Новый президент России - Дмитрий Медведев

Нетупой

New Member
Ответ: Новый президент России - Дмитрий Медведев

Медведев ещё ниже Путина. интересная статистика расиян ждёт...
через пяток лет так и у Децла неплохие шансы на президенство будут )
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Новый президент России - Дмитрий Медведев

"Даруйте на слові, але все це брехня!"(с) Т.н. "цариця матінка" во время своего визита в "Европі" в каждой забегаловке декларировала свои претензии к России, что неприменно скажется на дальнейшем ухудшении
межгосударственных отношений между нашими странами.
А можна факти в студію, бо в мене таке враження, що про Юліни виступи в європейських "забєгаловках" знає лише льоля. А ось про "ненав'язливі" претензії в своєму листі з боку "кремлівського гнома" до Ющенка говорять всі ЗМІ. Я саме про цей лист і згадав. Чи Ви можете мені спочатку нагадати щось подібне, коли Ющенко чи Юля дозволяли собі ось такі "рекомендації" для Росії? А тоді можна побалакати і про забігаловки.
Конфронтация с нашим соседом неизменно отразится на жизни простых граждан. Не минует чаша сия и "каплавуху паляницю". Вспомним, для примера, польского клона, который потерял кресло премьер-министра во многом благодаря своей антироссийской польке-бабочке.
А я б згадав не лише "польського клона"... І справа не в польській стороні, вона якраз не дуже роздмухує протистояння. Ваша улюблена Раша має дивну здібність - скандалити навколо. Ну хочеться створити імідж наддержави, але поки що виходить лише "пшик". Максиум де можна досягти результатів - це "газовий шантаж". Пересрались вони не лише з Європою, не лише з колишніми сусідами по СССР (виняток - покидьки Абашидзе та бай Карімов), а періодично паскудять відносини навіть зі своїми "союзниками" білорусами, які одні лише погоділись на міждержавний союз, потішивши таким чином шовіністичне "его" Москви. Слід зазначити, що цей союз навряд чи коли станеться, бо стягти в одну купу дві різнитипних економіки (планову білоруську та ринкову російську) навряд чи хто коли зможе. Тому періодично і гавкають російські ЗМІ на "бацьку" - знайшли ворога "свободи слова" та диктатора (про те, що самі мають диктатора набагато страшнішого - слід мовчати, інакше "кремлівський гном" може і пику натовкти).
А в поиске внешних врагов, Вы и Ваши сторонники скоро дадите фору самому Джугашвили-"Хто вср%вся? Невістка!!!" Что касается Вашей ненависти к президенту
соседней страны В.В.Путину, советую посетить врача узкой специализации. Берегите себя.
Зовнішніх ворогів, до речі, і шукає Ваш улюблений Путін перед черговими виборами, демонстративно розмахуючи своїм листом до Ющенка. Це відбувається періодично перед черговими виборами (зациклило якось російських політтехнологів). І ця пропаганда має щедрі сходи - за даними соцопитувань серед росіян українці для них є "ворог №3". Про це вже на форумі писали.
Моя ненавість до Путіна? Не перебільшуйте. Я просто констатую те, що він поводить себе, як падлюка. Доречі, ні від Вас, ні від Вам подібних я так не разу і не почув аргументованих доводів, чому саме я маю поважати президента сусідньої держави, політику якої дружньою ніяк не назвеш. Тому свої поради про лікаря тримайте при собі, а ще краще відвідайте його самі. Як на мене, людина, яка періодично закіпає від ненависті по відношенню до своїх земляків (а вони живуть разом з Вами в одному місті, це не якась там далека Росія) та дозволяє собі більше потребує лікаря "узкой специализации".
Лет десять, как минимум, он ещё будет
у власти.
Яка радість!!! Біжіть за пвлітрою... Тож радійте, співайте, танцюйте... разом зі своїм кумиром. Для Вас і Вам подібних, хто засинає і прокидається з іменем Путіна приз:[ED2K]ed2k://|file|president.exe|963336|971274F49D73DDDED95C2F917296A1B2|h=IAGH6FHYEPXAS6WTPWPKDRADCGAEDDLB|/[/ED2K]
Сподобалось? Ще б пак! Тоді бонуси[ED2K]ed2k://|file|PUTIN.EXE|1084380|A67366A05E3C7E62B1D7BB209002768C|h=QPQ3VNYGZAWNFAJUL3D753L6JN22HAIP|/[/ED2K].
 

