ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Modd

Очень Важная персона
тому підтвердження відео...

Дякую за надані відео матеріали

Але краще націоналіст, який схибленій на любові до України, а не щури що руйнують і грабують країну...
Ого явно шизик. Это называется культурный образованный человек.

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: ВО "Свобода"

А вообще я уверен что ВО Свобода не то что нам нужно.
те що нам потрібно зараз немає... вважаю що ВО Свобода, поки-що кращій варіант... краще схиблений націоналіст, який ставить на меті розвиток і зміцнення держави, аніж продажні політикани, у яких на меті поповнення карманів своїх хазяїнів... Але головне якщо Тягнибок прийде до влади, вчасно його зупинити, або ж взагалі скинути з посту… щоб фанатик націоналізму не переріс в шовініста…

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ВО "Свобода"

бюрократія і формалізм. "без бумажки..."

Modd

Очень Важная персона

вам може і ні, а мені саме те!
Ну какой смысл в национализме? Я хочу жить в цивилизованном обществе в первую очередь, с сильной экономикой. В стране в которой появится выражение Украинская мечта. В стране где я буду чувствовать себя в безопасности и не только на родине а и за её приделами буду знать что вдруг чего моя страна меня защитит. А в таком национализме кроме сектантства я нечего не вижу.
Если сравнить Японский национализм и наш так это две разные вещи.

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Ну какой смысл в национализме? Я хочу жить в цивилизованном обществе в первую очередь, с сильной экономикой. В стране в которой появится выражение Украинская мечта. В стране где я буду чувствовать себя в безопасности и не только на родине а и за её приделами буду знать что вдруг чего моя страна меня защитит. А в таком национализме кроме сектантства я нечего не вижу.
націоналізм - люблв до своєї націїї і повага до інших націй. це і є цивілізований шлях. у Австрії, наприклад, націоналісти при владі. Путін заявив, що він російський націоналіст. а в Україні є свої націоналісти.

Modd

Очень Важная персона
Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

націоналізм - люблв до своєї націїї і повага до інших націй. це і є цивілізований шлях. у Австрії, наприклад, націоналісти при владі. Путін заявив, що він російський націоналіст. а в Україні є свої націоналісти.
Ну смотря на Тягныбока и на его высказывания я бы не сказал что он уважает другие нации. Обзывать Русских Москалями это уважение?
Путин нас же не называет Хохлами)))))))

МАХ

Active Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: ВО "Свобода"

Ну смотря на Тягныбока и на его высказывания я бы не сказал что он уважает другие нации. Обзывать Русских Москалями это уважение?
Путин нас же не называет Хохлами)))))))
Взагалі то виступ стосовно 20х років минулого століття… тут можна довго обговорювати адекватність такого емоційного сплеску… але не варто говорити що Тягнибок росіян називав москалями.. там був інший контекст… якщо цигана назвати крадієм і злочинцем, за певні його дії, це ж не значить що всі вони такі… я поважаю росіян, але не розумію москалів, яких я відділяю від росіян… а саме тих росіян які втручаються в українські справи, сунуть ніс не в свої справи на національному рівні, підлі і підступні люди, окупанти… а на Західній Україні, СССР, комуністи завжди були окупантами.. тому варто не забувати що для них що німці що комуністи це карателі та мучителі українського народу… Східну ж Україну, просто за 200 років окупації встигли зломити (нагадаю, що в 19 столітті українці значно чисельно переважали інші національності аж до річки Волги.. це колись етнічно українські території.. які ми втратили назавжди, ми втратили мільйони українців, все через спрямовану на це політику і повірте не зовсім то і братньої нації… політику московської держави і радянської влади… ми в СССР були лише колонією.. окупованою територією, так мозок вміли промивати, але не душу не серце… Скажіть будь ласка яким чином ми опинились в СССР??? Ми туди самі напросилися? Чи можливо нас окупували? Зробили з нас колонію, сировинну базу, житницю союзу.. чи ми, наші предки цього хотіли? Скільки наша нація пролила крові, у боротьбі проти москалів, які зарилися на наше?.. от і скажіть.. якби нас сьогодні силоміць, проливаючи кров українців, наших ближніх приєднали, припустимо до Румунії… щоб ви на це сказали? Якби за російську і українську мову висилали хтозна куди.. змушували працювати як раба… за що й куска хліба не давали… щоб ви сказали?.. слава владі? Чи можливо б пішли шляхом боротьби за свої права? Не виключено що ї зі зброєю… і як би ви називали румунів? Циганами, нечестю.. і тому подібне.. я в цьому впевнений… ).. Стосовно Путіна він справжнісінький довгоносий москаль… сунеться скрізь де йому не раді…

united

lifelong United supporter

хм, цікаво: навіщо Ви взагалі тут вживаєте слово "сектанство"? Сектанство - це коли від чогось цілого відколюється певна частина. Тобто, наприклад, є єдина Церква - а від неї відкололася певна група осіб зі своїми власними поглядами. Оце і є секта. Це слово має один корінь із словом сектор. У такому випадку від чого відкололася "Свобода"?

Цивілізоване суспільство і сильна економіка ніколи не побудуються, якщо в країні не буде діяти закон. Порядок треба в країні навести. Нинішні політики вже продемонстрували, що в них бракує сил встановити закон, однаковий для всіх: і для олігарха, і для шахтаря. Цим політикам простіше продатися за мішок з баксами. Тож треба шукати нових людей, нові політичні сили. "Свобода" одна з них. Вона не скомпрометувала себе (принаймні поки що) і вона не була створена "вчора", як спецпроект під вибори. Все-таки історія у цього об"єднання є. Харизматичний лідер є, знову ж таки.
Поживемо-побачимо, але якщо б Тягнибок, гіпотетично ставши президентом, посадив за грати хоча б декілька осіб, які привели країну до нинішньої руїни - я б йому тільки аплодував. І не я один. Якщо б з його подачі за сепаратистські заяви саджали років би на 15 - я тільки за. Якщо хоча б одну сволоту, що нахапала мільярди коштів з казни, розстріляли на хрін - я був би тільки за. Якщо б ми почали будувати нормальну боєздатну армію, яка могла би протистояти хоч "москалям", хоч "жидам", хоч будь-кому ще - теж, думаю, ніхто не був би проти.

За 18 років наїлися іграми в псевдодемократію та псевдолібералізм. Ні до чого гарного це не призвело. Хочу побачити патріотичні ідейні націоналістичні сили при владі. Якщо й це ситуацію не покращить - то тоді дійсно треба брати в руки вила та руйнувати систему. Або мовчки спиватися. Або пакувати валізи і летіти до Канади. Такі-от роздуми :)

Зверху