Вбивство колишніх "беркутовців" у Києві 4 травня 2015

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Доповнив, з чого почалось:




· ·
За 823 гривны.. Ночью в 1-30 ОНИ ранили оператора автозаправки WOG в Деснянском районе Киева. Выстрелом из автомата 5.45. Забрали кассу заправки 823 гривны, личные вещи и пошли в лесопарковую зону, в сторону жилмассива Лисовой..

По "гарячим следам" - под час отработки преступления, поднятые по тревоге подразделения МВД - ГАИ и Спецназовцы обнаружили подозрительный автомобиль марки Volkswagen T4 c заклееным знаком регистрации - наклейкой ПТН_ПНХ... После подачи звукового сигнала работниками милиции с требованием остановится - начались выстрелы в направлении работников милиции. .

Во время погони за преступниками от выстрелов злоумышленников погибло двое милиционеров, трое получили ранения.

Продолжившие преследование преступников патрульные наряды милиции, задержали автомобиль преступников. В момент задержания в милиционеров было брошено две гранаты, а так же завязалась перестрелка. После чего двое преступников скрылись ис салона автомобиля, а один был задержан с огнестрельным ранение головы (позднее скончался).

В ходе осмотра машины злоумышленников онаружено: два автомата и 4 магазина к ним с патронами 5.45, две гранаты, грудные нашивки с надписью " Спецпідрозділ "Торнадо" і "УПА", множество телефонных карточек разных опреаторов и лист бумаги с планом помещения..

Далее - оперативным путем установили троих 98, 95 и 91 года рождения .. Будучи окруженными в квартире - сдались. В квартире гранатомет РПГ -26, тротиловые шашки, гранаты.. оружие..

Сознались. Они же позавчера обстреляли пост ГАИ в Быковне..
Двое погибших милиционеров, трое раненных и раненный заправщик..
У одного из погибших трое детей, у другого двое..

Мрази. За 823 гривны..

С этими блуждающими шатунами, паразитирующими на военных ситуациях - будем кончать, без церемоний! Жестко.

=====================================


06 05 2015 14:45

Хто розстріляв патруль "Беркуту" в Києві?

Колишній активіст і доброволець батальйону "Київ-2" Євген Карась на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook розповів про осіб, яких затримали за підозрою у вбивстві міліціонерів та нападі на АЗС у Києві 2 травня.
You must be registered for see images

Віта Заверуха. Фото: Жека Карась/facebook.com

В ніч з третього на четверте травня близько другої ночі група осіб збройний напад на АЗС "WOG" по вулиці Крайня, 1 на Троєщині. Грабіжники прострілили руку одному з працівників АЗС та винесли сейф з восьмистами гривнями.

Десь в той же час в радіо-ефірі МВС звучить орієнтування на пошук нападників на патруль міліції. Стверджують, що розстріл відбувся за адресою Шолом-Алейхема, 7 на Лісовому масиві.

Зранку четвертого травня по вулиці Бойченка, що неподалік місця перестрілок, міліція групу молоді, яка підозрюється у скоєних нападах. На квартирі знаходять декілька автоматів та гранатометів.

Затримані:

1. Віта Заверуха – 19 років, напівсирота, доброволець "Айдару" з перших днів війни, учасник багатьох боїв першого пасіонарного складу батальйону, затримана міліцією за підозрою у розстрілі патруля "беркуту", нападі на пост ДПС на Броварському шосе та пограбуванні регіоналівської заправки WOG.

"Віта розповідає, що на війні навчилася всього: стріляти з усіх видів зброїв, не спати ночами, тікати від ворожих куль. Переживати смерть товаришів. Не раз смерть "дихала в обличчя" і самій дівчині. Бойове хрещення Віта отримала під Луганськом, під час боїв за Щастя:

- Під Металістом кулі та снаряди летіли по нас з усіх сторін. Я просто впала на спину, - розповідає дівчина. - Вперше побачила кулю в польоті настільки близько. Вперше моє лице підігріла хвиля від снаряду. Вперше біля мене розлетілася від болванки голова мого друга... Стільки смертей відразу я ще не бачила. Я впала серед дороги і дала пару черг кудись в темноту. До ранку під дощем без теплих речей ми лежали на бойовій в окопах. На ранок залізли в БТР трішечки поспати.

Емоції, сльози, істерики мені не властиві. Все тримаю при собі. Якось ми розтягували трупи товаришів, і у одного трупа відпала нога… Іншого разу ми з хлопцями дуріли, бігали, рвали абрикоси, і один сховався з тими абрикосами в ямі. За хвилину щось рвануло, і мене відкинуло від тієї ями на кілька метрів. Дивом не втратила свідомість, а на чолі була кров. Не моя - товариша розірвало на шмаття, а його відірвана рука вдарила мене по обличчю… Там я отримала контузію, порвало барабанну перетинку.

Ще в травні цього року на Віту влаштували справжнє онлайн полювання за нібито причетність до загибелі людей в Одесі - дівчина отримувала до 600 повідомлень з погрозами на добу. Зі словами “За Россию ответишь!” на дівчину напали тоді ж і неподалік власного будинку.

Реагує Віта досить оригінально. Пише одне й те ж: мені байдуже, думайте, що хочете. І додає провокаційні фото з “зігом", запальничкою над георгіївською стрічкою, у камуфляжі та з автоматом, біля пам’ятника Бандері. І іронічно підтверджує: "Так, я фашистка і нацистка, а "Майн кампф" мені за настільну книгу. І я вас не боюся" (з інтерв’ю Віти - )

2. Андрій Романюк – 17 років, напівсирота, витягував поранених під час розстрілу Майдану, на війні був снайпером в одному з добровольчих батальйонів, затриманий.

You must be registered for see images


Сюжет ТСН з Андрієм

You must be registered for see medias

3. Вадим Пинус, позивний "Морган" - 23 роки, доброволець батальйону "Айдар", пізніше перейшов у «Азов», має державну нагороду за участь у війні, загинув під час затримання міліцією.

You must be registered for see images


You must be registered for see images


Вадим Пінус


З сайту сепаратистів про Пинуса:

"Участник майдаунских шабашей весной в Харькове, с осени 2014 года - солдат карательного батальона "Азов", в февральских боях в районе Широкино командовал расчетом укропского ПТУРа, на счету которого - минимум две единицы техники ополчения и десятки сожженных домов мирного населения. Отличается особой жестокостью и дерзостью."

