Російська інтервенція в україну. березень 2014.

_007_

Member
Несколько сумбурный и бессвязный поток сознания, в основе которого - ещё до конца не осознанный, инстинктивный протест против Запада, его ценностей (а о них протестующий знает только из пропаганды), а так-же, ностальгическое, тоже до конца не осознанное желание вернуться в СССР, в котором, скорее всего, прошли лучшие годы 0007. Да, это знакомо. Единственное, что приходит на ум - пожалеть такого человека... Ведь у него и ему подобных нет будущего. Они живут "потихоньку", прошлым. Да, и скорее всего, уже не живут. Существуют...
Я кстати про себя на этом форуме очень много написал, гораздо больше чем вы. И я тут писал что в США я был лично и написал о своих ощущениях, прочтите если интересно. И в СССР я пожил 3 года, первых своих три года своей жизни и об этом я тоже писал выше. И ещё писал благодаря каким аспектам делаю свои выводы. Вы оказывается не только хрень пишете, но ещё и читать не умеете внимательно. Зато слово сакральный вас так заинтересовало ужас просто. Учитесь смотреть в корень проблемы и все станет на свои места, на поверхности решений не бывает.
 

Клара Цеткин

Well-Known Member
Россия заблокировала резолюцию ООН по Украине и Крыму
Во время голосования резолюции в Совете Безопасности ООН Россия воспользовалась своим правом вето и проголосовала против, поэтому резолюцию принято не было.

Среди присутствующих членов заседания 13 отдали голоса в поддержку резолюции, 1 (РФ) - против, 1 воздержался (Китай).

Перед этим в своем выступлении постпред РФ при ООН Виталий Чуркин заявил: РФ не поддержит резолюцию, поскольку не может согласиться с ее основным посылом - "запретить жителям Крыма определиться со своим будущим".

Также он заявил, что "мы не посягаем на территориальную целостность Украины и поддержим и будем уважать мнение крымского народа по итогам референдума 16 марта".
смысл был вообще собираться? Это все и так было ясно.
 

Dragline

Железяка
Я кстати про себя на этом форуме очень много написал, гораздо больше чем вы. И я тут писал что в США я был лично и написал о своих ощущениях, прочтите если интересно. И в СССР я пожил 3 года, первых своих три года своей жизни и об этом я тоже писал выше. И ещё писал благодаря каким аспектам делаю свои выводы. Вы оказывается не только хрень пишете, но ещё и читать не умеете внимательно. Зато слово сакральный вас так заинтересовало ужас просто. Учитесь смотреть в корень проблемы и все станет на свои места, на поверхности решений не бывает.
Ну, давайте посмотрим в корень этой самой проблемы.
Отношение к власти - один из фундаментальных элементов культуры народа.
Власть как социальный институт, или как сакральная сущность ?

Понятие власти в стране, как сакральной сущности - самый устойчивый элемент быдла, т.е. русского традиционного сознания.

Власть в СССР, в России отделена от общества, скрыта от взора; находится вне ответственности. Она источник права, находящийся над законом; источник и податель благ и их распределитель; всесильна и всемогуща; надчеловечна; закрыта для умствования.

У быдла закрытость власти не вызывает сомнений, недовольства и воспринимается, как должная.

Власть вне ответственности и над законом. Предстательствующая перед творцом.
Поэтому нет и не может быть инстанции, перед которой она могла бы отвечать.

Может быть только принцип ответственности низшей власти перед высшей. Иерархическая модель.
Критика только сверху вниз.
Власть вне и над законом. Носитель власти неподсуден!
Эта модель отвечает не только интересам полит.элиты России, но и массовым представлениям быдла о власти.
Если бы они противоречили традиции, ожиданиям народа, они не смогли бы реализоваться.

Сакральная психология русского быдла противостоит праву. Общество, которое сакрализует носителей иерархии, не может быть правовым.
Право же предполагает, что священными являются только нормы и процедуры.

