ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

і ви не відрізняєте владу від тих, хто в ній не є. а якщо людина голосувала за Ющенка, то може її до кримінальної відповідальності відразу? маячня.
Свобода як політична сила офіційно підтримала Ющенка як кандидата в президенти і закликала своїх виборців голосувати за нього. А значить і взяла на себе відповідальність за всі його дії.
так брехня! брехня те, що ви кажете. в організацію патріот входять неонацисти.
Докази, шановна, докази. Інакше - то просто порожня маячня, як у Тягнибока.
а нацизм і націоналізм різні речі. раджу розібратись у поняттях.
Я добре розбираюсь в поняттях. От тільки скажіть мені, чим соціал-націоналізм відрізняється від націонал-соціалізму? Чи то лише гра слів?
ви знаєте що таке популізм? це давати почути людям те, що вони хочуть почути. а чи хоче частина українського народу чути про українську мову, евреїв, єдину церкву, перейменування вулиць, міст тощо? я у цьому сумніваюсь. це не є популярним, але ВО Свобода саме за це виступає, бо це є ідеологічними позиціями.
Як ми бачимо по виборах в Тернополі - популярним таки є...
я впевнена, що Тягнибок не є проектом і ніколи ним не стане. він вже довів, що йому можна довіряти 3 рази. 2 із яких він стан народним депутатом по конкретним округам. там його люди обрали. другий раз повторно, значить він довів свою позицію. причому на другий раз він здобув підтримку вдвічі більшу.
І що він зробив поки був депутатом?
Тягнибоку вже неодноразово пропонували продатись, але він вистояв, бо має характер і позицію.
Просто він хоче більше ніж реально коштує.

Stein

Well-Known Member

За 18 років наїлися іграми в псевдодемократію та псевдолібералізм. Ні до чого гарного це не призвело. Хочу побачити патріотичні ідейні націоналістичні сили при владі. Якщо й це ситуацію не покращить - то тоді дійсно треба брати в руки вила та руйнувати систему. Або мовчки спиватися. Або пакувати валізи і летіти до Канади. Такі-от роздуми
Ну у нас вже є президент "патріот" якого так яро підтримують націоналісти. І що толку? Ситуацію це не покращило, тож... ;)

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Ну у нас вже є президент "патріот" якого так яро підтримують націоналісти. І що толку? Ситуацію це не покращило, тож... ;)
порівняно з 2004 роком, українці стали жити заможніше... проте політична нестабільність і безладдя в країні всі інші досягнення, в тому числі і національну політику просто нівелюють...

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

порівняно з 2004 роком, українці стали жити заможніше... проте політична нестабільність і безладдя в країні всі інші досягнення, в тому числі і національну політику просто нівелюють...
За ті кедити, завдяки яким вони стали жити "заможніше" їм ще дорого доведеться заплатити...
А національна політика Ющенка (підтримуваного Свободою) призвела до того, що велику кількість людей, що раніше підтримувала визнання голодомору, від цієї теми вже просто нудить. Ви бачили київський комплекс пам'яті жертвам голодомору? Таке відчуття, що ти не до меморіалу прийшов, а на якийся розважальний майданчик чи декорації якоїсь шоу-програми.
Особисто я не хочу аби голодомор 33го прирівнювали до "холокосту", як це любить робити Ющенко, бо це просто приниження для української нації.

Modd

Очень Важная персона
Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Это вам показалось что люди стали жить богаче. Вам так показалось благодаря кредитам.

zukov-0711

New Member
Почитал я тут некоторые коменты. Ну и ну!!! Не верится, что 21-й век на дворе. Хотя последовательная деятельность нашей национал-озабоченной власти приносит таки, надо признать, свои ядовитые плоды.
Modd, дружище, брось ты с ними полемизировать, бесполезно - горбатого могила исправит. За красивыми и высокопарными фразами - убогость мысли и нищета души.
С тобой (Modd) я полностью солидарен. Человек или организация, которые в своей деятельности руководствуются ненавистью, претензиями и обидою (Тягныбок и К) не способны на объективное восприятие действительности, а значит - на адекватные действия, конструктив. Это очередная пена на волне недовольства властью, причем этой же властью и взбитая
Национализм - это отрыжка истории. Как бы он не рядился в толерантность, уважение и понимание других, итог будет один - моя нация выше, лучше всех, а значит др. люди - хуже меня, потому, что они др. национальности. Образованному современному человеку национализм не компания.
Если, конечно, нет материального интерес(у), участия в проекте.

МАХ

Active Member
Почитал я тут некоторые....
Досить неадекватне мислення, однобокість твердження, і все зводиться до того що горбатого могила виправить… що можна говорити і про вас… як вже підгнившого плоду радянської влади…
Я не розумію до чого тут заклики не обґрунтовувати свою думку? До чого тут 21 вік? Чи ще щоб додати дивідендів сприйняття вашої думки? Так тоді краще її аргументувати… як показав власний досвід, убогість душі і падіння моральних цінностей саме починається з неповаги до своєї країни, покажіть мені хоча б одного справжнього патріота чи націоналіста, який вчинив злочин… та що можна говорити, явно думка немає логічної послідовності… саме й просліджується красива фраза, а всередині неї залишки плоду СССР – згнивший обгризений качанчик…
Націоналізм відрижка? Напевне в усього цивілізованого світу ізжога?... смішно… ви навіть плутаєте націоналізм і шовінізм.. ну правильно бо в совку націоналізм прирівнювали до фашизму…
І власне запитання… в чому проявляється ненависть Тягнибоки чи Ющенка до іншої, будь-якої нації???

Zuzuka

прагну...

Свобода як політична сила офіційно підтримала Ющенка як кандидата в президенти і закликала своїх виборців голосувати за нього. А значить і взяла на себе відповідальність за всі його дії.
шановний троль, вже відповідали на це питання.

Докази, шановна, докази. Інакше - то просто порожня маячня, як у Тягнибока.
а де ви бачили у нього маяю, то ви із Корчем плутаєте.

Я добре розбираюсь в поняттях. От тільки скажіть мені, чим соціал-націоналізм відрізняється від націонал-соціалізму? Чи то лише гра слів?
так ви ж добре розбираєтесь, розбирайтесь самі.

Як ми бачимо по виборах в Тернополі - популярним таки є...
українські перемоги ВО Свободи почнуться із Тернополя.

І що він зробив поки був депутатом?
відстоював українські інтереси.

Просто він хоче більше ніж реально коштує.
а докази цього? із чеками, відео, аудіо?
шановний, я розумію ваше намагання геть усіх, але геть ВО Свобода звідти , де вона ще не була маловірогідне. бо Олежка Тягнибок це вам не м"якотілі ліберали.

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Это вам показалось что люди стали жить богаче. Вам так показалось благодаря кредитам.
які кредити? ви що? в житті не брада кредитів і я і моя родина починаючи із прабабусі, яка померла у минулому році. і я намагатимусь їх не брати все життя. кредит це кабала і життя в борг, я не можу собі дозволити у когось постійно позичати і жити у борг. я звикла жити по тому, що зароблено, тобто по доходах.

Zuzuka

прагну...

президент і справді є патріот української держави. до нього не 1 чиновник не турбувався так і мовою не говорив... і це лише маленькі докази. а те, що він має слабкий характер і добрий апріорі, то вжее інша річ і мені теж це не подобається.

Зверху