Re: Відповідь: ВО "Свобода"
Ну какой смысл в национализме? Я хочу жить в цивилизованном обществе в первую очередь, с сильной экономикой. В стране в которой появится выражение Украинская мечта. В стране где я буду чувствовать себя в безопасности и не только на родине а и за её приделами буду знать что вдруг чего моя страна меня защитит. А в таком национализме кроме сектантства я нечего не вижу.
Если сравнить Японский национализм и наш так это две разные вещи.
хм, цікаво: навіщо Ви взагалі тут вживаєте слово "сектанство"? Сектанство - це коли від чогось цілого відколюється певна частина. Тобто, наприклад, є єдина Церква - а від неї відкололася певна група осіб зі своїми власними поглядами. Оце і є секта. Це слово має один корінь із словом сектор. У такому випадку від чого відкололася "Свобода"?
Цивілізоване суспільство і сильна економіка ніколи не побудуються, якщо в країні не буде діяти закон. Порядок треба в країні навести. Нинішні політики вже продемонстрували, що в них бракує сил встановити закон, однаковий для всіх: і для олігарха, і для шахтаря. Цим політикам простіше продатися за мішок з баксами. Тож треба шукати нових людей, нові політичні сили. "Свобода" одна з них. Вона не скомпрометувала себе (принаймні поки що) і вона не була створена "вчора", як спецпроект під вибори. Все-таки історія у цього об"єднання є. Харизматичний лідер є, знову ж таки.
Поживемо-побачимо, але якщо б Тягнибок, гіпотетично ставши президентом, посадив за грати хоча б декілька осіб, які привели країну до нинішньої руїни - я б йому тільки аплодував. І не я один. Якщо б з його подачі за сепаратистські заяви саджали років би на 15 - я тільки за. Якщо хоча б одну сволоту, що нахапала мільярди коштів з казни, розстріляли на хрін - я був би тільки за. Якщо б ми почали будувати нормальну боєздатну армію, яка могла би протистояти хоч "москалям", хоч "жидам", хоч будь-кому ще - теж, думаю, ніхто не був би проти.
За 18 років наїлися іграми в псевдодемократію та псевдолібералізм. Ні до чого гарного це не призвело. Хочу побачити патріотичні ідейні націоналістичні сили при владі. Якщо й це ситуацію не покращить - то тоді дійсно треба брати в руки вила та руйнувати систему. Або мовчки спиватися. Або пакувати валізи і летіти до Канади. Такі-от роздуми