасно
билет те не нуженКицюня_ сказав(ла):а как достать билет??? а то в прошлый раз нам от школы давали там несколько билетов на всю школу,а в этом году я даже не знаю,что там и как будет! не подскажете как можно взять билетик? заранее пасибочки
Було б так просто, якби останнім часом дуже погані тьоті не контролювали вхід до актового залу._S_A_N_Y_A_ сказав(ла):билет те не нужен
когда будет Интеграл, заходишь в актовый зал, находишь глазами самого здорового лося, подходишь к нему и говоришь:"Дай я сяду!" Он даст и сядешь Всё просто...это ж политех
а вообще на 5м кажись