Російська інтервенція в україну. березень 2014.

rfvgy

Ukrainian
На засіданні Радбезу ООН відбувся дипломатичний "пінг-понг" між Україною та Росією


[QUOTE
Постійний представник України при Раді безпеки ООН Сергеєв Юрій на засідання у Нью-Йорку дав гідну відсіч нападам російскього постпреда Віталія Чуркіна
У своєму виступі Сергеєв наголосив, що в Україні відбулися легітимні президентські вибори, попри спробу озброєних бойовиків зірвати їх, - передає
"25 травня народ підтвердив готовність захищати Україну від зовнішніх загроз, своє прагнення до європейського майбутнього, а також проти Російської агресії. Крім того, жителі всіх регіонів України, включаючи окупований Крим, взяли участь у виборах", - сказав він.
Сергеєв висловив сподівання, що вибори допоможуть вирішити складну ситуацію.
"Важливо, щоб результати виборів привели до розвінчання антиукраїнської пропаганди. Всі українські ультраправі кандидати отримали мінімум підтримки", - сказав представник України при ООН.
"Президент повідомив про поїздку на Донбас одразу після інавгурації. Це означає, що голос людей на сході України буде почутий, якщо він буде мирним", - зауважив він.
You must be registered for see images

Сергеєв наголосив, що на сході України діють чеченці і так звані козаки, які не приховують, що прибули з Росії.
"Ми не отримали пояснення від Росії, що бойовики-чеченці роблять в Україні. Ці люди говорять, що прибули з Росії захищати інтереси. Чиї інтереси вони захищатимуть? Православних слов’ян?", - дивується він.
Свооєю чергою, постпред РФ Віталій Чуркін намагався довети, що вибори в Україні не можна визнати вільними й демократичними.
"Не можна не визнати, що минулі вибори не були в повному розумінні вільними і демократичними", - сказав він.
You must be registered for see images

За його словами, консолідація українського населення "багато в чому досягалася за рахунок шельмування та тероризування цілих регіонів країни і розгнузданої антиросійської пропаганди".
У своїй відповіді Юрій Сергеєв запитав російскього дипломата, що роблять 40 вантажівок з озброєними людьми в Україні? Чому Росія не зупиняє проникнення озброєних людей до України зі своєї сторони? Хто дав право громадянам Росії - Гіркіну та іншим - представляти мешканців Донбасу?
"Поставте усі собі питання - щоб зробили ви, якби громадяни інших країни з'явились у вашій країні і почали створювати республіки?,- Сергеєв
Чуркін у відповідь заявив, що не буде відповідати "на набір фактів та псевдофактів від українського представника". І спробував перевести діалог у русло невирішених проблем Криму, які, на думку Чуркіна, має вирішувати саме Україна.
На пасаж про Крим, Юрій Сергеєв відповів, що це українська територія "і ми будемо говорити про його повернення".
Ця фраза остаточно вивіла з себе російського постпреда, постійно граючи ручкою, Чуркін заявив, що Київ не буде диктувати Росії умови переговорів, і йтимуть вони за широкою програмою.
"Росія допоможе вам, якщо ви будет ухвалювати правильні рішення", - сказав він.
Також, російський поспред встиг звинуватити українську сторону у порушенні свободи слова і тортурах над журналістами "Life news", звинуватив українських військових у загибелі італійського репортера та його водія внаслідок мінометного обстріл. Дісталось і представнкам країн - членів Радбезу ООН.
"На Сході України гинуть десятки людей, а РБ ООН говорить, що київська влада проявляє стриманість", - висловив свої претензії Чуркін.
You must be registered for see images

Далі, головуючий закликав припинити діалог і закрив засідання Радбезу ООН. Варто нагадати, що під час засіданя свою підтримку Україні і переможцю президентських перегонів Петру Порошенку висловили майже всі члени Радбезу. Утримався Китай, сторону спостерігача прийняла Аргентина.