4. Микола Монішенко – 17 років, ультраправий активіст, студент київської гімназії "Домінанта", затриманий.
На Монішенко було орендована квартира в Дніпровському районі в якій переховувалися бойовики після розстрілу "беркуту".

5. Євген Кошелюк – 20 років, доброволець батальйонів "Айдар","Торнадо", "Азов". Затриманий.
МВС звітує лише щодо трьох затриманих осіб. Вірогідно Віта Заверуха на даний момент, або ще не є затриманою, або ж міліція ще це замовчує.

You must be registered for see images


Євген Кошелюк


"Беркутівці":

1. Романенко Юрій – командир взводу «Беркут», учасник засідки на «Автомайдан» на Кріпосному провулку -

You must be registered for see images


2. Христенок Юрій – водій взводу «Беркут», учасник засідки на «Автомайдан» на Кріпосному провулку -

You must be registered for see images


"Беркутівець" з дуже схожим на обличчя Христенока буцає машину активістів після розгрому

You must be registered for see medias

Імена трьох інших постраждалих міліціонерів невідомі.

You must be registered for see images


Учасники засідки "Беркуту" на Автомайдан на Кріпосному провулку.

Сім’ям загиблих "беркутівців" нададуть компенсації та квартири.

Працівник заправки "WOG" з простріленою рукою знаходиться в лікарні.

Аваков заборонив номера "ПТН-ПНХ". Вже наступного дня керівник ДАІ у Києві відзвітувався що затримано і відправлено на штрафмайданчики декілька авто з "неналежною регістрацією".

Характерно, що по закону ДАІ не мають права затримувати і доправляти на штрафмайданчики автомобілі, якщо вони не заважають руху. Штрафмайданчики – це своєрідна форма рекету та вимагання грошей з водії. Під шумок розстрілів, даішники Києва просто отримали нагоду відібрати авто у кількох громадян:) Нічому їх життя не учить.

16 квітня у Києві розстріляли Калашникова і Бузину. Наступного дня Віта Заверуха написала:

"Перемога може бути лише за радикальною дією - агітація та вбивство. Мітингами, пікетування та іншою показухою вже нічого не добитися. Дія має бути завжди різкою. Чим менше часу тратиш на дію, тим довше триває її ефект."

Тим часом, після цих подій прем’єр-міністр Яценюк ініціює велику спецоперацію проти злочинності по всій країні.

Проти самого Яценюка працює у Верховній Раді комісія, що розслідує розкрадання семи мільярдів гривень.

Діти війни з автоматами. І корупціонери, що намагаються вберегти для себе "громадський спокій".

Попереду важкі часи, друзі.

Джерело:
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
+

Май 5, 2015 - 18:17
Убитый в ночь с 3-го на 4-е мая 2015 года в г. Киеве , экс-сотрудник "Беркута" Юрий Романенко, во время событий на Евромайдане активистов движения "Автомайдан". Так, на сепаратистской страничке в сети Вконтакте "ПМОП "Беркут" оплот спокойствия страны" появились фотографии убитых и высказанные соболезнования.


"Выражаем самые глубокие и искренние соболезнования родным и близким парней из киевского "Беркута" Юрия Романенко и Юрия Христенока, погибшим сегодня в Киеве от рук бандеровцев. Парни находились на задержании нациков предположительно причастных к карательному формированию "Азов". Позже, у преступников была найдена нацистская атрибутика", - пишут сторонники террористов "ДНР" и "ЛНР".


You must be registered for see images


Ранее, "Дорожный контроль" работников Беркута, которые 23 января 2014 года заманили в ловушку активистов движения "Автомайдан", разбили их машины, покалечили самих активистов, а после отправили в тюрьму. "Нас побили, погрузили в Пазик и увезли в Мариинский парк, откуда мне удалось бежать, а ребят, после 1.5 годы стояния на коленях в снегу, отвезли в РУВД, и уже на следующий вечер посадили на два месяца", - писала К.Бутко.

СПИСОК ТЕХ КТО ИЗБИВАЛ ПРОТЕСТУЮЩИХ:

You must be registered for see images


Как видно, убитый Юрий Романенко находится в этом списке. Также, его преступления против "Евромайдана" косвенно подтверждает и администрация группы Вконтакте "ПМОП "Беркут", которая высказала ему свою поддержку в борьбе против "бандеровцев". Напомним, что именно эта группа вКонтакте, полностью поддерживала Беркут касательно избиения и убийств протестующих Евромайдана.

You must be registered for see images

You must be registered for see images


Теперь же, когда убивать стали самих преступников из "Беркута", сторонники "ДНР" и "ЛНР" занервничали. На основании этих фактов можно сделать вывод, что расстрел милиционеров это была чистая политическая акция по устранению вражеских для Украины элементов. Очевидно, что Юрий Романенко был агентом "ДНР" и "ЛНР" и просто ждал когда террористы войдут в Киев чтобы перейти на их сторону.

You must be registered for see images


В тоже время, Арсен Аваков обязан был очистить ряды МВД от таких преступников. Но, он решил их простить и просто переименовал "Беркут" в "специальный отряд особого назначения". То есть, сменил название карательного подразделения и самих карателей оставил в рядах милиции. Фактически, ребята, которые расстреляли патруль МВД, прямо выполняли задачи поставленные руководством АТО.

Глава украинского правительства Арсений Яценюк уже успел высказать свою поддержу убитым сепаратистам. Яценюк поручил выплатить семьям убитых денежную компенсацию и выдать новые квартиры. В свою очередь, глава МВД Аваков решил просить у президента Порошенко наградить погибших милиционеров медалями посмертно.

Не исключено, что скоро такая практика будет внедрена и на Донбассе. В случае убийства участниками АТО террористов "ДНР" и "ЛНР", Яценюк будет выплачивать семьям сепаратистов денежные компенсации и раздавать квартиры. При этом, все, кто воюют за раздел земель Украины, будут получать от Порошенко медали.

 

Loner

Well-Known Member

06 05 2015 14:45

Хто розстріляв патруль "Беркуту" в Києві?