Сакральная власть, как источник и податель всех благ.
Власть тебя выучила, воспитала, дала образование. Каждый из нас -изначально в долгу перед властью. Власть, Москва - собирает нечто, накопленное обществом, затем - перераспределяет обратно. Она благодетель. Быдло чувствует себя в долгу перед властью. Критиковать нельзя. Можно только отвечать благодетелю - любовью, преданностью, за нее воевать и т.п.

Любой текст власти -сакрален, любая статья высшего лица или выступление по телевидению по 1 каналу - ритуальное действо из космоса !

Во всех спорах советского периода суждения власти выступали как последний аргумент. Чтоб обосновать любое утверждение, надо было приводить в доказательство высказывания классиков марксизма-ленинизма, деятелей партии, политбюро и тп., ссылаться на них.
Любая теоретическая дискуссия заканчивалась каким-либо суждением власти. Проблема тем самым снималась, так как это суждение выступало как абсолютная истина.

Власть как начало, упорядочивающее энтропию.
Вспомним обычный российский город Нижние Мымры. Хаос, но по мере продвижения к центру, к Москве, к Кремлю или зданию райкома, исполкома происходит упорядочивание территории. Площадь, все обсажено елочками, все подметено.
Упорядоченность убывала по мере удаления от власти.
Руководителю во время поездок по местам полагается зайти в какой-нибудь магазин. Туда специально завозили продукты, разный дефицит, красились заборы. То есть начальство своим появлением как бы приближало это место к идеалу. Все знали, что рядом - совсем другие магазины.
Кому нужен этот обман? Это можно объяснить только как ритуал, характерный для сакральной власти.

Доверие быдла к власти как носителю абсолютной истины возникает из ее сакральной природы.
 

Клара Цеткин

Well-Known Member

вот сейчас хочется очень некрасиво выразиться, но маємо те, що маємо
достаточно просто позвонить.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
З риторики чурки Чуркіна в ООН є один цікавий меседж - Владі України потрібно оголосити військовий стан у східних областях і ввести туди війська , УКРАЇНСЬКІ звичайно .

15 БЕРЕЗНЯ 2014 16:54
Сьогодні, 15 березня 2014 року, помічена колона бронетехніки , яка рухається в напрямку Алчевська

Гусенична бронетехніка транспортується на тягачах , щоб не пошкодити дорожнє покриття пише з посиланням на

Також танки були помічені в районі об'їзної дороги міста Луганська.

Як повідомляє CXID.info, посилаючись на свої джерела, близькі до збройних сил України, важка військова техніка належить місцевим внутрішнім військам.

«Так, дійсно, і в районі Алчевська, сьогодні рано вранці проїжджала важка військова техніка. Відбувається передислокація наших внутрішніх військ. Вони вже майже розмістилися там, де і повинні стояти. Відбувається це , щоб не дозволити проникнути різним банд формуванням на територію нашої області» , - повідомило джерело.

You must be registered for see images
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Россия заблокировала резолюцию ООН по Украине и Крыму

смысл был вообще собираться? Это все и так было ясно.
Сенс був в тому, що:
1) Видно хто на чієму боці. Росія залишилась нама. КИтай утримався, гадаю з міркувань у подальшому таку ж риторику використовувати, коли буде "приєднувати" до себе російські теріторії.
2) Після цього наступним кроком можна буде виключити РФ з ООН.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

15 БЕРЕЗНЯ 2014 18:56
Голосування РБ ООН по проекту резолюції, що стосується референдуму в Криму, показало, що Росія з цього питання опинилася в ізоляції

Про це заявив постпред Великобританії при ООН Марк Лайалл Грант, повідомляє з посиланням на

"Головний висновок з цього голосування полягає в тому що Росія опинилася в ізоляції як в СБ ООН, так і в міжнародному співтоваристві в цілому", - сказав він після голосування .

Британський дипломат закликав сфокусувати увагу на роботі над мирним вирішенням кримської проблеми.

