Я учусь в Политехе....

MoLotok

UAMURHCP
Ответ: Я учусь в Политехе....

а чё только ксерокопии, вы у них до конца Интеграла совсем паспорта отберите : )

Кицюня_

жена!!!=)

кстати да,когда у вас это чудненькое мироприятие? :) в прошлом году была - оч понравилось :) хотела бы прийти и в этом году

M

Maxim_M.

Guest

А что это вообще за конкурс?

quant

yeah

це не конкурс це концерт у день відкритих дверей, що виконується першокурсниками

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

quant сказав(ла):
це не конкурс це концерт у день відкритих дверей, що виконується першокурсниками
А до чого тут Дені відкритих дверей?
Золотий інтеграл-це конкурс талантів першого курсу. На сцені може знаходитись тільки першокурсники, старшокурсники лише допомагають у підготовці. Змагаються по факультетам, упродовж 2 днів (у цьому році 26-27 жовтня, якщо знову не перенесуть). Попереджаю, квитки дістати важко, тому піклуйтесь про це завчасно :)

Кицюня_

жена!!!=)

Ravenne сказав(ла):
А до чого тут Дені відкритих дверей?
Золотий інтеграл-це конкурс талантів першого курсу. На сцені може знаходитись тільки першокурсники, старшокурсники лише допомагають у підготовці. Змагаються по факультетам, упродовж 2 днів (у цьому році 26-27 жовтня, якщо знову не перенесуть). Попереджаю, квитки дістати важко, тому піклуйтесь про це завчасно :)
а как достать билет??? а то в прошлый раз нам от школы давали там несколько билетов на всю школу,а в этом году я даже не знаю,что там и как будет! не подскажете как можно взять билетик? :) заранее пасибочки

_S_A_N_Y_A_

Форумчанин

Кицюня_ сказав(ла):
а как достать билет??? а то в прошлый раз нам от школы давали там несколько билетов на всю школу,а в этом году я даже не знаю,что там и как будет! не подскажете как можно взять билетик? :) заранее пасибочки
билет те не нужен
когда будет Интеграл, заходишь в актовый зал, находишь глазами самого здорового лося, подходишь к нему и говоришь:"Дай я сяду!" Он даст и сядешь:) Всё просто...это ж политех
а вообще на 5м кажись

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

_S_A_N_Y_A_ сказав(ла):
билет те не нужен
когда будет Интеграл, заходишь в актовый зал, находишь глазами самого здорового лося, подходишь к нему и говоришь:"Дай я сяду!" Он даст и сядешь:) Всё просто...это ж политех
а вообще на 5м кажись
Було б так просто, якби останнім часом дуже погані тьоті не контролювали вхід до актового залу.
На 5 поверсі можна знайти тільки заочне відділення і ще багато нецікавих, але наукових кабінетів.
Квитки може продавати студклуб (4 поверх Г корпусу направо), студректорат або на самих факультетах. Найкращий варіант для неполітеховців-це шукати когось із СумДУ)))

Кицюня_

жена!!!=)

та у меня впринципе как раз первокурсников много друзей,так что будем знать :) пасибки большое

_S_A_N_Y_A_

Форумчанин

Кто мне билет бесплатно подгонит, тот крассавчик...
Давайте, еще есть время, шукайте:)
А когда вообще этот интеграл,мать его?

Зверху