Колишній активіст і доброволець батальйону "Київ-2" Євген Карась на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook розповів про осіб, яких затримали за підозрою у вбивстві міліціонерів та нападі на АЗС у Києві 2 травня.
Вот есть такое мнение:

ХТО РОЗСТРІЛЯВ ПАТРУЛЬ «БЕРКУТУ» В КИЄВІ?
...
1. Віта Заверуха – 19 років, напівсирота, доброволець «Айдару» з перших днів війни...
2. Андрій Романюк – 17 років, напівсирота, витягував поранених під час розстрілу Майдану, на війні був снайпером в одному з добровольчих батальйонів
3. Вадим Пинус, позивний «Морган» - 23 роки, доброволець батальйону «Айдар», пізніше перейшов у «Азов», має державну нагороду за участь у війні, загинув під час затримання міліцією.
4. Микола Монішенко – 17 років, ультраправий активіст, студент київської гімназії «Домінанта»
5. Євген Кошелюк – 20 років, доброволець батальйонів «Айдар», «Торнадо», «Азов»
...
«Беркутівці»:
1. Романенко Юрій – командир взводу «Беркут», учасник засідки на «Автомайдан» на Кріпосному провулку -
2. Христенок Юрій – водій взводу «Беркут», учасник засідки на «Автомайдан» на Кріпосному провулку -
 

Loner

Well-Known Member
06.05.2015
You must be registered for see images



В ночь 4 мая в Киеве произошло ограбление автозаправки и расстрел милиционеров. В 01:30 преступники ранили сотрудника АЗС, забрали деньги (823 гривны) из кассы и попытались скрыться. Во время погони от выстрелов злоумышленников погибло двое милиционеров, трое получили ранения. В ходе перестрелки со стороны нападающих использовались автоматы Калашникова и гранаты. Один из преступников был убит при задержании, остальных подельников арестовали вскоре на квартире.
В этот же день Министр внутренних дел Арсен Аваков , что подозреваемые в убийстве милиционеров — 1998, 1995 и 1991 года рождения.
По данным одним из задержанных оказался известный телевидению 17-летний винничанин Андрей Романюк, который участвовал в событиях на Майдане, а после отправился в зону АТО.

You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


На видео допроса задержанных, опубликованном пресс-службой МВД, на последних кадрах (с 1:49), видно силуэт парня, похожего на Андрея. В этой части видео нет звука, а лицо замазано — предположительно, из-за несовершеннолетия подозреваемого.

Также на видео допрашиваемый упоминает о некой «Вите» (с 0:19), которая должна была прикрывать стрелявшего во время запланированного на будущее теракта. На ум приходит широко известная в узких кругах девушка — солдат АТО (тоже родом из Винницы!) — , которая «прославилась» своим « » на русские фирмы и демонстрацией нацистской символики на своей странице Вконтакте.

You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


Но в МВД заявляют, что среди задержанных женщин нет.

Также распространилась о том, что один из задержанных по данному преступлению — ученик 11 класса одного из киевских лицеев Николай Монишенко.

Зауч лицея, Татьяна Ященко, якобы это подтвердила, если верить информации из источника: «Утром к нам приходила мама Коли. Попросила, чтобы дали характеристику. Мы написали положительную. Ребенок спокойный, воспитанный, толерантный, никогда ни в чем замечен не был. Участник нескольких олимпиад. Мы все в шоке. То, что он мог попал под влияние ровесников — бывает, что общаешься в соцсетях. Как мама нам рассказала, его просто попросили помочь снять квартиру в Киеве. Он и помог, но я уверена, что он не участвовал ни в нападении, ни в убийстве».

Какая его возможная роль в данном преступлении — не известно.

Что касается убитых сотрудников милиции, то один из них, по информации — экс-сотрудник «Беркута» Юрий Романенко, который во время событий на Евромайдане «калечил» активистов движения «Автомайдан».

На странице Вконтакте «ПМОП «Беркут» оплот спокойствия страны» появились фотографии убитых и высказанные соболезнования.



Выражаем самые глубокие и искренние соболезнования родным и близким парней из киевского "Беркута" Юрия Романенко и Юрия Христенока, погибшим сегодня в Киеве от рук бандеровцев.

Парни находились на задержании нациков предположительно причастных к карательному формированию "Азов". Позже, у преступников была найдена нацистская атрибутика.





Вбитий під час затримання в Києві так званий "бандит" був бійцем "Азову". Хлопець мав нагороду, за захист України. А тепер, Аваков та вся мєнтовська шобла почала гнобити бійців полку, тепер шеврон "Азов" — то як тавро.
Мусори вбили Героя України, котрий покарав беркут, тих, що проламували голови та калічили людей на Майдані. Сім'ям виблядків вже видали ордени на хати, бо то ж жертви. Ім'я бійця змішають з брудом.
Вічна пам'ять Герою
===============================
Вже про це було ( КОСТа )
 
Останнє редагування модератором:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
06.05.2015
You must be registered for see images



В ночь 4 мая в Киеве произошло ограбление автозаправки и расстрел милиционеров. В 01:30 преступники ранили сотрудника АЗС, забрали деньги (823 гривны) из кассы и попытались скрыться. Во время погони от выстрелов злоумышленников погибло двое милиционеров, трое получили ранения. В ходе перестрелки со стороны нападающих использовались автоматы Калашникова и гранаты. Один из преступников был убит при задержании, остальных подельников арестовали вскоре на квартире.
В этот же день Министр внутренних дел Арсен Аваков , что подозреваемые в убийстве милиционеров — 1998, 1995 и 1991 года рождения.
По данным одним из задержанных оказался известный телевидению 17-летний винничанин Андрей Романюк, который участвовал в событиях на Майдане, а после отправился в зону АТО.

You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


На видео допроса задержанных, опубликованном пресс-службой МВД, на последних кадрах (с 1:49), видно силуэт парня, похожего на Андрея. В этой части видео нет звука, а лицо замазано — предположительно, из-за несовершеннолетия подозреваемого.

Также на видео допрашиваемый упоминает о некой «Вите» (с 0:19), которая должна была прикрывать стрелявшего во время запланированного на будущее теракта. На ум приходит широко известная в узких кругах девушка — солдат АТО (тоже родом из Винницы!) — , которая «прославилась» своим « » на русские фирмы и демонстрацией нацистской символики на своей странице Вконтакте.

You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


Но в МВД заявляют, что среди задержанных женщин нет.

Также распространилась о том, что один из задержанных по данному преступлению — ученик 11 класса одного из киевских лицеев Николай Монишенко.