З критикою позиції РФ виступив і постпред Франції при ООН Жерар Аро, який заявив, що Франція в корені не згодна з позицією Москви по Криму.

Нагадаємо, Росія заблокувала проект резолюції по Криму. Китай утримався, а інші учасники голосування висловилися за прийняття документа.

15 БЕРЕЗНЯ 2014 19:14
Раді безпеки ООН слід знайти засоби і методи, щоб зупинити агресію Росії по відношенню до України

Про заявив постійний представник України в ООН Юрій Сергєєв, пише з посиланням на

"Зараз ми бачимо нову стадію кризи, ми бачимо, що Росія і далі загострює ситуацію. Я звертаюся до всіх вас - знайти засоби і методи Ради безпеки ООН, зробити все можливе, щоб зупинити агресора", - заявив він, виступаючи на засіданні СБ ООН після того, як Росія заблокувала резолюцію Ради безпеки щодо України.

Сергєєв подякував країнам - підписантам Будапештського меморандуму, але при цьому підкреслив: "Жахливо, що п'ятий підписант - Російська Федерація - порушила свої зобов'язання".

"Ми звертаємося до розуму російських лідерів, але поки у нас немає хорошого результату", - сказав він.

Сергєєв сказав, що не викликає подиву вето Росії на резолюцію РБ ООН по Україні.

"Я переконаний в тому, що наступного тижня, коли ми тут зберемося обговорити реформування Ради безпеки і будемо говорити про право вето, ... слід звернути увагу на те, як поводяться постійні члени Ради безпеки, коли вкрай необхідний мир ", - підкреслив він.

Потім постпред України в ООН перейшов на російську мову : "Хотів би сказати кілька слів по- русски .... Хотел бы обратить внимание, что пролитая кровь – это коллективная кровь украинцев, белорусов, грузин, и манипулировать этой кровью вам никто здесь не позволит. Более того, вы манипулируете правом вето уже на новой крови, в которой у вас руки – грузинской крови, теперь – украинской крови. Я думаю, что этому безобразию будет когда-то положен предел".

При цьому Сергєєв зазначив, що оптимістично дивиться на події : "Чому? Тому що я впевнений: те, що вимовила російська делегація - це не голос Росії. Це - голос Радянського Союзу. Голос справжньою Росії сьогодні на вулицях і площах Москви, Санкт -Петербургу, Самари, Єкатеринбургу. Тисячі і тисячі вийшли на захист України та її територіальної цілісності, і в цьому - майбутнє демократичної Росії. З цим майбутнім ми будуватимемо братерські відносини".

"На сьогодні питання для всіх нас - зупинити агресора і зупинити розвал всієї системи цінностей, створених за ці роки непомірною працею всіх країн - членів колективної безпеки, процесом нерозповсюдження, об який просто витерли ноги", - підсумував Сергєєв.
"Я переконаний в тому, що наступного тижня, коли ми тут зберемося обговорити реформування Ради безпеки і будемо говорити про право вето, ... слід звернути увагу на те, як поводяться постійні члени Ради безпеки, коли вкрай необхідний мир ", - підкреслив він.

Потім постпред України в ООН перейшов на російську мову : "Хотів би сказати кілька слів по- русски .... Хотел бы обратить внимание, что пролитая кровь – это коллективная кровь украинцев, белорусов, грузин, и манипулировать этой кровью вам никто здесь не позволит. Более того, вы манипулируете правом вето уже на новой крови, в которой у вас руки – грузинской крови, теперь – украинской крови. Я думаю, что этому безобразию будет когда-то положен предел".
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну все...
Російські десантники вже висадилися на материковій частині України. Туди ж "підтягнулися" і БТРи
Читайте більше тут:



чекаємо на стурбованість обкаканої ссикловлади...
Россиянам не удалась провокация на Херсонщине. Украинские военные дали отпор оккупантам

только непонятно как именно
т.к. стрелять нельзя, они с десантом поговорили и те ушли?
Я от теж не дуже зрозумів, що там відбулось і що відбувається зараз.

