TerAn
A---C-D-#D-E---G
Відповідь: Re: Відповідь: АНТИУКРАИНСКАЯ ПРОПАГАНДА-РАСШИФРОВКА!
Щодо 5-го і т.п. - я щось подібне казав? Чи уява розгулялася вже дуже?
Можливе розколювання України - не швидкий процес(ой, я забув ще написати про висловлювання політиків нашого північно-східного сусіда, які постійно сують сюди свого довгого носа).
Хто вам забороняє вчити дітей російською мовою, а тим паче думати(я вже не кажу про журнали, більшість газет і т.д.) і ставить це як антиукраїнську позицію? Вчіть на здоров’я, але поважайте й українську(за свій недовгий волонтерський стаж вже наслухався "Да, нах*й на этот укрАинский нужен" або "Пристали со своим укрАинским, бл*"), а не ставтеся до неї, як до другосортного - то будь ласка, розмовляйте хоч китайською, мені все одно.
P.S. Не сказав би, що у вас "Нет слов!!!"
гм, якщо написанеСледовательно: те кто не смотрит канал " чесних новин"- уничтожает самобытную культуру Украины?
Манипулиция российских сми - раскололи Украину?
Желание говорить, думать на родном языке и обучать своих детей -уже
антиукраинская пропаганда?
Нет слов!!!
You must be registered for see links
правда(а я думаю, що правда) - то звісно ж "проукраїнська позиція" у них, навіть нейтральною якось не пахне. Щодо 5-го і т.п. - я щось подібне казав? Чи уява розгулялася вже дуже?
Можливе розколювання України - не швидкий процес(ой, я забув ще написати про висловлювання політиків нашого північно-східного сусіда, які постійно сують сюди свого довгого носа).
Хто вам забороняє вчити дітей російською мовою, а тим паче думати(я вже не кажу про журнали, більшість газет і т.д.) і ставить це як антиукраїнську позицію? Вчіть на здоров’я, але поважайте й українську(за свій недовгий волонтерський стаж вже наслухався "Да, нах*й на этот укрАинский нужен" або "Пристали со своим укрАинским, бл*"), а не ставтеся до неї, як до другосортного - то будь ласка, розмовляйте хоч китайською, мені все одно.
P.S. Не сказав би, що у вас "Нет слов!!!"