Зауч лицея, Татьяна Ященко, якобы это подтвердила, если верить информации из источника: «Утром к нам приходила мама Коли. Попросила, чтобы дали характеристику. Мы написали положительную. Ребенок спокойный, воспитанный, толерантный, никогда ни в чем замечен не был. Участник нескольких олимпиад. Мы все в шоке. То, что он мог попал под влияние ровесников — бывает, что общаешься в соцсетях. Как мама нам рассказала, его просто попросили помочь снять квартиру в Киеве. Он и помог, но я уверена, что он не участвовал ни в нападении, ни в убийстве».

Какая его возможная роль в данном преступлении — не известно.

Что касается убитых сотрудников милиции, то один из них, по информации — экс-сотрудник «Беркута» Юрий Романенко, который во время событий на Евромайдане «калечил» активистов движения «Автомайдан».

На странице Вконтакте «ПМОП «Беркут» оплот спокойствия страны» появились фотографии убитых и высказанные соболезнования.



Выражаем самые глубокие и искренние соболезнования родным и близким парней из киевского "Беркута" Юрия Романенко и Юрия Христенока, погибшим сегодня в Киеве от рук бандеровцев.

Парни находились на задержании нациков предположительно причастных к карательному формированию "Азов". Позже, у преступников была найдена нацистская атрибутика.





Вбитий під час затримання в Києві так званий "бандит" був бійцем "Азову". Хлопець мав нагороду, за захист України. А тепер, Аваков та вся мєнтовська шобла почала гнобити бійців полку, тепер шеврон "Азов" — то як тавро.
Мусори вбили Героя України, котрий покарав беркут, тих, що проламували голови та калічили людей на Майдані. Сім'ям виблядків вже видали ордени на хати, бо то ж жертви. Ім'я бійця змішають з брудом.
Вічна пам'ять Герою
===============================
Вже про це було ( КОСТа )
+




You must be registered for see images

Ніякого пограбування АЗС не було!
1. Віта Заверюха (Вітамінка) воювала в Айдарі з травня по жовтень 2014 року, після чого перейшла в полк "Азов", де, за нашими даними, була офіційно оформлена
2. Вона не приймала участі в перестрілці в Києві! Їй вміняють, що саме вона вивезла зброю, з якої ростріляли беркутів, і ліплять організацію терористичного акту.
3. Ніякого пограбування заправки не було, а реальна історія була наступною:
Хлопці сиділи вночі в якомусь парку, коли до них підійшли міліціонери з претензією: "Чого це ви, малолєтки, у військовій формі". Пішло слово за слово, дітвора хоч і пояснили, що добровольці і, не дивлячись на юний вік, воюють вже не перший місяць, але на гонор теж відповідали гонором. Розмова загострювалась, поки один з ментів не проронив: "Так може ви і на Майдані людей вбивали?!" Коли сторони вияснили, що під людьми міліціонер мав на увазі беркутів, розмова почала набирати гострих тонів, поки не переросла у бійку. Під час драки одному з міліціонерів проломили голову і правоохоронці відійшли, а хлопці сіли у бус і почали відґїзджати, за ними почалась погоня. Міліціонери перші відкрили вогонь, внаслідок чого поранили одного з пасажирів бусу. Коли хлопці побачили пораненого побратима, то відкрили вогонь у відповідь, але, маючи більше професіоналізму, спрацювали більш результативно. Далі вже, як і в офіційній версії - поранений помер, інших затримали пізніше. А потім і Віту підхопили у звинуваченнях в організації теракту, а реальна провина - у вивезенні зброї, але ж це зовсім різні статті Кримінального Кодексу.
Вперше цю історію розповіли нам вчора знайомі СБУшники, які, на наше прохання, спробували вияснити, що там насправді відбулось.
Потім один зі знайомих нардепів підтвердив, що не знає реальної історії, але ще до того, як ми дізнались, що серед фігурантів Віта, йому вже розповідали, що офіційна і реальна версія подій вкрай відрізняються і ніякого пограбування заправки не було. І ось сьогодні нам ту ж саму історію розповів один з високопосадових міліціонерів.
Звичайно тут ще багато темних плям. І ми досі намагаємось у цьому розібратись.
Особисто я востаннє бачив Віту у серпні 2014 року, на похованні Вови Юричко, і не можу сказати, як вона змінилась за останні дев'ять місяців, але, коли дізнався, що вона є одним із фігурантів справи, то, пам'ятаючи її психологічний портрет, вже мав сумнів у офіційній версії. Дурі в неї вистачало, але направлена вона була у інші русла. В принципі, наскільки я знаю, і з Айдару її вигнали саме через те, що дах почало зносити плотно. Та ось якби мені сказали, що Віта посольство Росії хотіла підірвати і для того в неї було стільки-то МОНів і стільки-то тротилу, можливо, такого я би від неї ще і міг би очікувати. А з РПГ на мирний мітинг кидатись - в цей бік її дурь ніколи направлення не мала, да і у зброї вона добре розбирається, тому навряд би використовувала РПГ проти мітингу.

Це фото зроблено влітку 2014 року на блок-посту біля Металіста. Всю ніч йшов дощ, всі промокли, а Віта тільки вилізла з секретів і намагалась розбити на дрова ящик від БК. За пару годин Віта отримає свою першу контузію, спробувавши вистрілити фугасним снарядом з Д-30 без належного захисту. А потім тільки в Айдарі у неї буде ще чотири контузії, а скільки вона в Азові їх отримала, того мені вже невідомо. Звичайно, зарано вона на війну пішла. Не пам'ятаю, коли в неї день народження, але скоро, бо 18 років їй виповнилось прямо в Айдарі, ще до взяття Щастя, а це місто ми взяли 15-го червня.
То ж зараз намагаємось розібратись у ситуації, бо забагато незрозумілого. Але важливо, щоб, якщо вона і винна, то покарання відповідало реальному злочину, а не тому, який накрутять менти по накрученій історії.
·
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
+