15 БЕРЕЗНЯ 2014 16:28
Десант озброєних людей без розпізнавальних знаків в кількості до 50 чоловік, який висадився на Арабатській стрілці в районі села Стрілецьке (Генічеський район Херсонської області), зайняв позиції в районі місцевої газорозподільної станції

Як повідомляють місцеві жителі, військові повністю екіпіровані і озброєні. Імовірно, це російські військові, так як висаджувалися з військових вертольотів з російськими пізнавальними знаками, пише з посиланням на .

До заняття газорозподільної станції російські військові на трасі перед Стрілецьким зупиняли і перевіряли проїжджаючі автомобілі .

До озброєних людей приїхали начальник райвідділу міліції та районний прокурор.
Поспілкувавшись з «прибульцями», силовики вирушили до українського блок -посту, розташованому на Арабатській стрілці . За попередньою інформацією, українські військові покинули блок -пост, так як російські десантники висадилися в тил до нашим прикордонникам .

Правоохоронці повідомляють, що озброєні люди захопили газорозподільну станцію. До місця висадки десанту підтягуються українські військові. Через Щасливцеве в бік станції пройшла колона військової техніки з 8 БТРів з українськими десантниками на борту.

У районі місця висадки продовжують кружляти вертольоти з великими червоними зірками.

Також є інформація, що російські військові захопили газову вишку "Чорноморнафтогазу", розташовану в море недалеко від Щасливцеве .

Нагадаємо, сьогодні орієнтовно о 13:30 біля селища Стрілецьке (Арабатська стрілка, Генічеський район, Херсонська область) з вертольотів висадився десант з 40 піхотинців російських військ.

15 БЕРЕЗНЯ 2014 17:55
МЗС України заявляє про військове вторгнення Росії і вимагає від російської сторони негайного виведення її збройних сил з території України

Як повідомил Еспресо.TV в прес-службі відомства, Міністерство закордонних справ України висловлює рішучий та категоричний протест у зв’язку з висадкою 15 березня 2014 року в районі селища Стрілкове Херсонської області десанту військовослужбовців збройних сил Російської Федерації у кількості 80 осіб та захопленням ними селища Стрілкове за підтримки 4 бойових вертольотів та 3 бойових бронемашин.

«Україна залишає за собою право застосувати всі необхідні заходи для припинення військового вторгнення з боку Росії».
 

Fill

Кот
А вот и первые звоночки для тех, кто кричит "Крым - Россия". Впрочем, я не сомневался.

Россия отказывается от обещанного Крыму полного финансирования. Выделять полуострову обещанный еще позавчера миллиард долларов, Москва не торопится. Как говорится в сюжете ТСН, министр экономического развития России Алексей Улюкаев заявил, что пока что его страна готова лишь ежемесячно консультироваться относительно пополнения крымского бюджета на 80-90 миллионов.
По его словам, остальные деньги - до 5 миллиардов - это инвестиционные проекты российских компаний.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

15 БЕРЕЗНЯ 2014 18:36
В МЗС РФ обіцяють розглянути звернення з проханням захистити мирних громадян, які надходять з України

Про це повідомили в МЗС РФ.
«Надходить тривожна інформація про те, що з Харкова до Донецька та Луганська виїхала колона з озброєними найманцями «Правого сектору», лідери якого оголосили про відкриття «східного фронту», а на одній зі швейних фабрик в терміновому порядку шиють російську військову форму», - йдеться в заяві МЗС Росії.

В відомстві зазначають, що в Україні продовжують бешкетувати бойовики, в тому числі з «Правого сектора».

«14 березня в Харкові ними була влаштована провокація щодо мирних демонстрантів, які прийшли висловити своє ставлення до так званої нової влади. В результаті відкритої бойовиками стрілянини двоє людей загинули, є поранені», - наголошується в повідомленні МЗС».
 
Зверху