][/QUOTE]
You must be registered for see medias
 

vampirich

Well-Known Member
Артист Алексей Макаров, сын Любови Полищук психанул.
И назвал всё своими именами. Почитайте, не пожалеете.
(Матюки не мои, я тока разместил объяву;))
"У меня в друзьях на ФБ три депутата Госдумы. С четвертым депутатом сейчас снимаюсь в сериале. Симпатичные, вменяемые молодые люди. Один верит в ЛДПР, другой в месье Зюганова. Два других- ЕдРоссы. Это так мило. И это- их личная вера. Или бизнес, где ничего личного. Им виднее. И судить их Боженька будет, не я. Насколько искренни и чисты их помыслы я понятия не имею. Так, только подозрения смутные.. Тем не менее. Хочу им задать элементарный вопрос. Давеча, один из ваших, громогласно вякнул, что Россия готова покорять луну и заселять ее своими колонизаторами. Настало, типа, время. Причем, сказано это было на волне всеобщего душевного подъема, поскольку мы сначала "брату" полуостров подарили, а когда "брат" заимел свое собственное мнение, отличное от нашего, мы подарок забрали обратно. Так только конченные поступают. Забирать подарки- мягко говоря..И не ебите мозг про "фашистов" в Украине, не пересказывайте мне пиздеж пропагандонов. Слышал. Громче всех "держи вора" кричит вор. Это- закон игры. Громче всех про "фашистов" кричат самые натуральные фашисты. Вопрос мой к вам, дорогие депутаты следущий- вы, родные, и в правду считаете, что мы готовы "заселять луну"? Вы на полном серьезе считаете, что все проблемы России на данный момент связаны с Украиной? Вы искренне считаете, что тотальный шухер в образовании, здравоохранении, армии, науке, медицине, дорожностроительстве, юрисдикции- это происки "пятой колонны и национал- предателей"? Вы считаете, что если в лифте в подъезде нассано, это дело рук жидо- масонов? Америкосов? Не, это ваши дети нассали, пока вы ленточку на свою машину повязывали. И наклейку про " На Берлин!" клеили. Если честно, Берлину на ваши ленточки насрать. Причем давно. Там люди работают, а не пиздоболят за гос. деньги. Запрос в Ген. Прокуратуру на предмет " не является ли движение "За права курильщиков" иностранным агентом- это такая ни о чем хуета, что просто диву даешься. Вас там зомбируют, походу? )) нет в этой стране насущных проблем? За МКАД, родные, почаще высовывайтесь, смотрите на больницы и дороги для народа, о котором вы так, сука, печетесь, и вам дело само собой найдется. Один за Украину надрывается, другого курение в РФ озадачило сильно, третью морально- нравственный облик Россиян шибко беспокоит. Ибануццо..Занялись бы вы делом. А не его видимостью. А? Я любого из вас за руку в свою районную поликлиннику приведу, проведу экскурсию, а потом уже про курение балаболить будем. Или по нашей районной трассе вас на вашей машине прокачу. Чтоб у вас от ухабов жопа отвалилась. Стыдно, родные. В стране хуева куча реальных проблем, а вы за бабки профанацией занимаетесь. Занялись бы вы уже делом. Своими прямыми обязанностями. А так, любого с тремя классами образования на ваше место посади- разницы никто не заметит. Винтики они все на одно лицо. А теперь давайте, баньте. Мне пох.."

You must be registered for see images


 

rfvgy

Ukrainian
Юрій Сергєєв в ООН: в Україні немає громадянської війни і немає гуманітарної кризи

Постійний представник України при ООН Юрій Сергєєв провів у середу в ООН прес-конференцію, на якій заявив, що після того, як обраний президент України Петро Порошенко складе присягу, він інтенсифікує зусилля з вирішення проблем і протиріч у Луганській і Донецькій областях. «Він готовий до діалогу, в тому числі і з Росією, – сказав представник України при ООН. – Програма врегулювання буде оприлюднена відразу після інавгурації».

