Російська інтервенція в україну. березень 2014.

-=UN=-

Инспектор GUI
А вот и первые звоночки для тех, кто кричит "Крым - Россия". Впрочем, я не сомневался.
Ну правильно ж співають в пісні:

...загарбник наволоч і кат, синонім підступу й брехні
він українцеві не брат, його не любим я і ти...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 13:16
You must be registered for see images

Те, що лишилося за кадром: після засідання Ради безпеки ООН російському представнику стало страшно й ніяково

Вчора після засідання Радбезу ООН з приводу українського питання посол США при організації Саманта Пауер влаштувала розгром російському колезі Віталію Чуркіну за неприпустиму для дипломата поведінку - хамство, очевидну для світової спільноти підтасовку фактів і відверту брехню на підтримку російського вето, накладеного на резолюцію. Решта представників країн-членів Радбезу із схваленням і задоволенням спостерігали за "атакою".
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Неочікувано:

16 БЕРЕЗНЯ 2014 14:36
Україна не підписала «нульовий варіант з Росією», а отже Україна має право пред’являти претензії щодо розподілу майна колишнього Радянського Союзу

Про це заявив під час засідання Уряду міністр закордонних справ Андрій Дещиця, передає .

За його словами, «нульовий варіант для України» не був підписаний, тобто фактично не завершений процес розподілу майна. І претензія на розподіл майна, яке Росія незаконно присвоїла собі – це наше законне право.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив негайно вжити заходів до підготовки правової позиції щодо захисту національних інтересів при розподілі коштів і майна колишнього Радянського Союзу.
А ще можна висловити претензії за окупований і спалений у 1918 році Київ. А, якщо далі заглибитись, то пригадати Москві довгорукого ублюдка, який теж у свій час Київ спалив.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 13:53
Прокуратура Генічеського району Херсонської області відкрила кримінальне провадження за фактом захоплення газорозподільчої станції ДАТ "Чорноморнафтогаз" за ч. 2 ст. 279 (блокування транспортних комунікацій) Кримінального кодексу України

Про це повідомили в прокуратури Херсонської області.

15 березня у Генічеському районі поблизу блок-посту Прикордонної служби України десантувалися понад 100 озброєних осіб, одягнутих у військову форму без розпізнавальних знаків. За попередніми даними десантники належать до збройних сил російської армії.

Як з’ясувалося вони прибули, нібито, для охорони газовидобувних вишок та станції ДАТ "Чорноморнафтогаз", що розташовані у морі за декілька кілометрів від с. Стрілкове Генічеського району.

Як зазначають у прокуратурі, наразі ситуація контролюється військовослужбовцями Прикордонної служби України.

Нагадаємо, вчора самопроголошений прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов з з проханням "взяти під охорону" газорозподільну станцію на Арабатській стрілці південніше селища Стрілецьке.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 14:37
Російські журналісти запевняють, що в Криму немає російських військових. Це все комп'ютерна графіка

Про це на своїй сторінці в написав журналіст Олексій Кафтан, повідомляє

«Це навіть не фімоз мозку. Це аненцефалія. Одеський друг розповів: Спілкувався з двома журналістами – росіянами. Думка така: все, що вам показують, це туфта. Немає жодних "зелених чоловічків". Це все комп'ютерна графіка. Хочуть, що б ви так думали. Насправді, Євросоюз - це х .... Привели приклад Нарви, де бабусі їздять на велосипедах за кордон, щоб купити 1 кг. цукру», - пише журналіст.

Нагадаємо, вже майже місяць Крим окупований російськими військами. При цьому президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що , а "загони самооборони", які забрали зброю в українців.

Тим часом, українські військові моряки заяви Путіна про неучасть армії РФ у подіях на території АР Крим.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

16 БЕРЕЗНЯ 2014 14:51
Станом на неділю кордон України з Російською Федерацією практично перекритий

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на засіданні Кабінету міністрів, передає .

Він підкреслив, що особливо посилена охорона кордону в Луганській та Харківській областях. «Прикордонники і сили Національної гвардії не допускають переходу через кордон людей із сумнівними намірами. Щодня через кордон не допускаються сотні таких особистостей», - сказав міністр.

Він також розповів, що правоохоронні органи і спецслужби України встановили групу професійних гастролерів, які організовують провокації по країні. Зокрема, Аваков зазначив, що групу таких осіб виявили при переміщенні зі Сходу України до Одеської та Миколаївської області, і що ця група «із сусідньої країни».

Спецслужби працюють зараз над встановленням схеми фінансування і проводять слідчі дії. Крім того, міністр висловив упевненість, що неділя пройде «без надзвичайних подій».
 

VIB

vib : bash
Модератор
Ну щодо "зелених чоловічків"... Тут цілком можливо, що Росія взяла приклад з США, щодо "проксірованої війни" в Афганістані. Тобто потай постачала потрібну зброю загонам місцевих сепаратистів.
 
По данным источников, близких к руководству Украины, рассмотрен вопрос введения экономических санкций против России.

Об этом сообщил в своем блоге на Facebook журналист Юрий Бутусов.

“Учитывая заявления крымских сепаратистов Аксенова, продиктованных в Кремле, о национализации украинских государственных предприятий, в качестве ответных мер и для компенсации ущерба от российской агрессии, составлен первоочередных объектов российского бизнеса в Украине, которые могут быть национализированы властями в Украине в качестве ответных мер», — отметил он.

Список выглядит так:
торговый комплекс «Океан Плаза» в Киеве — совладелец Аркдаий Ротенберг, деловой партнер президента РФ Путина.
Запорожский алюминиевый комбинат («Автоваз»).
Николаевский глноземный завод («Русал»).
Объекты «Евраз-холдинг» — ГОК «Сухая балка», ДМК им Петровского, Коксохимический завод им. Калинина, Днепродзержинский и Баглейский коксохимические заводы, Южный ГОК в Кривом Роге. Лисичанский НПЗ — ТНК-БП.
МТС.
«Киевстар » (АФК Система).
Объекты Внешторгбанка в активах ИСД: Запорожский меткомбинат, Днепродзержинский ДМК им. Дзержинского, Алчевский меткомбинат, Алчевский коксохим, Трубный завод им Ленина.
Отделения Сбербанка.
Отделения Внешторгбанка.
Объекты группы Александра Бабакова: отель «Премьер-палас», «Ореанда», облэнерго — «Одесса», «Сумы», «Луганск».

«Список предприятий предварительный. Вопрос о введении санкций против российских предприятий находится в стадии обсуждения, идут консультации», — резюмирует Бутусов.
 

Клара Цеткин

Well-Known Member
да россияне же вообще тогда показятся, они который год ноют, что Украина у них газ сливает, а тут целые предприятия.
 
Зверху