ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Мы не в Европе живем, когда можно рассчитывать на безукоризненное исполнение всех должностных инструкций людьми, работающими за копейки.
Я никогда не жду чтобы в поезде проводник мне объявил о станции, в подобных ситуациях нужно рассчитывать только на себя.
Если остановка ночью - то нужно не засыпать в надежде что тебя проводник разбудит, а завести будильник на необходимое время.
x3malчик, то ти все теоретично написав. А практично, вже 100 разів я тебе попереджав, не писати дурниць, а до тебе так і не доходить. Тому, скоріше за все, ти і після попередження провідника, свою зупинку пропустиш.

Loner

Well-Known Member
Россия отправила в Донбасс 48-й "гумконвой"
24 декабря в 04:11

Официально "гуманитарный конвой" привезет продукты питания, медикаменты, предметы первой необходимости, учебную литературу и новогодние подарки. Россия направила очередную партию "гуманитарной помощи" в Донбасс tsn.ua В пресс-службе МЧС РФ сообщили, что Россия отправила в Донбасс 48-ю автоколонну с "гуманитарной помощью". "В 04:00 мск из Донского спасательного центра МЧС в Ростовской области в сторону российско-украинской границы вышли более ста автомобилей, которые везут в Донецкую и Луганскую области свыше одной тысячи тонн гуманитарной помощи", - отметили в МЧС РФ. Официально российский "гумконвой" везет в Донбасс продукты питания, предметы первой необходимости, медикаменты, учебную литературу и новогодние подарки. Читайте также: Россия отправила в Донбасс 45-й "гумконвой" В Госпогранслужбе Украины сообщали, что вторгшийся 26 ноября на территорию Украины 46-й "гумконвой", состоял из полупустых грузовиков, а также содержал груз, несоответствующий указанному в предварительно полученной ноте МИД РФ . "Кроме заявленных продуктов питания и лекарств, в Украину также заехало два грузовика с глубинными насосами. Среди медикаментов было завезено около 2 тонн плазмозамещающего и противошокового препарата реополиглюкина, который сложно считать таким, который в первую очередь необходим жителям Донецкой и Луганской областей", - сообщил помощник главы Госпогранслужбы – пресс-секретарь Олег Слободян. Ранее в МВД Украины заявляли, что только 5 процентов российских гуманитарных конвоев перевозили реальную продовольственную помощь для жителей Донбасса, остальные грузовики содержали военную помощь для боевиков.

Loner

Well-Known Member
похоже на прикол от Геращенко (особенно в части про пенсов) :)
идиот или придуривается ???

You must be registered for see images

Loner

Well-Known Member
Какие всё же в РФ мрази...
/женщинам лучше не смотреть видео ниже/

+18 Повар подложил взрывпакет в еду доверчивой белой медведице...

Шок и возмущение вызвал инцидент на острове Врангеля, где повар подсунул в еду белой медведице взрывчатку. По сообщения очевидцев в соцсетях, животное получило страшнейшие ранения.
После того, как животное съело смертельную еду, оно долго металось и истекало кровью. Видео сняли очевидцы и опубликовали в общем доступе.
Взрывчатку медведю подложил повар полярной станции. По словам одного из местных жителей, повар давно подкармливал медведицу и решил таким образом развлечься. Также известно, что вместе с мамой медведицей к людям за едой приходил ее медвежонок.
Животные мирно забирали еду и уходили восвояси, не причиняя никому из людей вреда. Инцидент вызвал бурю негодования общественности.
ХУЕДРОТЫ, ХЕМАЛЬ ! ТВОИ РОСИЙСКИЕ ПИДАРЫ !!!
You must be registered for see medias
Когда женщинам лучше не смотреть - женщины смотрят.
Мне интересно с какой целью снято это видео? Осудить повара? Так лучше бы сняли видео как они этого повара наказывают. Но снимать как мучается животное, да еще и комментировать мучения, мне не понятно зачем. Я понимаю, что подойти к медведю, да еще и раненому - это более чем смело. Но, судя по голосам, там довольно немало людей. Эти люди там живут не первый день. Значит как-то адаптированы и раз рядом дикие животные, значит должны знать как себя вести при встрече с ними. Медведица была почти приручена. Может надо было попытаться ей помочь, а не стоять с телефоном и озвучивать, что ей конец. Не понимаю...
Ну предупредили же, что женщинам лучше не смотреть

Loner

Well-Known Member
Геннадій Москаль: «Балоги після виборів уперше виявилися в опозиції»
Тиждень поспілкувався з очільником Закарпатської ОДА про монополію клану Балог у регіоні, місцеві вибори та контрабандні потоки, що йдуть через кордон до Західної Європи.