Інавгурація обраного президента України Петра Порошенка відбудеться в суботу 7 червня.

Юрій Сергєєв також підкреслив, що важливо розуміти: в Україні немає громадянської війни, українці не вбивають українців. «Українці намагаються зупинити тероризування громадян України, особливо в Луганській та Донецькій областях, з боку нелегальних збройних формувань, більшість з яких прибула з Російської Федерації та підтримується морально і фінансово з того боку, – сказав Сергєєв. – І вони найбільш активно й агресивно поводяться».

В інтерв’ю Російській службі «Голосу Америки» після прес-конференції Сергєєв сказав, що провести антитерористичну операцію на сході України в короткі терміни виявилося неможливо, так як нелегальні збройні формування добре підготовлені і використовують «в якості живого щита мирне населення, вони захоплюють житлові будівлі, прикриваючись місцевими жителями, знаючи, що Україна не проводитиме антитерористичну операцію в житлових кварталах із застосуванням важкого озброєння».

Журналісти поставили Сергєєву запитання про удар, завданий по Луганській обласній адміністрації два дні тому, в результаті чого загинуло щонайменше восьмеро мирних жителів. Українська сторона стверджує, що удар був нанесений сепаратистами і був провокацією. Західні ЗМІ, в тому числі CNN і «Нью-Йорк таймс», наводять свідчення того, що удар був нанесений з українського військового літака. Ця версія підтверджується і спостерігачами ОБСЄ.

«2 червня близько 15:00 ракети потрапили в захоплену будівлю обласної адміністрації. Наскільки може судити спостережна місія ОБСЄ, пошкодження були нанесені некерованими ракетами, випущеними з літака», – наголошується в повідомленні спостерігачів.

Ось як Юрій Сергєєв прокоментував суперечливі повідомлення:

«Генеральна прокуратура заявила наступне: в рамках нашого законодавства будь-яка смерть вимагає ретельного розслідування. Тому прокуратура порушила справу і розглядає всі версії, в тому числі і суперечливі. Основна версія зараз – це те, що ракета була випущена з переносного зенітно-ракетного комплексу, можливо, через невміння ним користуватися, або з якихось інших причин. Отримане відео говорить про те, що постріл був зроблений із землі. Ким був зроблений постріл? Про це не повідомляється».

Сергєєв зазначив, що комусь вигідно поширювати інформацію про те, що постріл був зроблений з літака. «На самому початку антитерористичної операції наше командування прийняло рішення про те, що важке озброєння, в тому числі і авіація, не використовуватимуться в містах і в селах, щоб не завдати шкоди мирному населенню. Є також інформація, що захоплені українські літаки в аеропорту Бельбек в Криму можуть бути використані для провокацій. Щонебудь коментувати далі мені складно. Прокуратура займається цим розслідуванням».

На прес-конференції і в інтерв’ю «Голосу Америки» Сергєєв підкреслив, що «в Україні немає гуманітарної кризи».

«І тому гуманітарна резолюція, запропонована Росією, абсолютно не потрібна,– заявив Сергєєв. – Якщо Росія хоче допомогти Україні, вона повинна виконати ті зобов’язання, які взяла на себе в рамках Женевських угод, повинна виконувати те, що прописано в «дорожній карті» Україна-ОБСЄ, і не допускати в Україну припливу збройних формувань».

Нагадаємо, що в понеділок Росія внесла до Ради Безпеки пропозицію прийняти гуманітарну резолюцію щодо Східної України, яка закликала б припинити вогонь, зупинити насильство і відкрити гуманітарні коридори з урахуванням потреб мирних жителів.

«Ця резолюція гуманітарна, але може сприяти тому, що буде зупинено насильство у всій Україні, і її потрібно прийняти швидко, – заявив напередодні представник Росії при ООН Віталій Чуркін. – Якщо ж вона не буде прийнята – не тільки гуманітарна, але вся ситуація загалом буде в Україні погіршуватися. І це буде мати негативні наслідки для нового лідера країни».