You must be registered for see images

Ніякого пограбування АЗС не було!
1. Віта Заверюха (Вітамінка) воювала в Айдарі з травня по жовтень 2014 року, після чого перейшла в полк "Азов", де, за нашими даними, була офіційно оформлена
2. Вона не приймала участі в перестрілці в Києві! Їй вміняють, що саме вона вивезла зброю, з якої ростріляли беркутів, і ліплять організацію терористичного акту.
3. Ніякого пограбування заправки не було, а реальна історія була наступною:
Хлопці сиділи вночі в якомусь парку, коли до них підійшли міліціонери з претензією: "Чого це ви, малолєтки, у військовій формі". Пішло слово за слово, дітвора хоч і пояснили, що добровольці і, не дивлячись на юний вік, воюють вже не перший місяць, але на гонор теж відповідали гонором. Розмова загострювалась, поки один з ментів не проронив: "Так може ви і на Майдані людей вбивали?!" Коли сторони вияснили, що під людьми міліціонер мав на увазі беркутів, розмова почала набирати гострих тонів, поки не переросла у бійку. Під час драки одному з міліціонерів проломили голову і правоохоронці відійшли, а хлопці сіли у бус і почали відґїзджати, за ними почалась погоня. Міліціонери перші відкрили вогонь, внаслідок чого поранили одного з пасажирів бусу. Коли хлопці побачили пораненого побратима, то відкрили вогонь у відповідь, але, маючи більше професіоналізму, спрацювали більш результативно. Далі вже, як і в офіційній версії - поранений помер, інших затримали пізніше. А потім і Віту підхопили у звинуваченнях в організації теракту, а реальна провина - у вивезенні зброї, але ж це зовсім різні статті Кримінального Кодексу.
Вперше цю історію розповіли нам вчора знайомі СБУшники, які, на наше прохання, спробували вияснити, що там насправді відбулось.
Потім один зі знайомих нардепів підтвердив, що не знає реальної історії, але ще до того, як ми дізнались, що серед фігурантів Віта, йому вже розповідали, що офіційна і реальна версія подій вкрай відрізняються і ніякого пограбування заправки не було. І ось сьогодні нам ту ж саму історію розповів один з високопосадових міліціонерів.
Звичайно тут ще багато темних плям. І ми досі намагаємось у цьому розібратись.
Особисто я востаннє бачив Віту у серпні 2014 року, на похованні Вови Юричко, і не можу сказати, як вона змінилась за останні дев'ять місяців, але, коли дізнався, що вона є одним із фігурантів справи, то, пам'ятаючи її психологічний портрет, вже мав сумнів у офіційній версії. Дурі в неї вистачало, але направлена вона була у інші русла. В принципі, наскільки я знаю, і з Айдару її вигнали саме через те, що дах почало зносити плотно. Та ось якби мені сказали, що Віта посольство Росії хотіла підірвати і для того в неї було стільки-то МОНів і стільки-то тротилу, можливо, такого я би від неї ще і міг би очікувати. А з РПГ на мирний мітинг кидатись - в цей бік її дурь ніколи направлення не мала, да і у зброї вона добре розбирається, тому навряд би використовувала РПГ проти мітингу.

Це фото зроблено влітку 2014 року на блок-посту біля Металіста. Всю ніч йшов дощ, всі промокли, а Віта тільки вилізла з секретів і намагалась розбити на дрова ящик від БК. За пару годин Віта отримає свою першу контузію, спробувавши вистрілити фугасним снарядом з Д-30 без належного захисту. А потім тільки в Айдарі у неї буде ще чотири контузії, а скільки вона в Азові їх отримала, того мені вже невідомо. Звичайно, зарано вона на війну пішла. Не пам'ятаю, коли в неї день народження, але скоро, бо 18 років їй виповнилось прямо в Айдарі, ще до взяття Щастя, а це місто ми взяли 15-го червня.
То ж зараз намагаємось розібратись у ситуації, бо забагато незрозумілого. Але важливо, щоб, якщо вона і винна, то покарання відповідало реальному злочину, а не тому, який накрутять менти по накрученій історії.
·
+

15:29 / 06.05.2015
Вбиті два дні тому в Києві міліціонери - Юрій Романенко та Юрій Христенок проходили ключовими свідками по справі побиття та утриманню в заручниках активістів "Автомайдану". 23 січня 2014-го року на розі вул. Інститутської та Кріпосного провулку патруль "Беркута" зупинив три автомобілі. Спецпризначенці розгромили машини та жорстоко побили водіїв і пасажирів авто. Не пошкодували навіть жінок. Чотирьох людей викрали, а п'ятий потрапив до лікарні. Згодом затримані "знайшлися" в судах, де їх звинуватили в організації масових заворушень. Христенок та Романенко, які тоді були співробітниками "Беркуту" були активними учасниками побиття.



You must be registered for see images

Дорожний контроль
Чоловік у формі "беркуту", дуже схожий на Христенка, лупить ногами автомобіль
Після Революції прокуратура порушила кримінальне провадження за побиття активістів Майдану, а підозрюваним у справі став тільки один начальник 1-ої роти столичного "Беркуту" на прізвище Добровольский. Останній суд над ним мав відбутися 30 квітня. Добровольський, який перебував під "домашнім арештом" на суд не з'явився. Ймовірно, втік з країни. А от Христенок та Романенко були свідками.

Матеріал по темі:

"Суд над Добровольським так і не розпочався. В майбутньому ці двоє зі свідків мали б стати обвинуваченими. Адже Христенок та Романенко приймали безпосередню участь в тому, що відбувалось у Кріпосному провулку", - каже адвокат Євгенія Закревська, яка представляє інтереси кількох потерпілих по тій справі.

You must be registered for see medias

Романенко був на той момент заступником Добровольского, а Христенок – водієм на "Тойоті Ланд Крузер". Виходить, що зараз у справі побиття "майданівців" пропав єдиний підозрюваний, а ключові свідки по справі – вбиті. Востаннє активісти Автомайдану бачили їх на суді два тижні тому. Христенок і Романенко, разом із колишніми "беркутівцями" ходили як "група підтримки" свого колишнього начальника. На останньому суді їх не було. Автомайданівці кажуть, що "беркутівці", ймовірно, знали, що екс-начальник на засідання не прийде.

Читайте також:

"В побитті активістів приймали участь не дві-три людини з "Беркуту", а десятки. Вони залишилися на роботі й досі. Те, що саме ці двоє були вбиті, ймовірно, просто співпадіння", - припускає Закревська.

You must be registered for see medias

Нагадаємо, за вбивство міліціонерів, затримано трьох хлопців 17-20 років. Одного вбито при затриманні. Всі вони захищали країну в зоні АТО в одному з добровольчих батальйонів. Підозрювані "зізналися" на камеру, що планували теракти в Києві на 9 травня. Тому досі невідомо, чому вони пограбували АЗС на 800 грн. Начебто, саме за цей злочин їх і спробували затримати співробітники полку спеціального призначення.

Родинам загиблим під час стрілянини міліціонерам столична влада пообіцяла дати квартири.