Геннадій Москаль: «Балоги після виборів уперше виявилися в опозиції»

Наскільки Балоги після виборів контролюють Закарпаття?
— Вони майже втратили область. Голова обласної ради в нас від «Солідарності». Балоги вперше виявилися в опозиції. А контроль зберігають лише в Мукачевому та на Мукачівщині. У решті районів, від Ужгорода й до високогір’я, все впало. Фактично відбулося звільнення Закарпаття від «Єдиного центру». Та й узагалі, якщо це загальноукраїнська партія, то вона недоробка законодавства. Її кандидати мали б балотуватися у двох третинах України. Але «Центр» скотився до містечкового рівня. Можна сказати, що нині є певна втома від одноосібного правління Віктора Івановича (Балоги. — Авт.). Ви ж знаєте, раніше без нього і птахи не літали, і кабани не ходили, і корови не доїлися.

Але ж ніщо не заважає Балогам перекупити членів облради…
— Якби вони могли, то напередодні голосування це зробили б. Але були переконані, що все контролюють. А коли залунали істеричні дзвінки з Мукачевого, було пізно. Був момент, який «Єдиний центр» проґавив. Вони мали голову лічильної комісії. І в цьому полягала загроза, адже ми на це не впливали. І якби Балоги відчули небезпеку, то він склав би повноваження, а нового обрати не змогли б. І все — комісія паралізована. Але цього не сталося.

Активісти, з якими ми спілкувалися, скаржилися, що «Солідарність» співпрацює з екс-регіоналами…
— А з ким нам домовлятися? Із тими, хто не пройшов на Закарпатті до рад? Зрозумійте, говорити гасла на мітингах — це одне, а боротися на округах і здобути крісло в облраді — інше. Тож і доводиться домовлятися з тими, за кого проголосували виборці. Такі електоральні настрої на Закарпатті. Я не Кашпіровський, не Ванґа й не Мессінґ, щоб впливати на думки людей і змінити їх.

Як вам вдалося перетягнути на свій бік угорців? Вони фактично стали «золотою акцією», яка й загнала Балогу в опозицію…
— Домовилися, то й домовилися. За іншої ситуації «Єдиний центр» і надалі правив би на Закарпатті й співпрацювати довелося б із ним. Як на мене, ми зробили неможливе. А що, всі хотіли б, щоб ми домовилися з ЄЦ? Але такого не може бути в природі. Звісно, незадоволені будуть, але неможливо подобатися всім.

Ми трохи в інформаційній блокаді. Коли з різкою критикою виступаємо в сторону Віктора Балоги чи Єдиного центру – нас не публікують ЗМІ

Учасники виборчої кампанії в регіоні заявляли про масовий підкуп виборців. Такі випадки були?
— Перед місцевими виборами я звернувся до всіх політсил із проханням узяти участь у виборчій кампанії. Погодьтеся, штаби мають не каву пити, а працювати. Де вони були, якщо на Закарпатті стався підкуп? Чому не захищали своїх виборців і голосів? Де були офіційні спостерігачі, активісти партій? Враження, що вони оговталися, коли почали оголошувати переможців. А доти чому не ловили порушників за руку? Треба йти в народ. Але в багатьох партій представництва могли вміститися на одному дивані у штабі в Ужгороді. Не було ні
районних, ні селищних осередків.
Є запитання й до правоохоронної системи. Ну не можна було МВС напередодні кампанії оголошувати, що 80% його працівників звільнять. Це деморалізувало й паралізувало роботу всієї міліції. Мені казали: «До лампочки нам ваші вибори й ваш підкуп. Ми чітко знаємо, що після перейменування на поліцію тут не працюватимемо. То навіщо пупок надривати?». Я їх підбадьорював як міг, але безрезультатно. Ну і третє: облдержадміністрація не є суб’єктом політичного процесу.
Та й узагалі про що говорити, якщо немає фактів підкупу, які можна засвідчити в суді? До мене в ОДА приходили скаржитись активісти. Я просив їх дати хоч щось, що можна передати правоохоронцям. Немає. Кажуть: «От Москаль допустив підкуп». Але це не моя компетенція! Я не слідчий, не суддя, не прокурор, не оперативник і не член народної дружини. Обладміністрація і так багато зробила: ми друкували списки потенційних скупників — тих, хто роздавав гроші, запускали соціальні відео про підкуп тощо.