В інтерв’ю «Голосу Америки» Юрій Сергєєв сказав, що відсутність гуманітарної кризи в Україні підкріплюється наступними фактами: населення може вільно пересуватися; міжнародні організації можуть вільно спостерігати за ситуацією; Червоний Хрест заявляє, що у нього немає проблем з доставкою гуманітарної допомоги; не припиняється автобусне і залізничне сполучення між усіма містами; Міністерство соціальної політики, зі своїми представництвами в регіонах, готове прийняти тимчасово переміщених осіб, які хотіли б залишити регіон, а точніше місця, де йде активна фаза антитерористичної операції.

«Буквально сьогодні вранці три автобуси переїхали в Харківську область, вони там отримають підтримку і матеріальну, і соціальну, – сказав Сергєєв «Голосу Америки». – Уряд може саме контролювати гуманітарну ситуацію. Тепер нам потрібно принести мир і спокій туди, де ніколи не було міжетнічних конфліктів. Приносити нам їх ззовні не потрібно».

Росія продовжує звинувачувати Україну в тому, що, незважаючи на запевнення, що після президентських виборів ситуація на сході стабілізується, «навпаки, спостерігається ескалація насильства».

Юрій Сергєєв визнає, що ситуація на сході України складна, і там діють дуже різні збройні групи. «Це кримінальні елементи, які тероризують місцеве населення, – сказав він на прес-конференції. – Це сепаратисти без зброї і збройні сепаратисти. Це також найманці. Нам потрібно навести ситуацію в поле законності. Ось чому обраний президент Порошенко буде інтенсифікувати діалог на сході з справжніми лідерами і впритул займатиметься питанням децентралізації цих регіонів, щоб люди могли більш вільно вибирати свою власну місцеву владу».

Президент США Барак Обама в середу зустрівся у Варшаві з обраним президентом України Петром Порошенком і оголосив про надання Україні нового пакету військової допомоги в розмірі п’яти мільйонів доларів. Таким чином, за даними Білого дому, загальний обсяг допомоги США, спрямованої на зміцнення української безпеки, досяг за період з березня поточного року 23 мільйони доларів.

«Сполучені Штати абсолютно прихильні справі підтримки українського народу не тільки в майбутні тижні, але і на майбутні роки», – заявив Обама журналістам після зустрічі з Порошенком. Відповідаючи на запитання журналістів в ООН, Юрій Сергєєв підкреслив, що допомога США Україні – « нелетальна», тобто не передбачає поставки озброєнь, а тільки бронежилетів, приладів нічного бачення і засобів зв’язку.

«Ця допомога спрямована на те, щоб допомогти українським солдатам захищати свої державні кордони», – сказав постійний представник України при ООН.
 

rfvgy

Ukrainian
Как минимум три гроба пришло в эти дни в Подмосковье из Украины. В соцсетях - официальной информации так и нет - упоминаются трое бывших российских военнослужащих в возрасте от 21 до 48 лет (А.Юрин, А.Ефремов и С.Жданович); весной все трое неким образом попали в соседнюю страну, воевали там в рядах антиправительственных сил и были убиты в конце мая во время боёв в Донецке.

Самое поразительное, ч...то мы ничего не слышали о них в официальных российских СМИ - тех самых, которые на протяжении последних месяцев прославляют всех и каждого, кто сражается с "киевской фашистской хунтой". Государственные телеканалы, правительственные газеты и столь же официозные, хотя и жёлтые сайты о них молчат, словно речь идёт о гостайне. Ни единым словом они не упоминают о тех, кого по идее должны были бы чествовать дни напролёт как отважных героев, спасавших мирных жителей и сложивших головы за "русский мир". Словно ничего этого и не было.