zergius

New Member
Відповідь: Ответ: Відповідь: Новый президент России - Дмитрий Медведев

можно эл. ссылку? чет с трудом верится, больше похоже на газетную утку.
название темы - прикол. я думал выборы в марте... и до оглашения результатов медведев кандидат. хотя если учесть скоко набрала единая росия то выглядит вполне правдоподобно
Пожалуйста.



У 2003 році Медведчук оголосив, що буде головним лобістом інтересів північного сусіди в Україні. У 2004 році стосунки вдалося формалізувати: доньку Медведчука у Казанському соборі Санкт-Петербургу хрестили президент Путін і дружина першого віце-прем'єра Дмитра Медведєва.

У разі, якщо Медведєв стане наступником російського престолу, Медведчук спробує стати головним комунікатором між Києвом і Кремлем. Поки ж головний есдек просто допомагає "вирішувати питання" у Москві.


Верить или нет - решайте сами. Я склонен верить.
Особенно если учесть что последняя статья датирована 20.06.2007, когда еще не было известно о том что Медведев станет преемником Путина.
 

zergius

New Member
Відповідь: Новый президент России - Дмитрий Медведев

Якби вибори пройшли в цю неділю, за кандидата в президенти від "Єдиної Росії", Дмитра Медведєва проголосували б 79% респондентів.

Такі дані "Левада-центр" оприлюднила в четвер російська газета "Ведомости".

Таким чином, Медведєва зараз готові підтримати набагато більше громадян, ніж Путіна в 2004 р. — тоді за президента голосувало 71,31%, відзначає видання.

За голів ЛДПР і КПРФ Володимира Жириновського і Геннадія Зюганова готові проголосувати по 9%, за колишнього прем'єра Михайла Касьянова — 2% респондентів.

Опитування проведене 21-25 грудня, у ньому брало участь 1600 росіян. Похибка вибірки не перевищує 3%.

У середині грудня в аналогічній вибірці за Медведєва були готові проголосувати лише 35%.

Але після того як президент Володимир Путін привселюдно підтримав його кандидатуру, частка прихильників спадкоємця стала стрімко зростати.
 

lyolia

Забанен
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Новый президент России - Дмитрий Медведев

А можна факти в студію, бо в мене таке враження, що про Юліни виступи в європейських "забєгаловках" знає лише льоля.
Весьма напоминает старый анекдот про обкуренную ворону: "Нічого не чую, нічого не бачу, збийте мене палками, бо сама не сяду..." Неужто Вас так "зацепило" померанчевое зелье, что понятие объективность напрочь атрофировалось? В таком случае дам небольшой намёк на первоисточник - журнал "Foreign Affairs", в котором и был напечатан вышеупомянутый антироссийский манифест "воровки на доверии". Гугл в помощь!

А я б згадав не лише "польського клона"... І справа не в польській стороні, вона якраз не дуже роздмухує протистояння. Ваша улюблена Раша має дивну здібність - скандалити навколо. Ну хочеться створити імідж наддержави, але поки що виходить лише "пшик". Максиум де можна досягти результатів - це "газовий шантаж".
Пшик хорошо выходит у нынешнего руководства Украины, хотя озвученный Вами метеоризм Тимошенко и Ко. вряд-ли решит газовую проблемму "цієї країни"*. Россия же, исторически, географически и геополитически была есть и будет сверхдержавой, вне зависимости от объёма слюны разбрызганной "доброжелателями".


Пересрались вони не лише з Європою, не лише з колишніми сусідами по СССР (виняток - покидьки Абашидзе та бай Карімов), а періодично паскудять відносини навіть зі своїми "союзниками" білорусами, які одні лише погоділись на міждержавний союз, потішивши таким чином шовіністичне "его" Москви.
Эх, кто бы так с Украиной спаскудил отношения, выделив под льготные проценты полтора миллиарда долларов? (первый транш). Может "любі" америкосы или "Евроспілка" выступят в роли столь благородных паскуд?

