Конфлікт Порошенко з Коломойським і добровольчими батальйонами

Loner

Well-Known Member
Оксана Машовец

Всем спасибо, кто посчитал нужным прокомментировать ситуацию с ПС и на моей странице или в личных сообщениях. Спасибо тем, кто остался выше этой грязи. Теперь я точно знаю, кто не предаст, что бы не случилось.

Из того, что стало известно мне:
- в районе событий находятся части трех бригад: 25я, 95я, 79я.
- инфа от бойцов 25ой: вчера в срочном порядке приказали выехать с полигона в бригаду в Гвардейское. Почему с ними поехали 95я и 79я никто не знает. Не доезжая до расположения части, их остановили, приказали окопаться. Что они и сделали. Беспилотники никто не сбивал. Один упавший беспилотник комбриг 25 бригады вернул в расположение ПС. Второй не видели. Применять оружие никто не собирается.
- инфа от командования ВДВ: колонны остановились "на привал". Завтра продолжат дальнейший путь следования. Беспилотники не глушили/не сбивали/не сжигали, т.к. не имеют соответствующего оборудования. На месте находится Рычкова Татьяна, которая может прокомментировать ситуацию более подробно.

Из 25 бригады там находится 1 батальон, в т.ч. и одна из моих подопечных рот 25 бригады - 2 рота. Бросать их из-за этой ситуации не собираюсь. Не собираюсь бросать и остальные две роты, которые в этих событиях не участвуют. Считаю это подлостью, т.к. солдаты, которым я помогаю, не виноваты в ситуации и преступных приказов не выполняют: оружие не применяют, как и не ограничивают передвижение членов ПС.

Все желающие прекратить из-за этого со мной общение могут беспрепятственно это сделать. Писать на моей странице или мне в ЛС не лицеприятные комментарии из-за того, что я помогаю 25 бригаде не нужно. Если теперь своей деятельностью я вызываю у Вас негодование, просто отпишитесь от моей страницы. Хотя для меня подобная реакция стала огромной неожиданностью, ведь за все это время я помогла и другим подразделениям, в т.ч и добровольцам.

Влиять на приказы МО и ГШ я не могу.
А свою совесть не породам ни за какую гуманитарку.

You must be registered for see images
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Забывают добавить - какой приказ?
Стать грудью на пути агрессора - так тут и приказа не надо, безусловно встанут.
А вот сдать ДАП/Дебальцево/Широкино... во имя тайной договоренности политиков - могут и не выполнить, вот в этом и проблема...
На мою думку все ще гірше.

...
Я не понимаю того, что у нас не хватает личного состава для комплектации воинских частей, но при этом есть масса мотивированных добровольцев, существующих отдельно-параллельно. И нет четкого понимания и уверенности в том, что в нужный момент они выполнят приказ.
...
В мене нема впевненності, скоріше навпаки, що наказ буде взагалі. В історії з Дебальцево, як я розумію, наказ на відступ хтось отримав, а хтось ні, і діяв на власну відповідальність бути оголошеним дезертиром ( згадується комбат, який тоді врятував батальйон, а його за це тепер намагаються судити ). Або, навпаки, наказів нема коли обстрілюють і треба контратакувати. Бо ті, хто на місцях воюють, вже давно звикли брати на себе ту відповідальність, яку не хочуть брати паркетні генерали. Хай спочатку розберуться з ГШ, до якого вже давно ліміт питань було вичерпано, а потім вже питають і щось вголос кажуть про впевненість у тих, хто неодноразово вже доказав, що на них можна покластись.
 

Loner

Well-Known Member
Под Администрацией Президента митинг в поддержку "Правого сектора" #Киев #ПравийСектор

You must be registered for see images
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Я всі фото не викладаю, їх багато, але вони всі однотипні


16:21 29 квітня 2015

Сьогодні активісти "Правого сектору" пікетували Адміністрацію Президента – і досягли порозуміння з владою.

Раніше ми повідомляли, що біля входу на подвір'я Адміністрації Президента на вулиці Банковій з боку вулиці Інститутської зібралися кількасот активістів Правого сектору. Вони протестували проти ситуації, що склалася навколо бази Добровольчого українського корпусу "Правого сектора" в Дніпропетровській області.

Кілька десятків присутніх прийшли у камуфляжній формі, у деяких у руках червоно-чорні прапори з написом "Правий сектор". Вони скандували "Слава Україні! Героям слава!", "Смерть ворогам" та інші патріотичні гасла. Підхід до будівлі перекривав кордон міліції

Згодом представники "Правого сектору" заявили, що Петро Порошенко запевнив Дмитра Яроша в тому, що підрозділи ЗСУ будуть відведені від бази "Правого сектору" в Дніпропетровській області.

