ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
РФ перевернулся танк Т-80/Tank T80 overturned in Russia
You must be registered for see medias

Loner

Well-Known Member

·

Щойно отримав інформацію з так званого "бурштинового" фронту!
В селі Обище Олевського району відбулася перестрілка між представниками заїжджих бандитських формувань та місцевим населенням. Є поранені!
Також відомо, що селяни перекинули 4 бандитських автомобілі та відловлюють поліських терористів...
Звісно ж, до поки з'явиться офіційна інформація, історію перекрутять та спотворять. Але факт залишається фактом. І прикро, коли я понад 2 роки описую гірку правду "бурштинової" республіки, більшість тих хто на щось впливає, живе в окремому світі ілюзій, не помічаючи масштабів катастрофи.
Друзі-журналісти, спробуйте через свої канали надати розголосу проблемі, а владу прошу звільнити Полісся від бандитів!

• Like
Реакції: Aiir

bortn5

Well-Known Member
С таблиц и энциклопедий
Ну если энциклопедия говорит шо НУРС по балистической кривой на 2 000 метрах дает разнос 2-5 метров-придется с ней согласится!Получается что можно единичным пуском по ростовой вигуре на 2000 метров фигачить с гарантированным поражением осколками,а весь пакет ляжет в круг диаметром не более 10 метров.

Останнє редагування:

Loner

Well-Known Member
В сети опубликовали уникальные кадры взлета украинского самолета Ан-178

You must be registered for see images attach

Loner

Well-Known Member
Деньги от МВФ поступят осенью, - Порошенко

You must be registered for see images

Президент Украины Петр Порошенко рассказал о процессе подписания Украиной проекта обновленного меморандума об экономической и финансовой политике в рамках МВФ
Об этом он рассказал во время пресс-конференции, сообщает .
Он отметил, что сейчас стороны обсуждают указанный меморандум, именно поэтому транш и задерживают.
"У нас не переносили транш МВФ. Он должен был поступить в сентябре или октябре. Сейчас июнь, он не пришел, но будет получен. Меморандум сейчас обсуждается, он еще не подписан. Размер транша - никак не меньше миллиарда долларов", - пояснил Порошенко.

Loner

Well-Known Member

Президент Петро Порошенко заявив, що він і глава СБУ Василь Грицак не знали про існування документів щодо "чорної бухгалтерії" Партії регіонів.
Про це він сказав на прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.
"Я спитав Грицака, чи бачив він ці документи. Він мені сказав, що він їх не бачив. Мені він повідомив про них, отримавши інформацію від Трепака. Відповідно, я цих документів не бачив. Я бачив їх лише у публікації Української правди", - сказав Президент.
Він також висловив впевненість, що "оприлюднення (документів - ред.) не полегшить розслідування".
Президент України Петро Порошенко розчарований у тому, що справу про так звану "чорну бухгалтерію" Партії регіонів тримали два роки як компромат.
"Мені вже зараз відомо, що такі документи існують не тільки в НАБУ. Джерело походження цих документів – правоохоронні органи. Я розчарований тим, що замість того, щоб розслідувати ці документи два роки, ми використовуємо якісь чемодани з компроматом", - сказав він.
Президент наголосив, що "ті, хто використовують це для цього (використання документів як компромат- ред.), мають бути притягнути до відповідальності".
"Не за передачу. Але я впевнений, що оприлюднення не полегшить розслідування. У нас же мета – не дискредитувати когось, а притягнути до відповідальності, яке має закінчитися вироком", - сказав Порошенко.
За словами Президента, генерал Віктор Трепак, який передав ці документи НАБУ, не звільнений з СБУ. "Він є кадровим офіцером, ми в умовах війни, СБУ є військова організація, не можна кинути заяву і піти", - сказав він.
"Якщо Трепак мав ці документи, як генерал чи офіцер СБУ, він мав або доповісти керівництву, або порушити кримінальну справу і визначати за підсудністю, по яких статтях і хто її має розслідувати", - наголосив Президент.

Loner

Well-Known Member

Дефіцит вугілля в Україні становить 40%, має бути сформована об'єктивна формула ціни палива, за якою можна буде забезпечити постачання.
Про це на прес-конференції сказав Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.
«Якщо ми говоримо про енергетичний сектор, то я не хочу, щоб президент, голова уряду чи міністр займався пошуками вугілля, компаній, які будуть його постачати, або щось інше. У нас 40% дефіциту вугілля в Україні. Має бути об'єктивна формульна ціна, за якою можна буде забезпечити постачання», - сказав Порошенко.
Він підкреслив, що хоча тариф розробляє і схвалює незалежний регулятор, він має бути зроблений за формулою, а не в ручному режимі.

Зверху