You must be registered for see images

МВС
Віктор Іванчук
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
+

15:29 / 06.05.2015
...

You must be registered for see images
+

06 мая 2015 г., 20:28:00
Активистка движения "Автомайдан" Катерина Бутко список сотрудников Беркута, который 23 января 2014 года заманили в ловушку и разбили машины "автомайдановцев". По словам Бутко, все эти сотрудники милиции продолжают работать по сегодняшний день и никакого уголовного наказания не понесли.


"Многие из вас помнят ночь, когда бойцы "Беркута" разбили автомобили Автомайдана. Тогда, 23 января 2014 года, я находилась на пассажирском сиденье в этом авто. Вместе с другими автомобилями Автомайдана мы попали в ловушку, которую организовал киевский "Беркут".

"Нас побили, погрузили в Пазик и увезли в Мариинский парк, откуда мне удалось бежать, а ребят, после 1.5 годы стояния на коленях в снегу, отвезли в РУВД, и уже на следующий вечер посадили на два месяца", - пишет Бутко.

"Уже больше года прошло после победы Революции Достоинства, и уже больше года господин Аваков находится на посту главы МВД. Но, до сих пор, по данному эпизоду, никто не наказан, а подозрение вручили всего лишь одному человеку, да и то под давлением общественности. Суд над единственным обвиняемым - командиром первой роты Добровольским состоится в четверг, 30 апреля в 12:15 по адресу: вул.Герцина, 4"

"Конечно, силовики могут использовать старые отговорки: "все были в балаклавах", "мы не имеем свидетелей", "те, кого мы подозреваем, находятся в розыске" и т.д. Но, это не тот случай: 28 января 2014, тогдашний начальник киевского полка "Беркут" Кусюк С.М. ответил на информационный запрос и предоставил список автобусов и имя КАЖДОГО из беркутовцев, которые осуществляли эту операцию, били людей и крушили автомобили в ночь на 23 января."

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images


"Если господину Авакову трудно найти этих людей, то дам подсказку: все эти лица до сих пор трудятся на службе в МВД. Им до сих пор не было предъявлено подозрение, более того, их даже не был привлекли к дисциплинарному наказанию. Очевидно, что не найти до сих пор, кто бил Автомайдановцев, можно только если не искать их. Возможно, список беркутовцев хранит Антон Геращенко, чтобы было кого награждать следующий раз ...", - говорит Бутко.

"Вспомним еще один эпизод снова с беркутом и автомайданом, который произошел 19 января 2014 на ул. Богатырская с активистом Автомайдана Ярославом Гончаром. Это видео уникально тем, что некоторые беркутовцы не успели надеть маски, и соответственно индифицировать их удалось с помощью социальных сетей."

Читайте также:
"Героями" событий, которые не успели надеть балаклавы оказались два представителя Львовского Беркута. Вот во что они и их коллеги, превратили машину Ярослава."

You must be registered for see images


"Но, даже после того, как имена Романа Тымкива и Виталия Куропася вместе с видео стали известны всей стране, эти люди продолжали работать в органах. В декабре 2014 Автомайдан приехал на бывшую базу "Беркута" во Львове, где до сих пор служат все участники майдановских событий. Тымкив и Куропась тогда были в отпуске."

"Оказалось, что это эпизод стал сюрпризом для начальника милиции Львовской обл. Дмитрия Загария, но и после того, как он "узнал" о данной ситуации, Загария не удалось даже уволить наших "героев", так как 6-ти месячный срок, в течение которого разрешено привлечь к дисциплинарному наказанию - уже закончился. Поэтому, через месяц после увольнения, суд восстановил их в должности, и приказал выплатить компенсацию за то время, которое они не были на службе", - говорится в сообщении.

"Круговая порука в милиции существовала всегда. Очевидно, что Арсен Аваков продолжает "крышевать" тех, кто виноват в расстрелах на Майдане. Более того, саботаж МВД в расследовании дел Майдана очевиден даже Международной совещательной группе при Совете Европы, которая обнародовала свое заключение 31 марта в Киеве, тем самым дав четкий сигнал руководству страны о некомпетентности руководителей силовых органов."

"Учитывая все факты, крайне трудно увидеть разницу между Виталием Захарченко и Арсеном Аваковым, который также прикрывает преступников в погонах", - резюмировала Бутко.

 

Aiir

_
Модератор
+

15:29 / 06.05.2015
Вбиті два дні тому в Києві міліціонери - Юрій Романенко та Юрій Христенок проходили ключовими свідками по справі побиття та утриманню в заручниках активістів "Автомайдану". 23 січня 2014-го року на розі вул. Інститутської та Кріпосного провулку патруль "Беркута" зупинив три автомобілі. Спецпризначенці розгромили машини та жорстоко побили водіїв і пасажирів авто. Не пошкодували навіть жінок. Чотирьох людей викрали, а п'ятий потрапив до лікарні. Згодом затримані "знайшлися" в судах, де їх звинуватили в організації масових заворушень. Христенок та Романенко, які тоді були співробітниками "Беркуту" були активними учасниками побиття.



You must be registered for see images

Дорожний контроль
Чоловік у формі "беркуту", дуже схожий на Христенка, лупить ногами автомобіль
Після Революції прокуратура порушила кримінальне провадження за побиття активістів Майдану, а підозрюваним у справі став тільки один начальник 1-ої роти столичного "Беркуту" на прізвище Добровольский. Останній суд над ним мав відбутися 30 квітня. Добровольський, який перебував під "домашнім арештом" на суд не з'явився. Ймовірно, втік з країни. А от Христенок та Романенко були свідками.

Матеріал по темі:

"Суд над Добровольським так і не розпочався. В майбутньому ці двоє зі свідків мали б стати обвинуваченими. Адже Христенок та Романенко приймали безпосередню участь в тому, що відбувалось у Кріпосному провулку", - каже адвокат Євгенія Закревська, яка представляє інтереси кількох потерпілих по тій справі.

You must be registered for see medias

Романенко був на той момент заступником Добровольского, а Христенок – водієм на "Тойоті Ланд Крузер". Виходить, що зараз у справі побиття "майданівців" пропав єдиний підозрюваний, а ключові свідки по справі – вбиті. Востаннє активісти Автомайдану бачили їх на суді два тижні тому. Христенок і Романенко, разом із колишніми "беркутівцями" ходили як "група підтримки" свого колишнього начальника. На останньому суді їх не було. Автомайданівці кажуть, що "беркутівці", ймовірно, знали, що екс-начальник на засідання не прийде.