Зовнішніх ворогів, до речі, і шукає Ваш улюблений Путін перед черговими виборами, демонстративно розмахуючи своїм листом до Ющенка. Це відбувається періодично перед черговими виборами (зациклило якось російських політтехнологів). І ця пропаганда має щедрі сходи - за даними соцопитувань серед росіян українці для них є "ворог №3". Про це вже на форумі писали.
Путин не красная девица, дабы вызывать во мне нежные чуства. Скорее он заслуживает уважения, как первоклассный кризис-менеджер, выведший страну из пост-ельцинского штопора. Украина могла бы гордиться, если бы ею руководил подобный политик. Уверен, что Медведев станет достойным последователем политики предшественника.Возможно для нынешней Украины это и не лучший из вариантов, но для самой России конструктив.

Моя ненавість до Путіна? Не перебільшуйте. Я просто констатую те, що він поводить себе, як падлюка.
Другими словами:" Моя ненавість до цієї падлюки? Не перебільшуйте."
Возможно стоит снять "померанчові окулярі та підрахувати падлюк у своїх лавах"? Смотритесь почаще в зеркало малоуважаемые хулители и критики.

Доречі, ні від Вас, ні від Вам подібних я так не разу і не почув аргументованих доводів, чому саме я маю поважати президента сусідньої держави, політику якої дружньою ніяк не назвеш.
Для начала освойте самоуважение.


Тому свої поради про лікаря тримайте при собі, а ще краще відвідайте його самі. Як на мене, людина, яка періодично закіпає від ненависті по відношенню до своїх земляків (а вони живуть разом з Вами в одному місті, це не якась там далека Росія) та дозволяє собі більше потребує лікаря "узкой специализации".
А что Вас так смутило в моём посте? То, что в отличии от параноиков вашингтонского разлива, не поддержал очковтирательскую акцию борьбы
с "кам"яними бабами"? и переименования улицы двадцать седьмого бакинского комиссара в "прошпект Хронічного Гіморроя Славного Гетьмана Украінського Козатства МАЗЕПИ"? А как насчёт Вашего "демократического" призыва к "гумовим кийкам" в отношении к своим же землякам, часть из которых живут вместе с Вами в одном городе?

Яка радість!!! Біжіть за пвлітрою... Тож радійте, співайте, танцюйте... разом зі своїм кумиром.
Не стоит проекцировать своё поведение на других. Хотя и не стану осуждать столь милое Вашему сердцу изъявление патриотического транса: Бить в отороченый косой бубен и выкрикивать антироссийские
речёвки фальцетом Кайдашихи - это-ли не прояление высшей степени
национальной свидомости?!
 

Merime

New Member
Ответ: Новый президент России - Дмитрий Медведев

Медведев ещё ниже Путина. интересная статистика расиян ждёт...
через пяток лет так и у Децла неплохие шансы на президенство будут )
Інтелектуальні задатки тут також враховані?
 
Ответ: Новый президент России - Дмитрий Медведев

Вот попали!Был у нас мэр Лужков,теперь будет президент Медведев (с)
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Новый президент России - Дмитрий Мед