Не пишут о них и в дни похорон, молчит даже местная подмосковная пресса. Если Юрин, Ефремов и Жданович с точки зрения государства - воины-освободители, выполнявшие ту же миссию, что и все эти Бабаи, Бесы и Гиркины, то почему спустя всего несколько дней после гибели они уже де-факто преданы забвению, друзья вынуждены в социальных сетях объявлять сбор средств в помощь семьям, а на церемониях прощания не звучат выстрелы из ружей почётного караула? Речь не о том, что в Можайске и Электрогорске в их честь непременно должны называть школы или переименовывать улицы, но почему просто не упомянуть о погибших и не сказать о них несколько слов, которых те заслуживают?

Возможно, конечно, что мы многого не знаем, и за стенами Кремля, следуя традиции, уже был издан очередной секретный указ о награждении погибших добровольцев (по украинской версии - наёмников и террористов) орденами и медалями и о выделении их родным денежных компенсаций и новых квартир; секретный - чтобы, разумеется, не давать многочисленным врагам России лишнего повода упрекать нашу миролюбивую страну в причастности к военным действиям на востоке Украины. Секрет Полишинеля должен оставаться секретом.

Или всё-таки дело в другом, а именно в использовании старой и эффективной тактики, известной как "таскание каштанов из огня чужими руками"? Пропагандистская накачка в СМИ пробудила в части телезрителей патриотические (хотя причём тут патриотизм, если речь идёт о другой стране?) чувства и желание выполнить интернациональный долг: Я хату покинул / Пошел воевать... Пока они в Украине захватывали администрации и сбивали вертолёты, руководство страны давило на Киев, продавало газ, вело торг с Западом и т.п., то есть решало собственные политические и финансовые задачи. А далее вступила в силу универсальная формула, обкатанная ещё в прежние годы: "мы вашего сына в Украину (Афганистан, Чечню...) не отправляли". Государство ни при чём, а каждая семья опять остаётся наедине со своим горем.
You must be registered for see images
 

rfvgy

Ukrainian
Тимчук оприлюднив докази "військового вторгнення Росії" на Схід України
You must be registered for see images


фото:
У Розпорядженні групи “Інформаційний опір” з'явились докази "військового вторгнення Росії" на Схід
Про це у себе на "Фейсбук" повідомив координатор групи Дмитро Тимчук, передає .
"У розпорядженні "ІС" є кілька десятків фото, що підтверджують, що вчора під Добропіллям працювала РСЗВ БМ-21 Град зі складу Збройних сил Росії. Ось пара фото з цієї "колекції", зараз найбільш показові заллємо на сайт, я кину посилання в ФБ", - написав Д.Тимчук.
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images


 

goool

Well-Known Member
СТРАННАЯ ВОЙНА. В Киеве все еще действует посольство России

You must be registered for see images
***

В Киеве протестующие забросали русское бандпосольство камнями и дымовыми шашками. Был снят российский флаг. Объявлено, что это «трофей». Люди прибывают, демонстранты разбирают мостовую и швыряют в посольство булыжники ( ). При этом украинская полиция защищает этот путинских бандпритон ( ).



Однако не это, по сути, должны быть предметом споров и разбирательств, хотя США уже успели осудить «нападение на посольство РФ в Украине».



Странно и удивительно, что в Киеве вообще есть русское посольство. Странно и удивительно не то, что русские имеют наглость держать там свою дипломатическую бандгруппировку, а то, что власти Украины позволяют этой банде находится на своей территории.



Если кто позабыл, так Россия захватила часть украинской территории – Крым. Россия ввела на территорию Украины террористические спецподразделения и ведет против Украины открытую войну.



