Вбивство колишніх "беркутовців" у Києві 4 травня 2015

Udaff4eg

Well-Known Member
Огородить уже и ваков невиноуват ну понятно:) ет все происки массонов
 

Whisper

Well-Known Member
Оно бы все еще как-то увязывалось бы ( даже не принимая во внимание , что ту девицу разве что официально на учет в дурку не ставили , ну и прочие ньюансы ) , если бы те бандюки знали бы , что менты - беркутовцы. Они этого не знали , как бы. Так что , на их месте с таким же успехом могли оказаться совсем иного типа менты . Поэтому нечего хвататься за этот факт. То их Бог наказал , а не те чмыри , которым еще все предстоит в будущем.
ПС А чтобы после войны ( или во время ) не сносило крышу , чтобы вам не пришлось ходить и оглядываться , - надо просто вовремя обращаться к психологам , засунув свою гордость себе в одно место...
 

Udaff4eg

Well-Known Member
А хх знали или не знали, как минимум есть шанс что знать могли
 

Cergey...

Well-Known Member
Вірити на слово робітникам заправки Єремеева? І при цьому нема відео з камер спостереження? Ні, я пас.
А кто сказал что их нет (видеозаписей) Откуда вам это известно? Наверное такое можно говорить только после суда. Тайну следствия не в Украине придумали.
 

rfvgy

Ukrainian
Хз, кого ему в нашей стране передавать. Сыщикам Скотленд-ярда разве что...
Я не проти залучення хоч Скотленд-Ярда , хоч чорта лисого - аби справа була ЧЕСНО розслідувана і не вийшло як у випадках :
Вбивства Музичка ( Сашка Білого) - мусора дурня включили , що то він сам застрелився ...
Розслідування вбивств на Майдані - жодного не посадили , а на кого був залізний компромат , випускали під заставу на всі чотирі сторони ...
В Одесі теж чудна історія - мусорня кришувала колорадських сепаратистів коли ті розстрілювали футбольних фанів , потім курила бамбук , поки колоради виламавши двері й забарикадувавшись в середині будинку профспілок себе не спалили (злочинна бездіяльність ) , а на остачу наступного дня повипускали всіх спійманих сепаратистів
Да таких випадків - десятки якщо не сотні по всій державі . Реформ немає , а система сама себе реформувати не буде .
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор



·
Беркутовцев убитых на АЗС связывают с крепостным переулком. Без установленной связи этих событий я расскажу Вам о селекционных уродах - они же беркут "крепостного переулка". Эти события - как осколок в теле, загнившая, не залеченная рана. Беркут что бы ослабевали ряды протестующих решил выманивать людей с Майдана и паковать их. Развлекались так: прислали "казачка" что есть дрова, а нет машины что бы из привезти и люди ночью обычные хлопцы, даже не знавшие друг друга сели в желтый бусик фольксваген где даже не было кресел, просто на пол - ехать за злосчастными дровами. Связь держали по рации через zello . Их уже вел беркут. В правительственном квартале на крепостном переулке машина беркута несколько раз атаковала бусик, подрезала его и фольксваген выбросило на обочину. Беркут "принял" всех из бусика, били скопом, использовали биты, вытягивали по очереди, количество ударов которое опускалось на головы людей не давало им даже поднять голову: выбивали зубы, крошили челюсти, головы были залиты кровью, травмы, раны. Все обвинение оформили своими рапортами и ... свидетельскими показаниями (тоже своими!) такие показания согласно протоколам шли 14, 25, 15, 16 и т д минут, все под копирку с одинаковыми формулировк , каждый пофамильно назвал в протоколах всех задержанных (!!!) а это более 10 человек. При этом беркутовцы проживали на краснозвёздном в общаге, синяков даже не получили, а согласно их легенде "нарушителей" задержал при "хулиганке" когда бусик "пытался" преследовать машину беркута и ее таранить. Там доказательств фальсификации не надо: протоколы, рапорта - все под копирку, есть запись видео регистратора как беркут таранил автобусик. Эти скоты как на сафари охотились за живыми людьми, развлекались тараня их, избивали и калечили, а потом как представители государства нарисовали бумажки с помощью которых отправили людей в ИВС , СИЗО, БСП. Эти покалеченные физически и морально люди - не защищены до сих пор, а их КАТЫ и дальше гуляют и с каждым днем надежды все меньше что справедливость и закон будет. Если не будет ЗАКОНА, будет суд линча. Первых стоит судить тех кто не судит и укрывает КАТОВ. Ребят калечили прошлой зимой. Один эпизод из череды издевательств над людьми. Сложно установить? Некого наказать? Пока МВС, прокуратура будет прикрывать преступления - мы будем жить в "Сомали". Так что каждый из нас каждый день делает свой выбор - в какой стране жить
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
А кто сказал что их нет (видеозаписей) Откуда вам это известно? Наверное такое можно говорить только после суда. Тайну следствия не в Украине придумали.
Про відсутність відео пишуть що казав Герщенко. Більше того, стверджують, що там нема відеокамер і пропонують бажаючим переконатись. ( через 3 доби після подій ). Першоджерело мені на очі не потрапляло. Але відео, якби воно було, вже б давно було б хоча до матеріалів страви долучено, а про це теж нема жодного слова.
Тайна слідства, це добре. Але коли справу на очах фабрикують, це вже щось інше.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор



· ·
Згадайте анекдот про невістку та іі свитку. Але коли таке відбувається безпосередньо з вами, вам буде не до сміху. Наразі мова про одного з "фігурантів" гучноі справи на АЗС. Це хлопець, Микола, якому у лютому цього року виповнилося лише 17. Навчається у киівській гімназіі, в 11 класі. Дитину забрали вночі,з дому, з постілі. Провели ретельний обшук квартири, нічого не знайшли. Батькам пояснили,що забирають у відділок щоб задати декілька питань по справі нападу на АЗС. Бо як з'ясувалося, один з дописувачів, з яким Микола познайомився на сторінках мережі ВК, звернувся з проханням допомогти знайти і зняти помешкання в Києві. У відділку почалося те, на що ніхто, ні Микола, ні батьки не очікували...Хлопця били битою і палицями, катували, вимушуючи підписати зізнання в причетності до террористичного угрупування, яке буцім то планувало терракт на 1 травня, і яке причетно до гучних вбивств -Калашнікова і Бузини! Все відбувалося у кращих традиціях беркутовських допитів. Паралельно з'являється "офіційне повідомлення МВС",де з хлопця вже зробили вбивцю і мерзотника. Далі ще цікавіше! По одній з БАГАТЬОХ! "офіційних версій", деякі "журналісти" розповсюдили інформацію, що коли хлопця переслідували після скоєння злочину, він однією рукою відстрілювався з автомату,одночасно розмовляв по мобілці і в той же час щось писав в інтернет! А тепер спробуйте все це уявити?! Не виходить? У мене теж! Але хлопця вже приписали до злодіів і скоєння вбивства... І якось "невдобно" спростовувати цю бредятину, бо тоді і все інше виглядатиме сумнівно. Що ж робити? А все дуже просто! Дитину закривають на 2 місяці у СІЗО "за підозрою". Незважаючи на той факт, що його навіть близько не було на місці злочину! На часі батьки Миколи лише домоглися подати апелляційну скаргу що до побиття і катування іхньоі неповнолітньоі дитини. Все! А тепер уявіть собі весь цей жах, якщоб це стосувалося особисто вас чи ваших дітей! Страшне відчуття беспорадності, відчаю і усвідомлення що ніякого ЗАКОНУ не існує!!! Що ти залишаєшся сам на сам зі своєю бідою перед "ментовськии беспрєдєлом"! Надія лише на те, що знайдуться небайдужі люди, які почують і підтримають. Що піднімуть галас з вимогою правдивоі інформаціі. Бо правда і розголос, це єдине що діє, чого найбільше бояться ті, хто творить своі справи і беззаконня "по-тихому",за закритими щільно дверима. (Саданенко Наталія)
 
Зверху