Для вас це головне - ви йдіть, куди душа забажає. А от українці не підуть. У нас інша історія, інші традиції (вільні, не авторитарні і не самодержавні). Ми не звикли до царя-батюшки. У нас посади гетьмана, генерального писаря, полковників, судей - усієї козацької старшини - були виборними. У нас віковічні демократичні традиції. Нам ваше любе "самодєржавіє" даром не треба. А свій міф про краще життя в Росії залиште для тих, хто там не був. Я неодноразово був в містах і селах російських. Якщо не брати до уваги трьох міст (Москва, Санкт-Петербург, Нижній Новгород), то життя російське - це совок в гіршому розумінні цього слова. Ви давно були, наприклад, у Курську чи Бєлгороді?Наконец Путин обьявил Медведева официально своим преемником. Значит так тому и быть. Что из этого получится - посмотрим. Но для нас сейчас главное идти к России, это приоритет. Тогда жить будем хорошо, как живут хорошо там.
Ждем очередной серии конспирологический "анти-жидомасонских" разоблачений в научном духе от поклонников глобальной политики.эх превед-медвед еврей по матери
Не знаю, як показує історичний досвід наші стосунки завжди були складними, поза всі бажання приховати їх за ширму "братскості", "спільної історії" та "єдиного менталітету".Я думаю, наші стосунки із Росією будуть складними до тих пір, поки існує путініада. Ви ж бачите, ми рухаємось зовсім у протилежних напрямках, про які домовленості може бути мова.
Хто його знає? В свій час покійний Єльцин привів в Кремль за ручку хлопчика Вову в сподіванні, що той буде йому слухняним (читать "підконтрольним"), але пройшло зовсім небагато часу, як невдячний учень дав носака своєму вчителю та став "гнути" свою політику.Медведєв-це клон Путіна і буде підкорятися йому повністю, немає сумнівів.
Щодо царату - не знаю. А ось "вєра в доброго царя-батюшку" - ніколи.А от цікаво, царизм в Росії колись вичарпається чи це неможливо
"Даруйте на слові, але все це брехня!"(с) Т.н. "цариця матінка" во время своего визита в "Европі" в каждой забегаловке декларировала свои претензии к России, что неприменно скажется на дальнейшем ухудшенииПринаймні, наша "цариця-матінка" не лізе до них в їх монастир зі своїм статутом, та нав'язливими порадами яку мову треба плекати, яких героїв вшановувати, яку церкву відвідувати і прочая... І вона ніколи не підвищувала свій рейтинг за рахунок пошуку зовнішнього ворога, як це щойно в черговий раз зробив "кремлівський гном"...
можно эл. ссылку? чет с трудом верится, больше похоже на газетную утку.МЕДВЕДєв - кум нашого МЕДВЕДчука(див. "Бизнес" №.52, 2007). Зі здивуванням про це дізнався Також ймовірний господар Кремля знаходиться у близьких стосунках із Януковичем і Литвиним.
Отже наш і московський політикум/паноптикум має багато спільного: перефарбованих комуністів, клани, кумовство...
Цікаво, які стосунки складуться у Мєдвєдєва з українським урядом...
Мені здається, що операція "прєвєд-мєдвед або "Есть ли жизнь после Вовы..." пройде більш ніж успішно для очільників Московії, а ми будемо спостерігати трилер "прем`єр Тимошенко VS прем`єр Путін" .