Весьма напоминает старый анекдот про обкуренную ворону: "Нічого не чую, нічого не бачу, збийте мене палками, бо сама не сяду..." Неужто Вас так "зацепило" померанчевое зелье, что понятие объективность напрочь атрофировалось? В таком случае дам небольшой намёк на первоисточник - журнал "Foreign Affairs", в котором и был напечатан вышеупомянутый антироссийский манифест "воровки на доверии". Гугл в помощь!
В принципі, форумчани, для підтвердження своїх тез, самі викладають подібні матеріали. Але справа не тім. Ви чудово засвоїли одне з правил мисливця: "Коли брешеш, то постійно змінюй тему розмови, щоби збити з пантелику співрозмовника та остаточно заплутати його". Ще раз прошу Вас нагадати мені факти дій українських політиків, аналогічних, до Путінських. Як приклад, я нагадав чергову (не першу і далеко не останню) спробу втручання у внутрішні справи України (так званий лист Путіна до Ющенка). Ась? Не чую! А тоді вже можно поговорити і про антиросійські настрої Тимошенко, якщо Ви забажаєте їх викласти. Хоча я не знаю, чому саме Юля повинна лізти до Росії з полум'яними обіймами... За дамбу до коси Тузла? За висловлювання Жиріка, Дугіна, Затуліна та іншої наволочі? За Говерлу? За окуповані гідрогеографічні споруди в Криму? За козачків невідомого походження в антинатівських мітингах? Чи може за те, що якась шльондра грала її (Тимошенко) в порнофільмі, продюсованому їх нардепом Мітрофановим (зараз подався від Жиріка до "Справедливої Росії" - пропутінської партії, створеної для імітації демократичної багатопартійності в російському парламенті; доречі, в продовженні цієї гидоти "Юлія-2" їм мало було зачепити Юлю, добрались навіть до її дочки). Справді, вагомі причини для любові до Кремля.
Эх, кто бы так с Украиной спаскудил отношения, выделив под льготные проценты полтора миллиарда долларов? (первый транш). Может "любі" америкосы или "Евроспілка" выступят в роли столь благородных паскуд?
Гарні хлопчики, коли кажуть "А", то кажуть і "Б". Ви чогось так не хочете зробити. Продовжуйте і розкажіть, що цей транш Мінськ отримає за умови, що в Білорусію прийде російський бізнес. Зараз там державна власність в промисловості та планова економіка. А що їх чекає, коли до них заявляться російські "абрамовічи"? Не буде ні планової економіки, власність поступово з'їсть російський капітал. А далі наслідки - Білорусія стане економічним додатком для Росії, відбудеться вирівнювання рівнів життя (зараз він у білорусії вищий), в країні підніметься до російського рівня корупція та бюрократія... А ще (як дружній прояв) можна було б згадати, як колись Кремль вициганив у Мінська ядерну зброю (забрав за "фук"), а не так давно отримав контроль над стратегічною газотранспортною системою. Тому не треба розповідати про альтруїзм Росії щодо Мінська.
Щодо "жлобів америкосів" та "жлобів європейців". Колись по радіо "Ера" чув цікаву інформацію, про те, що ці "жлоби" за весь час для подолання наслідків Чорнобильської аварії виділили Україні суму, порівняну з тим траншем. А ось Росія - не була настільки "жлобською", її внески - просто смішні крихти. Хоча в свій Чорнобильська станція давала енергію в єдиний енергопростір СССР (правонаступницею якого і стала Росія), а не америкосам та натовцям. Але коли загарбати спільне майно - тут вони перші, а коли допомогти в подоланні спільної проблеми - тут їх немає.
А что Вас так смутило в моём посте? То, что в отличии от параноиков вашингтонского разлива, не поддержал очковтирательскую акцию борьбы
с "кам"яними бабами"? и переименования улицы двадцать седьмого бакинского комиссара в "прошпект Хронічного Гіморроя Славного Гетьмана Украінського Козатства МАЗЕПИ"? А как насчёт Вашего "демократического" призыва к "гумовим кийкам" в отношении к своим же землякам, часть из которых живут вместе с Вами в одном городе?
Нічого мене не здивувало. Просто констатую, що подібна манера вести диспути якраз є найбільш характерною для прихильників Росії. Можна б і звикнути, але ось чогось якось гидко читати, коли за точку зору відмінну від своєї форумчан свого ж міста називають "уродами", "параноиками вашингтонского разлива", а також обурюються з приводу . Очевидно, це стійка загальна риса москвофілів, але щось важко з нею змиритись.
Щодо "моїх" гумових кийків, то не треба виривати слів з контексту. Я лише висловлювався за те, щоби . Нажаль, слід константувати, що є в нас люди, які не розуміють нічого, крім гумового кийка, або нічого іншого не заслуговують. Але чому Вас злякали ці кийки - Вас, прихильника "жорткої руки" (Путіна)? Не розумію.
Щодо історії... Ви може і вважаєте себе за велике "цабе" та останню інстанцію в усіх питаннях, але це лише на Вашу думку ... Гадаю, що в Україні достатньо гідних людей (досвічених професійних істориків), які мають можливість та право вирішувати яку історичну постать нам шанувати, а яку ганьбити, не спитавши Вас.
Возможно стоит снять "померанчові окулярі та підрахувати падлюк у своїх лавах"? Смотритесь почаще в зеркало малоуважаемые хулители и критики.
Для начала освойте самоуважение.
Якось обходився без Ваших порад, гадаю, що обийдусь і надалі. Щодо "малоуважаемые хулители и критики" - дивіться краще на себе та не тіште себе надіями того, що рейтинг поваги до Вас зашкалює.
Хотя и не стану осуждать столь милое Вашему сердцу изъявление патриотического транса: Бить в отороченый косой бубен и выкрикивать антироссийские
речёвки фальцетом Кайдашихи - это-ли не прояление высшей степени
национальной свидомости?!
Дякую, тому і я не стану засуджувати Вашу звичку одягнувши кокошник та личаки, розмахуючи балалайкою вхилятись ідолу - "гамбургському півню" в кімоно.