Россия убивает украинских граждан, сбивает украинские самолеты, похищает украинцев и не только. Похищаются сотрудники ОБСЕ, представители НАТО



Россия бесчинствует, проливает кровь украинцев, угрожают самому существованию Украины как страны, оккупирует ее территорию, вводит бронетехнику, а власти Украины не только торгуют с Москвой, не только выплачивают России какие-то «долги за газ» (маразм и абсурд одновременно), охраняет путинскую трубу, с помощью которой кремлевский убийца финансирует войну против Украины, но и содержат у себя в столице крупнейшую вражескую банду, которая координирует и направляет деятельность русских тергрупп в Украине.



Странно и удивительно, что украинцы «напали на посольство России» только сейчас, когда был сбит военных самолет и были убиты 49 украинских военных. Почему вообще этот путинский бандитский притон оккупантов, убийц, агрессоров и террористов находится в Киеве? Это все-равно что в 1941 году Германия имела бы посольство в Москве, русские окружили бы его, закидывая камнями «требуя остановить агрессию», а НКВД охраняло бы немцев «от произвола». При этом Англия и США осудили бы русских за нападение на посольство Германии в СССР.



Абсурд, скажете вы. А разве то, что происходит в Киеве не абсурд?!


 

goool

Well-Known Member
РНБО: 15-кілометрова колона російської бронетехніки рухається в напрямку Києва Рада національної безпеки і оборони України зафіксувала під Калугою (Росія) 15-кілометрову колону російської бронетехніки. Про це на брифінгу заявив представник Ради національної безпеки і України Володимир Чеповий, передає кореспондент РБК-Україна. "Вчора 17 червня на автомобільній дорозі сполученням Москва-Київ біля міста Калуга зафіксована колона збройних сил РФ. Це БТРи, важка гусенична техніка на платформах, яка стояла на узбіччі дороги в напрямку Брянська. Довжина колони сягає близько 15 кілометрів", - заявив Чеповий.
Джерело:
 

vampirich

Well-Known Member

03.07.2014 22:49

Россия может начать «миротворческую» операцию на востоке Украины в ближайшие 2 дня.

Об этом в четверг вечером сообщил источник, близкий к руководству Министерства иностранных дел России, пишет .

"Есть такой расклад… Ситуация тяжелая. Два дня назад Петру Порошенко (президент Украины) предложили "заморозить" конфликт в Донецкой и Луганской области на несколько месяцев, чтобы "ополченцы" и украинская армия взаимно прекратили огонь, Россия при этом не признает ни "ДНР", ни "ЛНР", – сказал собеседник издания.

"Порошенко этот план не принял, каждый день гибнут мирные жители. Миротворческая операция со стороны России готова; если она состоится, то несколько российских частей просто возьмут в кольцо охраны крупные города, чтобы обеспечить безопасность мирным жителям", - добавил он.

На вопрос о том, зачем тогда президент РФ Владимир Путин обращался к Совету федерации с просьбой отозвать выданное в феврале разрешение на использование войск россии на территории Украины, источник ответил, что это было нужно для переговоров Путина в Австрии для демонстрации Порошенко доброй воли.

"Окончательное решение не принято, но ситуация очень тяжелая", - заключил собеседник издания.

Как известно, 20 июня Порошенко отдал приказ о прекращении огня на неделю всеми подразделениями Вооруженных сил, Национальной гвардии и пограничной службы.

В понедельник после переговоров с участием представителя Украины, России и террористических организаций "ЛНР" и "ДНР" боевики заявили, что согласны на перемирие до 27 июня.

Во вторник под Славянском у горы Карачун террористы сбили украинский военный вертолет Ми-8. 9 человек погибло. Также боевики напали на опорный пункт АТО и убили 2 военных, еще 3 ранили.

24 июня Порошенко отдал украинским военным приказ без колебаний открывать огонь в ответ на нападения террористов, в связи с тем, что боевики продолжают нападать.

27 июня Порошенко принял решение о продолжении "перемирия"еще на 72 часа.

1 июля президент Украины прекратил "перемирие" в зоне действия АТО.

3 июля Порошенко заявил, что при определенных условиях готов вернуться к режиму прекращения огня.

Читайте также:



 
Зверху