Читайте також:

"В побитті активістів приймали участь не дві-три людини з "Беркуту", а десятки. Вони залишилися на роботі й досі. Те, що саме ці двоє були вбиті, ймовірно, просто співпадіння", - припускає Закревська.

You must be registered for see medias

Нагадаємо, за вбивство міліціонерів, затримано трьох хлопців 17-20 років. Одного вбито при затриманні. Всі вони захищали країну в зоні АТО в одному з добровольчих батальйонів. Підозрювані "зізналися" на камеру, що планували теракти в Києві на 9 травня. Тому досі невідомо, чому вони пограбували АЗС на 800 грн. Начебто, саме за цей злочин їх і спробували затримати співробітники полку спеціального призначення.

Родинам загиблим під час стрілянини міліціонерам столична влада пообіцяла дати квартири.


You must be registered for see images

МВС
Віктор Іванчук
МУСОРАМ - мусарская смерть !
 

rfvgy

Ukrainian
ВІДМОРОЗКИ vs ПРАВОСУДДЯ: НА МЕЖІ ВІЙНИ

Мєнти вишибають двері квартири. Вони озброєні, у броніках та касках - беруть небезпечного терориста.
Небезпечному терористу 18 років, стать - жіноча, стан здоровя - інвалідність після трьох контузій на фронті.
Її не було на місці злочину, навіть за версією слідства, всі докази вини - "покази" побитих до непізнаваності неповнолітніх затриманих. Вона - "організатор та натхненник теракту"
На стіні - червоно-чорний прапор. Мєнти зривають його, шматують та топчуть ногами: "Сучка, буде тобі Майдан!".
Місце дії - Вінниця, батьківщина Вєрховного Кандітєра. Час дії - два дні тому.
Далог зі слідчою по справі "терористки": "Ви кто? - Представник Спілки ветеранів АТО. - А зачєм ви туда вообще єхали? Із-за такіх как ви мой город Луганск сєйчас в огнє!".
Місце дії - Київ, Дніпровський райсуд, час дії - сьогодні.
Три дні тому хтось за якихось обставин стріляв у колишніх (вони бувають колишніми?..) "Беркутів". З боку "Беркутів" 2 двохсотих, 3 трьохсотих. "Беркутами" застрелено 20-літнього хлопця. Це - факти. Все інше - поки що версії та оцінки.
У нормальному супільстві стріляти у поліцейських - тяжкий та небезпечний злочин. Тих, кого у цьому підозрюють, арештовують та судять, з дотриманням процедури незалежного суду та гарантованим правом на захист. І якщо визнають винними - дуже довго тримають у тюрмі та засуджують всім суспільством. Це - очевидні банальні істини, які у нормальній країні навіть не треба пояснювати, це всім зрозуміло з дитинства. Але...
Так, далі починаються вічні українські "але".
У нормальному суспільстві 18-літні дівчата не отримують три контузії на фронті, поки здорові вгодовані мужики - спецназівці сидять за їхніми спинами в тилу.
У нормальному суспільстві затриманих за підозрою у злочині до судового вироку вважають "підозрюваними", а не публічно устами міністра внутрішінх справ задовго до суду оголошують винними. І тим більше у нормальному суспільстві міністр не називає підозрюваних "відморозками" та не оголошує наперед їм пожиттєвий вирок.
У нормальному суспільстві затриманих не катують так, що навіть вимушене написане казеними словами "зізнання" зламаний пацан змушений читати спиною до камери - щоб не видно було розтрощеного обличчя.
У нормальному суспільстві вбивць поліцейських судять за вбивство поліцейських, а не намагаються абсолютно "за вуха" пришити їм ще й "підготовку терористичного акту".
Зрештою, у нормальному суспільстві у загиблих беркутів не було б жодного шансу опинитись на цій злощасній заправці, ще й по формі та зі зброєю. Бо у нормальному суспільстві вони вже рік сиділи б у вязниці за розстріл Майдану, або принаймні давно б були звільнені з поліції без права носіння зброї та будь-якої державної служби.
Тому у нормальному суспільстві певно було б аморально захищати малолітніх "відморозків" - це професійно робив би їхній адвокат, суддя збергав би безпристрасність, а решта суспільства могли б їх щиро засуджувати.
Не знаю, я ніколи не жив у нормальному суспільстві, тільки частенько там бував по роботі.
Живу ж в Україні. Країні, де нечисленні затримані вбивці Небесної сотні радісно регочуть навіть в залі суду, дивлячись в очі батькам загиблих, а їхні ще не затримані співучасники пікетують суд зі словами "Мало ми вас на Майдані постріляли!".
Країні, де неповнолітні дівчата йдуть на фронт, лишаючи за спиною вгодованих відморозків у мєнтовській формі.
Країні, де в перші дні після революції мєнти розстріляли героя України, Чечні та Грузії Сашка Білого, новопризначений "революційний" міністр покрив цей злочин, а ми всі разом це проковтнули.
Країні, де менти катують підслідчих та вибивають у них визнання абсолютно неможливих терактів.
І водночас - ведуть чемні перемовини з терористами які заживо різали животи нашим активістам та катували полонених солдатів - ой, вибачте, вони вже не терористи, вони "офіційні представники ДНР та ЛНР". Терористом тепер призначено Віту Заверху - вісімнадцятирічну тричі контужену дівчину-доброволця з "Айдару". Логічно - це ж вона невідомо "нащо приїхала" воювати у "палаюче місто" шановної пані слідчої...
Країні, де міністр наперед визначає вину підозрюваних та навіть озвучує їхній вирок.
Країні, де в ці самі дні цей самий міністр захищає свого заступника, пубілчно зловленого на корупції, а його радник за кошти платників податків літає з коханкою в Гімалаї під приводом "рятувальної операції".
Країні, де родини вбитих катів "Майдану" одразу отримали від "революційного" міністра квартири та пенсії, а родини сотень загиблих та тисячі зкалічених бійців досі не мають ні копійки компенсації.
В нормальному суспільстві вбивати поліцейських - злочин.
В цій країні - не факт.
Я воював за цю країну. І Віта Заверуха також за неї воювала.
Це - наша з нею країна.
Трохи менше року тому ми з нею та з іншою "незручною" та "відмороженою" українкою Надєю Савченко з тяжким боєм брали висотки під Луганськом, біля селища Металіст. Надя тоді потрапила в полон, багато наших назавжди там лишились. Нам з Вітою поталанило більше, ми вижили і після бою оглядаючи трупи знайшли у кишенях двох мертвих ворогів "вісточку з Винниці" - посвідки двох винницьких "беркутів", підписані особисто Захарченком у грудні 2013. Це було чесно, правильно та логічно - Майдан тривав, ми були по один бік, а відморозки - по інший, під прикриттям російської броні.
Там, на Сході, відморозки програли, і лиш за спинами кількатисячної армії РФ змогли залишити за собою невеликий окупований плацдарм.
Тепер вони беруть реванш тут - у Дніпровському суді, у МВС на Печерську, у "взятій з боєм" "бандерівській" квартирі у Винниці...
В цій країні не так багато землі. В ній не вистачить місця одночасно всім нам - українцям, патріотам, доброволцям, та відморозкам з "Беркуту", слідчим з "палаючого міста, куди нас ніхто не звав", тим для кого червоно-чорний прапор - ворожий, і хто "ще покаже нам Майдан". Рано чи пізно хтось має поступитись та піти, або ми, або вони. Якщо ніхто не поступиться - одній зі сторін лишиться по 2 квадратних метри на тіло, а решті - те, що лишиться від країни після "остаточного рішення".
Кандітєру, "революційному міністру хвейсбуку та твітеру" та їхнім відморозкам варто зрозуміти, що терпець інколи має край. Є межа, після якої змінюються поняття.
Те, що було "провокацією" 1 грудня 2013, 19 січня 2014 стало героїчним чином та революцією. Незаконні воєнізовані формування інколи стають Самообороню Майдану, а "терористичний акт" - актом вимушеної самооборони.
Бунт стає революцією, а натовп - нацією. Цей процес називається просто - історичний прогрес.
В ході такого процесу "вбивство правоохоронців" стає вимушеним та необхідним відстрілом відморозків.
У "двобої" з недосвідченими малолітками роками треновані за наші податки "беркути" зазнали поразки з рахунком 2:1 по "двохсотих", не рахуючи трьох поранених.
Якщо зброю доведеться взяти нам, досвідченим дорослим ветеранам так і неоголошеної Кандітєром війни - рахунок буде дещо іншим, гадаю кожний з нас прихопить з собою від трьох до десятка відморозків у погонах. А на відміну від Майдану, тепер нам всім є де та що взяти до рук.
Чи буде перейдено межу, і чи доведеться продовжити рахунок дохлих беркутів вже далеко від "Луганди"? А це вже вирішуємо не ми.
Як і в часі Майдану, питання межі визначаємо не ми, законослухняні громадяни, а ті, у кого зараз в руках "пульт управління" відморозками в уніформах.
Якщо процес Заверухи та інших "винницьких терористів" буде прозорим та справедливим, з реальним захистом, з реальними звинуваченнями та доказами, а не викатованими неможливими "визнаннями підготовки терактів", з обєктивним розглядом обставин справи, вивченням особистостей підозрюваних та жертв - в цій країні можна співіснувати мирно, і єдиний ворог - окупанти на Сході. В такій країні вбивати поліцейських негарно, і для нас, ветеранів, є багато більш привабливих справ та занять.
Якщо ж ми побачимо чергову ментовську розправу над визначеними наперед "тєрпілами" та публічне збиткування совково-януковицьких мусорів над законом та над вчорашніми солдатами, побачимо як нашим вчорашнім катам "згори" дають сигнал "реваншу за Майдан" - що ж, це стане серйозним викликом.
На виклик 16 січня ми відповіли коктейлями та барикадами, на виклик Путіна - добровольчими батальйонами. Гадаю, ми знайдемо чим відповісти подурілому від безкарності "міністру твіттера", недобитій рік тому беркутні та решті відморозків.
Поки що - максимальний репост, і увага до процесу.
Можливо, можновладці схаменуться, процес пройде дійсно законно і обійдеться без крові.
Ще поки можливо.