Щодо теми... З усіх прогнозів російських політологів які я чув, можна виділити три напрямки:
1) Характерний для прокремлівських політологів: Медведєв президент, Путін - голова уряду. Під керівництвом цього тандему Росія виходить на перші світові позиції. А далі, прямо, як у Подерев'янського: "...каждий день національні гімни на балалайці хором ісполняєм. Бояться нас жиди та басурмани, престіж крєпчаєт, мощно возрастаєт дєнь ото дня процент жиров у маслі. Довольні хами, ситі в них є***а..." - одним словом повний "хеппіенд".
Але, як на диво, є ще й інші думки:
2) Медведєв вчинить так само, як в свій час вчинив сам Путін - не довго ніяковів та зберігав спокій, а заліпив своєму вчителю Єльцину пендюля під зад, перестав бути маріонеткою а став гнути власну політику. Слід зауважити, що Єльцин все ж отримав гарантії власної недоторканності, тому спокійно дожив свої дні.
І зовсім цікавий варіант:
3) Незабаром, Медвєдєв зрозумівши, що він не в змозі потягти владний тяга, подає у відставку. Автоматично главою держави стає прем'єр, тобто Путін. Таким чином, операція "Прєвєд, Мєдвєд" плавно переходить в проект "Третій термін Путіна". Як бачимо все легально і ніяких антиконституційних дій не відбулось.
Повторюю, що ці варіанти (головні) я почув з російських ЗМІ (головним чином з каналу RTVI). Що відбудеться реально - побачимо.
 
Останнє редагування:

O_____OZ_____Z

Impressionist
Ответ: Новый президент России - Дмитрий Медведев

Фокс Малдер - зы всім погоджуюсь.

Але для заміточки віщеназваний телевізійний канал RTVI - не є російским медіа. Фільми там дійсно демонструють вітчизняні, але программи новин та зустрічі з політологами - це ретрансляція із студії у Вашингтону та Нью Йорку.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Ответ: Новый президент России - Дмитрий Медведев

А також з Ізраїлю, Берліну і (з недавніх часів) є програма "Київський час" (освітлює події в Україні). Канал скоріше для емігрантів, які все ж переймаються долею колишньої Батьківщини. Щодо того, чи немає в нього російських студій - сказати точно не можу, бо щоденно там йдуть передачі на зразок "Особое мнение" спільно з радіостанцією "Эхо Москвы". Гостями там, як правило, бувають російські діячі та політики, причому з обох таборів (з провладного та опозиційного). Не думаю, що для участі в передачі їм треба виїздити за кордон (але точно стверджувати не буду).
Щодо того, що цей канал не є російським медіа, так це чиста правда. Під час однієї з передач Ганапольський сказав, що в Росії його немає ні в ефірі, ні в кабелі. Ті дзвінки росіян, що лунають в студії - справа не глядачів каналу, а слухачів "Эха...". Було б просто дивно, коли б влада в Росії дозволила собі в телепросторі таке інакодумство.
 
Зверху