Loner

Well-Known Member
Можете розповісти про історію з вашою відставкою?
— Не було ніякої історії. Мене постійно то відправляють на пенсію, то переводять на Донбас, мало не щодня кудись іду. Вже із цим змирився. Навіть прес-службі кажу, аби на таке не звертали уваги. Аж тут ми піймалися на гачок. Вибори закінчились, я заздалегідь домовився з президентом, що піду після них у відпустку. Робота була виснажлива. Я організовував електоральну кампанію «Солідарності»: вів її команду в облраду. Та й на Закарпаття мене перевели відразу з Луганської області. І тут мені кажуть, що в місцевих ЗМІ з’явилося повідомлення, нібито я у відставці. Вони ще б некролог про мене написали. Принаймні перестали б нісенітниці поширювати. Зрештою, ми це повідомлення проігнорували. А потім окремі політтехнологи «центральнозакарпатських» партій почали це розкручувати по Києву. І процес набрав таких обертів, що зупинити його міг тільки президент. Дійшло до того, що Порошенко вимушений був зі мною зустрітися перед камерами, аби покласти край цим розмовам.

Як на Закарпатті з інвестиціями?
— Це загальноукраїнська проблема. Не можна збудувати соціалізм в окремо взятому Закарпатті. Інвесторів бракує по всій країні, не лише в нас. Так, звісно, певні вкладення є, але ми хотіли б мати великі підприємства — на тисячу працівників. Поки що приходять «дрібні гроші» — до сотні робочих місць. Великі суми бояться інвестувати. І підприємців можна зрозуміти: читаючи стрічку новин, мало хто забажає вкладати свої капітали в Україну.
У нас затребуваний туризм. У цьому плані роботи тривають чи не в кожному районі. А оскільки в Криму після останніх подій зі світлом українців явно не чекають, а Туреччина і Єгипет стають небезпечними через війну з «ІДІЛ», ми можемо отримати певні кошти. Окрім того, ми побачили, що наш зимовий туризм дешевший за Буковель. Фактично наші громадяни обирають: відвідати фірмовий магазин чи піти на ринок «Троєщина» й купити скромний костюм.
Нині мене критикують за свята. Називають «фестивальним генералом». Але люди хочуть хліба й видовищ. Без видовищ ніхто до нас не їхатиме, це очевидно. З’їсть турист на обід форель першого, другого, третього дня. А потім спитає: «На що тут подивитись?». Думаєте, відомі фестивалі організовують тому, що про свою культуру не знають місцеві? Ні, місцеві їх лише організовують. Це розкрутка держави. І тут потрібно працювати. Але чомусь усе сприймається в багнети. Одначе якщо ми на фестивалях збираємо тисячі людей, то це їм потрібно.

Після подій у Мукачевому «Правий сектор» присутній на Закарпатті?
— Ні. А хто хоче побрязкати зброєю, то в нас немає бойових дій. Таких людей ласкаво просимо на Донбас: «ЛНР», «ДНР», російський агресор. На Закарпатті мирне населення. Нам не потрібен ні правий, ні лівий, ні середній сектор. Хто хоче воювати, хай їде на Схід.

Як вас сприймають місцеві?
— Ми певною мірою в інформаційній блокаді. Коли виступаємо з різкою критикою Віктора Івановича (Балоги. — Авт.) чи «Єдиного центру», нас не публікують. Але страх — це погана штука, яка минає.
Потрібен час.

Яка ситуація з контрабандою в регіоні?
— Парламент ніяк не ухвалить її криміналізацію. Фактично Україна віддала підакцизні товари, які могли б наповнювати бюджет, контрабандистам. Припустимо, везе людина фуру сигарет. Її спіймали. Так, заберуть машину й товар. А водію випишуть 640 грн штрафу. Це ідіотизм. І ми досі не знайшли способу з ним боротися. Хоча все не так критично, як два місяці тому. Місцевих порушників трохи притисли. Як раніше, «зеленим коридором» у коробках контрабанду не носять. Але полізли контрабандисти з-поза меж регіону. Не хочу наговорювати, може, просто використовують водіїв і транспорт звідтіля, але це факт: ми майже щодня затримуємо великі партії контрабанди з інших областей України. І майже все вмонтовано у вироби з деревини. Зазвичай ці товари їдуть до Угорщини. Але схема, яка вела до Італії, Англії, Франції, Німеччини, завалилась як доміно. Швидко відновити її неможливо. Так, деякі нині йдуть на пролом. Але тільки через прогалини в законодавстві.