Євген Дикий



 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відокремив всі повідомлення у окрему тему. Спонукала до цього сторінка Авакова, на яку я за інфою заглянув. Там якраз останнє повідомлення в цю тему, від 4-го травня...
Доповнив, з чого почалось:




· ·
За 823 гривны.. Ночью в 1-30 ОНИ ранили оператора автозаправки WOG в Деснянском районе Киева. Выстрелом из автомата 5.45. Забрали кассу заправки 823 гривны, личные вещи и пошли в лесопарковую зону, в сторону жилмассива Лисовой..

По "гарячим следам" - под час отработки преступления, поднятые по тревоге подразделения МВД - ГАИ и Спецназовцы обнаружили подозрительный автомобиль марки Volkswagen T4 c заклееным знаком регистрации - наклейкой ПТН_ПНХ... После подачи звукового сигнала работниками милиции с требованием остановится - начались выстрелы в направлении работников милиции. .

Во время погони за преступниками от выстрелов злоумышленников погибло двое милиционеров, трое получили ранения.

Продолжившие преследование преступников патрульные наряды милиции, задержали автомобиль преступников. В момент задержания в милиционеров было брошено две гранаты, а так же завязалась перестрелка. После чего двое преступников скрылись ис салона автомобиля, а один был задержан с огнестрельным ранение головы (позднее скончался).

В ходе осмотра машины злоумышленников онаружено: два автомата и 4 магазина к ним с патронами 5.45, две гранаты, грудные нашивки с надписью " Спецпідрозділ "Торнадо" і "УПА", множество телефонных карточек разных опреаторов и лист бумаги с планом помещения..

Далее - оперативным путем установили троих 98, 95 и 91 года рождения .. Будучи окруженными в квартире - сдались. В квартире гранатомет РПГ -26, тротиловые шашки, гранаты.. оружие..

Сознались. Они же позавчера обстреляли пост ГАИ в Быковне..
Двое погибших милиционеров, трое раненных и раненный заправщик..
У одного из погибших трое детей, у другого двое..

Мрази. За 823 гривны..

С этими блуждающими шатунами, паразитирующими на военных ситуациях - будем кончать, без церемоний! Жестко.
"будем кончать, без церемоний! Жестко."

КОНЧАТЬ, Карл!! Жестоко, Карл!

З тими мразями, завдяки кому при владі опинились, будемо кінчати жорстоко, Карл!
 
Зверху