У свою чергу, в Адміністрації Президента України заявили, що конфлікт навколо "Правого сектору" вже вирішений. Про це сказав заступник голови АП Андрій Таранов, виступаючи перед активістами "Правого сектору", що пікетували Адміністрацію президента.

Пропонуємо вам добірку фото з місця події. Автор знімків - журналістка "5 каналу" Анна Мірошниченко.

You must be registered for see images

You must be registered for see images
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
"Правий сектор" пікетував Адміністрацію Президента
Опубліковано 29 квіт. 2015 р.
| Роззброювати "Правий сектор" ніхто не збирається. Про це представникам війського-політичного руху заявили на Банковій. Там пообіді мітингували більше сотні представників "Правого сектору". Вони вимагали покарати того, хто наказав заблокувати їхніх бійців на Дніпропетровщині. Мітингувальники упевнені - наказ віддали в Генштабі або в міноборони. В адміністрації Президента запевнили - факт блокування вони розслідують. Розброювати "Правий сектор" намірів не мають. А перемовини про входження руху до лав Збройних сил України на завершальному етапі.

You must be registered for see medias
 

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images
Начальник ГШ заявил Ярошу, что не знает, кто отдал приказ разоружить ПС.
#АХУЕТЬ
теперь найдут дембельнувшегося вчера литера который с перепою дал такую команду батальонам.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Як це нагадує казочки часів Ялинковича... Я згоден з Чорним ( підкреслив жирним ), тому всі ці новини саме у цій темі.

У Генштабі Антитерористичної операції вважають, що конфлікт довкола тренувальної бази Правого сектору в Дніпропетровській області спровокувала третя сторона, хто це буде повідомлено пізніше. Про це в коментарі Громадському сказав заступник керівника АТО - Сергій Галушко.

Галушко також наголосив, що наразі бійці Добровольчого українського корпусу виведені із зони АТО і знаходяться в себе на базі. Чому виник конфлікт і генштабі поки що пояснити не змогли. Однак додали, що уже направили високопоставленого перемовника - одного з генералів в Дніпропетровську область, аби залагодити конфлікт, паралельно переговори ведуть і в Києві між представниками Генштабу та командирами Добровольчого українського корпусу Правого сектору

Водночас командир 5 батальйону Добровольчого українського корпусу Владислав Чорний заявив в коментарі Громадському, що в такий спосіб керівництво країни намагається включити ДУК в склад однієї з бригад ЗСУ. "Тут ми домовляємось, як добровольці зі збройним силами про допомогу одне одному, а паралельно нас намагаються примусити до миру - і включити в такий спосіб окремим батальйоном в окрему бригаду якусь, такими методами ми тепер точно не увійдемо нікуди" - сказав Чорний.

Комбат також додав, що він зараз приїхав в Київ на перемовини з керівництвом Генштабу, аби вирішити цю ситуацію і одразу повертаєтья назад в Дніпропетровську область. Про саму ситуацію на базі один з командирів ДУКа сказав наступне: "поставили десантників, котрі ніколи проти нас не підуть, поставили два блоки, наперли техніки, поставили мінометів, це очевидно Порошенко дав такий наказ Резніченку і Муженку". Про те, чи знає Чорний, хто точно дав наказ десантникам оточити базу ДУКа - він сказав, що не знає, і що десантники не знають самі.
 

Loner

Well-Known Member
Borys Filatov
Ситуация проясняется.


...
Господин Бирюков, не понимая того, что он сливает инсайд, фактически признался в своем "Фейсбуке" в причинах блокирования ВСУ базы ДУК.
Я давно говорил, что Порошенко живет в плену своих страхов и тотального недоверия к людям, которые имеют отличную от него точку зрения. Я давно говорил, что он окружает себя персонажами, которые заглядывают ему в рот, но паталогически избегает людей независимых и принципиальных.
В общем Юра слился и слил атмосферу шизофрении, царящей в высших властных кабинетах. Они испугались создания мифической националистической партии с военизированным крылом.
Якобы это событие даже анонсировал некий народный депутат ( часом не я?).
Только пусть Бирюков и его компания политических социопатов ПОКАЖУТ кто и где делал такие заявления.
Если они испугались лишь факта наших прогулок по лесам Холодного Яра, то какой подлости нужно ждать от этой публики в открытой политической борьбе?

P.S. И еще. Я уже писал о том, что у чиновников МО нужно отнять фейсбучик. А теперь, кроме военных тайн они начали выдавать еще и политические секреты.
 
Зверху