Митники співпрацюють із колегами з інших країн?
— Так. У нас усі перевірки робляться вручну. Немає ані навантажувачів, які витягали б контрабандний товар, ані сканерів, щоб перевіряти транспорт. Усе, що було, кинули на Одеську митницю. Тож коли наші митники не можуть провести огляд самі, повідомляємо угорців чи словаків про підозру щодо контрабанди. Вони обстежують транспорт і зазвичай щось-таки знаходять. І після цього можна бути певним: ми вже не побачимо ні машини, ні сигарет, ні водія, який це віз.

Як щодо Львівської тютюнової фабрики? Здається, там цілий цех працював на контрафактну контрабанду?
— Стосовно цього я писав кілька разів. Пан Насіров (Роман Насіров — голова Державної фіскальної служби. — Авт.) відповів, що провели перевірку, підприємство оштрафували приблизно на 3 млн грн. Але на тій фабриці чиста корупційна складова. Дивіться: ніхто з виробників такої продукції самостійно її не реалізовує. Є компанія «Мегаполіс-Україна», яка збуває цигарки. Але Львів продає їх сам. Узагалі в Україні за документами фіскальної служби загубилося 15 ліній із виготовлення цигарок. Вони розмитнені, але куди поділися, ніхто не знає.
Якщо говорити про ринок контрабанди, то на кордоні в нас ловлять донецький і кримський «Хамадей». З’явилися цигарки із Близького Сходу. Можу сказати, що їх завозять морем, іншого шляху немає. Раніше була присутня Гродненська фабрика «Неман» (Білорусь). Коли на наше проханням Кабмін закрив пункти пропуску «Платонове» й «Кучурган», їх поменшало. До того ж, за офіційними даними Гродненської фабрики, вони у Придністров’я постачали стільки цигарок, що все тамтешнє населення мало б викурювати в день по 30 пачок. Явно через непрозорі кордони цей тютюн заходив назад в Україну й рухався далі на Захід.

Loner

Well-Known Member

Сьогодні на перехресті вулиці Грушевського і Кріпосного провулка було пограбовано автомобіль.
Про це розповів свідок, який побував на місці подій після пограбування.
Згідно із свідченнями, озброєні люди пограбували один з автомобілів, який стояв на вулиці Грушевського.
"Нападники втекли, побачивши, що є свідки пограбування. Під час втечі вони загубили гроші, які забрали з пограбованого автомобіля. Ці гроші розсипалися на проїжджій частині", - пише видання.
Поки свідки давали свідчення поліцейським, вітер почав здувати розкидані банкноти, і перехожі поруч зібрали їх, після чого розішлися.
Поки що невідомо, чи вдалося злочинцям забрати з собою якусь частину грошей, і чи було вкрадено, крім грошей, щось ще.

Loner

Well-Known Member

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі планує заснувати непартійний рух проти корупції.
Про це він заявив журналістам під час Антикорупційного форуму у Києві у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.
"Сподіваюся, що прийдемо до того, що треба створити широкий непартійний рух проти корупції і за реформи. Це, звичайно, ми збираємося робити. Без будь-яких лідерів, ні під яку партію. Тут політична партія не створюється, але починається великий рух", - наголосив Саакашвілі.
За його словами, після форуму у Києві подібного роду антикорупційні форуми проводитимуться у Харкові, Дніпропетровську та інших містах.
"Те, що ви бачите, - це початок. Ми розпочинаємо оновлення України", - зазначив глава Одеської ОДА.

Loner

Well-Known Member

Миколаївські правоохоронці затримали «злодія у законі» з Грузії Реваза Убилаву, завадивши тим самим налагодженню зв’язків між криміналітетами двох країн.
Про це у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.
«До кримінальної поліції надійшла інформація про те, що 22-річний чоловік нелегально перетнув кордон України і Росії. Він прямує до Одеси і має намір певний час провести на території Миколаївщини. Тут авторитет планує зустрітися для перемовин із представниками місцевого кримінального світу», - розповіли у поліції.
Як зазначається, іноземця-нелегала затримали біля будинку, де його приймали співвітчизники.
Наразі готуються матеріали для примусового видворення чоловіка за межі України.

Зверху