Спасибо евромайдану за светлое будущее))

  • Автор теми iva
  • Дата створення

iva

МИРОТВОРЕЦ
что то я в корне начинаю разочаровываться, походу толку не будет когда большинство б......
В Сумах продавили повышение тарифов на коммуналку
Сегодня, 6 апреля, исполком Сумского горсовета рассматривал проекты решения о повышении тарифов на услуги по содержанию домов, сооружений и придомовых территорий для сумских ЖЭКов.



В Сумах повысили тарифы на вывоз мусора
Сегодня, 6 апреля, исполком Сумского горсовета принял решение повысить тариф на сбор и вывоз мусора для ООО «А-Муссон».



2,60 грн/м2 & 9,13 грн/чел.

Поздравляю сумчан. Справедливые тарифы уже есть! Осталась контрактная армия. Ну, и справедливые пенсии, конечно

 

iva

МИРОТВОРЕЦ
Ціна на газ для населення з 1 по 30 квітня 2016 року становитиме 7,188 грн. за куб. м.
 
  • Like
Реакції: Aiir

iva

МИРОТВОРЕЦ
С 1 мая запланирован первый в этом году этап повышения социальных стандартов на 6%. Об этом заявил премьер-министр Арсений Яценюк на заседании правительства в среду, передает со ссылкой на пресс-службу Кабинета министров


сообщите родным, им станет наамного легче((
 
  • Like
Реакції: Aiir

Skel

42
В Сумах таки з’являться низькополі великі автобуси

Фракція «Солідарність» разом з громадськими активістами неодноразово ініціювала закупити в Сумах сучасні автобуси великої місткості для розв’язання проблеми транспортного сполучення з найвіддаленішими мікрорайонами Сум. Так, після наполягання громадськості міський голова нарешті дав згоду на закупку двох автобусів. Відповідний проект рішення на сесії міськради підтримали 37 депутатів.


«Сьогодні кожен вважає себе експертом в усіх сферах, але, приймаючи рішення, треба брати за основу думку справжніх експертів, які є фахівцями у своїй справі. Так, вчора відбулося відкрите засідання транспортної комісії на якій були присутні експерти з Харкова, які працюють над розробкою нової транспортної схеми для Сум. Вони ствердно заявили про доцільність та необхідність закупити в Сумах великі автобуси», – зазначив голова фракції «Солідарність» в Сумській міськраді Дмитро Лантушенко.

За його словами, лід нарешті рушив і більшістю голосів депутати таки дали зелене світло сучасним великим автобусам в Сумах, хоча на разі йде мова лише про два автобуси, але це вже перемога.

- See more at:
 

Кос

Active Member
а я думаю- куда мои любимые каналы делись и деваются дальше???
а оно- Европейской конвенции не нравится...

Наука, ну чем наука плоха? В Украине есть канал Наука? у нас наверное и науки как таковой нет, но конвенцию надож соблюдать, мы ж стремимся бить себя в грудь и показывать ЕС шо мы молоццы! зарплату подняли на 10 ГРН шоб индексацию не платить. я рад. очень!

Згідно рішення № 140 від 11 лютого 2016 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вилучила канали "Авто плюс","Наука 2.0","Моя планета","Телекафе", "Время: далекое и близкое","Сарафан" з переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції.
Вони будуть замінені на канали, які адаптовані для показу на території України.
 

rfvgy

Ukrainian
кацапські терористи на Донбасі розбирають і вивозять обладнання із шахти в Ровеньках
07.04.2016


Бойовики на окупованому Донбасі почали демонтувати і вивозити обладнання із шахти у Ровеньках Луганської області.
You must be registered for see images

Reuters
Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"Зростає невдоволеність населення тимчасово окупованих територій сходу України присутністю та діями російських окупаційних військ. 5 квітня біля Новоазовська двоє військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 армійського корпусу (АК) ЗС РФ розстріляли трансформаторну підстанцію на автомобільній заправці через відмову власника заправити їх автомобіль. Наступного дня автомобіль "морпіхів" згорів за нез’ясованих обставин, а одного з мародерів доставлено до місцевої лікарні з важкими травмами голови в непритомному стані", - йдеться у повідомленні.

Також у розвідці повідомили, що бойовики продовжують та промислові об’єктів на тимчасово окупованих територіях Донбасу: "4 квітня військовослужбовцями 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК ЗС РФ розпочато демонтаж та вивезення обладнання з шахти ім. Фрунзе (Ровеньки, Луганська обл.), працівників якої було звільнено напередодні".

Детальніше читайте на УНІАН:
 

I{eI{C

Well-Known Member
а я думаю- куда мои любимые каналы делись и деваются дальше???
а оно- Европейской конвенции не нравится...

Наука, ну чем наука плоха? В Украине есть канал Наука? у нас наверное и науки как таковой нет, но конвенцию надож соблюдать, мы ж стремимся бить себя в грудь и показывать ЕС шо мы молоццы! зарплату подняли на 10 ГРН шоб индексацию не платить. я рад. очень!
Єто мог сказать только тот , кто телик не смотрит.
 
Зверху