Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"
Свобода як політична сила офіційно підтримала Ющенка як кандидата в президенти і закликала своїх виборців голосувати за нього. А значить і взяла на себе відповідальність за всі його дії.і ви не відрізняєте владу від тих, хто в ній не є. а якщо людина голосувала за Ющенка, то може її до кримінальної відповідальності відразу? маячня.
Докази, шановна, докази. Інакше - то просто порожня маячня, як у Тягнибока.так брехня! брехня те, що ви кажете. в організацію патріот входять неонацисти.
Я добре розбираюсь в поняттях. От тільки скажіть мені, чим соціал-націоналізм відрізняється від націонал-соціалізму? Чи то лише гра слів?а нацизм і націоналізм різні речі. раджу розібратись у поняттях.
Як ми бачимо по виборах в Тернополі - популярним таки є...ви знаєте що таке популізм? це давати почути людям те, що вони хочуть почути. а чи хоче частина українського народу чути про українську мову, евреїв, єдину церкву, перейменування вулиць, міст тощо? я у цьому сумніваюсь. це не є популярним, але ВО Свобода саме за це виступає, бо це є ідеологічними позиціями.
І що він зробив поки був депутатом?я впевнена, що Тягнибок не є проектом і ніколи ним не стане. він вже довів, що йому можна довіряти 3 рази. 2 із яких він стан народним депутатом по конкретним округам. там його люди обрали. другий раз повторно, значить він довів свою позицію. причому на другий раз він здобув підтримку вдвічі більшу.
Просто він хоче більше ніж реально коштує.Тягнибоку вже неодноразово пропонували продатись, але він вистояв, бо має характер і позицію.