Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Вибори 2008
Зауважу тільки, що якщо Ви у той час скептично ставились до історіі, без змоги отримувати якусь іншу думку на події, то зараз тим більш не вважайте молодь такою дурною, що вона на всі 100% полягається лише на літери у підручнику.
CHGrey, якщо Ви до мене стосовно уроков історії звертаєтесь, то сумніваюсь, що те що я у школі вивчав дуже відрізнялось від того, що Ви, бо я її закінчив що за радянських часів, хоча вже за часи Горбачова і Перебудови. Я навить пам'ятаю 10-ти хвилин вечором читання по першому каналу "Малої землі" Льоней Іллічом.Ну насчет этого вы конечно же перегибаете.Отличие тех времен было то что все прекрасно понимали что говорится то что надо говорить,и никто в это никогда искренне не верил.И не шепотом и не на кухне а свободно о этом говорили.(загадка : самый короткий анегдот? ответ Коммунизм.
Это 85год 1 школа ) Вы явно все преувеличиваете.И чего не хватает вам
так это скептицизма к тому что вам говорят ваши заказные историки.,не надо верить всему что пишут на заказ.Мы в свое время отвечали уроки истории прилежно но никогда в это тупо и искренне не верили как вы.
Зауважу тільки, що якщо Ви у той час скептично ставились до історіі, без змоги отримувати якусь іншу думку на події, то зараз тим більш не вважайте молодь такою дурною, що вона на всі 100% полягається лише на літери у підручнику.